Fxpower, la Jan 19 2010, 09:02 PM, a spus:
Draga Kitty eu particip la curse autorc de 15 ani atat in tara cat si in strainatate, tot de atata timp facem si demonstrati asa ca vorbesc din experienta personala si nu din auzite sau fantezi. Am propus un concurs de rockcrawler ceva mai devreme intr-un alt post si acela va avea loc anul acesta la noi inca nu stiu perioada dar va avea loc. Automodelismul a luat avand cu adevarat la noi in tara de vreo 5 ani, inainte existau mai mult pasionati sau concurenti de la cluburile sportive. Acum avem magazine de specialitate intr-un numar din ce in ce mai mare si cluburile de stat incep sa devina din ce in ce mai rare, cluburile private cresc incet incet si asta datorita eforturilor multora dintre cei ce activeaza pe forum, incepem sa ajungem la un nivel din ce in ce mai dezvoltat. Pentru multi modelismul este o afacere pentru alti o pasiune, uni le imbina pe ambele :unsure:. Cum sa-u realizat demonstratiile (concursurile de drift) la Oradea si Cluj am incercat si noi acum cativa ani la Arad, Mures, Bucuresti, Botosani dar pe vremea aceia situatia economica si nivelul tarii isi spuneau cuvantul si probabil nu au avut acelasi impact sau poate ca dimpotriva multi dintre voi sunt aici datorita acelora. Sunt convins ca mai exista multi amatori pentru acest sport dar toate la timpul lor, cine este cu adevarat pasionat va fi prezent la intruniri indiferent de locul de desfasurare sau format.
eu nu am zis ca ai participat sau nu ai participat la curse.am zis ca la o demonstratie si mai ales de crawling nu va veni nimeni din tara decat pasionatii locali,ai avut si primul exemplu mai sus.tu esti in mures si probabil vei veni la o astfel de manifestare,dar fiind oameni putini care iubesc aceasta miscare,nu va veni nimeni.noi oricum vom organiza concurs de crawling,cel mai probabil la brasov.acuma sa vedem ce si cum
@ovidiugm:distanta dintre mures si cluj e de 100 km,max 2 ore de mers cu masina
ovidiugm, la Jan 19 2010, 10:02 PM, a spus:
Propun sa vorbiti cu un moderator sa deschida un thread cu un poll cu posibilitate de alegere multipla, pentru concursul de crawlere (numele celor care voteaza sa fie vizibile).
In felul asta s-ar vedea clar cine, unde ar fi dispus sa mearga. Eu de exemplu (din Bucuresti) poate as merge inspre Targu Mures, Constanta etc, dar Cluj mi se pare deja cam departe :lol:.
Aceasta postare a fost editata de Flo234: 20 January 2010 - 12:58 PM