Pagina 1 din 1
cateva intrebari
Postat 12 April 2009 - 10:00 AM
si o alta problema..de incepator :wacko:
as dori sa achizitionez telecomanda Futaba Attack T2ER 2/2/1 40 MHz .. care ofera in kit si un servo..
din acel servo as putea face carma...dar cum as putea face ca pe acel joystic de aceleratie..sa conectez un motoras?
THx.
as dori sa achizitionez telecomanda Futaba Attack T2ER 2/2/1 40 MHz .. care ofera in kit si un servo..
din acel servo as putea face carma...dar cum as putea face ca pe acel joystic de aceleratie..sa conectez un motoras?
THx.
Postat 12 April 2009 - 10:04 AM
Pentru a putea controla un motoras ai nevoie de un regulator.
Daca sapai bine pe forum la coltul incepatorului gaseai topicuri cu ceea ce ai nevoie.
Daca sapai bine pe forum la coltul incepatorului gaseai topicuri cu ceea ce ai nevoie.
Prabusirea este o aterizare necontrolata..................sau nu?
FPV is not a crime!
Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163
Tel: 0741-931.767
FPV is not a crime!
Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163
Tel: 0741-931.767
Postat 16 April 2009 - 01:57 PM
am si eu o intrebare :) sper sa nu te superi dubioS .....
Motor 3656/06 + regulator 60A cu revers si racirea potrivita+ 2x4,5A la 7,2 V NiMh inseriate sa am o tensiune de 14,4 V pentru motor
motorul consuma 46 de A in in sarcina
O sa reuseasca configuratia asta in perioada de "proba". Regulatorul rezista la curentul ala ? Regulatorul zice ca rezista 'teoretic' la 6-18 celule NiMh, iar eu o sa am 12 in total, 6 cu 6. Merge?
Multumesc anticipat....si inca o data scuze sper sa nu te superi dubioS .....
Motor 3656/06 + regulator 60A cu revers si racirea potrivita+ 2x4,5A la 7,2 V NiMh inseriate sa am o tensiune de 14,4 V pentru motor
motorul consuma 46 de A in in sarcina
O sa reuseasca configuratia asta in perioada de "proba". Regulatorul rezista la curentul ala ? Regulatorul zice ca rezista 'teoretic' la 6-18 celule NiMh, iar eu o sa am 12 in total, 6 cu 6. Merge?
Multumesc anticipat....si inca o data scuze sper sa nu te superi dubioS .....
Postat 16 April 2009 - 11:09 PM
lungime : 700
latime : 14~15
o sa fie un model round nose (mai am unul de 43 cm lungime si 10 latime dar pe ala vreau sa pun lipo, cand castig la loto :unsure: ), fara prea mari pretentii doar sa am loc de componente si sa faca valuri, dar cu configuratia mai sus mentionata. regulator: l-am ales pe ala ca are BEC, ala de 70A nu are bec si nici nu stiu ce bec sa aleg pentru el, deci solutia reprize scurte si rare :))
latime : 14~15
o sa fie un model round nose (mai am unul de 43 cm lungime si 10 latime dar pe ala vreau sa pun lipo, cand castig la loto :unsure: ), fara prea mari pretentii doar sa am loc de componente si sa faca valuri, dar cu configuratia mai sus mentionata. regulator: l-am ales pe ala ca are BEC, ala de 70A nu are bec si nici nu stiu ce bec sa aleg pentru el, deci solutia reprize scurte si rare :))
Postat 17 April 2009 - 01:13 PM
@ iony daca zici ca sunt limita cu amperii o sa iau in calcul unul de 70A, si o sa ii montez si un BEC si racire. O sa fie fun. Pana una alta o sa imi dau comanda la o Futaba Megatech FM 40MHz.
daca tot ai adus vorba de trimat, reglat ai puta sa imi dai si mie mai multe detalii...
daca tot ai adus vorba de trimat, reglat ai puta sa imi dai si mie mai multe detalii...
Postat 21 April 2009 - 10:59 AM
mai bine ai folosii un motor 3656/04 are rotatii sufiente
pt. reglaje cel mai bine ar fi daca ai folosii strut si cirma cu ax flexibil (cu riscul de a scoate barca din categoria de round nouse si de a trece la clasa de hidro). Din experienta iti spun ca un milimetru conteaza si daca nu alegi corect elicea nu o sa meraga cum trebuie.
un link de unde ssa te inspiri http://www.rhc.ro/forumrhc2/index.php?show...27&hl=round
strut si turn fin daca vrei pt ea(pozitia 1 si 2) http://www.rhc.ro/forumrhc2/index.php?show...38&hl=strut
pt. reglaje cel mai bine ar fi daca ai folosii strut si cirma cu ax flexibil (cu riscul de a scoate barca din categoria de round nouse si de a trece la clasa de hidro). Din experienta iti spun ca un milimetru conteaza si daca nu alegi corect elicea nu o sa meraga cum trebuie.
un link de unde ssa te inspiri http://www.rhc.ro/forumrhc2/index.php?show...27&hl=round
strut si turn fin daca vrei pt ea(pozitia 1 si 2) http://www.rhc.ro/forumrhc2/index.php?show...38&hl=strut
tel.0745026562
Postat 30 April 2009 - 09:15 AM
mai am si eu o intrebare...
am acel "sistem" de pe un avion chinezesc..lam montat pe o barcuta frumos...
dar nu mai are acea raza..dupa 5-6 metri...nu mai are semnal....
mentionez ca acea lita care , cred ca era antena..a fost rupta..am lipito la loc..(unde credeam eu) dar nimic...
5-6 metri si nu mai are semnal :)
help me...
Thx.
am acel "sistem" de pe un avion chinezesc..lam montat pe o barcuta frumos...
dar nu mai are acea raza..dupa 5-6 metri...nu mai are semnal....
mentionez ca acea lita care , cred ca era antena..a fost rupta..am lipito la loc..(unde credeam eu) dar nimic...
5-6 metri si nu mai are semnal :)
help me...
Thx.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1