concurs tv telefonic din ala cu femei isterice
Postat 05 May 2009 - 09:25 PM
Romulus, la May 5 2009, 10:22 PM, a spus:
Mi-a placut demonstratia... Chiar asa de flamanzi sunt? Cat credeti ca vor mai avea clienti?
Ai deprogramat faxu'?
Clienti? Atata timp cat se gasesc naivi, fraieri sau curiosi care suna (chiar si numai sa vada daca e taxabil?).
:rolleyes:
Aceasta postare a fost editata de Red Sky: 05 May 2009 - 09:30 PM
www.redsky.ro
Postat 05 May 2009 - 09:29 PM
Calin, la May 5 2009, 10:25 PM, a spus:
ce-i drept am cam ramas mut...
deci orice semn matematic poate fi privit ca variabila... rezolvati-mi si mie solutia asta
(+x-+y)n++2=+
deci orice semn matematic poate fi privit ca variabila... rezolvati-mi si mie solutia asta
(+x-+y)n++2=+
Pai nu ai inteles, poate si din cauza unei ambiguitati de exprimare a lui Red Sky. Nu semnul ala e 15,72. Semnul reprezinta intervalul... De la 8 la 20. Adica
8÷20... Adica orice numar real in acest interval. In cazul lor special, al solutiei al carui rezultat e 573, acest (8÷20) a fost 15,72.
Red Sky, la May 5 2009, 10:25 PM, a spus:
Ai deprogramat faxu'?
Dap. :)
Postat 05 May 2009 - 10:25 PM
@redsky, stima! esti mare.
e prima data cand am urmarit un astfel de concurs. intamplare pura. ce nemernici, intradevar si nivelul de iq al celor care sunau nu era ridicat, ca iti dai seama dupa cum vorbesc. dar totusi. deci cel mai aproape de adevar a fost unu carea zicea 1324,45873 sau ceva de genu. stia omu ce stia :rolleyes: si a sunat de cateva ori chiar. cum ii poate tolera CNA-ul pe astia nu stiu...propabil ca au in domeniu numai "minti luminate cu lanterna" si nu se prind, sau mai mananca si ei o ciorba dupa urma astora...
eh, noi sa fim sanatosi!
e prima data cand am urmarit un astfel de concurs. intamplare pura. ce nemernici, intradevar si nivelul de iq al celor care sunau nu era ridicat, ca iti dai seama dupa cum vorbesc. dar totusi. deci cel mai aproape de adevar a fost unu carea zicea 1324,45873 sau ceva de genu. stia omu ce stia :rolleyes: si a sunat de cateva ori chiar. cum ii poate tolera CNA-ul pe astia nu stiu...propabil ca au in domeniu numai "minti luminate cu lanterna" si nu se prind, sau mai mananca si ei o ciorba dupa urma astora...
eh, noi sa fim sanatosi!
/------------------------\ |~~\_____/~~\__ | | Hash84 |______________ \______====== )-+ | | ~~~|/~~ | \------------------------/ ()