Modelism - RHC Forum: Contestatie - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Contestatie Deproniada ed IV-a

#91 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2766
  • Inregistrat: 12-March 03

Postat 27 April 2009 - 03:41 PM

Vezi postareaIntruder, la Apr 27 2009, 04:39 PM, a spus:

trage de mansa B)

Pai tin tras mereu.,. cine ma cunoaste stie..
DT
0

#92 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2766
  • Inregistrat: 12-March 03

Postat 27 April 2009 - 03:46 PM

uite... http://www.flightaddicted.ro/gallery/main...._serialNumber=2 vezi.. tin tras.
DT
0

#93 Useril este offline   Intruder 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 256
  • Inregistrat: 04-June 03

Postat 27 April 2009 - 04:06 PM

Vezi postareaZOD, la Apr 27 2009, 04:46 PM, a spus:

B) vad :D)

acu sunt linistit.
0

#94 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2468
  • Inregistrat: 11-June 07

Postat 27 April 2009 - 05:36 PM

am discutat cu adminul de pe celalalt forum, admin informat cum ca l-as fi facut papagal. Nu stiu daca si ceilalti care au citit cu atentie ce am scris eu aici au aceeasi concluzie dar voi veni cu rectificarile de rigoare.

Acel mesaj era menit sa fie incisiv la adresa grupului scandalagiu care in frunte cu xShaddow a denigrat munca si credibilitatea organizatorului concursului, admin-ului rhc si a transformat atacurile in atacuri personale la adresa mea si a familiei mele. Mesajul a fost FORTAT si incisiv STRICT la adresa acelui grup, nicidecum la adresa membrilor moderatorilor sau adminilor acelui forum (in care sunt si eu membru).

xShaddow in ciuda faptului ca dadea impresia ca ar avea legaturi stranse cu cei de pe acel forum, NU ARE NICI MACAR UN POST pe acel forum. Deci din nou dovada de dezinformare lamentabila din partea acestui individ care prin mesajele sale a reusit foarte distructiv sa cauzeze un scandal inutil.

Cum am zis-o mai sus, a NU se lua personal remarca mea acida si fortata cu referire la acel forum. Daca cineva s-a simtit ofensat de acea remarca, mi-am cerut scuze si o fac din nou.

Rectific, are 2 posturi din care unu in 25 si unu azi la ora 4... deci este un membru extrem de activ... - ironic -

Aceasta postare a fost editata de Calin: 27 April 2009 - 05:40 PM

0

#95 Useril este offline   ipsihi 

• TARTOR
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4508
  • Inregistrat: 02-December 03

Postat 27 April 2009 - 06:31 PM

...mishto, continuati tot asa sau treceti si la maciucareala ?!!!
...tabula crasa, mortua est!
0

#96 Userul este online   florin100% 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2685
  • Inregistrat: 20-June 06

Postat 27 April 2009 - 09:19 PM

o sa inceapa sa se bata online ;) ....GATA FRATE nu v-ati plictisit?!?! mie deja mise pare fumat subectu...VA SPARG !!!! SICTIR!!
"Odata ce ai gustat din mirajul zborului, nu vei mai putea merge pe pamant decat cu ochii ridicati spre cer"

Team Aeropower

0

#97 Useril este offline   bicut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1189
  • Inregistrat: 20-June 07

Postat 27 April 2009 - 09:58 PM

Grup scandalagiu ? , spune la cine te referi Calin, daca ai avut discutii cu xshadow mai esti cumva suparat si pe altcineva? ,daca sunt si eu pe lista pentru ca sunt din Pitesti te rog sa ma anunti.

PS vezi cumva daca treci pe langa xshadow vreodata sa nu stranute aproape de tine ."prietenii stiu de ce"
0

#98 Useril este offline   nen77 

• --tadadam--
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1566
  • Inregistrat: 08-March 06

Postat 27 April 2009 - 10:38 PM

Vezi postareabicut, la Apr 27 2009, 10:58 PM, a spus:

Grup scandalagiu ? , spune la cine te referi Calin, daca ai avut discutii cu xshadow mai esti cumva suparat si pe altcineva? ,daca sunt si eu pe lista pentru ca sunt din Pitesti te rog sa ma anunti.

PS vezi cumva daca treci pe langa xshadow vreodata sa nu stranute aproape de tine ."prietenii stiu de ce"

are vreo boala contagioasa?

p.s. later edit

are cumva xshadow fantezii sexuale cu userul kriminel???

http://www.sfatulmedicului.ro/Stiri_medica...tudiu_1167.html

Stranutul poate fi declansat de o fantezie sexuala, potrivit unui studiu efectuat de un medic de la spitalul John Radcliffe din Oxford,informeaza cotidianul britanic The Independent.

Dr. Mahmood Bhutta a realizat studiul dupa ce a intalnit un pacient care stranuta incontrolabil, de fiecare data cand avea o fantezie sexuala. „Mi s-a a parut neobisnuit si am cautat in literatura de specialitate date referitoare la acest subiect. De asemenea, am verificat pe Google si am descoperit ca o cautare cautare dupa termenii 'sex', 'stranut' si 'incontrolabil' da uimitor de multe rezultate, ceea ce ne-a dat de inteles ca aceste cazuri sunt mult mai frecvente decat am crezut”, a explicat Bhutta.

Stranutul este declansat, de obicei, de iritatia nazala, care provoaca un reflex de eliminare a aerului cu viteze ce pot ajunge la 180 de kilometri pe ora. Aceeasi reactie poate fi provocata si de pensarea sprancenelor, care stimuleaza nervul trigeminal ce produce anumite senzatii asupra fetei. Stranutatul poate aparea si din alte cauze, mai putin cunoscute, precum reflexul fotic - stranut provocat de lumina soarelui. Mai rare sunt cazurile in care persoanele din aceeasi familie stranuta dupa ce mananca.

Dr. Bhutta este de parere ca stranutul provocat de gandurile cu conotatie sexuala se transmite, de asemenea, in familie si ca acest reflex este rezultatul intersectarii semnalelor din sistemul nervos.

Sursa NewsIn

Aceasta postare a fost editata de nen77: 27 April 2009 - 10:49 PM

West Hobby Team
Van kit conversie T-rex 250e in 700Nitro
0

#99 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2468
  • Inregistrat: 11-June 07

Postat 27 April 2009 - 10:42 PM

Ajunge, daca nu aveti rabdare sa cititi tot cap coada, nu scoateti din context si trageti concluzii pripite. Asa primesc telefoane de la terti dezinformati sau partial informati prin telefonul fara fir cum ca as fi omorat pe cineva.

Adica? Ca fraza e prea subtila pentru mine...

Vezi postareaxShadow, la Apr 25 2009, 12:37 PM, a spus:

Ce nu ai inteles tu , este ca multi rezoneaza la cele spuse de mine. Le simt pe deplin , dar nu au curajul sau nu vor sa se manjeasca.

Nu carecumva sa crezi ca mie imi face placere sau ca sunt mandru de ceea ce am scris, dar nu pot sa stau indiferent la comportamentul unora fata de noi ,,prostii satului''.

Mi s-a parut mie sau se identifica cu un grup care nu vrea sa "se manjeasca"? Faci parte din grupul ala?

Aceasta postare a fost editata de Calin: 27 April 2009 - 10:44 PM

0

#100 Useril este offline   yr-zbg 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1128
  • Inregistrat: 25-November 08
  • Interests:Aviatia

Postat 28 April 2009 - 10:07 AM

Salutare...
Multumesc celor care m-au votat.
Citesc si nu imi vine sa cred cat noroi e pe aici....nu era mai bine sa ne zburam modelele si sa ne bucuram?
Eu unu asta am facut...am zburat cu Mielul la: Paulesti, Campina, Plopu, Slanic, Constanta....
Multi gura casca...dar si unii care au venit si m-au intrebat ce si cum. Si uite asa...eu mi-am zburat toata flotila (decathlonul, edge-ul si Mielul)...si m-am relaxat...dar in acelasi timp cred ca am adunat si voturi. Stiu cel putin 3 persoane care si-au facut cont si m-au votat pt ca au vazut live Mielul si le-a placut (persoane pe care le-am cunoscut la gratar pe camp...si pe care habar n-am cum le cheama).
Sincer e pacat sa stricam distractia....ne vedem la RR.

Bafta!

ps. Din pacate decathlonul a cazut victima in aceaste zile...deci acum toate eforturile mele se indreapta in a-l readuce in stare de zbor pana maine seara. (joi dimineata plec spre RR).
Pacat ca Slz nu zboara.
0

Arata acest topic

• 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi