Modelism - RHC Forum: Contestatie - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Contestatie Deproniada ed IV-a

#61 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6866
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 26 April 2009 - 01:10 PM

cum stam cu furtul de voturi??
am mutat voturi de la unul la altul cum ma acuzai mai sus?
am manarit voturile?
vad ca brusc ai renuntat la acuzatii....

p.s. cu placere pentru activarea noului cont.din cauza celor ca tine care intra cu alt ip si isi creeaza alt user poate fi votul manarit.esti un exemplu excelent,ai reusit sa ma pacalesti.
p.s.2. baga repede un vot ca ai dreptul!
p.s.3. iar te retragi de pe forum? parca te-ai mai retras de 3 ori....
flying is my life...
0

#62 Useril este offline   Impulse 

• Nou venit
  • Pip
  • Grup: Banned
  • Postari: 4
  • Inregistrat: 25-April 09

Postat 26 April 2009 - 01:14 PM

Vezi postareaSILVIU66, la Apr 26 2009, 02:10 PM, a spus:

cum stam cu furtul de voturi??
am mutat voturi de la unul la altul cum ma acuzai mai sus?
am manarit voturile?
vad ca brusc ai renuntat la acuzatii....

Nu mai acuz pe nimei de nimic ... este mult prea tarziu pentru orice comentariu silviu.
Sper sa iti fie de folos pe viitor ceea ce am postat mai sus.

NU ma mai intereseaza acest topic sub nici o forma. Pacat ca s-a ajuns aici.

Cat despre retragerea mea, este activa , dar nu pot un dealde kriminel sa imi terfeleasca numele prin noroi.

Tot ce am avut de demonstrat se termina aici :

Aici se termina ....

Cand o sa ai suficienta intelepciune , sa revii cu un telefon ca sa te ajut sa pui la cale un sistem infailibil de votare 1vot/PC nu 1vot/IP pentru ca nu vad pe nimeni in stare ca pentru un vot sa isi schimbe placa de baza.

Aceasta postare a fost editata de Impulse: 26 April 2009 - 01:19 PM

0

#63 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 April 2009 - 01:16 PM

p.s. cu placere pentru activarea noului cont.din cauza celor ca tine care intra cu alt ip si isi creeaza alt user poate fi votul manarit.esti un exemplu excelent,ai reusit sa ma pacalesti.
p.s.2. baga repede un vot ca ai dreptul!
p.s.3. iar te retragi de pe forum? parca te-ai mai retras de 3 ori.... cum este retragerea ta activa?
ai creat instant de pe alt ip un cont nou.

Citeaza

trebuie modificat in codul fisierului de votare si la votare sa se stocheze si optiunea aleasa. Se poate face si asta foarte usor si pot sa o fac eu daca se vrea si sa o ofer gratis lui Silviu.

cu doua pagini in urma ziceai ca nu vrei sa-mi vinzi nici un cod nici daca te rog,desi nu iti cerusem nimic.ori imi vinzi,ori imi dai gratis...pe mine m-ai intrebat daca am nevoie de ceva?
Raspuns:Ai aruncat cu noroi direct.
Asa iti doresc sa ai parte cum ai facut si tu.
Adevarat a'nviat.
flying is my life...
0

#64 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2468
  • Inregistrat: 11-June 07

Postat 26 April 2009 - 02:53 PM

ajung acasa si ma uit peste gunoiul pricajitului asta de admin de club de calculatoare. Apoi fac public tot cacatul care il are in cap sa afle toata lumea cu cine are de-aface.

Nenorocitul asta nu are NICI un gram de experienta in ORICE legat de-al programarii, iar unicele sale argumente sau contra argumente la argumentele mele au implicat ipotenta mea si a varii membrii ai familiei mele, cu care n-a intrat in viata lui in contact. Deci este capabil sa traga concluzii impertinente despre ceva ce n-a mirosit in viata lui, cam cum face cu programarea.

0

#65 Useril este offline   Romulus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1190
  • Inregistrat: 02-June 08

Postat 26 April 2009 - 03:01 PM

Calin, nu-ti pune mintea cu prostii, ca astia o au odihnita. Let it go... Cine a vrut sa priceapa, a priceput de mult.
0

#66 Useril este offline   yojonathan 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 53
  • Inregistrat: 10-March 09

Postat 26 April 2009 - 03:05 PM

:rolleyes: taree forum-ul!Imi place!Credeam ca o sa fie boring......

P.S La anu poate ma inscriu si eu
0

#67 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 April 2009 - 03:37 PM

a, pai stai ca defapt nici nu e nimic de vazut. E un copy paste script de pe php.net care scuipa un result int ceva ce seamana a csv. Structura SQL este evident construita de un amator, unionul selectand mult prea multe campuri degeaba. Ma asteptam la minunata ta solutie in C ba ratatule sa ti-o sparg si sa te fac de cacao mai rau decat te-ai facut singur.
Nu m-ar mira sa gasesc solutia pe vre-un forum cautat cu google, si modificata sa "dea bine" pentru cei ce nu inteleg.

Tristule, ca nush cum sa-ti mai spun, problema s-a rezolvat cu mult inaintea lamentarii tale cu un sql mult mai elegant si non amatoricesc. Marsh la carte... si la limba engleza apropo, dar asta cu alta ocazie.

SELECT `ibf_voters`.*, `ibf_members`.`name` FROM `ibf_voters`, `ibf_members`  WHERE `ibf_voters`.`tid`='22728' AND `ibf_members`.`id` = `ibf_voters`.`member_id`

Ma roade sa-ti fac numele public si sa recomand angajatorilor sa te evite amatorule. Am avut angajati ca tine si i-am executat rapid. Oameni ca tine au o impresie ca stiu shit dar defapt sunt niste copy paste trolls care fara net s-ar pierde in propriul rahat. Dovada fiind copy paste-ul de php.net si mizeria de export ce ai facut-o iterand manual fiecare item al arrayului. Vai de capul tau.

0

#68 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 April 2009 - 03:43 PM

stai ca mai am de zis...
SELECT DBPrefix_voters.ip_address,DBPREFIX_voters.vote_date,name,joined,members_display
_name FROM DMPREFIX_voters,DMPREFIX_members WHERE DMPREFIX_voters.tid=22728 and DBPREFIX_voters.forum_id=54 and member_id=id

iaca codul de amator. evident copiat si modificat manual altfel nu-mi explic cum din DBPREFIX a ajuns DMPREFIX iar nici din bun simt nu s-au pus macar 2-3 ghilimele.. Daca asa ai ragait si proiecte pentru banca la care te lauzi ca lucrezi (care defapt e club de calculatoare cu inchiriere ora pe datorie - pe caiet) sa nu te mire ca minutatul tau copy paste code este sortit SQL injectului. Prick.

0

#69 Useril este offline   bicut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1189
  • Inregistrat: 20-June 07

Postat 26 April 2009 - 08:29 PM

Am fost plecat 3 zile intr-un loc fara acces la net si am stat pe ghimpi pentru ca scandalul incepuse deja si nu stiam ce se mai intampla , am ajuns acasa si am citit toate posturile legate de acest subiect . Mare pacat , as vrea sa pot da timpul inapoi si sa nu stiu ca astfel de vorbe au fost spuse vreodata ,sa nu fi participat la concurs si sa fie totul cum a fost inainte .Este trist dragi colegi ca s-a ajuns aici si nu cred ca se mai poate repara ceva, poate mai multa transparenta in sistemul de votare ar fi demonstrat fiecaruia ca are locul pe care il merita.
0

#70 Useril este offline   Emilare 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 673
  • Inregistrat: 10-March 03

Postat 26 April 2009 - 08:40 PM

Vezi postareabicut, la Apr 26 2009, 09:29 PM, a spus:

poate mai multa transparenta in sistemul de votare ar fi demonstrat fiecaruia ca are locul pe care il merita.

De mult timp tot spun ca sistemul de votare on-line nu e bun. Cel mai bine s-a observat la ultima editie a Deproniadei in care un participant a incercat sa fraudeze concursul prin multe conturi. Noroc ca s-a observat din timp si i-au fost sterse toate voturile false. Stie el cine este. La urma urmei, fiecare pasare pe limba ei "decedeaza". :rolleyes:
0

#71 Useril este offline   Red Sky 

• Gold Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 935
  • Inregistrat: 15-March 06

Postat 26 April 2009 - 08:44 PM

Vezi postareaEmilare, la Apr 26 2009, 09:40 PM, a spus:

De mult timp tot spun ca sistemul de votare on-line nu e bun.

De ce nu faceti un vot direct in posturi? Nu e chiar asa de greu de contorizat.
www.redsky.ro
0

#72 Useril este offline   Abburo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1317
  • Inregistrat: 02-June 07

Postat 26 April 2009 - 08:50 PM

Ce mizerie... si ce mult imi placea initial. Anul asta au fost multe idei inovatoare in materie de design precum si mult modele care zboara chiar frumos. Spiritul competitional trebuia sa ramana la nivelul modelelor si nu sa treaca in IT. Sau poate la anul facem un concurs special: care sparge mai repede codul sursa de la BatPlane, sau Fokker, sau ghiveci sau ce-oti mai vrea voi.

Am un gust amar profund lasat de aceasta cearta inutila. Fratilor... nu v-ati bucurat de timpul petrecut cu constructia? Nu ati facut asta din placere? Sunteti in foame de bani si aveti nevoie ca de aer de premiile puse la dispozitie?

Eu unul am votat cu Evrikus pentru simplul motiv motiv ca el a realizat un avion care nu numai ca zboara, dar este o placere sa-l privesti cum evolueaza "scale". Are cineva ceva de comentat cu opinia mea? Nu cred.

Am participatla primul zbor si al lui Turok. Un model de o realizare deosebita dealtfel, care la fel ca la orice concept a avut de facut cateva tuninguri ulterioare. Rezultatul final a fost unul foarte bun fie ca le place sau nu diversilor carcotasi.

XShadow &Co (adica celor care au aceeasi impresie ca s-a fuat votul) ... my 2 cents! ---- >>> Apucativa de pescuit sau acvaristica !
URGENT !!! schimb Caiet A4 cu Audi acelashi model….rog seriozitate!!!
0

#73 Useril este offline   MLGore 

• Dream Team Forever
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2332
  • Inregistrat: 08-March 04

Postat 26 April 2009 - 09:46 PM

Bre, asta-i RHC sau m-am imbatat si-am nimerit pe Softpedia ?!? :drunk:
Modelism = 10% zbor + 90% lipici
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
0

#74 Useril este offline   mihaimcg 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 622
  • Inregistrat: 22-January 06

Postat 26 April 2009 - 10:28 PM

Bine a mai zis Silviu la un moment dat, ca din cand in cand trebuie, inevitabil, sa mai apara cate unul si sa sara forumul in aer.
Eu zic sa nu va stresati. Ideea este ca doar pasiunea trebuie sa fie la baza acestui hobby. :)
0

#75 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2766
  • Inregistrat: 12-March 03

Postat 27 April 2009 - 08:52 AM

Vezi postareaTUROK, la Apr 25 2009, 11:58 PM, a spus:

Foarte tare ..asa sa faci mereu!..Data viitoare ,anunti si rudele,dar sa nu uiti~ http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif

Amice .... nu as vrea sa il parafrazez pe caragiale... Asa cum te-am sustinut prima oara pe tine pentru ca mi-a placut ce ai facut asa l-am sustinut pe bicut acum.. Dar daca nu gandesti ... spui prosti.. Ma jignesti si pe mine , jignesti inteligenta prietenilor mei spunand ca ei nu au o minte a lor sa voteze dupa cum ii duce capu.. si pt asta cu rudele ar trebui sa iti iei un sut in fund... Tu nu ai anuntat rudele.. de ex Dom Profesor ...? Te las pe tine sa spui cum se numeste asta..

Restu.. incercati sa scoateti din context certurile... la deproniada au votat peste 100 de utilizatori si sunt sigur ca a fost urmarita de peste 1000 . Participantii s-au chinuit si cativa dintre ei au scos lucruri super tari.. si voi va uitati in gura a 2-3 oameni.. vs peste 1000 ?
DT
0

#76 Useril este offline   TUROK 

• BAGA VITEZA
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3708
  • Inregistrat: 03-February 07
  • Interests:AEROMODELISM

Postat 27 April 2009 - 10:43 AM

Amice.....multam pt suport ( de la fosta editie) acum stiu ce ce am iesit castigator data trecuta! fain http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/rolleyes.gif .Acum cel putin ,daca si la mine zici ca ai procedat la fel , desi ma mir treaba asta ca nu am auzi de la nimeni ca tu sa ma fi sustinut atunci ,de data asta puteai sa fi mai conservator si sa nu fi postat aberitatea cu sustinere!deja ai creat suspiciuni (stiu ca nu ma poti suferi)..asta e una din putinele lucruri pe care le stiu , si nici nu ma prea intereseaza .Treaba cu rudele era o simpla gluma , dar vad ca ai pus botul aiurea .SAU POATE NU STI DE GLUMA ( esti tu foarte serios)si nu vreau sa spun cum e cu seriosi.

Cat despre D-Profesor da imi este prieten , de la care am invatat multe ( in special prietenia, nu aroganta pe care tu o impartasesti cam de fiecare data )dar nimeni nu este perfect .Si da, daca eram ruda cu el sa sti ca eram foarte bucuros ,insa din pacate nu suntem...mai informeaza-te.

bafta! :D

Aceasta postare a fost editata de TUROK: 27 April 2009 - 10:56 AM

ADOR VITEZA!!!
0

#77 Useril este offline   pavcostel 

• Membru Fumator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1596
  • Inregistrat: 01-October 04

Postat 27 April 2009 - 10:43 AM

Citind acest topic imi pun intrebarea "de ce" mai urmaresc acest forum? Si deasemenea nu inteleg trimiterea lui Calin catre "celalalt forum". Nu e un forum concurent, proprietarul lui concureaza pentru RHC, care e problema? Ca e colorat? Atunci sa merg exclusiv pe RcU si gata. Treaba cu IP-uri si votarea este treaba adminului si webmasterului. Este evident ca vor fi nemultumiti si orgolii. Eu am votat ce mi-a placut si gata. Fara macar sa-l cunosc pe respectivul sau sa ascult indemnurile cuiva. NU MA INTERESEAZA capacitatea ca programator a nimanui si nu cred ca e un loc de aratat muschii. E un hobby. De ce moderarea nu face curat sa pastreze topicul lizibil? Se pune un anuntz referitor la ban,warn, etc. si gata. Mai vin bagate si rudele in discutie.... Deplorabil.

Aceasta postare a fost editata de pavcostel: 27 April 2009 - 10:44 AM

35 MHz, canal 60,62,78.
0

#78 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 April 2009 - 12:23 PM

pavcostele, am impresia ca nu ai citit nici un gram din ce s-a debitat in acest topic. In schimb imi place ca te ataci la unica remarca fortata ce-am facut-o cu referire la forumul concurent (care e concurent ca vrei ca nu vrei). Ma refeream ca-i papagal din multitudinea de bannere prost plasate, briz brizurile inutile ca si creionul in locul cursorului si calitatea indoielnica a cel putin unuia din comerciantii care spameaza acolo. Asta face pentru mine un forum sa fie ignorat.

Nu te intereseaza aptitudini de programare? N-ai decat, asa au fost racolati si ceilalti acoliti cu PORCARII inventate, in ignoranta lor sau din lehamite pentru contrazicere n-au mai zis nimic. Cineva trebuia sa-i dea peste nas individului, nu pentru discreditare ce pur si simplu ca raspuns la actiunea distructiva ce-a initiat-o.

0

#79 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 April 2009 - 12:30 PM

Vezi postareaTUROK, la Apr 27 2009, 11:43 AM, a spus:

Amice.....multam pt suport ( de la fosta editie) acum stiu ce ce am iesit castigator data trecuta! fain http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/rolleyes.gif .Acum cel putin ,daca si la mine zici ca ai procedat la fel , desi ma mir treaba asta ca nu am auzi de la nimeni ca tu sa ma fi sustinut atunci ,de data asta puteai sa fi mai conservator si sa nu fi postat aberitatea cu sustinere!deja ai creat suspiciuni (stiu ca nu ma poti suferi)..asta e una din putinele lucruri pe care le stiu , si nici nu ma prea intereseaza .Treaba cu rudele era o simpla gluma , dar vad ca ai pus botul aiurea .SAU POATE NU STI DE GLUMA ( esti tu foarte serios)si nu vreau sa spun cum e cu seriosi.

Cat despre D-Profesor da imi este prieten , de la care am invatat multe ( in special prietenia, nu aroganta pe care tu o impartasesti cam de fiecare data )dar nimeni nu este perfect .Si da, daca eram ruda cu el sa sti ca eram foarte bucuros ,insa din pacate nu suntem...mai informeaza-te.

bafta! :)

Glumele de genu asta poti sa le faci linistit cu prietenul tau bun ...

Iti sunt "dator" pentru aberatia cu aroganta.. Faptul ca nu te bag pe tine in seama si pe inca cativa carora nu le inteleg modul de gandire si imi e frica de asocierea cu ei nu inseamna aroganta.. e doar modul meu de a ma proteja de domni isteti care scot prostii pe gura de genu celor spuse de tine. Am fost asociat cu prietenu Domn Profesor (cu care nu mai sunt) si dupa ce mia zis "Mai esti cu gagica aia misto ?" ... gagica aia fiind nevasta mea de cativa ani buni... mi s-a luat... si incerc sa imi aleg cu grija prietenii si oamenii cu care vorbesc. Daca vrei mai am porcarii care m-au indepartat de prietenu tau cel mai bun dar nu le spalam in public... Asa ca .. poate ar fi bine sa incetezi cu afirmatiile la adresa mea si sa iti vezi de treaba ta... Stiu ca e greu sa te gandesti ca sunt oameni care nu te iubesc asa cum te iubeste prietenul tau.. dar fa un efort si accepta barbateste asta.

Cu privire la sustinerea unui concurent... nu prea inteleg cuvantul asta "aberitatea" (o fi ca succesurile) .... nu il gasesc in dictionar. E absolut normal sa imi placa un model din cele prezentate si sa discut cu prietenii despre el sa il laud si sa spun ca imi place... Aberant e sa imi spui mie sau oricui sa nu comentam modelele.. si sa nu ne spunem pozitia.. Oi fi io moderator securist dar tu esti sefu nostru daca e asa...

Ai putea sa il lauzi pe Bicut pentru reusita si sa accepti ca e mai bun.
DT
0

#80 Useril este offline   pavcostel 

• Membru Fumator
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 April 2009 - 12:48 PM

@Calin

Citeaza

pavcostele, am impresia ca nu ai citit nici un gram din ce s-a debitat in acest topic. In schimb imi place ca te ataci la unica remarca fortata ce-am facut-o cu referire la forumul concurent (care e concurent ca vrei ca nu vrei).

Din pacate am citit tot ce s-a scris. Si ceea ce acum este sters. Nu inteleg ce relevanta are pomenirea acelui forum. E total fortat. Te puteai abtine, din respect pentru membrii onesti care sunt si aici si dincolo. Ca-ti place sau nu forumul ala, e chestie de gust. Tu te uiti pe bannere pe un forum, sau la continut? Din partea mea poate fi si qvadricolor, daca nu gasesc injurii sau chestii deplasate. Reclamele le caut in alta parte. Asa si eu pot spune sa se care xxx pe RcU, care e plin de reclame.

Citeaza

Nu te intereseaza aptitudini de programare? N-ai decat, asa au fost racolati si ceilalti acoliti cu PORCARII inventate, in ignoranta lor sau din lehamite pentru contrazicere n-au mai zis nimic.

Da, nu ma intereseaza. Pentru mine esti un coleg modelist, hobbyst, nu un proprietar de firma si un programator bun/rau. Nici nu ma intereseaza cine e mai bun. Ca a fost frauda, e problema adminului. Daca vrei sa-l ajuti, cu Romulus sau cu altcineva, bravo voua! Dar nu trebuie sa va aratati muschii si invectivele aici. Este parerea mea. Ca simplu user, care am votat cu buna credinta ce mi-a placut. Castigul a fost satisfactia ca acel cineva a facut ceva cu mainile lui si zboara. Este pasiunea cea pe care am votat-o.

Citeaza

Cineva trebuia sa-i dea peste nas individului, nu pentru discreditare ce pur si simplu ca raspuns la actiunea distructiva ce-a initiat-o.

Sunt de acord. Modalitatea insa nu-mi produce absolut nici o placere. Nu speli rahatul de pe gard cu alt rahat. Spalarea rufelor in public, dupa proasta mea parere, nu produce decat scarba.
35 MHz, canal 60,62,78.
0

#81 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 April 2009 - 12:59 PM

Vezi postareapavcostel, la Apr 27 2009, 01:48 PM, a spus:

@Calin

Din pacate am citit tot ce s-a scris. Si ceea ce acum este sters. Nu inteleg ce relevanta are pomenirea acelui forum. E total fortat. Te puteai abtine, din respect pentru membrii onesti care sunt si aici si dincolo. Ca-ti place sau nu forumul ala, e chestie de gust. Tu te uiti pe bannere pe un forum, sau la continut? Din partea mea poate fi si qvadricolor, daca nu gasesc injurii sau chestii deplasate. Reclamele le caut in alta parte. Asa si eu pot spune sa se care xxx pe RcU, care e plin de reclame.

Si eu sunt membru activ pe acel forum, am si cateva posturi, recunosc, remarca a fost FORTATA menita sa fie incisiva la adresa grupului coagulat de scandalagii. Imi retrag cuvintele cu scuzele de rigoare.

Da, nu ma intereseaza. Pentru mine esti un coleg modelist, hobbyst, nu un proprietar de firma si un programator bun/rau. Nici nu ma intereseaza cine e mai bun. Ca a fost frauda, e problema adminului. Daca vrei sa-l ajuti, cu Romulus sau cu altcineva, bravo voua! Dar nu trebuie sa va aratati muschii si invectivele aici. Este parerea mea. Ca simplu user, care am votat cu buna credinta ce mi-a placut. Castigul a fost satisfactia ca acel cineva a facut ceva cu mainile lui si zboara. Este pasiunea cea pe care am votat-o.

Interesul meu a fost ca grupul coalizat sa ia o decizie INFORMATA, sa vada ca cel care le e lider vocal nu e tocmai pregatit tehnic sa le explice lor cum stau fraudele, iar tentativa de inducere in eroare cu texte evident false (exploituri, cod C, LEARN FROM PRO, etc) nu e inghitita de chiar oricine.

Sunt de acord. Modalitatea insa nu-mi produce absolut nici o placere. Nu speli rahatul de pe gard cu alt rahat. Spalarea rufelor in public, dupa proasta mea parere, nu produce decat scarba.

Din pacate discutia a degenerat cand am decis sa raspuns injuriilor aduse mie ca simplu membru (doar nu am nici un interes), organizatorilor, si adminilor acestui forum. Persoane non tehnice care au vrut doar sa faca un bine pentru comunitatea in care activam. Fiind non tehnice au fost usor sa fie atrase in plasa unuia care pretindea ca stie ce noi nu stim. Am vrut sa demonstrez ca nu e asa. Cum m-a dus pe mine capul

0

#82 Useril este offline   pavcostel 

• Membru Fumator
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 April 2009 - 01:12 PM

Citeaza

Imi retrag cuvintele cu scuzele de rigoare.

OK. E fair.

Citeaza

Persoane non tehnice care au vrut doar sa faca un bine pentru comunitatea in care activam. Fiind non tehnice au fost usor sa fie atrase in plasa unuia care pretindea ca stie ce noi nu stim. Am vrut sa demonstrez ca nu e asa.

Si iadul e pavat cu intentii bune... O riposta tehnica insa cred ca nu i-a ajutatsa inteleagaceva pe cei care sunt straini de domeniu. Eu as fi apreciat un anuntz sec, cu tabla de ip atasata, cu un log scurt in care sa fie mentionat exploit si de unde a venit. Dovezi clare ale falsului, necomentabile, ban, warn, iar cine avea neclaritati MI. Se evita toata balacareala. Cine face atacuri ca sa influenteze o votare nu merita mai mult. Dupa proasta mea parere.

Bafta!
Costel
35 MHz, canal 60,62,78.
0

#83 Useril este offline   TUROK 

• BAGA VITEZA
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 April 2009 - 01:12 PM

BINEINTELES ...ca imi place modelui lui foarte mult , nici nu am negat asta ,undeva am facut si o afirmatie cu privire la modelul meu ca nu ma astept sa iau cumva premiu , doar imi face placere sa particip .Iar cu privire la D-Profesor putin ma intereseaza prietenia ta cu el .Tu il cunosti intr-un fel eu in altfel ,INCEARCA SA NU-I MAI MANJESTI PE AICI NUMELE.Daca ai ceva de impartit cu el te rog frumos ,incearca in alta parte nu aici ,nu vad rostul sau asa iti face tie placere sa pui paie pe foc!

Iti sunt "dator" pentru aberatia cu aroganta..

Depinde in ce sens ....next time!(ASTA POATE IMI EXPLICI LA CHITILA SAU POATE FACI O VIZITEZI LA 3DRUMURI )..AICI NE LUNGIM PANA MAINE CU VORBA.

Ti-am spus eu .....esti mult prea SERIOS~ http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/rolleyes.gif

Intradevar si securisti erau foarte seriosi dar le-au cam trecut vremea .Vad ca mai apare unul din cand in cand prin transparenta timpului .
ADOR VITEZA!!!
0

#84 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 April 2009 - 01:16 PM

Domnilor eu zic ca ajunge.
Am fost acuzati pe nedrept,am demonstrat ca voturile nu au fost mutate/plimbate/zapacite si clonate.
Costele te intrebi de ce mai citesti?
Eu ma intreb de ce mai organizez aici pe forum,ca vorba aia nu e prima editie cu scandal! Oare merita toata mizeria asta?
flying is my life...
0

#85 Useril este offline   pavcostel 

• Membru Fumator
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 April 2009 - 01:20 PM

Zod, securist!?! Hahahahahahahaha

Bine, trebuie sa notez undeva! Hahahahahahaha

Asta m-a facut sa rad azi.
35 MHz, canal 60,62,78.
0

#86 Useril este offline   TUROK 

• BAGA VITEZA
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 April 2009 - 01:24 PM

Vezi postareaZOD, la Apr 27 2009, 01:30 PM, a spus:

Oi fi io moderator securist dar tu esti sefu nostru daca e asa...

:)

vezi ZOD ..mai descretim fruntile pe aici :D

HAI TOATE BUNE! :)
ADOR VITEZA!!!
0

#87 Useril este offline   Intruder 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 256
  • Inregistrat: 04-June 03

Postat 27 April 2009 - 01:34 PM

Vezi postareaImpulse, la Apr 26 2009, 02:14 PM, a spus:

Cand o sa ai suficienta intelepciune , sa revii cu un telefon ca sa te ajut sa pui la cale un sistem infailibil de votare 1vot/PC nu 1vot/IP pentru ca nu vad pe nimeni in stare ca pentru un vot sa isi schimbe placa de baza.

Ne scuzati domnul intelept... ca nu ne ridicam la IQ-ul dumneavoastra. Stati linistit ca telefonul nu o sa sune.
A si trebuie sa fii tare destept pentru ca sa te gandesti ca cineva isi schimba placa de baza ca sa poata vota. Nu stiu tu cum stai cu prietenii, eu am cel putin 20 cu calculatoare, pe langa asta la servici avem sute de calculatoare. La ce sa te mai sune cineva ?
Eu zic sa va linistiti, e doar un concurs online, cu bune intentii. Chiar trebuie sa stricati buna dispozitie cu rahaturi d'astea.

Pentru vot, eu zic sa se voteze in forum. Ca doar nu ne ascundem cine cu cine a votat. Se deschide un topic de vot, si fiecare trece

vot sectiunea impusa : x
vot sectiunea balsa : x

La sfarsit se numara si gata. Si pe urma se deschide un nou topic sa zicem "contestatie" in care cineva o sa zica uite asta nu a fost activ de nustiu cand, asta e cont nou, asta e prea vechi, asta ma enerveaza, asta are prea multe neamuri... etc.
Si tot o sa iasa cu cearta :)

Increderea asta e o chestie mare dom'le.
0

#88 Useril este offline   nen77 

• --tadadam--
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1566
  • Inregistrat: 08-March 06

Postat 27 April 2009 - 03:28 PM

la ce a zis intruder as mai adauga :
nu ai drept de vod daca nu ai xx posturi, sau 3 luni vechime
ca sa pice din calcule cei care au facut contul special pt asa ceva ,sau posturi facute sa fie la numar.

apropo pot vota de pe(ca sa pacalesc un super program de detectare a voturilor-furate) :
-conexiuni wireles nesecurizate din toata timisoara ,de pe ppc ,laptop ,allt laptop, inca un laptop ,laptopul nevestei ,laptopul portarului de la radio erevan compul vecinului,nokia , samsung , sony ericson ,cect t689, de pe telefonul fix,modem vodafone ,modem orange,modemul grupui de aeromodelisti zapp, ..si asta doar ca sa il incurc pe domnul Shadow.
-deci nu e neaparat sa se fure voturile .
de fapt chiar am rugat vreo 61 amici de la fabrica de impachetat fum sa isi faca cont pe rhc si sa voteze cu El Kriminel,,dar din nefericire el s-a retras din concurs.

numai bine
West Hobby Team
Van kit conversie T-rex 250e in 700Nitro
0

#89 Useril este offline   ZOD 

• Flightaddicted member
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 April 2009 - 03:38 PM

Vezi postareaTUROK, la Apr 27 2009, 02:24 PM, a spus: