Rapa Rosie 2004 raport de activitate
Postat 03 May 2004 - 10:30 PM
Cu toate ca am reusit sa nu rezolvam mai multe probleme organizatorice, intre care WC, banci si mese in cortul militar, apa curenta si vant din vest, sper sa fim priviti cu indulgenta si sa stim ca v-a simtit bine si ca v-a placut. Ciobenul invizibil (ca si-a cumparat tzundra stealth intre timp) zicea ca el o fo' taaare incantat, ca o putut sa mai puie si el mana pe cate un emitator fara sa-l vaza nime' si sa se joace cu manetutzele! Ce nu o'nteles el este de ce se crispau unii cu ochii pe modelele lor maiastre cand se juca el cu emitaoriul, dar ashe o si ramas ca io unu' nu am reusit sa-l fac a intelege! Oile or mai comentat o tzara ca muzica de seara o fo cam incet, si berea scursa pe iarba o fo' cam amara. Insa cativa berbeci erau tare multumiti ca or apucat la niste scursuri de techila si ceva vin rosu care l-o dat puteri neinchipuite si o imaginatie pt . care i-ar fi invidiat siu armasaru' comunei! Ciorile ziceau ca or incercat sa invete pe unele surate din balsa, ca din vrie se poate iesi usor numa' sa-ti ajunga spatiul, dar or cam ramas fara fid bec. iar gusterul cel verde vecin cu ZozoCelIntaiulSosit inca se mai uita dupa monstrii cu 4 roti care se comportau ciudat si scoteau nene un fum ce ii dadea viziuni astrale, multicolore si o stare de buimaceala placuta!
In alta ordine ciudata de idei (generata poate tocmai de oboseala) vreau sa va multumesc ca ati fost alaturi de mine, ca ati onorat aceasta mandra adunare, in frunte cu decanii de varsta, nea Puiu Craioveanu si nea' Ballo; Vreau sa multumesc tuturor care au pus osul la corvezi sau care au facut cate ceva, si se stiu ei care sunt aia; Vreau sa va multumesc ca nu am avut nici un conflict, ca au ramas mai putine gunoaie decat ma asteptam, ca nu am incurcat canalele, ca 99% au respectat pseudo-regulile stabilite ad-hoc. Am fost infiorat de emotia celor 2 decani de varsta, incantat de prestatia pilotilor, de calitatea ori perseverenta si pasiunea modelistilor. As fi vrut sa am mai mult timp sa discut cu fiecare dintre voi cei prezenti dar nu am reusit. Si mai vreau sa va spun ca duminica dupa ora 16 a intrat vantul ala de l-am cerut noi, din vest, poate adus de Michael - Albatros tocmai de la simpozionul ala care nu i-a dat voie sa vina la timp de peste mari si tari tocmai din Germania.
La categoria participanti speciali am avut placerea sa il cunosc pe domnul Faur cu fiul, veniti doar sa vada actiunea, culmea fara automodele! Au mai fost si alti automodelisti ofroad rachetomodelisti si chiar cineva cu un navomodel (desi lacul e la vreo cativa km distanta, iar marea neagraaaaaaa ohoho!).
Acum campul e din nou gol si linistit; se aud greierii, si oile... Se aude linistea iar regretul ca s-a terminat te face sa privesti si sa taci. Cu toata oboseala, parca ne venea greu sa plecam acasa sa parasim si noi campul acum gol si parca straniu de linistit. Insa asa cum mai spunea cineva aici, pana la editia viitoare nu mai sunt decat 3 sute si ceva de zile!
A raportat BigAcumnestresatSiPutinObosit
Postat 04 May 2004 - 07:44 AM
Eu personal m-am simtit extraordinar.Ma bucur enorm de mult ca am cunoscut o parte din modelistii de pe forum,si ma bucur si mai mult ca ei sunt niste persoane exact asa cum imi imaginam.
Felicitari domnule Big, pentru minunata idee de a organiza asa ceva.Sa stii ca ne mai asteptam de la tine si la o Ripa Rosie 2005.
Vreau sa transmit pe aceasta cale multumiri domnului Walter Born si domnului Stefan pentru increderea acordata,deoarece dinsii sunt cei care mi-au pus statia in mina si m-au lasat sa pilotez.Poate cine stie... la anu' vin si eu macar cu un slowfly-er.
In concluzie ,iarba verde ,aerul curat ,soarele ,berile , gratarele ,modelistii si modelele lor au fost in acest week-end ingredientele de baza pentru un cocktail slab alcoolizat , revigorant si fortifiant.Exact ce aveam nevoie...cel putin eu personal.
Sa ne vedem si la anu'!!!!
Postat 04 May 2004 - 08:01 AM
big
Postat 04 May 2004 - 08:40 AM
Totul a fost super super . Pot sa ma inscriu de pe acum pentru la anu ?
Imi pare bine ca am vazut la fata oameni cu care am discutat pe tot parcursul anului (Zozo ,vivi,big,Olaf ...etc ) si sentimentul este fantastic cand vad atatia oameni la un loc manati de hobi , de dorinta de aer curat si miros de ulei de ricin , mici , bere , carnati orice alt fel de carne condimentata pusa pe jar . Uimitor cum oricine te ajuta iti da un sfat iti imprumuta un pack un acumulator te ajuta la mansa BENEVOL .
Multumesc TUTUROR celor ce au fost prezenti si au reusit sa faca atmosfera fantastica !!!!
Al vostru modelist convins
ZOD aka Cristian Dinu
Postat 04 May 2004 - 09:03 AM
Asa pe scurt, vreau sa zic ca a fost super, vreme frumoasa numa buna de zburat, modelisti cacalau, modele la fel. Organizarea a fost foarte buna, si asta se datoreaza atat lu' Big, care a asigurat logistica cat si participantilor, care au dat dovada de civilizatie si disciplina. Pe langa zburat, am mai facut gratare, mici, am mai chefuit, am mai facut un foc de tabara, deci tot tacamul. In rest nu mai am ce sa zic pentru ca nu am cuvinte...
Vivi
PS: voi aia care ati facut poze, bagati-le o data pe net, si nu ne mai lasati sa ne consumam in gol...
Postat 04 May 2004 - 11:46 AM
Cum a inceput totul? Cu o lejeritate si o lene de neinchipuit pe toata perioada anului pentru ca ultima luna sa devina dementiala....munceam acasa, munceam la serviciu, pe doua fronturi, la doua modele distincte, numa sa ajunga finalizate la RR!!!...si ca sa fie tacamul complet, nici modelul de anul trecut nu l-am lasat acasa si l-am mai bricolat si pe el! Cum parca nu ar fi fost de ajuns, masina era pe butuci, nemiscata de-a lungul iernii, cu bateria sub scaun, in bucatarie...asa ca pana in ultima zi, mereu a fost ceva de facut!...
Multumim nenea Big pentru tot, te-ai intrecut pe tine si de data asta!!! Sunt curios, la anu cum va mai fi, pastrand acelasi grad de evolutie de pana acum?...o aduci pe Samanta Fox?...faci sa curga pe raul ala, palinca?...Ciori color si soparle stereo?...pentru ca eu am de gand sa fiu prezent!!!
Multumesc lui Bitex ca m-a ajutat sa-mi fac masina, multumesc sotiei ca a fost rabdatoare cu mine si a avut grija singura mai bine de o luna de cele doua fetite (...da acu' a zburat puiu cu atza, am redevenit dadaca, nu ma mai iarta). Multumesc domnului Craioveanu pentru amabilitatea de a ma seconda la zboruri si multumesc tuturor participantilor ca au creat o atmosfera asa de faina si de relaxanta (...da nush cum dreacu relaxanta, ca am o febra musculara de la genoflexiunile de pe langa modele si ma simt de parca am tras la plug un an intreg!)
Poze, cum mai spunea un antevorbitor: astept si eu pomana, de la altii!!!...si o sa le comentam online!!!
Aceasta postare a fost editata de Marinaru: 20 March 2008 - 02:05 PM
Cu rabdare si ciocan.
Postat 04 May 2004 - 02:04 PM
Aceasta postare a fost editata de Olaf The Viking: 04 May 2004 - 03:29 PM
sau ia-ti ceva dragut de aici www.machete.ro.
Postat 04 May 2004 - 02:04 PM
Postat 04 May 2004 - 02:05 PM
Postat 04 May 2004 - 02:07 PM
Aceasta postare a fost editata de Olaf The Viking: 04 May 2004 - 02:58 PM
Postat 04 May 2004 - 02:10 PM
Postat 04 May 2004 - 02:11 PM
Postat 04 May 2004 - 02:14 PM
Postat 04 May 2004 - 02:15 PM
Postat 04 May 2004 - 02:15 PM
Am terminat pozele - preview de la Rapa Rosie.
Mai am si un CD in lucru dar, mai dureaza putzinel.
Pana atunci, delectati-va.
http://www.geocities...abis/index.html
aaa... si ca tot mai comenteaza lumea, comentez si eu.
Of cors ca mi-a placut. Ambianta, ca de obicei, oamenii, aerul curat....
Hm, daca ar fi batut si vantul, macar o vreme, ar fi fost perfect.
Mi-a placut si concursul de Miss-e Modeliste (si la mai mare..... Poate la anul, apare si a treia!!! ).
Apropos, Zozo, faptul ca ai acumulat deja un cort de automodele in nici un an, se datoreaza eforturilor conjugate... sau de capul tau! Ca ma intereseaza si pe mine ce metoda de persuasiune ai folosit...
in fine, vorba lunga, saracie.
Va astept la: http://www.geocities.com/alexellabis
PS - vad ca geocities are si o limita de banda. Shit.... daca dati navala, iar sa blocheaza.
Hai ca incerc sa rezolv si asta.
Aceasta postare a fost editata de alexella: 04 May 2004 - 02:19 PM
Postat 04 May 2004 - 02:18 PM
Postat 04 May 2004 - 02:20 PM
Postat 04 May 2004 - 02:21 PM
Postat 04 May 2004 - 02:22 PM
Postat 04 May 2004 - 02:23 PM
Postat 04 May 2004 - 02:24 PM
Postat 04 May 2004 - 02:55 PM
http://photos.yahoo.com/alexellabis
sau mai reveniti la:
http://www.geocities.com/alexellabis/
Aceasta postare a fost editata de alexella: 04 May 2004 - 03:00 PM
Postat 05 May 2004 - 06:29 PM
Intradevar a fost un regal de aeromodele. Incerc sa vad ce mi-a placut cel mai mult, ce nu mi-a placut.Poate iesirea dintr-o iarna lunga, verdele si peisajul superb, aerul cald si soarele dogoritor au contribuit la reusita.Lume multa din toata tara: Botosani, Suceava, braila, Bucuresti, Brasov, Bistrita, Deva , Arad, Timisoara.....cred ca nu a lipsit nici un pasionat de pe acest forum. Ce a reusit Big sa faca este un simbol in hobby-ul nostru: RAPA ROSIE.Numai cine nu a fost prezent nu are de unde sa stie cum a fost.
Idee super: Haideti sa inventariem aparatele foto digitale, sa alegem un sef de lucrari si sa-i trimitem toti cate 2 CD-uri , unul cu pozele facute de noi si unul blank, Sheful sa le adune pe toate si sa faca unul singur pe care il returneaza la expeditor. Vom avea toti toate pozele in formatele originale. Cine nu a facut poze poate trimite doar un cd blank si sa zicem 50000 lei in plic pentru reexpedierea CD-ului cu poze.
Propun ca de acest lucru sa se ocupe ZOZO pe care il rog daca este de acord cu aceasta idee sa puna pe forum adresa lui exacta si numarul de telefon.
Live to fly!!!!!
Subiectul JURNAL DE ZBOR este initiat de Dom*PROFESOR la 1 septembrie 2003
Postat 05 May 2004 - 06:41 PM
In spate cortul. Se vede sfoara cu carligele de frecvente. Ideea a fost foarte buna, nu a fost nici un fel de bruiaj. Veneai, bagai carligul in buzunar si stateai linistit pe canalul tau.
Live to fly!!!!!
Subiectul JURNAL DE ZBOR este initiat de Dom*PROFESOR la 1 septembrie 2003