Rapa Rosie 2004 raport de activitate
Postat 05 May 2004 - 06:46 PM
Live to fly!!!!!
Subiectul JURNAL DE ZBOR este initiat de Dom*PROFESOR la 1 septembrie 2003
Postat 05 May 2004 - 06:50 PM
Live to fly!!!!!
Postat 05 May 2004 - 06:55 PM
Live to fly!!!!!
Postat 05 May 2004 - 06:57 PM
Live to fly!!!!!
Postat 05 May 2004 - 07:02 PM
Live to fly!!!!!
Postat 05 May 2004 - 07:05 PM
Live to fly!!!!!
Postat 05 May 2004 - 07:12 PM
Live to fly!!!!!
Postat 05 May 2004 - 07:23 PM
Live to fly!!!!!
Postat 05 May 2004 - 07:25 PM
Live to fly!!!!!
Postat 06 May 2004 - 07:14 AM
Haideti sa inventariem aparatele foto digitale, sa alegem un sef de lucrari si sa-i trimitem toti cate 2 CD-uri , unul cu pozele facute de noi si unul blank, Sheful sa le adune pe toate si sa faca unul singur pe care il returneaza la expeditor. Vom avea toti toate pozele in formatele originale. Cine nu a facut poze poate trimite doar un cd blank si sa zicem 50000 lei in plic pentru reexpedierea CD-ului cu poze.
Propun ca de acest lucru sa se ocupe ZOZO sau Alexella pe care ii rog daca sunt de acord cu aceasta idee sa puna pe forum adresa exacta si numarul de telefon.
Live to fly!!!!!
Postat 06 May 2004 - 08:50 AM
In ceea ce priveste distributia lor, prefer varianta virusului: fac doua-trei copii, le dau in jurul meu, dupa care le las sa se raspandeasca. Sa ma apuc acuma sa ard acuma 10-20 CD-uri, sa tot dau telefoane si adrese, plicuri, sume... brr... mi se pare putin complicat. De fapt, sunt lenesh la faza asta, si nu ma ascund. Imi dramuiesc timpul cu grija in ultima vreme ca nu-i deloc.
Cand am sa trimit cele cateva CD-uri, am sa si postez CUI le-am trimis, si... apelati la "subcontractori"...
Si eu aveam gandul sa fac o compilatie de la toti dar proiectul de de prea mare amploare.
alexella
Postat 06 May 2004 - 09:37 AM
sau ia-ti ceva dragut de aici www.machete.ro.
Postat 07 May 2004 - 09:28 PM
Poate de data asta apare si Corsair F4U! Te-am asteptat coane ca un prost pana la patru dimineata, vorba lui Caragiale. Intradevar Albatros a fost prezent cu marile planoare si ar fi fost bine ca sa vina si Tractorul lui Corsair, ar fi fost un spectacol....
Live to fly!!!!!
Postat 07 May 2004 - 11:19 PM
am avut concediu in perioada RR, planifiacat din ianuarie! In schimb am avut si probleme cu elicopterul. Iar fara elicopter nu am vrut sa plec ! Problema am rezolvat-o in cursul zilei de vineri dupa ce am schimbat Gyro,servo, cardan si roti dintzate, toate elementele cuparate noi fara folos. Defectiunea era la comanda 5 a receptorului - comanda Heading Lock si sensibilitate Gyro.
Sa mai plec vineri la prinz nu mai avea rost. Cred ca o sa ma ia Abatros fara alifie ......
FC4UNeparolist
Postat 07 May 2004 - 11:44 PM
Corsair4FU, la 7 May 2004, 23:19, a spus:
Ei las' ca o alifie gasim noi p-acilea!
...Desi parca si io te-ashi lua tot fara alifie!!
'Reatzi ai dreaku cu elicopterele voastre! Ca elicoptere am mai vazut, dar remorcaj inca nu!
Postat 08 May 2004 - 11:08 AM
BigIntunericitu
ps. zozo meshtere stiu ca tu l-ai vizionat in direct pe Corsar, te rugam sa ne confirmi daca este mascul ori ba, sa stim si noi cum sa ne adresam!
saru'mana!
Postat 08 May 2004 - 01:12 PM
nu va speriati ca nu voi fi atat de oficial dar spre bucuria mea am vazut ca ati fost insotiti si de familiile voastre care v-au indurat hobby-ul chiar si in aceste zile minunate!
In sfarsit am ajuns si eu la tastatura! M-au tinut deoparte sarcinile de servici asa cam am rascolit tzara in lung si lat dar despre acestea la "Jurnalul de zbor"...evident, am si zburat! :) .
Am asteptat mult pentru acest eveniment, a trecut repede si acum ne-au ramas doar amintirile placute si un an de zile de asteptat pana la urmatoarea editie...A fost minunat! Totul a fost perfect! Timpul a tinut cu noi si am avut 4 zile de soare de m-am intors negru la servici de se minunau colegii cu fetzele lor palide.
Am aniversat! 1 Mai muncitoresc cu berici si gratare si UN AN DE AEROMODELISM!
Da! Asa este! Mai tarziu mi-am dat seama ca nu am fost destul de explicit la faza cu istoria...Deci modelul expus la Hangarul 18, acel caramidoi numit "SPATZ", a fost primul meu aeromodel cu care m-am prezentat la RR 2003 in penultima zi. Nu zburase nici un metru pana atunci si eram tare dezamagit. Cu ajutorul celor trei mari meshteri am reusit sa plec de acolo cu vreo 10 secunde zburate si modelul lipit a nushtiu cata oara. Ati vazut ce s-a ales din mine intr-un an de zile? Mai aveam unul in portbagaj si inca 2 lasate acasa ca nu mai aveam loc... Am promis atunci ca la editia urmatoare voi fi primul care va pune piciorul in Rapa. Acest lucru s-a si intamplat defapt spre marea mea surprindere... :) Am zburat la greu cu aproape toate modelele, am asamblat si finalizat doua modele la fata locului si am terminat weekend-ul fara crash-uri. Ceea ce imi pare rau este ca nu am apucat sa va cunosc pe toti! Multumesc in schimb tuturor care au trecut pe la Hangarul 18 si m-au salutat si am schimbat o vorba. Seara, in jurul focului, atmosfera a fost extraordinara! Bancuri, povesti, faze, vin, tzuica si bere. S-au inchegat prietenii intre oameni, ne-am cunoscut in carne si oase si am descoperit ca suntem cu totzii descendentii lui "Homo modelisticus".
Organizarea a fost perfecta! Am zburat cot la cot fara sa ne bruiam, fara sa ne ciocnim, fara sa ne enervam. Nu trebuie decat sa implementam sistemul si pe campurile noastre de zbor si nu vom mai avea probleme pe viitor. Putem sa indrumam astfel noii veniti pe calea cea buna. Am vazut modele multe si frumoase la Wabo, Botosani, si traznite pe la cei din Bucuresti ( Men, Grig, Manel, Chiftirica...)
Hangarul 18! Ideea a venit ca o actiune preventiva amenintarilor meteorologice. Am imprumutat namila de cort doar pentru a o avea ca si hangar, club sau bucatarie ad-hoc in caz de vreme nefavorabila si eram hotarat sa nu abandonez Rapa sub nici o forma! Ma bucur si placerea a fost de partea mea sa va gazduiesc modelele pe timpul noptii si promit ca la anul o voi instala din nou.
V-am ramas dator cu un zbor de inaugurare al ME 109...Se pare ca timpul a fost prea scurt de a o finaliza si trima definitiv. Problemele tehnice aparute la trenul de aterizare m-au facut sa abandonez mai ales ca diploma celui mai frumos crash a fost deja luata. Va promit ca voi mediatiza primul lui zbor indiferent de rezultatul acestuia. Totusi, pe filmul lui Viper veti vedea o secventa de zbor cu tonou si aterizare reusita...hehe!
Distributia filmului cred ca trebuie lasata pe principiul virusului iar pentru poze daca doriti va stau la dispozitie cu centralizarea si distributia lor!
In incheiere doresc sa subliniez ca s-a dovedit cine trateaza cu seriozitate o astfel de intalnire si lasat la o parte toate problemele si s-a prezentat la RR 2004 ( forta majora exonoreaza! nu giro sau servo defect...). Propun infiintarea unei placi comemorative (virtuala si electronica) in care sa ne inscriem toti cei care am participat si la loc de cinste sa-i amitim pe care au fost alaturi de noi fara a avea vreo tangentza cu zburatul sau taratul pe jos ca Pagulet, Olaf, Pletila si nu in ultimul rand Albatros, singurul care s-a tinut de cuvant si a venit de depaaaarte.
Voi posta cateva poze "artificial inrautatite" caci originalele au in medie 750 kb per bucata.
Cu drag, prietenul vostru
zozo
Postat 08 May 2004 - 01:17 PM
Postat 08 May 2004 - 01:20 PM
Postat 08 May 2004 - 01:28 PM
Postat 08 May 2004 - 01:36 PM
Postat 08 May 2004 - 01:40 PM