Aerodrom Dezmir Cluj-Napoca
Postat 09 March 2014 - 08:45 AM
Tot mai bine pe picioare cand te sprijini pe pamant
Postat 23 March 2014 - 09:12 AM
SORIN CAIUS, la 22 March 2014 - 08:56 PM, a spus:
Ei cum merge Taranisul?
Ciao Sorin
Ciao Sorin
De fapt am incercat doua Taranisuri, al meu merge bine ( in afara de faptul ca a venit cu o gresala de montaj, surubul care regleaza pozitia de maxim jos la gaz prea scurt si sticul ramanea cu 2 mm mai sus, rezolvat pe loc la camp), eu fiind mai in varsta sunt mai potolit, a lui Sergiu a fost ca si la sex, cand gagica din statie i-a spus sa faca ceva el nu a facut destul de repede si a ramas fara comenzi, adica "low battery" si el a mai zburat aproximativ 3 minute dupa catre =@ , concluzia bateria cu care vine statia trebuie inlocuita cu una mai buna.
Tot mai bine pe picioare cand te sprijini pe pamant
Postat 23 March 2014 - 03:12 PM
Old -Boy , Serju Ro,
vedeti acuma imi pare rau ca nu am zis de problema cu bateria mai devreme si eu o am, daca incarc bateria originala cu incarcatorul statiei se incarca la max. 8,1 V
Daca o incarc cu Imax se incarca la 8,94 V (indicat pe Imax) si in jur de 760 mA incarcati. Daca o descarc cu Imax pana la 5,4 V se descarca cam tot 760 mA.Curentul de incarcare descarcarea fost de 0,4 A
Concluzia e ca incarcatorul cu care a venit statia nu e ok incarca si mai putini mA nu mai stiu cati dar am notat ma uit si completez in post .
Rabdare 15 minute sa tma duc la uzina ca acolo e tot ce tine de zbor.
Ciao Sorin
vedeti acuma imi pare rau ca nu am zis de problema cu bateria mai devreme si eu o am, daca incarc bateria originala cu incarcatorul statiei se incarca la max. 8,1 V
Daca o incarc cu Imax se incarca la 8,94 V (indicat pe Imax) si in jur de 760 mA incarcati. Daca o descarc cu Imax pana la 5,4 V se descarca cam tot 760 mA.Curentul de incarcare descarcarea fost de 0,4 A
Concluzia e ca incarcatorul cu care a venit statia nu e ok incarca si mai putini mA nu mai stiu cati dar am notat ma uit si completez in post .
Rabdare 15 minute sa tma duc la uzina ca acolo e tot ce tine de zbor.
Ciao Sorin
Postat 23 March 2014 - 03:32 PM
Dupa ce am incarcat bateria cu incarcatorul original la 8,1V decupleaza si descarcand-o pe Imax au fost 320mA pana la 5,4v.
Incarcatorul original da 13 v si 0,5A mentionez ca da curent continuu nu alternativ asa cum zicea Renatoa.
Nu stiu ce mai are statia pe partea de incarcare dupa mufa din statie dar nu e ok.
La primele 2-3 incarcari ale statiei bateria tinea vreo 4 ore apoi am vazut ca tine doar vreo 2 ore si atunci am sesizat ca ceva nu e in regula.
Poate mai sapati si voi si vedem care e problema ar fi bine daca as putea incarca cu Imax direct in baterie prin mufa statiei.Dar nu stiu daca se poate daca nu mai are statia ceva dupa mufa de icncarcare care limiteaza incarcarea.
Ciao Sorin
Incarcatorul original da 13 v si 0,5A mentionez ca da curent continuu nu alternativ asa cum zicea Renatoa.
Nu stiu ce mai are statia pe partea de incarcare dupa mufa din statie dar nu e ok.
La primele 2-3 incarcari ale statiei bateria tinea vreo 4 ore apoi am vazut ca tine doar vreo 2 ore si atunci am sesizat ca ceva nu e in regula.
Poate mai sapati si voi si vedem care e problema ar fi bine daca as putea incarca cu Imax direct in baterie prin mufa statiei.Dar nu stiu daca se poate daca nu mai are statia ceva dupa mufa de icncarcare care limiteaza incarcarea.
Ciao Sorin
Aceasta postare a fost editata de SORIN CAIUS: 23 March 2014 - 03:34 PM