Aceasta postare a fost editata de SerjuRO: 15 January 2010 - 06:27 PM
Aerodrom Dezmir Cluj-Napoca
Postat 16 January 2010 - 09:07 AM
Postat 18 January 2010 - 11:26 AM
Frig si vant a fost cat incape..............
Caracteristica STOL s-a remarcat fff puternic dar era sa ma si coste cateva crash uri, intrucat greutatea mica si suprafata alara mare se traduc in portanta mare si manevrabilitate mare........
De fapt lucram si cu vechea statie, care nu stie EXPO............
Oricum, intrevad ceva distractie cu modelul si deja ma gandesc sa montez o camera video sau un mobil pt ca sigur carausul o va duce........
Postat 29 January 2010 - 09:25 AM
adyrex, la Jan 28 2010, 09:17 PM, a spus:
Eu am sa vin daca nu sunt -10 grade afara........
Am de facut primul zbor cu noul Rafale........si poate vin si cu Pilatus-ul.....
Eu am sa merg poate spre amiaza, poate inainte...
Postat 29 January 2010 - 05:14 PM
Postat 30 January 2010 - 05:07 PM
Postat 03 February 2010 - 11:05 AM
caspi, la Jan 30 2010, 06:41 PM, a spus:
A fost frumos da si frig,ca batea vintul.
Salut Cipri. Pune niste "sosoni" la trenul de aterizare .Sa nu ramai fara...Daca nu ai, fa-le dintr-o bucata de furtun de la butelia de aragaz.(cea albastra la culoare merge perfect)
Postat 04 February 2010 - 02:09 PM
Sambata in jur de amiaza poate voi iesi.........
Postat 05 February 2010 - 08:05 PM
Ei sa revin la problema .... am dat yak'ul unui tip din Cluj numit Adrian Greab, si avand incredere in el am acceptat sa-l plateasca abia peste 3-4 zile cand urma sa incaseze salarul, lucru care nu s-a intamplat nici acum la aproape 2 luni de cand facusem targul. Evident ca acum regret increderea pe care o am in oameni, dar ce rost mai are cand deja sunt in minus cu un kit rtf yak-54 art-tech + fuselaj, ampenaje si 2 servouri noi noute in minus sau altfel zis la care am luat Teapa!. Si lucru ce e si mai dureros pentru mine e faptul ca nu l-am scos la vanzare pentru ca faceam upgrade, ci din probleme financiare serioase (criza asta ...).
Ma gandesc ca se pot intampla multe pe lumea asta, si ca poate acesta mica "neintelegere" este totusi fara voia lui. De aceea, rog persoanele care il stiu sa vb cu el sau sa-mi dea nr lui de tel sau invers, ca sa putem intr-un tarziu incheia socotelile.
Ca mic sumar: Adrian Greab, varsta 25 ani, nascut pe 15 iulie, loc munca undeva in cadrul armatei (imi povestea ca are timp de zbor in timpul serviciului, foarte de treaba dealtfel pana in momentul targului, cand a venit dupa avion cu un logan albastru)
aici doua filmulete care mi le-a aratat in vremea cand mai reuseam sa comunicam: http://www.youtube.com/watch?v=xv71csrdvrQ...feature=channel si http://www.youtube.com/watch?v=mzu30YVPMcc...feature=channel ... cu aparatele lui de zbor cica.
Iar yak'ul meu este/era acesta: http://www.youtube.c...h?v=k5uhgjkY1R4
Postat 05 February 2010 - 10:37 PM
Tu esti pasionat si de BB guns???? M-am intalnit la un moment dat cu o trupa e BBisti la poligon in Manastur.............faine arme..........
Postat 06 February 2010 - 04:28 PM
Desi mai cald ca in alte zile, totusi e greu de zburat iarna.................
Cu tot frigul, eu eram transpirat.............nestiind cum se vor comporta cele 2 noi modele.........
Cu ajutorul Dlui Pojar le-am probat pe amandoua : Rafale se comporta excelent, e super agil si totusi docil..........
F18 Hornet este ca un pasaroi, ca o barza dar totusi zboara majestuos parca.............
Atasez cateva poze............
Postat 06 February 2010 - 04:31 PM
Aici aveti link Youtube............DEZMIR FILME F18 si Rafale.......
Aceasta postare a fost editata de SerjuRO: 06 February 2010 - 04:31 PM