Aerodrom Dezmir Cluj-Napoca
Postat 02 February 2013 - 09:08 PM
Ca sa revin la mine, am facut primul zbor cu quad ul F450, mici emotii, ceva reglaje de facut, mergem inainte..............adica am sa montez si echipamentul FPV pana la urma.....
Ceva poze si filmuletele de azi :
Postat 20 February 2013 - 11:39 PM
La sfatul lui SERJURO, doresc sa ma alatur si eu acestui thread, am un Quadcopter de la RCTimer, motoare de 1000kv, ESC-uri RcTimer de 30A cu FW SimonK, elici 10x4,7, statie Turnigy 9X si placa KK2 cu FW 1.4. Astept sa imi vina si un micro quadcopter Hubsan X4 din China, comandat de pe DX.com. Sper sa ma acceptati si sper sa ma pot si eu imlpica cu sfaturile mele, respectiv si eu is dornic de a invata chestii noi, gen FPV, drum pe care as dori sa il strabat cu succes. Dupa cum spuneam si lui SERJURO, tind sa imi cumpar intre un EVG920S si Fatshark, dar doresc sa imi fac mai intai fpv pe Hubsan X4 deci vreau compatibilitate la sistemele de fpv intre cel mare si cel mic. Deci tind spre EVG920S deocamdata cu acest set: http://www.fpvhobby....-combo-set.html . Astept feedback-ul vostru cu drag. Urc si o poza cu quad-ul meu. Ps la momentul respectiv era pus un Aiptek AHD100 pe el. Momentan e dat jos :D. :drinks:
Postat 21 February 2013 - 08:47 AM
Aceasta postare a fost editata de SerjuRO: 21 February 2013 - 08:47 AM
Postat 21 February 2013 - 11:25 AM
SerjuRO, la 21 February 2013 - 08:47 AM, a spus:
Mersi mult, mersi si de linkuri!
Postat 23 February 2013 - 09:08 PM
Din pacate eu am rupt un brat datorita vantului de 7m/s care imi ducea quad ul in voia lui, desi eram cu comanda de pitch complet inainte..........Intr-un moment de ,,neatentie'' de incepator, am lasat la zero stick ul de pitch, quad ul s-a redresat brusc la orizonala si vantul l-a luat instantaneu............neavand experienta pe vant, cand am vazut ca deja era la 15m de mine, am redus gazul si la aterizarea cu viteza orizontala, bratul stanga fata a cedat...........Asta e, mai am 4 brate noi si pregatite.....maine o luam de la capat.............
...
...
Postat 24 February 2013 - 12:07 AM
A fost foarte placut insa atmosfera cu atatea aripi zburatoare misunand pe cer. Am vazut multe, am apucat sa ma uit si in ochelarii FPV la care am ramas uimit ce tare se vede :D la salarul urmator si fac comanda la ochelari. Inca ma gandesc daca va fi Fatshark sau EVG920S desi tind spre EVG920S :p. Am vazut ca la Cluj se practica si mersul pe iarba fara aripa hehe. Sper ca maine va fi vreme mai faina si sper ca toti la care v-i s-a stricat zburatoarea, sa fie in aer cat mai repede. Pacat ca n-am apucat sa ajung mai devreme sa vad tricopterele in actiune, dar cu siguranta voi mai avea ocazie. In fine, las vorbele si atasez cateva poze si din partea mea. Sunt mai multe dar am o lene sa le tot micsorez. Stiti voi ce enervant este :drinks:
Aceasta postare a fost editata de BlackICE: 24 February 2013 - 12:09 AM
Postat 24 February 2013 - 01:17 AM
BlackICE, la 24 February 2013 - 12:07 AM, a spus:
A fost foarte placut insa atmosfera cu atatea aripi zburatoare misunand pe cer. Am vazut multe, am apucat sa ma uit si in ochelarii FPV la care am ramas uimit ce tare se vede :D la salarul urmator si fac comanda la ochelari. Inca ma gandesc daca va fi Fatshark sau EVG920S desi tind spre EVG920S :p. Am vazut ca la Cluj se practica si mersul pe iarba fara aripa hehe. Sper ca maine va fi vreme mai faina si sper ca toti la care v-i s-a stricat zburatoarea, sa fie in aer cat mai repede. Pacat ca n-am apucat sa ajung mai devreme sa vad tricopterele in actiune, dar cu siguranta voi mai avea ocazie. In fine, las vorbele si atasez cateva poze si din partea mea. Sunt mai multe dar am o lene sa le tot micsorez. Stiti voi ce enervant este :drinks:
Hehehehe Angry Bird-ul meu cu pliscul in pamant.......cauta rame.....http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif
G-CFOX
Phoenix 2000
Diamond 1800
Xeno multiplex
EasyStar