steelnox, la Sep 27 2009, 11:34 PM, a spus:
nici sa fi vrut nu nimeream atat de perfect. bine ca nu era extra-ul lui horea. â™Â
HEHHEHEHE, zambesc dupa 5 secunde de la citirea mesajului.................(stiti si voi regula a 5a a modelismului RC, se rade, zambeste sau se fac comentarii la cel putin 5 secunde de la incident..............LOL)
Pai nu vin si eu odata la zbor si voi va apucati de combat ???????????? It is not fair............
Mircea si Lucian, vedeti de ce imi plac mie avioanele, nu planoarele ? pt ca au un timp de reactie mai mic decat un pasaroi de 2 metri wingspan............Chiar nu a facut nimeni poze sau filme cu faza?
Lasand gluma la o parte, imi pare rau de modelele voastre si sper sa se repare rapid.............
Eu nu am putut veni ieri datorita responsabilitatilor ( nu obligatii cum le considera unii) de familie.............Oricum am fost SINGUR la zbor sambata........nu ca asa as fi vrut dar asa a iesit.Am facut 4 zboruri fara incidente, cu toate incercarile mele disperate de a face combat cu ciorile omniprezente........
PS in spiritul care ne anima pe toti, propun sa anuntam fiecare pe forum cand mergem la zbor, astfel incat sa putem pune macar de un combat in 2-3.........HEHEHEHEH.
Sergiu