SerjuRO, la 29 January 2016 - 02:01 PM, a spus:
Buna ziua, am si eu un Solius modificat sa aiba si flapsuri dar am lipo 3s4000mah, cu motor Himax 3514 1250kv, care papa la max cam 40Ah. Daca as fi pus un 3s2200mah ma tinea motorul 2-3 minute doar cred... :)
Puteti detalia despre ce modificari ati facut ?
Multumesc,
.....-in primul rind nu trebuia sa faci modificari ptr.flaps...Puteai sa folosesti ptr.frina eleroanele,dar "in sus"folosind programul in emitator.Astfel ambele eleroanele se bracheaza in sus,permitind totusi controlul lor...
-am facut citeva poze sa-ti fie mai usor sa intelegi ce vreau sa explic....
-am intarit fuselajul de a lungul lui cu folie autoadeziva.Protejeaza la atrizare,si la torsionare.
-peretele interior cu placaj de 1,2 mm
-am facut alt batiu ptr.motor din trei rinduri de placa material plastic,un rind in exterior si doua in interiorul fuselajului.Placile se lipesc perfect cu CA atit intre ele cit si cu Elaporul...Protejeaza f.mult la aterizari mai dure...
-in sfirsit cred ca imaginea explica totul
Apoi eu folosesc motor AXI-2814/12 cu 1390 KV are 105(!!!) gr.cu un consum de max.35 A,LiPo 3 celule 2200 mAh,elice 10x6,regulator 60 Ah.Eu urc cu modelul pe verticala(!!!)in cca.5-6 sec la 120-150 m inaltime,de acolo vinatoare de termica.Pot sa fac asemenea urcari de 8-10 ori fara probleme...Asta poate sa insemne -cu zbor si in termica-40-60 minute zbor efectiv.Cred ca este destul.Daca fac acrobatie cu modelul(caci si asta se poate),atunci 8-10 minute zbor fara probleme...
I-mi vine greu sa-mi inchipui unde saracie ai bagat o "bacterie"asa de mare,caci locul este destul de strimtorat in cabina...
Sper ca am reusit sa fiu de inteles..