Modelism - RHC Forum: Campionat European Machete RC - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Campionat European Machete RC Romania,Strejnic 2011

#1 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6866
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 15 April 2009 - 01:17 PM

Romania a candidat si o obtinut onoarea de a organiza in 2011 Campionatul European de Machete RC F4C.
Locul de desfasurare va fi aerodromul Strejnic,perioada exacta va fi comunicata ulterior.
Rezervati-va cateva zile libere ca o sa aveti ce vedea.....
flying is my life...
0

#2 Useril este offline   pitts 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1966
  • Inregistrat: 08-May 02

Postat 24 July 2009 - 06:14 AM

Vezi postareaSILVIU66, la Apr 15 2009, 02:17 PM, a spus:

Romania a candidat si o obtinut onoarea de a organiza in 2010 Campionatul European de Machete RC F4C.
Locul de desfasurare va fi aerodromul Strejnic,perioada exacta va fi comunicata ulterior.
Rezervati-va cateva zile libere ca o sa aveti ce vedea.....

Pana la CE F4C din 2011, (in 2010 este CE F3C elicoptere), puteti urmari stiri si fotografii de la CE F4C (machete RC) din Norvegia, incepand de maine.

www.scale-ec2009.no
No brain, no headache.....
0

#3 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4092
  • Inregistrat: 01-January 09

Postat 14 September 2010 - 10:41 AM

Flypol,copil orfan,cauta club serios care sa-l infieze,cu scopul de a participa in 2011 la campionatul european de machete ca outsider(demonstrativ).Se autofinanteaza.Detine:PZL 104 Wilga 35 1/5 model refacut cu detalii competitive,apt de zbor ,tractari pana la 4 kg.si lansari parasutisti si RAF SE5a scara 1/4 superdotat apt de zbor in noiembrie(proiectare si constructie proprie).
Bine ca zboara si....insectele !
0

#4 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 14 September 2010 - 11:33 AM

Lista Cluburilor Afiliate.

Una din conditiile necesare ca sa participi la anul la europene este sa participi si anul asta la tariceni la F4C si sa te situezi pe un loc fruntas.
Ca outsider poti sa vii si fara sa fii inscris intr-un club afiliat.(nu concurezi,nu zbori modelul,etc)
flying is my life...
0

#5 Useril este offline   Teo-Costin 

• T.C.I.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1399
  • Inregistrat: 13-June 07

Postat 14 October 2010 - 12:43 PM

Avand in vedere ca, campionatul de machete F4C, de anul viitor, va fi gazduit de tara noastra ar fi superb sa ne prezentam macar ca si organizare asa cum au facut-o si tarile vecine la campionatele trecute.
De ce spun asta? Deoarece, vorbind cu Mick Reeves iata ce mi-a scris intr-un email, citez:
"Perhaps you know that the 2011 euro championships for R/C scale will be in Ploiesti in late July.
There have been many rumours about poor conditions and rampant car crime in Romania , but another customer of ours assured me that it was untrue.
The Britsh team will not be entering, partly because of the long journey time, 3 days each way. The organisers do not help by making the event last 8 days when it could be done in 4 days. However, I have not yet ruled out my possible entry on my own, with 1/4 electric Spirfire, or my Strutter.
Mick
"
Deci astfel de zvonuri circula si exista si cred ca ar trebui ca cei care detin parghiile necesare sa se zbata de pe acum macar cu organizarea ca sa nu ne facem de ras, macar la acest capitol sa putem sa spunem ca Romania a facut ce trebuie.

Ce parere aveti?
Take the first step in faith. You don't have to see the whole staircase, just take the first step.
0

#6 Useril este offline   pitts 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 14 October 2010 - 01:04 PM

Mick Reeves nu-si depaseste conditia lui de "insular", traind probabil cu nostalgia fostelor colonii ale fostului imperiu.....
Se pare ca nu stie un fapt: Romania a obtinut de la FAI (si organizat) in trei ani cate competitii oficiale FAI nu au reusit ei sa obtina in 3 ani....nu stie ca de 19 ani si peste 40 de europene si mondiale sportivi din toata lumea vin la noi sa concureze..inclusiv sportivi britanici, la alte clase decat F4C (F1, F3B,J, Indoor, rachetomodele, planoare cu pilot magnetic....)....nu stie ca reprezentantul la FAI pentru aeromodele, Ian Kaynes, vine atat ca membru nominalizat al juriului FAI, cat si in calitate de concurent la F1E.....de vreo 15 ani incoace, cel putin o data la 2 ani.....

Incerc sa raman calm si de aceea nu mai comentez.......

Aceasta postare a fost editata de pitts: 14 October 2010 - 01:05 PM

0

#7 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 14 October 2010 - 01:18 PM

@Teo
Raspunde-i frumos ca sunt numai zvonuri legate de furtul masinilor si probabil ca ne confunda cu vecinii de la sud,la fel cum a raspuns si "another customer" adica MADA.
Cat despre ce spune Pitts mai sus,am avut o discutie serioasa anul acesta in Polonia la mondiale cu seful juriului de la static Graham Kennedy (UK),care vine pe aceeasi pozitie anul viitor la Strejnic(Chief of judges panel-static),referitoare la conditiile si organizarea de anul viitor.Seful arbitrilor de la zbor tot din UK vine (imi scapa numele lui acuma-ne lamureste Pitts)
Aceeasi discutie am avut-o si cu Narve Jensen,care aproape sigur o sa vina la Strejnic.
Singura lor problema sunt drumurile (FAI inca nu a reusit sa rezolve situatia cu transportul modelelor pe calea aerului),de drumuri se plangea si McDermott in Polonia....ca ce bine a mers toata Europa si cand a intrat in Polonia parca era pe alta lume-drumuri inguste,in lucru,etc.
Englezi carcotasi!
flying is my life...
0

#8 Useril este offline   Teo-Costin 

• T.C.I.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1399
  • Inregistrat: 13-June 07

Postat 14 October 2010 - 01:54 PM

Exact asta i-am raspuns lui Mick Reeves ca poate sta linistit in ceea ce priveste furtul de masini caci asta se intampla la vecini si nu spun aici unde anume caci se stie.
Eu nu vreau sa subliniez ceva nasol cu ceea ce am spus mai sus ci as vrea doar sa stiu ca si noi, ca tara, ne putem organiza cum se cuvine pentru campionatul de anul viitor, adica sa putem sa asiguram un cadru placut si profesionist atat la nivel de organizare, de intampinare si poate si de participare.
Nu spun ca nu se poate face asta ci spun ca este timp destul pina la anul sa se discute si sa se vada ce trebuie facut.
Mi-ar place tare mult sa pot veni la anul, ca spectator, si sa pot sa simt ca sunt la un campionat mondial
Take the first step in faith. You don't have to see the whole staircase, just take the first step.
0

#9 Useril este offline   pitts 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 14 October 2010 - 03:43 PM

Vezi postareaTeo-Costin, la Oct 14 2010, 02:54 PM, a spus:

........... si sa pot sa simt ca sunt la un campionat mondial..............

European :)
0

#10 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 14 October 2010 - 04:18 PM

Vezi postareaTeo-Costin, la Oct 14 2010, 02:54 PM, a spus:

Mi-ar place tare mult sa pot veni la anul, ca spectator,

De ce ca spectator?
Nu vorbesc aici de faptul ca exista posibilitatea sa vii in calitate de concurent.Vorbesc aici de faptul ca ai putea sa vii in calitate de oficial din partea organizatorilor.
Europeanul asta nu costa putin....banii pentru el inca nu sunt,iar ca se ne ridicam la calitatea concursurilor de afara avem nevoie de VOLUNTARI !
Spre stiinta ,nu exista nicaieri in lume campionate (vorbim strict de aeromodele) indiferent ca sunt organizate de FAI, AMA,TOP GUN sau orice vrei tu fara sa existe entuziasti voluntari care sa ajute la organizare.In cel mai bun caz (in USA) acesti voluntari primesc o masa /zi.In rest nu primesc nimic,dar ei considera o onoare ca au fost selectati ca si oficiali de concurs.
De obicei sunt pasionati ai ramurii respective, in general modelisti care stiu cum se pune problema pe un teren de zbor si cam ce disciplina trebuie respectata.
Sper ca ti-am dat de gandit.
flying is my life...
0

#11 Useril este offline   ACS 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 274
  • Inregistrat: 01-October 07

Postat 15 October 2010 - 06:51 AM

Te poti baza pe un voluntar, de la Campina cu 35 de ani de modelism in spate.
Optimisti construiesc avioane,pesimisti cumpara parasute.
0

#12 Useril este offline   pitts 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 15 October 2010 - 01:44 PM

Vezi postareaACS, la Oct 15 2010, 07:51 AM, a spus:

Te poti baza pe un voluntar, de la Campina cu 35 de ani de modelism in spate.

Vom avea nevoie...in special de vorbitori de limba engleza-limba oficiala a oricarui eveniment FAI.
0

#13 Useril este offline   ACS 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 274
  • Inregistrat: 01-October 07

Postat 15 October 2010 - 06:54 PM

Vezi postareapitts, la Oct 15 2010, 02:44 PM, a spus:

Vom avea nevoie...in special de vorbitori de limba engleza-limba oficiala a oricarui eveniment FAI.

OK. Totul este sa spuneti cind si voi veni, va pot ajuta si cu tunsul pistei etc.....................

PS Si fara masa gratuita ca in USA, ca uite ce criza poate incepe de la atitea gratuitati. (GLUMEAM DESIGUR)

Aceasta postare a fost editata de ACS: 15 October 2010 - 07:03 PM

Optimisti construiesc avioane,pesimisti cumpara parasute.
0

#14 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 14 December 2010 - 11:29 AM

Cu ajutorul si sustinerea colegilor (zburatori cum altfel) de la INFO3D, am deschis pagina oficiala a Campionatului European F4C 2011.
Primul buletin oficial este deja postat,tot aici o sa gasiti toate informatiile la zi referitoare la concurs.

http://echf4scale-2011.info3d.ro/
flying is my life...
0

#15 Useril este offline   pitts 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 03 March 2011 - 10:19 PM

Din cauza numarului insuficient de participanti inscrisi (5 tari cu un total de 14 concurenti), in acord cu Statutul FAI-CIAM, cu Codul Sportiv Sectiunea Generala si cu decizia Biroului CIAM, (comisia internationala de aeromodelism), campionatul european de aeromodele machete F4C este anulat oficial.
Ca o consecinta, campionatul national de machete F4C se muta din iulie in 9-11 septembrie, la Tariceni-Prahova,impreuna cu campionatul national de acrobatie F3C.

Toti cei care construiesc modele F4C au timp suficient sa le finalizeze si sa le zboare, pana in septembrie.

Ramane ca obiectiv participarea la campionatul mondial de machete F4C din Spania, 2012.
0

#16 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 5482
  • Inregistrat: 24-May 08

Postat 04 March 2011 - 07:39 AM

Valoarea mea , valoarea mea .... Sa traiti bineeee ! Integrare Schengen ? ...... pardon !

Pacat . ( As fi curios care au fost tarile care s-au inscris ? )
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
0

#17 Useril este offline   MLGore 

• Dream Team Forever
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2332
  • Inregistrat: 08-March 04

Postat 04 March 2011 - 08:08 AM

Mare pacat.
Modelism = 10% zbor + 90% lipici
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
0

#18 Useril este offline   pitts 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 March 2011 - 08:42 AM

Vezi postareaREAL DESIGN, la 04 March 2011 - 07:39 AM, a spus:

Valoarea mea , valoarea mea .... Sa traiti bineeee ! Integrare Schengen ? ...... pardon !

Pacat . ( As fi curios care au fost tarile care s-au inscris ? )

Rusia, Italia, Anglia, Franta, Grecia....

Nu este vorba de "integrare", ci este vorba de soarta europenelor in general. De exemplu, la clasa de electrice F5, Romania a organizat un campionat european(in pierdere) in 2009, dupa ce europenele la aceasta clasa nu le-a mai organizat nicio tara mai bine de 20 de ani!

Sportivii din "Schengen" nu primesc un sfantz de la federatiile lor, decat licenta FAI si EVENTUAL o parte din taxa de inscriere.....de aici si faptul ca nu pleaca in fiecare an la europene....toti trag la mondiale, ca-i mai consistent.

De altfel, tot un european de F4C s-a anulat in Portugalia, Ukraina si era sa nu se tina in 2009 in Norvegia; aici l-au organizat in extremis, cu un numar de tari cu care noi l-am fi organizat bucurosi!...
0

#19 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 5482
  • Inregistrat: 24-May 08

Postat 04 March 2011 - 04:25 PM

Da . Vad ca erau tari serioase inscrise - da .. este clar ca nu numele de Romania ia indepartat ci pentru motivul enumerat de dumneavoastra mai sus putin .

Erau de vazut multe chestii foarte serioase - asta este .
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
0

#20 Useril este offline   vic 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1470
  • Inregistrat: 28-May 02

Postat 04 March 2011 - 10:15 PM

Super tare ,campionatul European F4C,a fost super am participat si ....era dimineata : :clapping:

Aceasta postare a fost editata de vic: 04 March 2011 - 10:19 PM

0

#21 Useril este offline   pitts 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 March 2011 - 10:22 PM

Vezi postareavic, la 04 March 2011 - 10:15 PM, a spus:

Super tare ,campionatul European F4C,a fost super am participat si ....era dimineata : :clapping:

Vad ca ai prins-o din zbor!....esti tare!.....mai mult ca sigur ca stii si a cui e vina ca nu te mai dai tu cu Migu la european....ne zici si noua?...
0

#22 Useril este offline   vic 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 March 2011 - 10:36 PM

Vinovatul principal ....EU,nu m-am prezentat la START... ?:blush: sau m-am przentat :clapping:... ?

Aceasta postare a fost editata de vic: 04 March 2011 - 10:39 PM

0

#23 Useril este offline   flypol 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4092
  • Inregistrat: 01-January 09

Postat 27 April 2011 - 12:52 PM

Si pentru ca dupa razboi multi viteji se arata.....eram vreo cinci, care......"am fi luat europenele in vara daca ne calificam la nationale in toamna!"
Pentru mine e rezultatul unui voodoo vechi! Nu-mi place vara nici la strand!
RAF SE5A are sanse sa participe la nationale! Putem sa-l vedem zburand la Zilele Hobby Construct in 7 august.
Bine ca zboara si....insectele !
0

#24 Useril este offline   vic 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 April 2011 - 10:27 PM

:Care razboi....? :drinks: ma bag si eu poate ma aleg cu o palma ,pumn,...sa nu plec cu mana goala :drinks:

Aceasta postare a fost editata de vic: 29 April 2011 - 10:28 PM

0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

6 useri citesc topicul
0 membri, 6 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro