As dori sa stiu daca ma poate ajuta cineva din Bucuresti, sa invat sa lucrez cu fubra de sticla. Sau macar surse de procurare la un pret bun. Multam :rolleyes:
Pagina 1 din 1
fibra de sticla vreau sa invat
Postat 27 April 2004 - 03:13 PM
Am citit niste documente care aveau si informatii despre cum se face o coca de fibra de sticla. Nu pare rocket science: se face matrita, se unge cu <ceva>,
se aplica rasina, fibra de sticla, rasina, fibra... se lasa la uscat, se extrage forma obtinuta, se ajusteaza cu o foarfeca SI SE SLEFUIESTE.
Ce e <ceva> si rasina, se pare ca scrie pe cutiile cu rasina, la fel ca si instructiunile de folosire. Iar fibra arata ca o bucata de material textil,
tesatura moale. Probabil ca la modelism e recomandat sa fie cat mai fina.
Eu nu o sa mai astept pe nimeni sa imi explice/arate ce si cum, camd o sa-i vina randul, fac rost de materiale si testez. Asa se invata.
Hint: Rompolimer.
se aplica rasina, fibra de sticla, rasina, fibra... se lasa la uscat, se extrage forma obtinuta, se ajusteaza cu o foarfeca SI SE SLEFUIESTE.
Ce e <ceva> si rasina, se pare ca scrie pe cutiile cu rasina, la fel ca si instructiunile de folosire. Iar fibra arata ca o bucata de material textil,
tesatura moale. Probabil ca la modelism e recomandat sa fie cat mai fina.
Eu nu o sa mai astept pe nimeni sa imi explice/arate ce si cum, camd o sa-i vina randul, fac rost de materiale si testez. Asa se invata.
Hint: Rompolimer.
1001 00 0011 0010 1011 10 0100 11 1001
Arata acest topic
Pagina 1 din 1