Modelism - RHC Forum: Avion in pom! - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3

Avion in pom! Ce e de facut?

#31 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2468
  • Inregistrat: 11-June 07

Postat 11 April 2009 - 10:20 PM

era un Multiplex SuperCUB sau Easy CUB? Oricum unica dauna suferita de aeromodel este o echie de pe profundor rupta.

0

#32 Useril este offline   casper20 

• Lifetime Beginner
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3622
  • Inregistrat: 09-June 07

Postat 11 April 2009 - 10:33 PM

Jucarie pe mama lor de talhari.
Prabusirea este o aterizare necontrolata..................sau nu?

FPV is not a crime!

Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163

Tel: 0741-931.767
0

#33 Useril este offline   MirceaFgs 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 124
  • Inregistrat: 24-June 08

Postat 11 April 2009 - 10:47 PM

Vezi postareacasper20, la Apr 11 2009, 11:33 PM, a spus:

Jucarie pe mama lor de talhari.

Parca foloseste prea des jucarie .. nu crezi:) ? Cineva sa ii zica ca nu sunt chair asa de "jucarii" :rolleyes:
0

#34 Useril este offline   ALLEN 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3004
  • Inregistrat: 11-May 08

Postat 11 April 2009 - 10:51 PM

:rolleyes: asta e ca aia de i-a luat interviu lui Adi Despot. trebuia sa faceti o trecere razanta peste ea, si poate, asa, intelegea ce fel de "jucarii" sunt. oricum, impresionanta desfasurarea de forte, semn ca se misca ceva. dar de la un apel calm sa aduci o gramada de echipaje...
_______________________________________________________________________________________
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
0

#35 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6866
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 12 April 2009 - 08:23 AM

INCREDIBIL!
flying is my life...
0

#36 Useril este offline   casper20 

• Lifetime Beginner
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3622
  • Inregistrat: 09-June 07

Postat 12 April 2009 - 09:59 AM

Pentru ei poate sunt jucarii, pentru noi sunt aeromodele, pasiune, hobby.
Prabusirea este o aterizare necontrolata..................sau nu?

FPV is not a crime!

Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163

Tel: 0741-931.767
0

#37 Useril este offline   takeoff 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1029
  • Inregistrat: 25-July 08
  • Interests:Elicoptere,elicoptere,elicoptere si apoi tot ce zboara...

Postat 12 April 2009 - 10:04 AM

Cred ca cei implicati ar trebui sa-i anunte pe Carcotasi,am mai rade putin.
0

#38 Useril este offline   MIG-29 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1772
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 12 April 2009 - 11:14 AM

O idee: ce-ar fi sa se ceara "desfasuratorul" de la 112.
In felul acesta se poate determina clar CINE, CAND si CE a zis in cadrul apelului la 112.
Determinandu-se ca nu e vorba de aeromodelist ci de vreun agitator din presa i se pot IMPUTA ACESTUIA cheltuielile si se poate face chiar o stire vizavi de cum "exagereaza" presa si scrie aiureli precum si ce metode foloseste mass-media din Romania pentru a "fabrica" stiri cu orice pret...

Personal cred ca ar fi un raspuns adecvat si posibil de realizat pentru cazul respectiv.

MIG-29

Vezi postareaCalin, la Apr 11 2009, 09:58 PM, a spus:

stirea "pe larg"
http://www.tvr.ro/ar...?id=61054&c=189

Bineinteles au aparut si reactiile, iata stimati colegi ce inseamna o stire DENATURATA pentru imaginea noastra:

si

Bineinteles ca am postat un comentariu si acolo dar inca nu a fost publicat. Probabil ca trece prin filtrul de cenzura specific...

Aceasta postare a fost editata de MIG-29: 12 April 2009 - 11:19 AM

0

#39 Useril este offline   protheus 

• 日本語
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1719
  • Inregistrat: 26-August 07
  • Interests:Cate un pic din fiecare domeniu.

Postat 12 April 2009 - 12:28 PM

Dar cine sa dea stirea cu exagerarea reporterilor? Reporterii?
E ca si cum i-ai pune pe batausii recuperatori sa se bata singuri sa recupereze o suma de la sine. Sigur ca nu ar face asa ceva.
 "Pai, impartim egal totul, o jumate tu, o jumate eu si o jumate Ion."  
0

#40 Useril este offline   MIG-29 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1772

Postat 12 April 2009 - 05:08 PM

Dimpotriva... dupa ce s-ar face verificarile respective s-ar da comunicat de presa pe mediafax :)
Sunt nevoiti sa-ti dea drept la replica iar omul care a avut beleaua cu avionul a fost un pic "botzit" de presupunerile reporterilor... Deci are drept la replica :D
Totodata televiziunile concurente ar fi probabil interesate sa rada de cei care au comis-o.

MIG-29

Vezi postareaprotheus, la Apr 12 2009, 12:28 PM, a spus:

Dar cine sa dea stirea cu exagerarea reporterilor? Reporterii?
E ca si cum i-ai pune pe batausii recuperatori sa se bata singuri sa recupereze o suma de la sine. Sigur ca nu ar face asa ceva.

Aceasta postare a fost editata de MIG-29: 12 April 2009 - 05:10 PM

0

#41 Useril este offline   ATYZZZ 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 392
  • Inregistrat: 07-September 07
  • Interests:Rc aero auto si cnc.

Postat 12 April 2009 - 08:32 PM

DESTEPTI NU ZIC. :)
I-as face eu freza cu "jucaria " mea ( multiplex fun-jet cu motor de 5100 Kv si elice de 5X5) sa vad dupa aia ce mai zice. :rolleyes:
Auzi la ei jucarie :)
0

#42 Useril este offline   vlad1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2651

Postat 12 April 2009 - 10:01 PM

Mie mi se pare ca filmul e cam asa:

- zburarati un piper, si parcarati scirtu'n pom. Nimic nou sau intreresant, s-a mai vazut si pe la altii.
- dupa aia, a-ti alertat serviciile (pardon 112-ul), fin, cu menajamente, cu rugamintea ca nu e urgenta.
- aia au primit o pleasca, si trebuiau sa-i dea curs (asa cum s-au priceput ei). Girofar, tulumba, apel prin statie.... Oricum nu puteau face ceva numai cu ce aveau la indemina. Doar nu gindeati ca ofiterul de serviciu, va trimitea pe nea Gigel cu scara'n circa.
- presa, era pe stand-by. Nu au priceput nimic da s-au mobilizat si ei.
- modelul vi l-au recuperat, si au fost suparati cu totii ca a-ti alertat urgentele
- presa a filmat operatiunea, a montat si a dat pe scara ierarhica evenimentul. Asta le e meseria, si oricum se intimpla mult mai putine decit trebuie ei sa dea.
- aia de mai sus, au inteles ce i-a dus capul, au incercat sa exploateze si sa-si faca un spectacol pe intimplarea voastra

Nu mult o fi lipsit sa apareti cu figurile in ziar.
0

#43 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 12 April 2009 - 10:21 PM

nu, firul evenimentelor nu e ala, nu ai citit cu atentie relatarea mea..

Asa s-a intamplat tot:

- vant tare, participare slaba (3 modelisti pe camp)

- zbor cu modele irelevante (piperul tocmai atunci il asamblau, de aia o aparut in poze - hobanele nici nu erau montate inca)

- colegul zburat Multiplex Super CUB-ul, printr-o intamplare l-o luat vantul si s-o proptit in copac (nu am vazut cand si cum s-a intamplat)

- am mers la copacul cu pricina (e relativ departe de pista) si am analizat optiunile. De dat cu pietre nici vorba, de urcat in copac nu se putea deoarece era destul de batran, iar modelul chiar sus pe o creanga relativ subtirica

- am facut primele poze postate de DOC

- am venit inapoi la pista iar colegului i-a venit ideea sa sune la pompieri (nu pe numar de urgente ce alt numar).

- le-a explicat clar despre ce e vorba (il pot chiar cita... "NUUUUUUUUU nu e avion, e model dinasta cu telecomanda.... mic dom'le, nu e nici o urgenta")

- astia au hotarat sa trimita o masina cu scara (nu cisterne, nu in misiune, nu urgent). Colegul a mers sa-i astepte langa drum.

- la 20-30 min a aparut primul echipaj de politie (nu i-am dat importanta) - s-a oprit la Cioca.

- dupa nici 40 de minute a aparut primul stirist. Am realizat ca-i stirist ca am vazut parabolica pe masina si faptul ca se agita sa filmeze modelul (noi eram la pista si zburam)

- au mai aparut instant si alti stiristi, la fel de curiosi, filmau de zor

- imediat au aparut si pompierii (veneau relaxati, erau in tema) iar in spatele lor (chiar i-au depasit) 4 ambulante care s-au dus la Cioca, si inca un echipaj de politie.

- vazand toate astea colegul a vorbit cu comandantul echipajului de pompieri sa ia modelul la ei sa evite intalnirea cu presa, urmand sa-l ridice de la unitatea de pompieri la care activau. Colegul a si plecat dupa asta.

- ambulantele s-au intors la cioca apoi s-au dus in oras (e prinsa trecerea de pompieri de cei de la TVR in reportajul lor).

- pompierii au dat jos modelul si s-au dus. In acest timp noi zburam. Stiristii vazand ceva in aer (bine si noi i-am provocat) au luat-o la goana spre pista noastra. Au sarit pe mine ca a cui e modelul etc de ce o fugit proprietarul. Am acceptat sa fac interviu sa le explic clar ca nu a fost nici o urgenta si ca nu ne asteptam sa se faca atata tevatura pentur ceva ce am zis din start ca nu e urgenta.

- am intrebat reporteritele de unde au aflat totusi de asa zisul avion cazut si a zis ceva de genul "eeeeeeeeee avem si noi metodele si sursele noastre".

- au plecat jurnalistii (au aparut cei de la TION si au pozat piperul si i-am explicat acelasi lucru. Tion de altfel a relatat cel mai aproape de realitate evenimentele).

- au aparut politistii si ne-au testat "ce-o picat? Avion? Unde?". Le-am explicat ca nici vorba apoi or zis FIX ASA: "Si ce naiba or sunat astia (aratand spre cardu de masini ale presei) la 112 sa anunte accident aviatic la cioca?". N-a mai continuat ca s-a luat la cearta cu tipii de la TION care-i fotografia si filma nevoie mare. S-au tirat si gata.

0

#44 Useril este offline   nicolas 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 697
  • Inregistrat: 06-October 06

Postat 12 April 2009 - 10:28 PM

Sa sun la 112 pentru un aeromodel..........hm,acum ce sa fac mi-a disparut motanul de o saptamana (chiar pe bune) ce sa fac....ce sa fac.....sa sun la 112 sau la persoane disparute? :blink:
Its nice to be important, but its more important to be nice ...
0

#45 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 12 April 2009 - 10:36 PM

nicolas esti pe langa, te-ai luat dupa vlad1 care s-a luat dupa stirile denaturate. Sutenti amandoi victime alte dezinformarii http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif

In plus, 112 este serviciu generalist de urgente. ORICARE ar fi alea. In tarile civilizate se suna la 112 sau 911 pentru imbecilitati mai crase ca asta. Mi-e matza pe stalp, sau ... vedeti filmul de mai jos
http://www.liveleak....=8c5_1181379359

Eu as fi procedat la fel (sincer nu m-am gandit la asta). Ce era de facut? Repet dat cu pietre nici o sansa - e drum public intens circulat -, de urcat la fel... serviciul de pompieri poate interveni in orice situatie, contra cost daca nu e urgenta.

DAR REPET, IN ACEST CAZ NU NOI AM SUNAT LA 112, AM SUNAT DIRECT LA POMPIERI PE ALT NUMAR, nici macar cel de urgente!

0

#46 Useril este offline   docmarius 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 398
  • Inregistrat: 05-July 08

Postat 12 April 2009 - 10:51 PM

Ce e atat de greu de inteles?

Omul a sunat la pompieri, NU la 112, le-a explicat ca are un aeromodel in pom si vrea sa-l dea jos. Pentru cei ce nu stiti, pompierii vin contra cost sa rezolve probleme in care ai nevoie de scara. Oficial si cu factura. De exemplu daca iti incui cheia in casa la etajul 4 si vrei sa intrii prin balcon. Sau iti ramane pisica in pom. Sau ai de dat jos o antena rupta. Nu e de ras, se mai intampla si se poate rezolva in felul asta. Iti taie factura si gata. Dupa cum ati aflat 100 RON. Inchiriezi masina cu scara.

A venit fara girofar, fara sirene si fara tam-tam. Stiau exact de ce vin si nu cum spune TVR1 "nu au gustat gluma". Au venit pe bani sa faca un serviciu oficial.

Numai ca ALT cretin, probabil de la presa, a anuntat pe 112 ca la Cioca a cazut un avion.

De unde distractia...

Sper ca am fost suficient de explicit.

Aceasta postare a fost editata de docmarius: 12 April 2009 - 10:52 PM

West Hobby Team
--------------------
Modele: Robbe Pitts S12, GL-450C, Pelikan X-treme, Ripmax Bossanova 15cc, Raptor 620SE
R/C: Futaba FF9C 35MHz/Jeti Duplex 2.4GHz, ESU ECoS II
0

#47 Useril este offline   nicolas 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 697
  • Inregistrat: 06-October 06

Postat 12 April 2009 - 11:05 PM

Corect dar noi nu traim intr-o tara civilizata si daca tot plateam ma gandeam la ceva gen automacara cu nacela ca cele de schimbat becuri.Dupa cum spuneai si tie ti se pare o prostie sa chemi pompierii pt. te miri ce dar daca aia sunt cum sunt, trebuie sa fim si noi la fel?De exemplu, prin natura meseriei mele eu lucrez la om in casa si mi se intapla des sa mi se spuna ceva de genul "sa vedem cum a facut si vecinul",dar daca vecinul a facut prost trebuie sa facem si noi la fel?
Cred cu tarie ca totusi un serviciu de urgente trebuie sa se ocupe de cu totul alte probleme decat cele relatate mai sus.

PS.Nu sunt chiar asa pe langa am inteles perfect problema.

Stima,
Nicolas
Its nice to be important, but its more important to be nice ...
0

#48 Useril este offline   docmarius 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 398
  • Inregistrat: 05-July 08

Postat 12 April 2009 - 11:16 PM

Vezi postareanicolas, la Apr 13 2009, 12:05 AM, a spus:

Corect dar noi nu traim intr-o tara civilizata

Eu cel putin consider ca traiesc intr-o tara civilizata. Restul fiecare cu parerea lui.

Si scuza intrebarea, dar chiar crezi ca au trimis unica masina cu scara pe care o au?
Daca te uiti nu e chiar masina cu care intervin de obicei. E doar o scara mobila.
Si presupun ca o folosesc exact in aceste cazuri. Iar daca au prevazut in obiectul lor de activitate posibilitatea de a inchiria scara care e problema?
E un serviciu oferit contra cost de care te poti folosi.
Nu e nici abuz, nici bataie de joc. Doar COMERT oficial. Prestari de servicii.

Ca veni vorba, sa stii ca se pot inchiria si ambulante pentru transporat persoane bolnave sau handicapate.

Si nu afecteaza mersul normal al serviciilor de urgenta.

Aceasta postare a fost editata de docmarius: 12 April 2009 - 11:18 PM

West Hobby Team
--------------------
Modele: Robbe Pitts S12, GL-450C, Pelikan X-treme, Ripmax Bossanova 15cc, Raptor 620SE
R/C: Futaba FF9C 35MHz/Jeti Duplex 2.4GHz, ESU ECoS II
0

#49 Useril este offline   vlad1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2651

Postat 13 April 2009 - 07:21 AM

Pompierii, nu sunt de capul lor, ei functioneaza militarizat. Adica, stat major, divizie, regiment... Nu umbla sa faca comisioane, ei stau in conditie de alarma in dispozitiv (de aparare). O masina nu pleaca (nu este dizlocata), decit dupa procedura (desi la ei ii zice protocol). Adica: 1 - pleaca masina de urgenta cu ofiter. 2 - pleaca unitate echipata (un sofer, doi servanti, trei furtunisti, un pompagiu.....). 4 - Pleaca SMURD-ul complet echipat. 5- sunt anuntati de eveniment: politia, salvarea (si de la iei pleaca echipele operative). Astia pleaca toti din puncte diferite, in conditie de alarma de interventi in misiune ordonata (sirene, girofar....). Nu stiu eu toate detaliile da cam asa se intimpla, pur si simplu daca te iau in serios, nu se pot misca decit dupa procedura.

Ideea de a alarma serviciile e gresita (ar trebui sa v-o asumati), nu modul cum s-au mobilizat ei (ei nu aveau de ales). Ca a-ti avut voi motive, sau circumstante atenuante, eu nu comentez, da ma distrez.
0

#50 Useril este offline   septib 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 329
  • Inregistrat: 06-March 09
  • Interests:modelism

Postat 13 April 2009 - 08:02 AM

interesanta stirea ..buahahahah ce neghiobi pot fi uni in tzara asta ... nu iti vine sa crezi ...auzi la ei ...acident aviatic ...presa de la noi din tzara baga la minciuni ca sa isi faca stirile de nu iti vine sa crezi
HPI Savage X4.6 Big Block
HPI E10 Drift - Lights Tuning
HPI ESavage
--------------------
automodele13@yahoo.com
cluj
0

#51 Useril este offline   MLGore 

• Dream Team Forever
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2332
  • Inregistrat: 08-March 04

Postat 13 April 2009 - 08:09 AM

Vezi postareavlad1, la Apr 13 2009, 08:21 AM, a spus:

Pompierii, nu sunt de capul lor, ei functioneaza militarizat. Adica, stat major, divizie, regiment... Nu umbla sa faca comisioane, ei stau in conditie de alarma in dispozitiv (de aparare). O masina nu pleaca (nu este dizlocata), decit dupa procedura (desi la ei ii zice protocol). Adica: 1 - pleaca masina de urgenta cu ofiter. 2 - pleaca unitate echipata (un sofer, doi servanti, trei furtunisti, un pompagiu.....). 4 - Pleaca SMURD-ul complet echipat. 5- sunt anuntati de eveniment: politia, salvarea (si de la iei pleaca echipele operative). Astia pleaca toti din puncte diferite, in conditie de alarma de interventi in misiune ordonata (sirene, girofar....). Nu stiu eu toate detaliile da cam asa se intimpla, pur si simplu daca te iau in serios, nu se pot misca decit dupa procedura.

Ideea de a alarma serviciile e gresita (ar trebui sa v-o asumati), nu modul cum s-au mobilizat ei (ei nu aveau de ales). Ca a-ti avut voi motive, sau circumstante atenuante, eu nu comentez, da ma distrez.

Sefu', nu ai inteles nimic! Oamenii au sunat la un nr. de tel al unui SERVICIU OFICIAL al POMPIERILOR care se ocupa cu treburi de genul asta(coborat pisici din pom, etc)-contra cost cu FACTURA , nu la urgente. Probabil, in interiorul unitatii de pompieri, s-a folosit o comunicatie radio pt demararea operatiunii iar fraierii aia de la stiri au interceptat-o , pt. ca au acest obicei cretin. La 112 au sunat televiziunile de au declansat tot circul!
Modelism = 10% zbor + 90% lipici
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
0

#52 Useril este offline   yr-zbg 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1128
  • Inregistrat: 25-November 08
  • Interests:Aviatia

Postat 13 April 2009 - 08:45 AM

Baietii au actionat corect si legal...
Si fie vorba intre noi...daca e sa despicam firu in 4 se putea suna si la 112. Atata timp cat se explica clar despre ce e vorba. Cei de acolo au datoria de a clasifica gravitatea urgentei si de a alerta autoritatile necesare. Si de ce spun ca se putea suna la 112?...simplu...daca batea vantu avionul ala putea pica in fata vreunei masini si se puteau intampla si alte belele. E ca si cum ai suna la 112 pt. ca unu si-a dat foc la aratura...(stiti ca a fost accident grav pe autostrada din cauza fumului de la un astfel de foc). Tu suni si expui clar problema. Gravitatea situatie o apreciaza cel de la 112.

Dar ma rog...din pacate se pare ca si printe noi (aeromodelistii) sunt unii "senzationisti".

Bafta!
Pacat ca Slz nu zboara.
0

#53 Useril este offline   9unuunu 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 802
  • Inregistrat: 07-July 08
  • Interests:flying, skydiving,snowboarding,paragliding

Postat 31 October 2009 - 12:56 AM

...tare faza!!! :rolleyes:
FLYING IS AN ART
0

#54 Useril este offline   TOMY 

• ex Nimsoc
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 924
  • Inregistrat: 17-May 07

Postat 31 October 2009 - 02:13 AM

Vezi postarea9unuunu, la Oct 31 2009, 12:56 AM, a spus:

...tare faza!!! :rolleyes:

Hai bonjour
0

#55 Useril este offline   rad_gaby 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 673
  • Inregistrat: 19-September 08

Postat 31 October 2009 - 12:45 PM

Da' amenda pentru tulburarea linistii si ordinii publice, nu v-o dat? (bai infractorilor deosebit de periculosi) :rolleyes:
0

#56 Useril este offline   Dragos Avramescu 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 528
  • Inregistrat: 01-August 08
  • Interests:Schi, aeromodelism

Postat 01 November 2009 - 01:05 AM

Daca tot ati trezit topicul, hai sa vedeti ce se mai intampla si la altii:
http://www.rcgroups....d.php?t=1107303
Si remarcati si solutia din al 3-lea post :rolleyes:
0

#57 Useril este offline   dan_mitea 

• nick anterior:Se poate si asa
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 9330
  • Inregistrat: 26-October 03

Postat 01 November 2009 - 01:28 AM

Mai sunt si alte solutii.
Ceea ce am patit:
http://www.rhc.ro/forumrhc2/index.php?show...ost&p=34141
continuarea:
http://www.rhc.ro/forumrhc2/index.php?show...ost&p=37142
Deci se poate da jos si de echivalentul unui alpinist.
0

#58 Useril este offline   bicut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1189
  • Inregistrat: 20-June 07

Postat 11 November 2009 - 09:59 PM

<Cand te mananca te scarpini>
Performanta reusita astazi de catre subsemnatul in fata casei din pricina soarelui, zburatoarea a scapat ieftin doar cu un sfg dezlipit :rolleyes: :D :D

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 100_8837__Large_.JPG
  • Imagine atasata: 100_8838__Large_.JPG
  • Imagine atasata: 100_8840__Large_.JPG

0

#59 Useril este offline   Calin 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 11 November 2009 - 10:06 PM

cum l-ai dat jos?

Din pacate eu am pierdut electronica dintr-un foamy picat PE niste cabluri de tensiune... deci nu INTRE ce PE :rolleyes: L-am dat jos cu pietre... asta era acum cativa ani buni la barajul lesu in bihor unde am zburat si formosa1 termic cu flotoare :D

0

#60 Useril este offline   bicut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1189
  • Inregistrat: 20-June 07

Postat 11 November 2009 - 10:20 PM

Cu ajutorul unui muncitor care lucra la casa de vis a vis si o scandura lunga el l-a miscat si eu l-am preluat radio in cadere.
Am avut chiar si taria sa intru in casa sa aduc aparatul de fotografiat, oricum de data asta am fost norocos alte dati mai pe la inceputuri m-am ales cu julituri zdravene dupa ce am urcat in pom dupa un model si altadata cu modelul ciuruit de pietre :rolleyes: :D :D
0

Arata acest topic

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3

25 useri citesc topicul
0 membri, 25 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro