Per ansamblu, extraordinar de incantat de calitatea constructiei pieselor si de usurinta de asamblare. Un kit foarte bine construit si cu foarte multe piese upgrade incluse gratuit in pachet ex: Toe Blocks din aluminiu de diferite grade,etc
Singurele "dificultati" au constat in faptul ca diferentialul tip SPOOL avea putin joc in ansamblul ax/cupa de planetara, rezolvat cu usurinta cu un strat de banda teflonata pentru un montaj perfect si fara joc.
In rest, constructia a decurs foarte cursiv,foarte usor,iar calitatea pieselor m-a uimit. Voi reveni cu feedback dupa prima sesiune de teste. Am achizitionat de asemenea si un kit de counter steer pe care inca nu l-am montat, il voi monta in functie de cum se manifesta masina pe traseu.
Acum urmeaza finalizarea proiectului:
Ca si electronica am ales sa transfer combo-ul brushed HPI SATURN 20T si TEKIN FX-PRO de pe Hpi Sprintul vechi, pentru a vedea cum se comporta in versiune Brushed si un servo Hot Bodies DSJ-1,iar acumulatori voi avea vechii HPI PLAZMA LIPO 5300mah 35C si radiocomanda Spektrum DX3S pana imi vine noua statie Spektrum DX4S ;)
Ca si caroserie:
Multumiri lui Vlad de la MR, am intrat in posesia unei superbe caroserii Ansmann Racing de AUDI S5, extraordinar de misto realizata, singura frica este ca va fi putin cam mare fiind de 200mm, iar kitul accepta cel mai bine caroseriile de 190mm, sasiul fiind putin mai ingust decat un sasiu tip hobby, dar vedem cand o finalizez, mai o saiba pe hex,mai un hex mai lat si rezolvam :)
Enjoy...
Aceasta postare a fost editata de sandrei: 02 January 2013 - 09:12 PM