Ca sa ma aflu si eu in treaba , eu sunt mai mult pe indoor drifting si ma rog, voi avansa eu si la ceva mai ok dar sa imi prezint jucaria: Poate cineva a mai auzit pe aici de takara tomy drift, mici masinute 1/28 cu unghiuri pentru drift,caroserii si roti de asemenea.
Eu posed un fel de facatura al acestui model care este cu mult mai reusita , este la scara 1/24 4 acumulatori fara servo sau esc , practic jucarie. Am incercat sa schimb motorul dar nu ma mai intelegeam cu gresia de prin casa adica nici nu pleca de pe loc si erea incontrolabila. Am lasat-o standard, avantaj ca este 4wd mult mai controlabila si pentru o jucarie este ceva neobisnuit. Este indicata pentru indoor dar pe asfalt ceva mai fin este foarte ok, prin vara cand am cumparat-o aluneca frumos pe asfalt , acum nu am mai incercat cu toata zapada si umezeala.
Un filmulet:
Skilluri de incepator
I-am schimbat cate ceva: Rotile care acum stau mult mai bine pe sol, spurul de pe partea stanga, freewhelul din fata , bratul care se ocupa cu directie, cate ceva care au transformat-o intr-o jucarie spre automodel:) . Urmeaza un servo si mai apoi un esc, am vazut filmulete pe youtube, deci nu e imposibil:)
Nu stiu cum sa schimb controllerul pentru ca nu prea am spatiu pentru receiver...
Acum este verde , cu spoiler si fara geamuri pentru ca se supraincalzeau acumulatorii:D . Urmeaza un set de stickere si gata partea stilistica.
Sper ca in curand voi avansa spre ceva ce se poate numi automodel,daca bugetul ma lasa:).