''La trei drumuri'' teren de zbor in estul Capitalei
Postat 10 April 2009 - 09:27 AM
Apel umanitar: propun sa strangem bani sa luam o motocoasa sa o avem pentru acest teren, intrucat e clar ca vom mai avea treaba cu ea.
Haideti sa ne numaram cati participam, sa vedem ce optiuni de achizitie avem si poate reusim sa o achizitionam saptamana viitoare. Ar mai fi o problema: cine are spatiu de depozitare?
Deci eu unul particip la aceasta investie... ridicati 2 degete cei care mai sunteti dispusi ... cu cat mai multi cu atat mai bine (ieftin) :rolleyes:
Haideti sa ne numaram cati participam, sa vedem ce optiuni de achizitie avem si poate reusim sa o achizitionam saptamana viitoare. Ar mai fi o problema: cine are spatiu de depozitare?
Deci eu unul particip la aceasta investie... ridicati 2 degete cei care mai sunteti dispusi ... cu cat mai multi cu atat mai bine (ieftin) :rolleyes:
URGENT !!! schimb Caiet A4 cu Audi acelashi model….rog seriozitate!!!
Postat 10 April 2009 - 10:07 AM
Dupa olecuta de cautare, iata peste ce-am dat:
Masina Makita de tuns iarba
Masini de tuns iarba pe motor cu benzina
Benzina, 51 cm latime, recomandat pentru max. 1800 mp
Ca preturi ne putem incadra in 1550 de lei. Daca ne strangem macar 10, tot ne-am scos de un pret decent (iar benzina om lua la sticla de 2 l - sau canistra, cine are - si o rezolvam si p-aia. Eu personal prefer varianta 3 din doua motive: 51 cm latime de taiere fata de 40-43 majoritatea, si motor de 4 CP (la 190 cc) in loc de 2,5. Cin stie, daca-i punem elice poate o facem si avion, si inca benzinar nu orice jaf... :)
Masina Makita de tuns iarba
Masini de tuns iarba pe motor cu benzina
Benzina, 51 cm latime, recomandat pentru max. 1800 mp
Ca preturi ne putem incadra in 1550 de lei. Daca ne strangem macar 10, tot ne-am scos de un pret decent (iar benzina om lua la sticla de 2 l - sau canistra, cine are - si o rezolvam si p-aia. Eu personal prefer varianta 3 din doua motive: 51 cm latime de taiere fata de 40-43 majoritatea, si motor de 4 CP (la 190 cc) in loc de 2,5. Cin stie, daca-i punem elice poate o facem si avion, si inca benzinar nu orice jaf... :)
Aceasta postare a fost editata de ave: 10 April 2009 - 10:14 AM
Ave
Postat 10 April 2009 - 12:39 PM
Prin bunavointa lui Silviu 66,sa gasit si o motocositoare .Maine trebuie 3-4 litri de benzina si ceva ulei de masina un 4T. :)
SILVIU ..apare pe la ora 12 :00 cu ustensila .Va rog aduceti cele necesare mai sus pt a se putea desfasura activitatea de inbunatatire a pistei .
Haideti baieti! ....mai cu forta . :)
SILVIU ..apare pe la ora 12 :00 cu ustensila .Va rog aduceti cele necesare mai sus pt a se putea desfasura activitatea de inbunatatire a pistei .
Haideti baieti! ....mai cu forta . :)
ADOR VITEZA!!!
Postat 10 April 2009 - 02:21 PM
TUROK, la Apr 10 2009, 01:39 PM, a spus:
Prin bunavointa lui Silviu 66,sa gasit si o motocositoare .Maine trebuie 3-4 litri de benzina si ceva ulei de masina un 4T. :)
Haideti baieti! ....mai cu forta . :rolleyes:
Haideti baieti! ....mai cu forta . :rolleyes:
Sa nu uitati sa curatati si filtrul de aer va rog.
si NU punenti uleiul in benzina.. are baie de ulei.
Scriu aici ca daca ii spun doar lui silviu sa nu uite.
PS : Cine se pricepe.. cred ca ar trebui ascutita lama..
DT
Postat 10 April 2009 - 06:48 PM
Vin si eu cu biplanul si o grebla http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/smile.gif pe la 10:30-11
Postat 11 April 2009 - 09:33 AM
ZOD, la Apr 10 2009, 03:21 PM, a spus:
Sa nu uitati sa curatati si filtrul de aer va rog.
O duc eu la ascutit, cunosc un meserias bun.
Modelism = 10% zbor + 90% lipici
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.