''La trei drumuri'' teren de zbor in estul Capitalei
Postat 10 June 2009 - 01:27 PM
Propun ziua de sambata... cat mai dimineata posibil.
Silviu, ne poti ajuta cu masina de tuns? Benzina si ulei sunt ca si rezolvate.
Amatorii ii rog sa se anunte...
Postat 10 June 2009 - 03:56 PM
Sambata imi botez nepotul Petru-Stefan,cel mai tanar membru al clanului :rolleyes:
cineva trebuie sa vina sa ia masina....sa tunda iarba si sa o livreze inapoi....
uleiul abia e schimbat,si cam 1l de benzina mai este in rezervor(oricum cred ca mai trebuie cam 1-1,5,5 l pt 3Drumuri)
Postat 10 June 2009 - 05:08 PM
Putem lua masina sambata dimineata si sa o aducem seara? Daca da cam care ar fi orele in care putem deranja?
Postat 12 June 2009 - 12:14 AM
-
Nu a sunat,nu m-a contactat,a intrebat doar aici daca pot sa ii ajut.
Prioritate au cei care au platit pentru aceasta masina si majoritatea zboara la Chitila.
Deci ajunge la ei sambata asta.
-Prioritate au cei care au platit la ea... gen Marinaru de ex sau eu si inca cativa care zboara la chitila. Silviu e in pauza sambata asa ca nu are ce sa faca cu ea.
Asa ca sambata se duce la chitila masina. Daca doriti dumininca e libera.
Multumim pt intelegere si amabilitate! .
Este timpul sa achizitionam o noua masina de tuns iarba, pt a nu se mai isca divergente ,precum cele de mai sus .
Si la 3DRUMURI daca se vrea se poate ,si nu vad de ce nu?
momentan cei care doreste sa cotizeze pt masina rog sa posteze aici :
1 ABBURO
2 AVE
3 TUROK
4 EVRIKUS
5 PORUMBEU
6 SILVIU66
Aceasta postare a fost editata de SILVIU66: 12 June 2009 - 04:44 AM
Postat 12 June 2009 - 07:51 AM
TUROK, la Jun 12 2009, 01:14 AM, a spus:
-
Nu a sunat,nu m-a contactat,a intrebat doar aici daca pot sa ii ajut.
Prioritate au cei care au platit pentru aceasta masina si majoritatea zboara la Chitila.
Deci ajunge la ei sambata asta.
-Prioritate au cei care au platit la ea... gen Marinaru de ex sau eu si inca cativa care zboara la chitila. Silviu e in pauza sambata asa ca nu are ce sa faca cu ea.
Asa ca sambata se duce la chitila masina. Daca doriti dumininca e libera.
Multumim pt intelegere si amabilitate! .
Este timpul sa achizitionam o noua masina de tuns iarba, pt a nu se mai isca divergente ,precum cele de mai sus .
Si la 3DRUMURI daca se vrea se poate ,si nu vad de ce nu?
momentan cei care doreste sa cotizeze pt masina rog sa posteze aici :
1 ABBURO
2 AVE
3 TUROK
4 EVRIKUS
5 PORUMBEU
6 SILVIU66
cotizez si eu.
daca vreti sa o cumparati mai repede va rog sa-mi dati un cont de ing sa va virez banii cat mai urgent deoarece ma intorc in bucuresti dupa data de 22.06.
Postat 12 June 2009 - 07:55 AM
P.S.: deoarece Andrei Rosca a postat inainte sa dau eu "Submit", constat cu bucurie ca suma finala va cobora cel mai probabil sub 100 de lei de caciula. Yupiii!
Aceasta postare a fost editata de ave: 12 June 2009 - 07:58 AM
Postat 12 June 2009 - 08:03 AM
Rontaila, la Jun 12 2009, 08:56 AM, a spus:
Multumim frumos de oferta! Cred insa c-ar fi mai bine sa avem o "resursa" (ca tot e la moda termenul) dedicata acestui scop, astfel incat sa nu va incomodam in caz ca ne trezim brusc si deodata ca vrem sa facem munca patriotica in folosul comunitatii :rolleyes:
Postat 12 June 2009 - 08:30 AM
ce a zis zod, are perfecta dreptate. e ca si cum dupa ce voi o sa cumparati masina, as veni eu si as zice ca samabata viitoare e a mea si in acelasi timp o sa aveti si voi nevoie de ea...la cine va merge masina? la mine sau la voi, care sunteti proprietarii ei? sincer acum...
si in plus cate situatii credeti ca se vor mai ivi in care o sa vrem sa tundem ambele campuri in acelasi timp?
/------------------------\ |~~\_____/~~\__ | | Hash84 |______________ \______====== )-+ | | ~~~|/~~ | \------------------------/ ()
Postat 12 June 2009 - 09:07 AM
hash84, la Jun 12 2009, 09:30 AM, a spus:
ce a zis zod, are perfecta dreptate. e ca si cum dupa ce voi o sa cumparati masina, as veni eu si as zice ca samabata viitoare e a mea si in acelasi timp o sa aveti si voi nevoie de ea...la cine va merge masina? la mine sau la voi, care sunteti proprietarii ei? sincer acum...
si in plus cate situatii credeti ca se vor mai ivi in care o sa vrem sa tundem ambele campuri in acelasi timp?
Investitia ,in masina de tuns iarba nu sunt bani aruncati aiurea .Mici si bere se gasesc din plin .INSA ASTIA DIN URMA AU UN ALT DRUM MAI DIGERABILI!
Postat 12 June 2009 - 09:25 AM
Postat 12 June 2009 - 09:44 AM
Remarca lui Ave, eu am citit-o ca pe o gluma... o "rezervasem" la Silviu intr-o discutie anterioara propunerii voastre dar asta nu insemna nici pe departe mai mult ... nu de alta, dar nu toti citesc si subiectul de la 3Drumuri...
S-a suprareactionat pe un subiect unde nu era cazul si cu sau fara voia autorului m-am simtit si eu implicat... nu vorbesc decat de persoana mea.
A nu fi inteles gresit, multumim inca o data pentru ajutorul neconditionat pe care l-am primit in repetate randuri.
Acum, cum vad eu lucrurile. La 3Drumuri s-a creeat o mica gasca care este prezenta acolo in fiecare weekend.
La 7 oameni costul masinii este destul de mic, iar daca sarim de 7 oameni atunci deja iesim si mai bine. Consider ca mi-am cumparat un servo si l-am barbierit http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/biggrin.gif. Deci asta chiar nu e o problema.
Va mai exista o a doua masina de tuns a modelistilor, care, de ce nu, poate fi considerata ca o solutie de rezerva in cazul in care una se defecteaza.... sau poate la un moment dat gasim un teren de fotbal sa-l facem pista de aeromodelism si atunci cele doua masini vor fi foarte binevenite pentru a finaliza lucrarea in timp util.
Rog nu vedeti ceea ce facem ca o ambitie. Noi am vrut inca de la inceput sa facem acest lucru.
Haideti sa incheiem aici micile animozitati, si sa ne continuam activitatile ca si cum aceste discutii nu au existat. Nu cred ca e constructiv sa ne intepam aiurea... sa ne facem copii de gradinita (ceea ce este extrem de relativ) si sa ne dam sfaturi parintesti.
Multumesc anticipat pentru "incetarea focului" !
Postat 12 June 2009 - 09:53 AM
1. Je - Abburo
2. Ave
3.Turok
4. Dece
5. Porumbeu
6. Andrei Rosca
7. bizu
8. matei_silviu
9. Evrikus
10.silviu66
Daca se va modifica lista o voi actualiza.
Maine la camp aceasta masina de tuns va fi la lucru.
Postat 12 June 2009 - 09:54 AM
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
Postat 12 June 2009 - 09:58 AM
da' acumulatori paraditi prosteste, modele picate in nas si alte alea; dintre "investitiile" noastre, asta are sanse sa reziste cel mai mult.
cu proprietatea nu stiu cit conteaza...
important este ca atunci cind este nevoie de ea, sa fie disponibila, pentru oricare dintre noi (la zbor, nu acasa).
am zis
bizu
Postat 12 June 2009 - 10:09 AM
Postat 12 June 2009 - 10:22 AM
Postat 12 June 2009 - 11:09 AM
cred ca trebuie sa fie cel mai silitor dintre noi, sa aiba masina incapatoare si curte sau garaj in care s-o tina.
cineva?
de asemenea, cei care au subscris, cred ca trebuie stabilit un interval in care sa decarteze; nu neaparat ca suma e mare dar poate nu vor putea veni toti in acelasi WE. pentru situatia asta cine aduna banii?
detalii...
bizu
PS. de luat parca ramasese stabilit ca se ia masina, nu?
Postat 12 June 2009 - 11:27 AM
Masina de tuns costa aprox 700 lei.
In seara asta ma voi duce in Bricostore si daca este acolo o cumpar. Daca nu e, merg la Hornbach .... maine dimineata cel tarziu impreuna cu Ave.
Achizitia initiala va fi impartita in 3 persoane, urmand a ne recupera investita cat mai repede posibil. Nu dam termene ca nu are rost, insa nu vad nici un motiv pentru care sa se intarzie acest lucru mai mult de 2 saptamani.
Masina va fi "parcata" prin amabilitatea lui Turok in boxa lui proprie si personala. Adresa lui este in drumul oricarui participant la 3D cu exceptia celor care vin pe centura.
Teoretic, sper si practic... maine la ora 10 sa fim pe camp. Cel tarziu 11.