''La trei drumuri'' teren de zbor in estul Capitalei
Postat 12 May 2009 - 07:46 AM
ave, la May 11 2009, 05:10 PM, a spus:
Super, intr-adevar. Din pacate se vede si faptul ca noi cam zburam pe deasupra drumului aluia peste care trec masini (ceea ce e mai naspa chiar decat sa zburam pe sub culoarul de apropiere de la Baneasa...) Dar vederea de sus face toti banii.
Am masurat acum , culuarul de la Baneasa e la 1200m distanta , e imposibil sa zboare cineva vizual pana acolo , dar cei 400m pana la sosea sunt clar posibili , important e sa nu o faca nimeni . In regim FPV totusi 3 drumuri pare a fi inghesuit rau indiferent in care parte intorceam botul apareau case , dar calea ferata imi place , mai vreau sa filmez trenuri. Vin si eu week-end-ul asta sambata daca o fi vremea buna ,am ochelari de testat .
HK500GT ,EZGlider twin ,Mini Tricopter
Postat 14 May 2009 - 07:00 PM
Silviule, in acest caz, lasa avionul si pune in locul lui bidonul cu benzina....
Postat 20 May 2009 - 01:23 PM
Primus, la May 18 2009, 09:50 AM, a spus:
Asa m-ati facut curios cu noul teren... weekend-ul care vine se arata destul de liber de pe acum, as vrea sa vin si eu :rolleyes:
Sigur ! ....vezi ca se anunta si gratar :D ...nu uita de carbuni .Porumbeu ..va fi responsabil cu gheata! :D
ADOR VITEZA!!!
Postat 20 May 2009 - 09:46 PM
Iar eu responsabil cu mancatul!!!!! :blink:
Daca se baga cineva, la ora 9 sunt pe plantatie! cum facem cu mancarea? facem cheta la camp si se duce cineva la SLG sa ia ce trebuie sau vb de pe acum? si unu ia nu stiu ce, altu nu stiu ce... etc. O alta varianta e sa ne vedem in curte la SLG
Daca se baga cineva, la ora 9 sunt pe plantatie! cum facem cu mancarea? facem cheta la camp si se duce cineva la SLG sa ia ce trebuie sau vb de pe acum? si unu ia nu stiu ce, altu nu stiu ce... etc. O alta varianta e sa ne vedem in curte la SLG
doar....eu
0721.798.720
0721.798.720
Postat 22 May 2009 - 05:49 PM
Aduc lada si pescuiesc niste gheata de pe drum.