va salut, in cele din urma a ajuns si la mine un astfel de model ceea ce nu stiu eu este:
- esc-ul este negru total inclusiv toate cablurile deci nu stiu cum sa le mufez atata timp cat nu stiu care e minus si care e plus ptr baterie, cablurile ce vin la motor la fel , sunt negre si atat, mentionez ca esc-ul nu este mufat decat la firele ce duc la receptor( macar atat au facut si ei)
- motorul, e o chinezarie mare neagra si la fel ca si esc-ul are 3 fire negre si atat, nici un semn pe ele nici mufat deci nimic
-servourile sunt sub sg90 tare de tot(foarte proaste)
-statiea, cum a venit asa a plecat, am vandut-o pe post de simulator, sau ptr cine are o barcutza
-coada fuselajului e foarte subtire sau mai bine spus acolo unde intra profundorul si directia, daca nu esti putin atent l-ai si rupt
-locasul de la baterie ar cam trebui modificat, e prea ingust
Cu alte cuvinte e o chinezarie de la mama ei, dar se pare ca m-am pricopsit cu el, sper sa fiu multumit macar la zbor cu el, acum as avea o intrebare sau poate doua
1 Unde se afla C.G. la acest avion?
2 Ar trebui sa il imbalsamez cu ceva tije de carbon pe undeva anume?
3 Ce greutate ar trebui sa aiba cand e gol si ce greutate max pot pune pe el? Greutatea lui e de 540g dar cand? cand e chelbos sau asta ar trebui sa fie greutatea max. nu am un cantar ca sa imi dau seama.
4 Fiind primul model din "scartaitoare" cu ce as putea lipi unele parti cand se va rupe, ca sigur va avea si crashuri, imi puteti arata un link sau poza la solutia la bidonasul cu adeziv pe care il folositi voi? Am luat 3 adezivuri de la bizon dar nici unul nu e bun ptr astfel de material.
Ca design este un model superb, dar sincer va spun ca mai trebuie lucrat la el, se vede ca este facut de galbejitzi.
Aceasta postare a fost editata de Zeus: 03 July 2009 - 08:00 AM