cumpar kit pentru velier M
Postat 07 March 2009 - 09:40 AM
Insa esti sigur ca vrei kit?
Ce fel de model e, si ce vrei sa faci cu ea? Daca cauti solutii simple, vezi acest plan si descrierea chiar daca e in finlandeza are ff schite explicative.
The pessimist complains about the wind, the optimist expects it to change, and the realist adjusts the sails
Postat 07 March 2009 - 10:27 AM
Gyula, la Mar 7 2009, 09:40 AM, a spus:
Insa esti sigur ca vrei kit?
Ce fel de model e, si ce vrei sa faci cu ea? Daca cauti solutii simple, vezi acest plan si descrierea chiar daca e in finlandeza are ff schite explicative.
Pe vremuri erau ceva kituri dar de clasa E de aceea am folosit aceasta denumire. Momentan am o coca clasa M si vreau sa-mi fac un model pentru "balaceala" ca nu ma pasioneaza concursurile si nu mai am vreme ca pe vremuri de bibileala. Caseta de derivor am montat-o pe coca, derivorul il am dar nu m-as mai complica cu turnatul lestului. Mai usor cred ca ar fi sa schimb caseta si sa pun una noua cu derivor gata lestat. Pe parte de arborada si velatura nu am nimic inca.
Postat 07 March 2009 - 01:39 PM
Problema cu lestul e ca posta poate costa mai mult ca lestul in sine.
Aici sunt ceva lesturi dar nu stiu pretul, trebuie intrebat.
Troliu ce vei folosi?
Aceasta postare a fost editata de Gyula: 07 March 2009 - 01:40 PM
The pessimist complains about the wind, the optimist expects it to change, and the realist adjusts the sails
Postat 07 March 2009 - 06:20 PM
Postat 07 March 2009 - 06:28 PM
Asa am facut eu.
Fara troliu cum vrei?????
Postat 07 March 2009 - 06:42 PM
daca e vreo varianta ieftina de troliu bineinteles ca ma intereseaza, parca am vazut ceva adaptari cu un servou cu eche mai lunga.
Postat 07 March 2009 - 06:58 PM
E un pic lent, dar fiind la sfert de pret fata de celelalte, eu zic ca merita.
Aceasta postare a fost editata de Gyula: 07 March 2009 - 07:01 PM
Postat 13 June 2010 - 11:10 AM
callisto, la Mar 7 2009, 09:08 AM, a spus:
Ma intereseaza unde as putea gasi un kit (catarg, vele, ghiuri, derivor cu lest si tot ce mai trebuie) pentru o coca de velier M si eventual preturile.
am eu un velier de 1 m lungime complet
e luat de la baietii care au avut concurs la galati
e in stare perfecta
daca esti interesat
0744827788 adrian.geana@ccb95.ro
am dat 10 mil, il dau cu 8 mil