Dear all
Acum m-am invrednicit sa pun si eu mina pe clape - cateodata mi-e lehamite de ele
Intalnirea de la A51 a fost superba - asta daca nu punem la socoteala frigu' dreacu' si faptul ca am putit a sobolan ud toate cele 4 zile :) - nevasta a vrut sa ma bage cu totul in masina de spalat, dar a renuntat dupa ce a trecut de ceafa si se auzeau urlete din cuva :blink:
In rest numai de bine - pipal zuper - organizare meseriasa ( si obositoare presupun- 2 maini sus , yupii , huraaayyy pentru Lucian si Adi ), conditii super misto ( fir-ar al naibii de dush de cort ca nu am avut cum sa-i facem testul - si luasem 2 de 20L ), best slaninutza ever cu painica si cas' de la mama lui si palinca aia de mi-a uns sufletul pe dinauntru.
Gore . tzear' dozatoru' de ras ca am plecat cu 100 de litri de bere si ne-am intors cu 90 - ca'n povestirile lui Fanus Neagu . La Arad imi iau geaca de iarna si cizme de cauciuc si imi las acasa shpreiu' cu factor 40 - ala de-l aveam in cort la capul saltelei - oare se altereaza daca a stat 4 zile in balta ? :)
Noi. Barbatii si jucariile lor zburatoare - ude toate - primul pilotaj la punga pe care l-am vazut in scurta mea cariera de haeromodelist - primul concurs la care mi-au tremurat mainile si picioarele de era sa ajung cu EPP-ul in Mures, multe istorii si multe imagini ramase suficient de adanc in memorie - cat sa spun ca a meritat si ca-mi doresc sa ne revedem si la anul
Cazuri OTV-istice cu OZN-uri 83 Led embedded - vampiri luminiscenti in noapte care se loveau cu zgomot de cate unu' care statea pe pajiste ( sper ca va fi Zozo in stare sa faca sarmalutze dupa ce a sarit de 2 ori la aripa ca pisica la mushte - sau ma rog poate a sarit aripa la el ca era noaptea neagra bine ), sotii si prietene care urmareau oftand in background cu privirea la nemenicii care zumzaiau in ploaie linga lemnele ala fumegande si putzitoare, imagini si momente greu de uitat ..
Demonstratii misto - concursuri si mai misto si peste toate multe, multe aveoane - toate misto .Traisca atelierul de reparatii al lui Adyc - traiasca frontalele care au ajutat la refacerea aveoanelor pe timp de noapte, traiasca aragazu' de cort care mai incingea cate o ciorbitza la conserva intre 2 rapaieli sau vantoase
Traiasca Ildi si Zozo pentru paturile alea, pupavash talpile si mincavash sarmalele, ca am dormit ca un prunc cu una dedesubt si alta deasupra dupa ce in noaptea precedenta pe la 4 m-am trezit clantzanind . m-am suit chior in masina si m-am carat afara pe camp ( fara faruri sa dea naiba daca stiu cum nu am nimerit gardul ) unde am dormit ca belferu la 27 de grade cu un picior pe volan si altul pe undeva pe acolo
Pozele pentru non-lenesi sunt pe
http://motzu.shutterfly.com la sectiunea HF A-51 2009 .Sper sa va gasiti mutrele vibrante suprinse asupra faptului - asa cum am reusit de bine de rau sa le imortalizez
Pentru lenesi le gasiti pe FTP-ul lui Adi, bulk si neprelucrate - la pachet neamule
Sa fie primite...
Jdemii de aplecaciuni pentru Lucian si Adi ( sper ca nu am omis magareste pe cineva)
Si pentru toti participantii - toti la inaltime - in mod expres o plecaciune din partea mea !!!
Alles zuper
Hajunge cat v-am scris... :angry2:
Dragos alias Motzu'