Pagina 1 din 1
Statie de telecomanda
Postat 06 April 2004 - 01:52 PM
Asta
S-a mai discutat cu mult timp in urma despre respectiva, dar nu am putut sa aflu un lucru: DE UNDE IAU PROGRAMUL PENTRU MC68HC711.
Mi se pare mult prea faina ca sa ratez o asemenea ocazie. Va rog, intrati si voi si cautati programul pentru 68HC711, ca eu am innebunit :lol:
S-a mai discutat cu mult timp in urma despre respectiva, dar nu am putut sa aflu un lucru: DE UNDE IAU PROGRAMUL PENTRU MC68HC711.
Mi se pare mult prea faina ca sa ratez o asemenea ocazie. Va rog, intrati si voi si cautati programul pentru 68HC711, ca eu am innebunit :lol:
"You can't just shrink a 747 proportionally down to 6 inches and expect it to fly."
Postat 11 April 2004 - 04:33 PM
Ce e compilatorul? E limbajul in care este scris programul? Daca e asa, autorul telecomenzii a scris programul intr-un limbaj de asamblare. Si a folosit PCBUG11 ca suport de programare pentru uP. Iar fisierele sunt in format .S19, tocmai am vazut, dar mie imi apar hexa dupa ce le decompresesz cu Winzip.
"You can't just shrink a 747 proportionally down to 6 inches and expect it to fly."
Postat 11 April 2004 - 07:01 PM
Mey AquinO, cauta un subiect aici intitiulat "telecomanda mea"
E o telecomanda pe care am construit-o si a mers. Mi-a luat 2 ani sa o fac si tot nu-s multumit de ea, am sa-i fac niste modificari majore primavara asta.
ai acolo tot scheam cablaj program in assembler TOT
Sa vad daca tine :) (glumeam)
E o telecomanda pe care am construit-o si a mers. Mi-a luat 2 ani sa o fac si tot nu-s multumit de ea, am sa-i fac niste modificari majore primavara asta.
ai acolo tot scheam cablaj program in assembler TOT
Sa vad daca tine :) (glumeam)
Arata acest topic
Pagina 1 din 1