Citeaza
Super Sicroly I , design Hanno Prettner, model cu care a si iesit vicecampion mondial in 1973. Conceput pentru motor de 10cc, greutatea in jur de 4400g
Exemplarul meu este fabricat candva in anii '70 (nu este exemplarul de la campionat) si a fost cumparat de la Linz din Austria de la un modelist ce sustinea ca l-ar fi cumparat in anii '80 chiar de la Hanno Prettner. Din pacate afirmatia lui nu poate fi dovedita cu acte, singurele indicii fiind initialele ("H." si urma de la "P") lipite pe carma si urma servomecanismului Simprop Contest imprimata in suporul servo de la eleroane. (Hanno Prettner folosea o radiocomanda Simprop Alpha Contest in anii '70)
Anvergura 160 cm ; aripa din balsa cu miez din polistiren, eleroanele comandate cu un singur servomecanism ; fuselaj din fibra de sticla, vopsit ; ampenaj profilat din balsa masiv de ~8mm.
Necesita unele reparatii (infoliere intrados aripi si ampenaj). Structura este buna.
Eu am dat pe el in decembrie 190Euro si m-am chinuit destul de mult sa il car in masina mea.
Citeaza
salut eraser...
de cand caut eu sa aflu ce model e acrobatul asta... eu il am facut de cineva prin anii 95 si mi-a garantat ca modelul e un F3A facut dupa planurile celui ce prin nu stiu ce an a fost vicecampionatul mondial ...eu il am inca si il zbor , e super ca model de f3a, imi pare rau ca al meu e motorizat doar cu un PDP de 10 cmc, motor care nu trage cat ar vrea modelul... la primii bani mi-am promis ca ii iau un 10 OS ... eu la el am 2 aripi ...
daca ai cea mai mica dorinta sa ma ajuti, da-mi te rog o poza cu compartimentul motorului la tine .. si cum e prinsa roata de bot
mersi anticipat
Atasez doua poze cu modelul meu facute cu telefonul la momentul achizitiei si o poza luata de pe net cu Super Sicroly 2 , modelul din 1974. (sunt mici diferente la ampenaj si capota)
Aceasta postare a fost editata de ERASER: 28 January 2009 - 08:35 PM