clown_h3h3, la Jan 3 2011, 05:45 PM, a spus:
Pun si eu o intrebare(cam prosteasca cred)despre un Rustler VXL.Ce lipo ar trebui sa imi iau si ce configuratie"spur-pinion"pt. a putea face wheelie si atinge viteze mari?:DMa adresez celor care au acest model si care si-au pus aceeasi intrebare si au gasit raspunsuri la alti colegi(poate).Tocmai mi-am comandat un lipo turnigy 3s de 2200 20c si vreau sa stiu daca e bun pt. ce imi trebuie mie.
Salut, in primul rand, mai micsoreaza putin clovnul, imi ocupa tot ecranul moca, apoi sa trecem la treaba:
Ai nevoie de un motor cu kv mic, gen 2700-3300, cred ca se poate si cu unul cu turatii mari, dar mai multe sanse la turatii mici, ai nevoie de un pinion cu putini dinti adica pinion mic si spur mare, vezi ce spur iti incape in carapace, cred ca 90 e maxim, si un pinion de 13-14 dinti. nu ai nevoie de 3s, omori si esc-ul si motorul si diferentialele, ai nevooie de un pack 2s cu 4000-5000mah. Dar sa nu uitam, ca sa faci wheelie trebuie sa strangi si ambreiajul, asta inseamna diferentiale si planetare "pe duca". Rustlerul este o mashina foarte reusita si rezistenta, dar nu se merita sa faci wheelie sau viteza, daca vrei sa te distrezi cu ea, "gaseste un traseu" si incearca sa urmezi traseul, ca pe o cursa. Asta e distractia. Succese, poate facem o iesire, mai discutam f2f.