in politehnica...
Postat 16 January 2010 - 04:31 PM
iliescu, la Jan 16 2010, 03:10 PM, a spus:
Am fosr, ne-am dat, crash-uri la greu..... abandonuri.... Au fost prezente 3 off-road, un avion si un elicopter. Majoritatea nu s-au intors intregi acasa. Poate data viitoare o sa avem mai mult noroc.
Acesta este "costul" cind folosesti modelele iarna.
Plasticele devin foarte casante la temperaturi mici.
You can go faster... I can go anywhere !
Postat 16 January 2010 - 09:01 PM
Nu s-a rupt nimic de la frig. Problemele: eu am pierdut un stift si am ramas cu MTA4-ul numai cu tractiune spate 2WD, la un Savage .21 s-a busit un servo si rulmentul unisens (probleme rezolvate, dar cu multi nervi), iar la un Reely s-au rupt din nou basculele fata (dupa ce mai fusesera lipite). Cu avionul a fost ghinion mare, s-a...dezmembrat in urma unui crash, nu ma pricep sa spun cit de mari sunt stricaciunile, iar elicopterul era inca in stare foarte ok (la momentul in care am plecat eu) :unsure: Cu alte cuvinte: cind ne mai intilnim ? A fost fun, ne-am distrat, am facut cunostinta, ne-am vazut masinile...
Cursuri si carti CATIA v5 aici
Postat 04 June 2010 - 12:01 PM
Miine, 5 iunie, vine cineva ? Stiu ca e si concursul din Tineretului, dar acolo nu am cind sa ajung. Daca e cineva interesat pentru miine in Politehnica sa scrie aici ora la care poate ajunge, eu propun ora 10 pe dealul de la Automatica.
Postat 16 October 2010 - 10:16 AM
ionut76, la Oct 16 2010, 11:13 AM, a spus:
La rally poate ca e de vis fata de Politehnica, dar nu e vis-a- vis. Plus ca ...ploua..
Este chiar vis-a-vis...
Citeste cu atentie topicul dedicat.
In the laws of nature, there is nothing imposible except the state of your mind!..
--------------------
Locuri de munca - Angajari - Companii: myFirstJob.ro
Publicitate aproape gratuita: tag-uri.ro
--------------------
Locuri de munca - Angajari - Companii: myFirstJob.ro
Publicitate aproape gratuita: tag-uri.ro
Postat 19 November 2010 - 09:12 PM
Ala este locul, sunt indicatii in prima, a doua pagina din acest topic. Eu zic sa ne vedem asa...mai de dimineata pentru a ne ocupa de alte treburi "administrative" (!) mai tirziu. Deci hai sa vedem, cine confirma venirea miine ?