Tutorial Aeromodelism Tutorial Aeromodelism www.flightaddicted.ro
Postat 17 January 2009 - 06:48 PM
Tutorialul va fi completat si corectat pe masura ce ne dam seama ce mai este de scris si poate fi gasit in sectiunea HOW TO de pe site sau accesand linkul de mai jos.
http://flightaddicted.ro/mambo/index.php?o...2&Itemid=57
Inca odata aplauze pentru HASH84 pentru efortul depus. Sunt sigur ca unii dintre voi il vor aprecia , altii il vor folosi, unii il vor critica , altii ne vor ajuta sa il facem mai bun.
Tutorialul nu isi doreste sa fie "biblia" aeromodelistului ci doar o suma de raspunsuri la intrebarile pe care le are orice incepator.
Enjoy.
Postat 21 January 2009 - 06:43 PM
eventual poate ar scrie si altii cum sa construiesti un avion, sau figuri de acrobatie. reglaje motoare. orice e binevenit
ps: nu se plateste, e munca patriotica :)
/------------------------\ |~~\_____/~~\__ | | Hash84 |______________ \______====== )-+ | | ~~~|/~~ | \------------------------/ ()
Postat 21 January 2009 - 07:30 PM
Cand va fi gata, e permis un link aici catre el, avand in vedere ca acolo e un site comercial ?
hash84, la Jan 21 2009, 06:43 PM, a spus:
eventual poate ar scrie si altii cum sa construiesti un avion, sau figuri de acrobatie. reglaje motoare. orice e binevenit
ps: nu se plateste, e munca patriotica :)
Postat 21 January 2009 - 08:04 PM
ZOD, la Jan 17 2009, 06:48 PM, a spus:
Super job!!!...o gramada de munca, doar ca sa impartaseasca experienta lor si altora! Bravo si felicitari!
Cu rabdare si ciocan.
Postat 21 January 2009 - 08:15 PM
Marinaru, la Jan 21 2009, 08:04 PM, a spus:
.....subscriu in totalitate ......singura mea "critica" este momentul aparitiei .....daca l-as fi avut ( citit ) cand m-am apucat m-ar fi scutit de multe ....BRAVO !!!
Modele FPV
Piper-Wot4
Modelare 3D
Modele pt.simulator - RealFlight :
LazyBee;SpeedyBee;Aurora Scimitar;Sbach 342;BV 141;Heptad
Postat 21 January 2009 - 10:01 PM
Glumeam si eu un pic, in 5 minute l-am scos (deci tot am stat bine la coada). Toata lumea vrea Tutorialul, e un adevarat succes.
M-am uitat prin el, intai am vrut sa il iau pe sarite sa vad in mare despre ce este vorba, dar m-am trezit ca l-am terminat de citit tot. E super facut, bine structurat, explicatiile foarte bune, imaginile tot explicative, mai ales din toate stadiile, cu bune sau rele.
Site-ul, cred ca de el nici nu mai trebuie sa spun nimic, ca doar se stie deja ca e grozav.
Felicitari autorului, co-autorilor/redactori/right owner-i si cine a mai ajutat la acest tutorial.
Cu respect,
Catalin C.
Postat 21 January 2009 - 10:34 PM
Si polistirenul se repara cu apa fierbinte. Diferenta e ca polistirenul se strica mai rau decat elaporul (se rupe in bucati multe si mici, care se pot pierde usor)
Si o recomandare: elaporul infundat (ai lovit o creanga cu bordul de atac... cum de unde creanga? din copacul in care s-a infipt ;) ) se repara cu o carpa umeda, impaturita sa fie mai groasa, si dat cu fierul de calcat pe temperatura mica (sau de preferat fier de calcat folie, pus pe 100 de grade). Aburul rezultat intra bine in material.
Planorul la panta nu pierde portanta la virajul spre panta. Asta e o discute lunga, si cei de pe rcgroups mai ca nu s-au luat la bataie pe tema asta. Realitatea e ca pilotul, instinctiv, va cauta sa stranga virajul si sa scada viteza, vazand ca planorul vine tare spre panta. Un viraj corect nu duce la angajare, indiferent de vant.
De urmatoarea nu sunt 100% sigur, dar asa am invatat de pe batteryuniversity.com:
Acumulatorii NiXX intr-adevar e bine sa fie incarcati mai lent (si exemplele date sunt bune), dar nici prea lent, pentru ca apare cristalizarea. Adica nu e bine sa fie incarcati peste noapte, decat la formatare.
Din cate stiu, partea mobila la un ampenaj vertical se numeste directie. Partea fixa este deriva (referitor la partea despre statii). Tot aici, zici de 35/40 mhz ca 35 este oficial pentru avioane, dar sunt si in 40 canale dedicate. 35 este rezervat aero.
Cam atat :)
Sa mai zic o data: Foarte frumos tutorialul :)
Postat 15 December 2009 - 06:18 AM
http://www.easyrc.co...anes/index.html
Sunt prezentate sfaturi de bun simt pentru a incepe RC-ul in aero, navo, auto.
Aceasta postare a fost editata de dan_mitea: 15 December 2009 - 06:22 AM
Postat 31 May 2010 - 04:14 AM
Postat 23 June 2010 - 08:07 AM
doar ca e in franceza :lol:
http://laic.u-clermo...n/modelisme.htm
spor la citit
Radio:
Multiplex Royal Pro 16 2.4GHz
Aero:
BADAN Kit - Yak55M 2.8m; MVVS116NP; Rezo RE2 MTW
EXTREME FLIGHT - Extra 300 2.3m; MVVS58 Prosport; Rezo -MVVS
MULTIPLEX - Funcub;Parkmaster;Funjet Ultra2
FREEWING - F22 Xicoy X45 Jet
ROBBE - Mistral 2.0m
F22 depron
AERONAUT - Triple RES 2.0m
Auto:
TRAXXAS - E Revo 1/16
ARRMA - Typhon 6S
Postat 09 October 2012 - 12:42 AM
Postat 30 March 2013 - 12:33 PM
Fisiere atasate
-
Tutorial_aeromodelism.pdf (7.61MB)
Number of downloads: 1226
Postat 28 May 2013 - 05:04 AM
http://www.rc-airpla...-airplanes.html
Multa, multa bafta.
Aceasta postare a fost editata de dan_mitea: 28 May 2013 - 05:05 AM
Postat 13 December 2013 - 04:16 PM
dan_mitea, la 28 May 2013 - 05:04 AM, a spus:
http://www.rc-airpla...-airplanes.html
Multa, multa bafta.
Multumim pentru sugestie!
Postat 15 December 2013 - 02:38 PM
Alaturi de hidrogen, prostia e cea care se gaseste in cea mai mare cantitate in univers. La fel si idiotii.
_______________________________________________________________________________________
Postat 02 April 2014 - 02:21 PM
Bogdan,