EXECUT COMPRESOARE PENTRU AEROGRAF
Postat 19 July 2014 - 02:35 PM
Am o intrebare legata de latura tehnica si ma intereseaza un compresor dar din ce am inteles de la "meseriasi" aceste compresoare functioneaza in ulei frigotehnic "in ploaie" si racire pe baza agentului frigorific recirculat, astfel exista posibilitatea contaminarii aerului cu ulei (lucru nedorit la vopsire), epuizarea uleiului in timp prin trimiterea in butelie sau supraincalzirea in functionare indelungata si griparea fara uleiul din agentul de lucru. Ce rezolvare exista la aceste probleme? Sunt reale sau doar in imaginatia meseriasului frigotehnist? Multumesc!
In God we trust, all others must pay cash!
Postat 23 July 2014 - 06:08 PM
H7-25, la 19 July 2014 - 02:35 PM, a spus:
Am o intrebare legata de latura tehnica si ma intereseaza un compresor dar din ce am inteles de la "meseriasi" aceste compresoare functioneaza in ulei frigotehnic "in ploaie" si racire pe baza agentului frigorific recirculat, astfel exista posibilitatea contaminarii aerului cu ulei (lucru nedorit la vopsire), epuizarea uleiului in timp prin trimiterea in butelie sau supraincalzirea in functionare indelungata si griparea fara uleiul din agentul de lucru. Ce rezolvare exista la aceste probleme? Sunt reale sau doar in imaginatia meseriasului frigotehnist? Multumesc!
Pana acum nu a fost nevoie de completat ulei in motor .Uleiul face ungerea iar in timp cel ce foloseste compresorul deschide robinetul de purjare pentru golirea picaturilor de apa amestecate cu ulei. Asa isi poate da seama daca consuma si cat consuma din cantitatea de ulei ce se afla in motor [aprox.300 ml].Daca este nevoie se completeaza. Nu au folosit filtru la iesirea din regulatorul de aer.
Postat 25 December 2014 - 07:54 AM
Postat 12 June 2015 - 05:04 AM
Execut compresoare pentru aerograf la comanda ferma. Amanunte citind topicul.
NOU . Doriti micsorarea valorii facturii la gaze naturale si/sau energie electrica???
Stiti ca este liberalizata piata in acest domeniu ???
Consiliez si intermediez incheierea de noi contracte cu furnizori de gaze naturale si/sau energie electrica acreditati si aflati pe piata , la preturi mai mici decat monopolul existent pentru consumatorii noncasnici si de la 01 iulie la consumatorii casnici.
Schimbarea furnizorului NU necesita nici un cost.
NOU . Doriti micsorarea valorii facturii la gaze naturale si/sau energie electrica???
Stiti ca este liberalizata piata in acest domeniu ???
Consiliez si intermediez incheierea de noi contracte cu furnizori de gaze naturale si/sau energie electrica acreditati si aflati pe piata , la preturi mai mici decat monopolul existent pentru consumatorii noncasnici si de la 01 iulie la consumatorii casnici.
Schimbarea furnizorului NU necesita nici un cost.
Postat 08 September 2016 - 04:21 AM