Modelism - RHC Forum: HPI Savage Monster Truck - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 201 Pagini +
  • « Prima
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • Ultima »

HPI Savage Monster Truck Discutii,probleme,rezolvari,tips and tricks Evaluare topic: -----

#2911 Useril este offline   hassel 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2464
  • Inregistrat: 02-February 12
  • Interests:Cars, cars, cars, any type ....

Postat 25 July 2013 - 05:08 PM

Vezi postareae.cata, la 25 July 2013 - 05:06 PM, a spus:

poi de ce sa te complici ???
uite ce mic si fain si compact e asta. . .
si masina nu o pot muta ?? sau arunc ancora pe Bucium ??? http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/rofl.gifhttp://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/rofl.gif

ps: scuzati calitatea.. sunt facute cu telefonu pozele ..

2 unghiuri de filmare :)) cu camera mea si cu camera ta! numa ca a mea filmeaza necomprimat si e nevoie de ceva giga de carduri!

BAJA
5SC 30cc gas

Hobbytech str8 rally electric conversion

0

#2912 Useril este offline   e.cata 

• Banned
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3386
  • Inregistrat: 22-October 12

Postat 25 July 2013 - 05:11 PM

Vezi postareahassel, la 25 July 2013 - 05:08 PM, a spus:

2 unghiuri de filmare :)) cu camera mea si cu camera ta! numa ca a mea filmeaza necomprimat si e nevoie de ceva giga de carduri!

imi place cum gandesti... ia sa faci un efort sa le aduci..
nu cred ca e problema la tine de carduri de memorie..http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/good.gif wa http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/ph34r.gif
aduc si laptopul cu mine, ca sa le descarc inainte de a ne desparti.

Aceasta postare a fost editata de e.cata: 25 July 2013 - 05:12 PM

mai fac o baie!
0

#2913 Useril este offline   hassel 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 25 July 2013 - 06:46 PM

Vezi postareae.cata, la 25 July 2013 - 05:11 PM, a spus:

imi place cum gandesti... ia sa faci un efort sa le aduci..
nu cred ca e problema la tine de carduri de memorie..http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/good.gif wa http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/ph34r.gif
aduc si laptopul cu mine, ca sa le descarc inainte de a ne desparti.

pai e un efort, cu coasca in spate cu toate balariile si cu dslr-ul cu acareturi si cu trepiedu! o da fain bagaj!

BAJA
5SC 30cc gas

0

#2914 Useril este offline   e.cata 

• Banned
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 25 July 2013 - 06:53 PM

Vezi postareahassel, la 25 July 2013 - 06:46 PM, a spus:

pai e un efort, cu coasca in spate cu toate balariile si cu dslr-ul cu acareturi si cu trepiedu! o da fain bagaj!

in loc sa zici multumesc, ca iti gasesc solutii practice pt a pierde din greutate, tu tot http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/ph34r.gif
in plus, doar doua statii de autobuz mergi peujeos , in rest te duc eu moca...http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/mad.gifhttp://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/mad.gif

Aceasta postare a fost editata de e.cata: 25 July 2013 - 06:54 PM

mai fac o baie!
0

#2915 Useril este offline   hassel 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 25 July 2013 - 08:07 PM

Vezi postareae.cata, la 25 July 2013 - 06:53 PM, a spus:

in loc sa zici multumesc, ca iti gasesc solutii practice pt a pierde din greutate, tu tot http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/ph34r.gif
in plus, doar doua statii de autobuz mergi peujeos , in rest te duc eu moca...http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/mad.gifhttp://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/mad.gif

pi cand bate omu un apropo .... nu prea te prinzi! am sa vin odata si cu canonul sa facem o sesiune de foto shooting! prin copaci si prin baltoace! speed mode!

BAJA
5SC 30cc gas

0

#2916 Useril este offline   e.cata 

• Banned
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 25 July 2013 - 08:39 PM

Vezi postareahassel, la 25 July 2013 - 08:07 PM, a spus:

pi cand bate omu un apropo .... nu prea te prinzi! am sa vin odata si cu canonul sa facem o sesiune de foto shooting! prin copaci si prin baltoace! speed mode!

un pic de joaca in paint...
saiul perfect pt proiectul meu :D
in graba am lasat si decupajul pt cutie.. oricum nu am de gand sa o folosesc..

Aceasta postare a fost editata de e.cata: 25 July 2013 - 08:43 PM

mai fac o baie!
0

#2917 Useril este offline   hassel 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 25 July 2013 - 09:50 PM

Si tabla de unde iei? :D

BAJA
5SC 30cc gas

0

#2918 Useril este offline   soarece 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2860
  • Inregistrat: 03-January 13

Postat 25 July 2013 - 10:38 PM

unu' cauta table ,eu caut copite de cai morti....bai nene ,nu gasesc si eu un rally nativ nicaieri la mana a saptea ? sau a zecea ? :angry2:
sa mor de nu vand savage-ul ....in seara asta fac contabilitatea,sa vad ce si cum !
tzicul,vad ca stai la umbra : merge drujba X de la mine ?

Aceasta postare a fost editata de soarece: 25 July 2013 - 10:42 PM

Ma-ncalt cu tenesii pe dos,am un tricou nike patat de gaura,in cap palarie de paie si pe ochi rayban replica iar pe cheia de la logan scrie renault!
citat : "nu te pune cu prostul...te va trage la nivelul lui si te va bate cu experienta !"
alta culeasa din popor :
"I: De ce-si linge cainele plwa?
R: Pen`ca poate."
0

#2919 Useril este offline   hassel 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 July 2013 - 12:03 AM

Vezi postareasoarece, la 25 July 2013 - 10:38 PM, a spus:

unu' cauta table ,eu caut copite de cai morti....bai nene ,nu gasesc si eu un rally nativ nicaieri la mana a saptea ? sau a zecea ? :angry2:
sa mor de nu vand savage-ul ....in seara asta fac contabilitatea,sa vad ce si cum !

Ai ramas unicul mohican! Nu vezi ca nu se practica rally pe la romanica? Alte tari sunt departe cu disciplina asta! Eu vreau macar o carcasa si nimic! Cred ca tre sa cautam in alta tara, ca sh sunt mai scumpe la noi, decat noi in alta tara!

BAJA
5SC 30cc gas

0

#2920 Useril este offline   soarece 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 July 2013 - 12:26 AM

Vezi postareahassel, la 26 July 2013 - 12:03 AM, a spus:

Nu vezi ca nu se practica rally pe la romanica?

trist....cam vad....stai sa gasesc ceva si las ca-l practic eu si poate o sa "trag" dupa mine si pe altii...

Aceasta postare a fost editata de soarece: 26 July 2013 - 12:26 AM

Ma-ncalt cu tenesii pe dos,am un tricou nike patat de gaura,in cap palarie de paie si pe ochi rayban replica iar pe cheia de la logan scrie renault!
citat : "nu te pune cu prostul...te va trage la nivelul lui si te va bate cu experienta !"
alta culeasa din popor :
0

#2921 Useril este offline   C&RDINODINOWOODFAN 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 534
  • Inregistrat: 30-September 12
  • Interests:Constructii de tot felul , Pescuit Sportiv ,Drift

Postat 26 July 2013 - 06:16 AM

Vezi postareasoarece, la 25 July 2013 - 10:38 PM, a spus:

... si cum arata masina de o vrei tu ?

Aceasta postare a fost editata de C&RDINODINOWOODFAN: 26 July 2013 - 06:18 AM

0

#2922 Useril este offline   Tzicul 

• Free your mind
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2111
  • Inregistrat: 31-May 12

Postat 26 July 2013 - 11:20 AM

Merge, merge! I-am pus si ventilator pe motor, altfel nu vrea de niciun fel :( Nu stiu ce naiba are, chiar si dupa reglajele facute de Bogdan tot o ia razna. Nu ma pot gandi decat ca are ceva de-a face cu Dremmel-ul tau :) Sa-l ia dracu, dau in el pana crapa, iar intre timp o sa-mi comand un set motor nou, ca sa fiu pregatit. Intre timp astept sa vina o radiocomanda noua, au crapat ambele receptoare de la celelalte doua masini. Mi-am comandat un FlySky FS-G3B (sau Turnigy GTX3 la HK) cu vreo 3 receptoare

Aceasta postare a fost editata de Tzicul: 26 July 2013 - 11:21 AM

Axial Yeti XL

Losi LST XXL

Kyosho Mad Force Xtra long and Xtra wide
Imagine postata
0

#2923 Useril este offline   hassel 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 July 2013 - 11:36 AM

Vezi postareaTzicul, la 26 July 2013 - 11:20 AM, a spus:

Merge, merge! I-am pus si ventilator pe motor, altfel nu vrea de niciun fel :( Nu stiu ce naiba are, chiar si dupa reglajele facute de Bogdan tot o ia razna. Nu ma pot gandi decat ca are ceva de-a face cu Dremmel-ul tau :) Sa-l ia dracu, dau in el pana crapa, iar intre timp o sa-mi comand un set motor nou, ca sa fiu pregatit. Intre timp astept sa vina o radiocomanda noua, au crapat ambele receptoare de la celelalte doua masini. Mi-am comandat un FlySky FS-G3B (sau Turnigy GTX3 la HK) cu vreo 3 receptoare

receptoarele crapa din cauza ca nu ai end point pe servouri! si la mine a scos ceva fum unul ... din cauza ca atunci cand ajunge in maxim servo motorul se pune in scurt si are un consum mult mai mare decat cel normal, si receptorul nu suporta amperajul cerut, si crapa! am observat cand faceam niste teste in casa cu servourile de pe o masina! pe directie am , dar pe acceleratie nu am setari, si cand aveam maxim frana, am observat ca miroase a ars si receptorul era inculpatul!

BAJA
5SC 30cc gas

0

#2924 Useril este offline   soarece 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 July 2013 - 11:36 AM

Vezi postareaC&RDINODINOWOODFAN, la 26 July 2013 - 06:16 AM, a spus:

... si cum arata masina de o vrei tu ?

arata a rally-car,e pe nitro,are caroserie reala de ford sau Subaru ,sasiu bine gandit si ieftina la piese ! si dau eu de ea ! Oricum mai fun decat savage-ul nu e nimic la ora actuala,cu savage-ul te dai pe oriunde,cu aia nu !

Vezi postareaTzicul, la 26 July 2013 - 11:20 AM, a spus:

.... Nu ma pot gandi decat ca are ceva de-a face cu Dremmel-ul tau :) ....

N-am dremel,ala fusese imprumutat :lol: ...pune-i garnitura lipsa la chiuloasa,are RC-ul marit si tu mergi cu un combustibil ori mult prea slab ori mult prea concentrat,de aia temperaturile astea....mergi cu HPI 20% si o sa vezi tu sau daca nu pune garnitura lipsa....

Aceasta postare a fost editata de soarece: 26 July 2013 - 11:37 AM

alta culeasa din popor :
0

#2925 Useril este offline   e.cata 

• Banned
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 July 2013 - 11:42 AM

Vezi postareahassel, la 26 July 2013 - 11:36 AM, a spus:

receptoarele crapa din cauza ca nu ai end point pe servouri! si la mine a scos ceva fum unul ... din cauza ca atunci cand ajunge in maxim servo motorul se pune in scurt si are un consum mult mai mare decat cel normal, si receptorul nu suporta amperajul cerut, si crapa! am observat cand faceam niste teste in casa cu servourile de pe o masina! pe directie am , dar pe acceleratie nu am setari, si cand aveam maxim frana, am observat ca miroase a ars si receptorul era inculpatul!

ce prostii vb...
nu are nici o treaba.. alimentarea e comuna si este punte facuta pe - pe toate canalele si pe + ..
mirosea a fum ca l-ai alimentat la un pack de 6v proaspat incarcat care are 7.2 V.
mai fac o baie!
0

#2926 Useril este offline   Tzicul 

• Free your mind
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 July 2013 - 11:55 AM

Gasesc la Andrei garniturile respective?
Axial Yeti XL

Losi LST XXL

Imagine postata
0

#2927 Useril este offline   e.cata 

• Banned
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 July 2013 - 11:58 AM

Vezi postareaTzicul, la 26 July 2013 - 11:55 AM, a spus:

eu tot pe 3 garnituri ( nitro 25% ) rulez motorul de la savage si zic eu ca merge destul de bine...
ce e drept nu am umblat la porturi..

Aceasta postare a fost editata de e.cata: 26 July 2013 - 11:59 AM

mai fac o baie!
0

#2928 Useril este offline   hassel 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 July 2013 - 12:08 PM

Vezi postareae.cata, la 26 July 2013 - 11:42 AM, a spus:

ce prostii vb...
nu are nici o treaba.. alimentarea e comuna si este punte facuta pe - pe toate canalele si pe + ..
mirosea a fum ca l-ai alimentat la un pack de 6v proaspat incarcat care are 7.2 V.

aveam pe masina packul rulat o iesire pe bucium, deci nu avea clar ataat voltaj, si a mirosit a fum cand am plimbat servoul din maxim in maxim si am tinut frana pentru a verifica cate ceva la frane! atunci a scos fumulet! nu la alimentare, ma gandesc la ipoteza asta find un motor cu perii, nu am idee la unul de alt tip, dar acelasi comportament l-am vazut si la esc-urile normale cand motorul periat era blocat! deci nu cred ca vorbesc prostii! si pe langa asta comanda se face tot in tensiune!

BAJA
5SC 30cc gas

0

#2929 Useril este offline   soarece 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 July 2013 - 12:39 PM

Vezi postareaTzicul, la 26 July 2013 - 11:55 AM, a spus:

gasesti in colet,eu ti-am trimis-o cu tot cu masinuta...are cam 30mm la interior si e galbena !
alta culeasa din popor :
0

#2930 Useril este offline   e.cata 

• Banned
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 July 2013 - 12:44 PM

Vezi postareahassel, la 26 July 2013 - 12:08 PM, a spus:

aveam pe masina packul rulat o iesire pe bucium, deci nu avea clar ataat voltaj, si a mirosit a fum cand am plimbat servoul din maxim in maxim si am tinut frana pentru a verifica cate ceva la frane! atunci a scos fumulet! nu la alimentare, ma gandesc la ipoteza asta find un motor cu perii, nu am idee la unul de alt tip, dar acelasi comportament l-am vazut si la esc-urile normale cand motorul periat era blocat! deci nu cred ca vorbesc prostii! si pe langa asta comanda se face tot in tensiune!

eu cred totusi ..
daca nu ai end-point setat se arde servo sau strici dintii rotitelor..
servo-ul fiind cu comanda proportionala are in interiorul lui un "mini esc" care alimenteaza motorul cu mai mult sau mai putin curent (impropriu zis, comada nu se face in tensiune ci in frecventa )in functie de cat de violent tragi tu de stick-uri..
daca end-point nu e setat corespunzator, si curentul tras de motor cu axul blocat e mai mare decat puterea mosfeturilor ce il controleaza atunci se arde servo-ul.

alimentarea servo-servo-receptor din pack-ul de acc se face in paralel .. deci daca se arde unul celelalte continua sa functioneze (daca se arde receptorul nu mai ai comanda, dar servo-urile sontinua sa fie alimentate)...

receptoarele in fm si am au plaja mai mica de alimentare cu tensiune si opresc de regula la 4.8V.
cele in 2.4ghz au o plaja mult mai mare de alimentare si majoritatea ajung pana la 7.2V fara probleme..

Aceasta postare a fost editata de e.cata: 26 July 2013 - 12:46 PM

mai fac o baie!
0

#2931 Useril este offline   soarece 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 July 2013 - 01:50 PM

ON: de aia nu-mi plac statiile fara EPA,si majoritatea n-au...sau fara fail safe,iese din raza,poc si-ai pierdut un automodel bun poate.

OFF:am fost contabil azi....deci cat am dat eu pe savy + piese upgrade + ce s-o mai fi inlocuit + transport la fan de cateva ori bune ma ajunge peste 3200 ron ....nu mi-am dat seama ca am banu' dat pe bucati cate un pic si treptat...sa-mi trag una,nu credeam ca un hobby asa de "mic" devine asa de scump ...nu mai pun in calcul cat timp am pierdut si nervi...
uite de aia nu ma apuc de 21,mi-e frica :lol: ....
deseara "agat" XL-ul de bursa(rtr sau artr,posibil roller,tare-as pastra motorul,imi place) ! daca-l dau e ok,ma apuc de 21 sa-l termin si-mi mai iau si un rally,daca nu e tot ok ,raman in configuratia actuala....

Aceasta postare a fost editata de soarece: 26 July 2013 - 01:52 PM

alta culeasa din popor :
0

#2932 Useril este offline   hassel 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 July 2013 - 02:05 PM

Vezi postareae.cata, la 26 July 2013 - 12:44 PM, a spus:

eu cred totusi ..
daca nu ai end-point setat se arde servo sau strici dintii rotitelor..
servo-ul fiind cu comanda proportionala are in interiorul lui un "mini esc" care alimenteaza motorul cu mai mult sau mai putin curent (impropriu zis, comada nu se face in tensiune ci in frecventa )in functie de cat de violent tragi tu de stick-uri..
daca end-point nu e setat corespunzator, si curentul tras de motor cu axul blocat e mai mare decat puterea mosfeturilor ce il controleaza atunci se arde servo-ul.

alimentarea servo-servo-receptor din pack-ul de acc se face in paralel .. deci daca se arde unul celelalte continua sa functioneze (daca se arde receptorul nu mai ai comanda, dar servo-urile sontinua sa fie alimentate)...

receptoarele in fm si am au plaja mai mica de alimentare cu tensiune si opresc de regula la 4.8V.
cele in 2.4ghz au o plaja mult mai mare de alimentare si majoritatea ajung pana la 7.2V fara probleme..

iar vorbim tehnice .... si iar zici tu ceva eu ceva! comanda motorului la propriu se face in tensiune nu in curent, deoarece motorul are nevoie de o tensiune variabila pentru o rotatie variabila, si are un curent maxim consumat! nu poti comanda un motor in curent pentru ca nu este sensibil la un curent mai mare! Ce zici tu de comanda in frecventa este inainte de a ajunge ceva pe motor! tine un motor brushed in loc si vezi daca se arde esc-ul! ai si tu dreptate in ce afirmi, dau eu un esc brushed de control ca sa vedem experienta pe viu :p si un servo

BAJA
5SC 30cc gas

0

#2933 Useril este offline   soarece 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 July 2013 - 02:25 PM

Vezi postareahassel, la 26 July 2013 - 02:05 PM, a spus:

comanda motorului la propriu se face in tensiune nu in curent, deoarece motorul are nevoie de o tensiune variabila pentru o rotatie variabila, si are un curent maxim consumat!

100% correct !

si mai lasati-o naibii de treaba :lol: cu contrazicerea !
alta culeasa din popor :
0

#2934 Useril este offline   Tzicul 

• Free your mind
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 July 2013 - 03:23 PM

Vezi postareahassel, la 26 July 2013 - 11:36 AM, a spus:

receptoarele crapa din cauza ca nu ai end point pe servouri!

Pai la 27 Mhz din 1400 toamna normal ca n-am EPA!! Probabil ca de-aia s-au dus, ba la Kyosho s-au dus chiar doua. Unul pe mosfeturi, iar al doilea direct pe intergrat. Niciunul nu a scos fum, nici nu arata ca ar avea ceva ars inauntru, dar sunt pa amandoua! FlySky-ul comandat are de toate, inclusiv memorie pentru vreo duzina de modele. Am dat pe el vreo 42$, transport inclus, fata de 295 lei fara transport, dar dureaza cat dureaza ca sa traverseze juma' de lume :(

Aceasta postare a fost editata de Tzicul: 26 July 2013 - 03:23 PM

Axial Yeti XL

Losi LST XXL

Imagine postata
0

#2935 Useril este offline   e.cata 

• Banned
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 July 2013 - 04:11 PM

Vezi postareasoarece, la 26 July 2013 - 01:50 PM, a spus:

deseara "agat" XL-ul de bursa.

si la cat te-ai gandit sa il dai roller?
mai fac o baie!
0

#2936 Useril este offline   soarece 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 July 2013 - 04:34 PM

roller l-as da in ultima faza daca nu gasesc client la tot...
roller il dau cu roti cu tot ,cu carcasa,suspensii aluminiu,tot ce e pe el,inafara de motor /evacuare/electronica ....si NU-L dau decat la "cunostinte" ....n-as vrea sa-l "demolez" si apoi sa primesc telefon :"m-am razgandit frate" :lol: :lol: :lol: restul pe PM/bursa dupa ce pun anuntul,si asa stau bine la capitolul WARN ( aici nu e bursa)!

Aceasta postare a fost editata de soarece: 26 July 2013 - 04:36 PM

alta culeasa din popor :
0

#2937 Useril este offline   e.cata 

• Banned
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 July 2013 - 04:59 PM

Vezi postareasoarece, la 26 July 2013 - 01:50 PM, a spus:

OFF:am fost contabil azi....deci cat am dat eu pe savy + piese upgrade + ce s-o mai fi inlocuit + transport la fan de cateva ori bune ma ajunge peste 3200 ron ....nu mi-am dat seama ca am banu' dat pe bucati cate un pic si treptat...sa-mi trag una

nu e relevant ce spui...
gandeste-te cati bani se duc pe o masina 1/1 in taxe, piese, impozite, combustitil, etc....
si in 3 4 ani nici jumatate nu iti mai scoti din pretul initial al masinii (fara toate consumabilele si taxele si impozitele ce le-ai platit tu in astia 3 4 ani!)
mai fac o baie!
0

#2938 Useril este offline   e.cata 

• Banned
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 July 2013 - 05:01 PM

Vezi postareasoarece, la 26 July 2013 - 04:34 PM, a spus:

"m-am razgandit frate"

roata e rotunda, si istoria repetitiva... deci nu ai a te plange http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/pardon.gifhttp://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/pardon.gif
mai fac o baie!
0

#2939 Useril este offline   soarece 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 July 2013 - 05:13 PM

Vezi postareae.cata, la 26 July 2013 - 05:01 PM, a spus:

roata e rotunda, si istoria repetitiva... deci nu ai a te plange http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/pardon.gifhttp://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/pardon.gif

corect,am facut-o,am si luat-o cu df-03ra-ul ala duminica....corect,asta e,da' ma feresc de-acum de "problemele" altora si incerc si eu,la randul meu,sa nu fac "probleme" la altii !
aia a fost doar o mica greseala de a mea(recunosc),am calculate gresit,daca omu' stia sa vorbeasca era la el acum,pana la urma nu a saracit nimeni de 150 ron si nici eu !
ma "tine" cam mult XL-ul asta si nu vreau sa pierd prea mult,sincer, l-as da doar cu gandul de a "evolua" la o benzinara...un FG,HPI etc,fara chinezarii :lol:

Aceasta postare a fost editata de soarece: 26 July 2013 - 05:16 PM

alta culeasa din popor :
0

#2940 Useril este offline   e.cata 

• Banned
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 July 2013 - 05:29 PM

Vezi postareasoarece, la 26 July 2013 - 05:13 PM, a spus:

l-as da doar cu gandul de a "evolua" la o benzinara...un FG,HPI etc,fara chinezarii :lol:

intr-un final cred ca am sa strang si am sa-mi iau si eu un 5t.. ca tare imi place cum arata !!!

Aceasta postare a fost editata de e.cata: 26 July 2013 - 05:33 PM

mai fac o baie!
0

Arata acest topic

• 201 Pagini +
  • « Prima
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • Ultima »