Modelism - RHC Forum: HPI Savage Monster Truck - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 201 Pagini +
  • « Prima
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • Ultima »

HPI Savage Monster Truck Discutii,probleme,rezolvari,tips and tricks Evaluare topic: -----

#2761 Useril este offline   e.cata 

• Banned
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3386
  • Inregistrat: 22-October 12

Postat 16 July 2013 - 10:12 AM

am fost ieri prin Metro si am luat:
- un tub de spuma de curatat.. curata bine si are un parfum frumos, il acopera pe cel de nitro
- un tub de aer comprimat.. am folosit pt doua 1/8 (savage si trughy) un sfert..
ambele ~ 30lei

Aceasta postare a fost editata de e.cata: 16 July 2013 - 10:13 AM

mai fac o baie!
0

#2762 Useril este offline   hassel 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2464
  • Inregistrat: 02-February 12
  • Interests:Cars, cars, cars, any type ....

Postat 16 July 2013 - 10:27 AM

Vezi postareae.cata, la 16 July 2013 - 10:12 AM, a spus:

am fost ieri prin Metro si am luat:
- un tub de spuma de curatat.. curata bine si are un parfum frumos, il acopera pe cel de nitro
- un tub de aer comprimat.. am folosit pt doua 1/8 (savage si trughy) un sfert..
ambele ~ 30lei

nu ii mai place shampon-conditionerul prietenei la savage? s-a dat pe solutie de curatat?

BAJA
5SC 30cc gas

Hobbytech str8 rally electric conversion

0

#2763 Useril este offline   e.cata 

• Banned
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 July 2013 - 10:33 AM

Vezi postareahassel, la 16 July 2013 - 10:27 AM, a spus:

nu ii mai place shampon-conditionerul prietenei la savage? s-a dat pe solutie de curatat?

baaa.. da ce faci? dai tot din casa?
culmea e ca am fost sa cumpar sampon (se terminase) si pana la urma am uitat de sampon si am luat produsele astea http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/rofl.gifhttp://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/rofl.gif
mai fac o baie!
0

#2764 Useril este offline   hassel 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 July 2013 - 11:23 AM

Vezi postareae.cata, la 16 July 2013 - 10:33 AM, a spus:

baaa.. da ce faci? dai tot din casa?
culmea e ca am fost sa cumpar sampon (se terminase) si pana la urma am uitat de sampon si am luat produsele astea http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/rofl.gifhttp://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/rofl.gif

nu de la tine maaaaa! :)))))))))))) si eu folosesc sampon, foloseam ca si al meu s-a terminat! Acum nici nu stiu ce sa ma fac! daca face matreata de la sapun dove?

BAJA
5SC 30cc gas

0

#2765 Useril este offline   soarece 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2860
  • Inregistrat: 03-January 13

Postat 16 July 2013 - 09:36 PM

Vezi postareae.cata, la 16 July 2013 - 10:12 AM, a spus:

...- un tub de aer comprimat.. am folosit pt doua 1/8 (savage si trughy) un sfert..
...

de vulcanizare n-ai auzit ? au aia niste compresoare de te sperii :lol:
Ma-ncalt cu tenesii pe dos,am un tricou nike patat de gaura,in cap palarie de paie si pe ochi rayban replica iar pe cheia de la logan scrie renault!
citat : "nu te pune cu prostul...te va trage la nivelul lui si te va bate cu experienta !"
alta culeasa din popor :
"I: De ce-si linge cainele plwa?
R: Pen`ca poate."
0

#2766 Useril este offline   e.cata 

• Banned
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 July 2013 - 09:48 PM

Vezi postareasoarece, la 16 July 2013 - 09:36 PM, a spus:

de vulcanizare n-ai auzit ? au aia niste compresoare de te sperii :lol:

ai dat savage-ul?
imi place sa fac lucrurile in confortul casei mele :D
in plus, il folosesc si la pc si laptop!
mai fac o baie!
0

#2767 Useril este offline   soarece 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 July 2013 - 10:02 PM

Vezi postareae.cata, la 16 July 2013 - 09:48 PM, a spus:

ai dat savage-ul?

nu.
Ma-ncalt cu tenesii pe dos,am un tricou nike patat de gaura,in cap palarie de paie si pe ochi rayban replica iar pe cheia de la logan scrie renault!
citat : "nu te pune cu prostul...te va trage la nivelul lui si te va bate cu experienta !"
alta culeasa din popor :
0

#2768 Useril este offline   executivul 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 195
  • Inregistrat: 10-June 13
  • Interests:RC Cars & Planes

Postat 17 July 2013 - 11:18 AM

Istorioara cu invataminte:
Caut de ceva vreme un Savage XL, la reprezentanta din Romania nu era pe stoc, il gasesc online pe modellbau-berlinski.de la 549euro + 16 euro transport.

-duminica seara vb cu userul soarece pe forum sa cumpar de la el Savage-ul XL pe care el insusi l-a postat la vanzari, urmand ca el sa-l trimita luni spre mine, ne intelegem la pret si tot ce mai trebuia trimis
-luni ma suna pe seara ca de fapt nu l-a trimis ca a vrut sa-l probeze si ca are o piesa dusa la cupla de rotostart, apoi ma suna ca l-a reparat si marti il trimite
-marti nu raspunde toata ziua la telefon, seara tarziu vorbesc cu el, nu a avut timp sa-l trimita si nici nu are cutie in care sa-l ambaleze, ramane pe miercuri
-miercuri imi da mesaj sa-l sun, il sun si surpriza: NU-I MAI CONVINE PRETUL!!! Pretul pe care el insusi l-a pus, pret la care nu am scazut nici macar un leu, nu am negociat, m-am oferit sa suport eu transportul.

Intre timp la nemti masina s-a scumpit si a ajuns la 584Euro...

De asta a ajuns tara asta asa, din cauza neseriosilor, razgandacilor, celor care vor sa se imbogateasca peste noapte, oameni fara cuvant si omenie!
RUSINE!

PS: nu mai zic ca am luat deja si consumabile de vreo 600ron in vederea ca imi va ajunge acea masina, la ora asta nici nu-mi mai vine sa aud de automodelism, daramite de "comunitatea de modelisti romani"...
Traxxas Summit, HPI Savage XL K5.9, HK Mission-D DRB clone, HPI Mircro RS4 Drift

RCPowers home-made F35v2, RCPowers home-made F18V3, RCPowers home-made F35V3

HobbyKing SK450 Dead-Cat
0

#2769 Useril este offline   maneta 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1579
  • Inregistrat: 02-February 11

Postat 17 July 2013 - 12:24 PM

Salutari....Vezi ca am vazut pe tocmai.ro la pret bun sau pe mercador

Aceasta postare a fost editata de maneta: 17 July 2013 - 12:25 PM

team durango dex410 V4
team durango desc410
savage flux
vorza flux

Tel. 0748382727
0

#2770 Useril este offline   e.cata 

• Banned
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 July 2013 - 12:57 PM

Vezi postareaexecutivul, la 17 July 2013 - 11:18 AM, a spus:

Istorioara cu invataminte:
Caut de ceva vreme un Savage XL, la reprezentanta din Romania nu era pe stoc, il gasesc online pe modellbau-berlinski.de la 549euro + 16 euro transport.

-duminica seara vb cu userul soarece pe forum sa cumpar de la el Savage-ul XL pe care el insusi l-a postat la vanzari, urmand ca el sa-l trimita luni spre mine, ne intelegem la pret si tot ce mai trebuia trimis
-luni ma suna pe seara ca de fapt nu l-a trimis ca a vrut sa-l probeze si ca are o piesa dusa la cupla de rotostart, apoi ma suna ca l-a reparat si marti il trimite
-marti nu raspunde toata ziua la telefon, seara tarziu vorbesc cu el, nu a avut timp sa-l trimita si nici nu are cutie in care sa-l ambaleze, ramane pe miercuri
-miercuri imi da mesaj sa-l sun, il sun si surpriza: NU-I MAI CONVINE PRETUL!!! Pretul pe care el insusi l-a pus, pret la care nu am scazut nici macar un leu, nu am negociat, m-am oferit sa suport eu transportul.

Intre timp la nemti masina s-a scumpit si a ajuns la 584Euro...

De asta a ajuns tara asta asa, din cauza neseriosilor, razgandacilor, celor care vor sa se imbogateasca peste noapte, oameni fara cuvant si omenie!
RUSINE!

PS: nu mai zic ca am luat deja si consumabile de vreo 600ron in vederea ca imi va ajunge acea masina, la ora asta nici nu-mi mai vine sa aud de automodelism, daramite de "comunitatea de modelisti romani"...

imi pare rau sa aud una k asta..
chiar vroiam sa il vad in Iasi..
stii cum e .. un sut in fund un pas inainte..
vb cu Andrei de la Hpi romania, poate iti aduce unul nou.

Telefon:
0744.779.504
0720.641.255

Aceasta postare a fost editata de e.cata: 17 July 2013 - 01:00 PM

mai fac o baie!
0

#2771 Useril este offline   executivul 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 17 July 2013 - 03:18 PM

Mersi de incurajari Cata.
Am vb cu Andrei, primeste vineri marfa si daca n-o scot la capat pana la urma il iau din Germania, dar tre sa mai fac rost de bani, sau imi iau un Trophy Truggy...

@maneta: daca am patit asta cu un user de pe forum, de pe okazii/mercador/tocmai chiar nu ma risc.
Traxxas Summit, HPI Savage XL K5.9, HK Mission-D DRB clone, HPI Mircro RS4 Drift

HobbyKing SK450 Dead-Cat
0

#2772 Useril este offline   e.cata 

• Banned
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 July 2013 - 04:37 PM

Vezi postareasoarece, la 17 July 2013 - 03:31 PM, a spus:

@E-cata ,o s-o vezi in iasi daca ai placere,nustiu cand,dar de la o vreme am inceput sa circul prin tara iar,cu prima ocazie cand ajung pe-acolo o iau cu mine si o bagam in praf putin !

chiar imi doresc acest lucru.. este o masina buna, vine stoc cu foarte multe acareturi ce sunt optionale pe X-uri si vreau sa ma conving cu ochii mei ca sasiul de XL ajuta la stabilitatea masinii..
am in plan sa o lungesc si eu pe a mea..
si cum sunt dator :D primul rand de bere il dau eu.. apoi Lucian vreo 3..http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/drinks.gif

Aceasta postare a fost editata de e.cata: 17 July 2013 - 04:37 PM

mai fac o baie!
0

#2773 Useril este offline   Imperatorro 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 70
  • Inregistrat: 14-July 13
  • Interests:navomodelism
    automodelism
    modelism feroviar

Postat 17 July 2013 - 04:40 PM

buna ziua, sunt nou pe forum, am un savage x 4.6 luat second, care are piulitele de la roti aproape barbierite, rotile fiind pe hexuri de 17, unde as putea gasi sa cumpar in Bucuresti macar 1-2 piulite pentru hex de 17, daca nu toate 4, ca am cautat cam peste tot la vanzatorii de profil din Bucuresti, iar pe siteul celor de la Cluj, stocul apare 0.Acum functionez cu o improvizatie. Mai caut si 2 suruburi pentru placa din partea din spate a motorului pe care vine montat pullstarterul, codul lor HPI este 1427, M2,6x6mm care le-am descoperit lipsa si acum din 4 functionez doar cu 2 puse pe diagonala. Multumesc anticipat de ajutor.
Auto
Savage X4.6
E-Savage
Team Durango DEST210
Team Durango DEX210
Kyosho Fazer

Navo
Mhz Tsunami
Graupner Arrow
Catamaran no name
0

#2774 Useril este offline   sergiu 4wd 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1553
  • Inregistrat: 20-December 09
  • Interests:RC

Postat 17 July 2013 - 04:41 PM

Ia terminati cu cearta si trage-ti un ochi aici: http://www.rcgroups....d.php?t=1330574
Scurtu Sergiu - 0766301990
0

#2775 Useril este offline   e.cata 

• Banned
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 July 2013 - 04:44 PM

Vezi postareaImperatorro, la 17 July 2013 - 04:40 PM, a spus:

buna ziua, sunt nou pe forum, am un savage x 4.6 luat second, care are piulitele de la roti aproape barbierite, rotile fiind pe hexuri de 17, unde as putea gasi sa cumpar in Bucuresti macar 1-2 piulite pentru hex de 17, daca nu toate 4, ca am cautat cam peste tot la vanzatorii de profil din Bucuresti, iar pe siteul celor de la Cluj, stocul apare 0.Acum functionez cu o improvizatie. Mai caut si 2 suruburi pentru placa din partea din spate a motorului pe care vine montat pullstarterul, codul lor HPI este 1427, M2,6x6mm care le-am descoperit lipsa si acum din 4 functionez doar cu 2 puse pe diagonala. Multumesc anticipat de ajutor.

1. completeaza si tu la profil locatia..
2. vb cu userul aiurica, e din bucuresti si stiu sigur ca avea..
bafta, si te rog sa nu fii strain in a posta intamplari, modificari...etc, pe aceasta rubrica a forumului..
mai fac o baie!
0

#2776 Useril este offline   soarece 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 July 2013 - 04:45 PM

Vezi postareae.cata, la 17 July 2013 - 04:37 PM, a spus:

si cum sunt dator :D primul rand de bere il dau eu.. apoi Lucian vreo 3..http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/drinks.gif

nu-mi esti dator cu nimic,stai calm,imi place sa stiu ca pot cand pot,intelegi tu....imi pare rau de ceea ce se intampla,de ceea ce s-a inteles mai sus si de felul unde s-a ajuns :m-a facut "bardaf " un rookie. :lol: :lol: :lol: ...ma pregatesc : am ascutit bisturiul furat din maternitate cu lame interschimbabile !
azi am vorbit cu luci,are in plan o modificare la sasiu si el....

@luci : azi am rezolvat si drive carefully without bending any more shocks,i'm out of stock !!! :lol:

Aceasta postare a fost editata de soarece: 17 July 2013 - 04:48 PM

alta culeasa din popor :
0

#2777 Useril este offline   soarece 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 July 2013 - 04:50 PM

Vezi postareaImperatorro, la 17 July 2013 - 04:40 PM, a spus:

suruburi am eu ,piulitele se pot pune de M5 cu saiba incorporata sau la HPI direct la cluj.... :lol:

@sergiu : integy face multe repere de aluminiu,cat despre restul e arta....

Aceasta postare a fost editata de soarece: 17 July 2013 - 04:52 PM

alta culeasa din popor :
0

#2778 Useril este offline   Imperatorro 

• Junior
  • PipPipPip
    automodelism
    modelism feroviar

Postat 17 July 2013 - 04:51 PM

Vezi postareae.cata, la 17 July 2013 - 04:44 PM, a spus:

1. completeaza si tu la profil locatia..
2. vb cu userul aiurica, e din bucuresti si stiu sigur ca avea..
bafta, si te rog sa nu fii strain in a posta intamplari, modificari...etc, pe aceasta rubrica a forumului..

merci de info, o sa pun locatia
o sa incerc sa dau cat mai multe detalii de interes pentru posesorii de savage pe masura ce-l descopar, ca momentan e nou si pentru mine care am avansat de la bullet g3.0 doar de cateva zile
Auto
Savage X4.6
E-Savage
Team Durango DEST210
Team Durango DEX210
Kyosho Fazer

Navo
Mhz Tsunami
Graupner Arrow
Catamaran no name
0

#2779 Useril este offline   Imperatorro 

• Junior
  • PipPipPip
    automodelism
    modelism feroviar

Postat 17 July 2013 - 05:26 PM

Vezi postareasoarece, la 17 July 2013 - 04:50 PM, a spus:

suruburi am eu ,piulitele se pot pune de M5 cu saiba incorporata sau la HPI direct la cluj.... :lol:

@sergiu : integy face multe repere de aluminiu,cat despre restul e arta....

trebuie sa ma mai uit o data la ce suruburi mai am eu acasa din ce mai am ramas de pe la bullet daca mai am ceva ramas, daca nu o sa apelez, merci de info
referitor la piulita de roata, asa functionez acum cu un M5 cu saiba, dar vreau sa am piulita oridinala HPI ca sa centreze roata bine ca am niste roti Trencher X 3.8 si vreau sa fie centrate bine, chiar daca am hexurile de aluminiu.
Auto
Savage X4.6
E-Savage
Team Durango DEST210
Team Durango DEX210
Kyosho Fazer

Navo
Mhz Tsunami
Graupner Arrow
Catamaran no name
0

#2780 Useril este offline   hassel 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 July 2013 - 05:57 PM

la o masina de suflet nu conteaza numai banii bagati ....poate nu e corect in totalitate ce a facut Ionut, dar eu spre exemplu, chiar daca am dat putin pe masina, am investit in ea multe ore de chin, care m-ar pune pe ganduri, si ar conta foarte mult in revanzarea masinii. daca vrei sa iti iei masina, iti vei lua, nu conteaza ca vei mai astepta putin, diferenta de la pretul lui pana la pretul uneia noi nu e mare! spre exemplu aici ai un pret bun http://www.ebay.co.u...=item2c70be0970

Aceasta postare a fost editata de hassel: 17 July 2013 - 06:00 PM

BAJA
5SC 30cc gas

0

#2781 Useril este offline   Tzicul 

• Free your mind
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2111
  • Inregistrat: 31-May 12

Postat 17 July 2013 - 06:11 PM

Vezi postareahassel, la 17 July 2013 - 05:57 PM, a spus:

Ce naiba e asa de bun la pretul ala? E mai mare decat la Cluj. Si asta fara transport!!
Axial Yeti XL

Losi LST XXL

Kyosho Mad Force Xtra long and Xtra wide
Imagine postata
0

#2782 Useril este offline   executivul 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 17 July 2013 - 06:20 PM

Vezi postareaTzicul, la 17 July 2013 - 06:11 PM, a spus:

Ce naiba e asa de bun la pretul ala? E mai mare decat la Cluj. Si asta fara transport!!

Pe ebay: 500Lire masina + 20 transportul spre romania=520 lire * 5.231 (curs gbp/ron la ING unde am card) = 2720ron.
La modellbau: Link 585 euro masina + 16 euro transportul = 601 euro * 4.4971 (euro/ron) = 2700ron.
De asta astept pana vineri sa vad daca o aduce Andrei, 2480+transport ies undeva pe la 2550-2600, plus ca e luata de la noi, garantie, alea alea.

HobbyKing SK450 Dead-Cat
0

#2783 Useril este offline   e.cata 

• Banned
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 July 2013 - 06:42 PM

Vezi postareaexecutivul, la 17 July 2013 - 06:20 PM, a spus:

....plus ca e luata de la noi, garantie, alea alea.

http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/good.gif
mai fac o baie!
0

#2784 Useril este offline   hassel 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 July 2013 - 08:43 PM

Eu am cautat ceva rapid si cu transport ieftin, daca la noi e mai ieftin e si mai bine, nu m-am uitat la noi ca de obicei sunt mai scumpe!

BAJA
5SC 30cc gas

0

#2785 Useril este offline   soarece 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 July 2013 - 09:38 PM

Vezi postareahassel, la 17 July 2013 - 08:43 PM, a spus:

Eu am cautat ceva rapid si cu transport ieftin, daca la noi e mai ieftin e si mai bine, nu m-am uitat la noi ca de obicei sunt mai scumpe!

Mai luci ,tu n-ai inteles diferenta ? si cum aflara nemtii sparla ca se cauta XL-uri in romania au zis sa profite de situatie si ei si cum cineva care cumpara asa ceva e un om cu banu' pe el(nu sarac ca mine ca nu mi-as fi permis) era problema de 35 de para... de faptul ca vorbim urat p-aci si numai pe mine ma vede lumea in general si-mi da cu ban nu e problema!

Acuma imi zic mie : ce-ai facut mai soarece nenorocit ,ai vrut sa vinzi castraveti la gradinar? acuma fa plata la oameni derbedeu mic ce esti.... :good:

ON : vineri vine un HPI86140,mai pun o caramida-n zid ! :)

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: soarece.jpg

Aceasta postare a fost editata de soarece: 17 July 2013 - 09:42 PM

alta culeasa din popor :
0

#2786 Useril este offline   hassel 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 July 2013 - 09:48 PM

Vezi postareasoarece, la 17 July 2013 - 09:38 PM, a spus:

ON : vineri vine un HPI86140,mai pun o caramida-n zid ! :)

Pai si la ce te ajuta dom'le heat sink ala? eu zic .. ca acu chiar arunci cu banii in geam! nu cred ca te va ajuta la racire nici cat negru sub unghie!

BAJA
5SC 30cc gas

0

#2787 Useril este offline   soarece 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 July 2013 - 09:52 PM

Vezi postareahassel, la 17 July 2013 - 09:48 PM, a spus:

Pai si la ce te ajuta dom'le heat sink ala? eu zic .. ca acu chiar arunci cu banii in geam! nu cred ca te va ajuta la racire nici cat negru sub unghie!

mai...e cam frectie treaba,ar fi ceva der putin ,poate 30% maxim eficienta,motorul e cam rece in zona aia,poate in miscare de la curentii de aer...am vazut la hpi pe site asa ceva,il montau pe un savage tunat,etc....e piesa de hpi(nu aftermarket) ....
stai linistit cu banii,cei 35 de para is pusi la loc de cinste ! :)
alta culeasa din popor :
0

#2788 Useril este offline   hassel 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 July 2013 - 10:07 PM

Vezi postareasoarece, la 17 July 2013 - 09:52 PM, a spus:

mai...e cam frectie treaba,ar fi ceva der putin ,poate 30% maxim eficienta,motorul e cam rece in zona aia,poate in miscare de la curentii de aer...am vazut la hpi pe site asa ceva,il montau pe un savage tunat,etc....e piesa de hpi(nu aftermarket) ....
stai linistit cu banii,cei 35 de para is pusi la loc de cinste ! :)

stai cu termometrul pe el ... dar eu zic din experienta mea cu calculatoare, ca vei avea maxim 5 grade mai putin!

iaca cum arata al meu noaptea cand vine de la baut, trantit pe jos si plin de praf!

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: IMG_2500.JPG

Aceasta postare a fost editata de hassel: 17 July 2013 - 10:09 PM

BAJA
5SC 30cc gas

0

#2789 Useril este offline   soarece 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 July 2013 - 10:09 PM

Vezi postareahassel, la 17 July 2013 - 10:07 PM, a spus:

stai cu termometrul pe el ... dar eu zic din experienta mea cu calculatoare, ca vei avea maxim 5 grade mai putin!

Doamne ajuta,10 ar fi bine,desi in mers s-ar putea sa fie o chestie...e de "look" mai mult ! piesa de tuning bre ! ^_^
alta culeasa din popor :
0

#2790 Useril este offline   sergiu 4wd 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1553
  • Inregistrat: 20-December 09
  • Interests:RC

Postat 17 July 2013 - 10:10 PM

Are cineva din Bucuresti unul din pinii care vine in cutia de viteze ? Teoretic vine in kitul de conversie la flux dar cred ca am pierdut unul dinte ei . Pot veni maine sa il iau .
Scurtu Sergiu - 0766301990
0

Arata acest topic

• 201 Pagini +
  • « Prima
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • Ultima »

Raspuns rapid