Modelism - RHC Forum: HPI Savage Monster Truck - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 201 Pagini +
  • « Prima
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • Ultima »

HPI Savage Monster Truck Discutii,probleme,rezolvari,tips and tricks Evaluare topic: -----

#1801 Useril este offline   hassel 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2464
  • Inregistrat: 02-February 12
  • Interests:Cars, cars, cars, any type ....

Postat 27 May 2013 - 09:40 PM

Vezi postareasoarece, la 27 May 2013 - 08:58 PM, a spus:

job done !

Am monstrul bucati,ma tot gandesc sa-i pun planetara facuta ? daca se sparge poate sa rupa ceva pe-acolo ? desi ma cam indoiesc ca s-o sparge...plm....

merge sigur, am si eu una reparata pe vulcano, tot motor .28 am pe el, azi am vazut :)) cautam sa imi pun cupele si adaptoarele de pe vulcano pe savage ... dar sunt cam mici la interior si nu intra bila de la planetara! un impediment care m-a mahnit putin! Am sa caut o solutie totusi ... o solutie sa le pun :D

BAJA
5SC 30cc gas

Hobbytech str8 rally electric conversion

0

#1802 Useril este offline   soarece 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2860
  • Inregistrat: 03-January 13

Postat 27 May 2013 - 09:49 PM

,asta-i ? daca ,da, pare OK ! chiar misto dracia !
Ma-ncalt cu tenesii pe dos,am un tricou nike patat de gaura,in cap palarie de paie si pe ochi rayban replica iar pe cheia de la logan scrie renault!
citat : "nu te pune cu prostul...te va trage la nivelul lui si te va bate cu experienta !"
alta culeasa din popor :
"I: De ce-si linge cainele plwa?
R: Pen`ca poate."
0

#1803 Useril este offline   hassel 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 May 2013 - 09:58 PM

nu e aia .. aia cred ca e cu motor .30 a mea am luat-o aproape roller, si a primit un motor go .28 luat de la catalin! merge binisor ..dar cu servo de pe directie care il are acum, vireaza doar in mers, pe loc abia se misca rotile din cauza ca sunt late rau! are hex de 23 la roata :D si distantiere de cam 3cm !

Imagine atasata: 164967_534884936570091_1076620321_n.jpg

Imagine atasata: 21279_525338837524701_1512513062_n.jpg

Aceasta postare a fost editata de hassel: 27 May 2013 - 10:02 PM

BAJA
5SC 30cc gas

0

#1804 Useril este offline   soarece 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 May 2013 - 10:01 PM

Vezi postareahassel, la 27 May 2013 - 09:40 PM, a spus:

dar sunt cam mici la interior si nu intra bila de la planetara! un impediment care m-a mahnit putin! Am sa caut o solutie totusi ... o solutie sa le pun :D

al dracu de bun otelul din care-s cupele facute...cam greu de "jonglat" cu ele !

Vezi postareahassel, la 27 May 2013 - 09:58 PM, a spus:

are hex de 23 la roata :D si distantiere de cam 3cm !

cam suna a "mutare-adaptare" pe savage :rolleyes:

Aceasta postare a fost editata de soarece: 27 May 2013 - 10:01 PM

Ma-ncalt cu tenesii pe dos,am un tricou nike patat de gaura,in cap palarie de paie si pe ochi rayban replica iar pe cheia de la logan scrie renault!
citat : "nu te pune cu prostul...te va trage la nivelul lui si te va bate cu experienta !"
alta culeasa din popor :
0

#1805 Useril este offline   e.cata 

• Banned
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3386
  • Inregistrat: 22-October 12

Postat 27 May 2013 - 10:02 PM

Vezi postareasoarece, la 27 May 2013 - 08:58 PM, a spus:

job done !

Am monstrul bucati,ma tot gandesc sa-i pun planetara facuta ? daca se sparge poate sa rupa ceva pe-acolo ? desi ma cam indoiesc ca s-o sparge...plm....

vb fara "plm" ca te-a avertizat mai sus Andrei..
nu poate rupe nimik..
explica cum ai facut detaliat, k am sa incerc sa fac si eu la fel maine...
am rezolvat si pull strat-ul, nu mai tre sa cumpar :D:D:D
mai fac o baie!
0

#1806 Useril este offline   e.cata 

• Banned
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 May 2013 - 10:06 PM

Vezi postareasoarece, la 27 May 2013 - 09:49 PM, a spus:

http://www.youtube.c...h?v=rHgjaUWcQC4 ,asta-i ? daca ,da, pare OK ! chiar misto dracia !

nu e aia... a lui e de la carson, aia e red cat..

Aceasta postare a fost editata de e.cata: 27 May 2013 - 10:06 PM

mai fac o baie!
0

#1807 Useril este offline   soarece 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 May 2013 - 10:12 PM

Vezi postareae.cata, la 27 May 2013 - 10:02 PM, a spus:

explica cum ai facut detaliat, k am sa incerc sa fac si eu la fel maine...
am rezolvat si pull strat-ul, nu mai tre sa cumpar :D:D:D

pai....am scos ciotul ala de bolt cu un dornulet de 3mm dintr-un otel dur(cui injector de la logan 1.5 dci) la rece....apoi am luat un electrod de inox de 3.25 si l-am facut de 3,1 aprox prin metode mai putin "ortodoxe" ,daca aveam strung eram boier da' o sa am si de ala ....apoi i-am dat cald cu lampa de gaz pana s-a inrosit,am pus repede planetare cu sfera pe menghina si am batut bolt-ul in ea cu ciocanul mare de 2kg :pardon: ....am lasat-o la racit,s-a "strans" ,apoi am taiat din bolt cu flexul ca erau cam lungi mustatile alea...eu l-am lasat cam de 3 cm lungime si dupa ce l-am bagat in ea l-am taiat...simplu : boltul rece,sfera rosie,ciocan,o "petarda" pentru nervi si asta e cam tot in mare....
alta culeasa din popor :
0

#1808 Useril este offline   e.cata 

• Banned
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 May 2013 - 10:23 PM

Vezi postareasoarece, la 27 May 2013 - 10:12 PM, a spus:

pai....am scos ciotul ala de bolt cu un dornulet de 3mm dintr-un otel dur(cui injector de la logan 1.5 dci) la rece....apoi am luat un electrod de inox de 3.25 si l-am facut de 3,1 aprox prin metode mai putin "ortodoxe" ,daca aveam strung eram boier da' o sa am si de ala ....apoi i-am dat cald cu lampa de gaz pana s-a inrosit,am pus repede planetare cu sfera pe menghina si am batut bolt-ul in ea cu ciocanul mare de 2kg :pardon: ....am lasat-o la racit,s-a "strans" ,apoi am taiat din bolt cu flexul ca erau cam lungi mustatile alea...eu l-am lasat cam de 3 cm lungime si dupa ce l-am bagat in ea l-am taiat...simplu : boltul rece,sfera rosie,ciocan,o "petarda" pentru nervi si asta e cam tot in mare....

deci ma las pagubas...
1. logan nu am
2. electrod din inox canci
3. lampa cu gaz nici atat
da am ciocan .. nu e de ajuns??
la 27 lei.. imi cumpar una noua..
as fi luat cvd-urile alea shd dar m-o mancat in cur acu ceva vreme si i-am pus pe surubu de la cupa threadlock rosu, si nu mai iese... si nici nu am cum sa incalzesc prea tare ca e carcasa diff-ului din plastic...
mai fac o baie!
0

#1809 Useril este offline   soarece 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 May 2013 - 10:27 PM

iaca,alt pic !

LE : ia-ti logan DCI ca mine si ai sa schimbi injectoare intr-o veselie pana ai sa-ti dai seama de ce si o sa fie ok,a mea merge super de la ultima revizie prin curte,undercover,pompa noua+injectoare cu duze originale noi...
un electrod de inox e 2 lei,il gasesti ....
lampa,ce sa zic...aragaz tot ai :lol:

faza tare : aia de pe 21 e identica,ca sa vezi cat de tampit pot fi :lol: ,acuma nu mai scot de la ala,e facuta bine,m-a aprobat si hassel si mintea mea zice ca ar fi ok !
luam noua dar e 27 lei planetara si 35 transportul,tare,nu?

Aceasta postare a fost editata de soarece: 27 May 2013 - 10:31 PM

alta culeasa din popor :
0

#1810 Useril este offline   e.cata 

• Banned
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 May 2013 - 10:30 PM

arata ok..
sa pui poze dupa juma de litru, sa vedem de se merita treaba!
mai fac o baie!
0

#1811 Useril este offline   soarece 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 May 2013 - 10:37 PM

ce zici tu ca s-ar duce prin ea ? boltul e dur,inox-ul e al dracu' de greu de uzat...sfera nu cred sa crape....nu crezi ca tine ?
LE treci pe carcase de diff de XSS/X ...cum mama ciorilor stai cu alea :angry2:

Aceasta postare a fost editata de soarece: 27 May 2013 - 10:38 PM

alta culeasa din popor :
0

#1812 Useril este offline   Tzicul 

• Free your mind
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2111
  • Inregistrat: 31-May 12

Postat 27 May 2013 - 10:42 PM

Cand pui in contact doua materiale, sigur va exista uzura. Si constructorul alege care dintre ele sa fie mai "uzabil". Daca le faci pe amandoua la fel de dure, se vor strica la fel de repede. Si le vei inlocui pe amandoua, cel mai probabil. Asa ca eu as alege ca boltul sa fie mai slab, e usor de inlocuit, acum ca ti-ai facut mana! :)
Axial Yeti XL

Losi LST XXL

Kyosho Mad Force Xtra long and Xtra wide
Imagine postata
0

#1813 Useril este offline   e.cata 

• Banned
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 May 2013 - 10:43 PM

Vezi postareasoarece, la 27 May 2013 - 10:37 PM, a spus:

ce zici tu ca s-ar duce prin ea ? boltul e dur,inox-ul e al dracu' de greu de uzat...sfera nu cred sa crape....nu crezi ca tine ?
LE treci pe carcase de diff de XSS/X ...cum mama ciorilor stai cu alea :angry2:

savage XSuperSport are din alea cromate, sunt bune k am la cupe inspre roti pe fata si pe spate(acuma am pus de spate de flux de alea negre cu bila de 11mm fata de 9mm si planetare mult mai groase.)..
cu timpul poate am sa schimb si pe cele de la diff la cutie si chiar la cutie.
acuma am pus unele de la un ofna hyper7, ar trebui sa fie net superioare.

Aceasta postare a fost editata de e.cata: 27 May 2013 - 10:44 PM

mai fac o baie!
0

#1814 Useril este offline   soarece 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 May 2013 - 10:51 PM

Vezi postareaTzicul, la 27 May 2013 - 10:42 PM, a spus:

Cand pui in contact doua materiale, sigur va exista uzura. Si constructorul alege care dintre ele sa fie mai "uzabil".

corect...dar nu-s identice,daca erau se uzau in acelasi ritm..am cupa dintr-un otel super si boltul din inox...cred ca boltul se va duce inaintea cupei dar greu....

Aceasta postare a fost editata de soarece: 27 May 2013 - 10:55 PM

alta culeasa din popor :
0

#1815 Useril este offline   soarece 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 May 2013 - 11:15 PM

tzicule maine rezolv si cu tine !
alta culeasa din popor :
0

#1816 Useril este offline   Tzicul 

• Free your mind
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2111
  • Inregistrat: 31-May 12

Postat 28 May 2013 - 07:32 AM

Vezi postareasoarece, la 27 May 2013 - 11:15 PM, a spus:

tzicule maine rezolv si cu tine !

:good:
Axial Yeti XL

Losi LST XXL

Kyosho Mad Force Xtra long and Xtra wide
Imagine postata
0

#1817 Useril este offline   soarece 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 May 2013 - 05:51 PM

ceva nu e in regula p-aci...cineva canta la harpa... :rolleyes:
alta culeasa din popor :
0

#1818 Useril este offline   e.cata 

• Banned
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 May 2013 - 06:59 PM

hopppaaaa..
am primit in dar azi de la Lucian o planetara fata reparata la rece.. MShttp://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/drinks.gif
pana o sa am posibilitatea sa imi cumpar una noua merge si asta http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/good.gif
proiectul merge mai departe!!!
mai fac o baie!
0

#1819 Useril este offline   hassel 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 May 2013 - 09:03 PM

Vezi postareae.cata, la 28 May 2013 - 06:59 PM, a spus:

hopppaaaa..
am primit in dar azi de la Lucian o planetara fata reparata la rece.. MShttp://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/drinks.gif
pana o sa am posibilitatea sa imi cumpar una noua merge si asta http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/good.gif
proiectul merge mai departe!!!

pai e minuimizat riscul de a decali materialul prin incalzire excesiva! cu un bolt de la alta planetara scos cel rupt si apoi scos unul identic si bagat fortat pe planetara de reparat! 5 minute maxim cu tot cu cautat sculele!

BAJA
5SC 30cc gas

0

#1820 Useril este offline   soarece 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 May 2013 - 09:54 PM

Vezi postareae.cata, la 28 May 2013 - 06:59 PM, a spus:

am primit in dar azi de la Lucian o planetara fata reparata la rece..

eu am facut-o la cald ptr ca la cald sfera aia se dilata,boltul intra relativ mai usor decat la rece si cand se raceste sfera se strange si ramane boltul fixat permanent in sfera...la rece se poate sparge sfera,e tratat bine otelul ala din care e facuta.

Vezi postareahassel, la 28 May 2013 - 09:03 PM, a spus:

pai e minuimizat riscul de a decali materialul prin incalzire excesiva! !

calda si mi-a lasat semne in bac-urile de ma menghina deci nu cred ca s-a decalit,plus ca am lasat-o sa se raceasca lent,daca o mai bagam si in ulei cand era calda deja creeam un strat superficial dur la suprafata...nu era nevoie ,imi manca cupa apoi...

vin rulmentii care inlocuiesc cu succes bucsile alea 4 de plastic din caseta de directie si alte mici bunatati si vreau sa-mi iau o statie mai buna la ea,nu am bani :lol: ,vreun motor nou HPI F3.5 bun nu vrea nimeni ?il am la bursa...

Aceasta postare a fost editata de soarece: 28 May 2013 - 09:57 PM

alta culeasa din popor :
0

#1821 Useril este offline   hassel 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 May 2013 - 10:10 PM

Vezi postareasoarece, la 28 May 2013 - 09:54 PM, a spus:

.....vreun motor nou HPI F3.5 bun nu vrea nimeni ?il am la bursa...

ar vrea ei ... dar lipsa de cash e problema tuturor! ce l-as pune pe hummerul meu h2 facut de onroad acum .... care asteapta rabdator, sa fac ceva cu motorul force .28 din dotare!

BAJA
5SC 30cc gas

0

#1822 Useril este offline   soarece 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 May 2013 - 10:45 PM

si eu-s cam saracit in fondurile FSN(fara stirea nevestei) si iaca ca tre' sa ma mai despart de cate ceva....daca nu-l dau nu-mi pare rau,in viitor tot imi iau eu un rally-car roller si il bag pe ea....
maine ma apuc si eu de monstru sa-l asamblez si sa-i trag o cheie :lol: daca am timp !
alta culeasa din popor :
0

#1823 Useril este offline   soarece 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 30 May 2013 - 12:58 AM

Azi : nu prea a fost timp dar.....
-reasamblare totala,inca nu am terminat....rulmenti B045 pe directie(un set de 4buc) ,inlocuiesc bucsile de plastic,directia se schimba radical,pe probatelea :good: ,
-terminat de curatat/gresat/sigilat cu silicon ambele carcase la diff-uri
-mici ajustaje la frana pe disc metalic ventilat(niste laine de doi lei si alte mici distantiere ca sa fie totul ok)+ prelucrat un pic tuja aia de frana care intra in cutie,rotunjita putin pe cama ca sa nu mai strice bucsa de bronz care apasa pe "placute"
-reglat/sigilat cutia de viteze
-inlocuit dog-bone-ul reparat cu unul nou(asa de moft,desi stiu sigur ca e OK si ala reparat si sunt sigur ca tine mult si ala...in fine....)
-filtru aer nou :rolleyes:
-schimbat furtunaraie + montat filtru de combustibil de la Integy de ala cu sita(a trebuit sa "merg" cu letconul putin pe margine de-a lungul plasei ca se despletea nenorocita,job done,e ok,facut bucla anti-saracire)
-invartit motorul de proba :lol:
-inlocuit un telescop care era muci cu tija stramba(nu tare)
-modificare facuta la sabotii de la ambreiaj ca-s de aluminiu si in timp manaca volanta daca-i lasi de capu' lor(mama lor de ingineri de la hpi)
Totul a fost curatat complet/gresat....
restul maine,poze nu prea am din timpul lucrarilor,o sa revin maine cu "produsul finit" dupa pozat....
Mi-am luat niste sateliti si o carcasa de Al cu distantiere saibe etc pentru diferentile sa am de rezerva,am observat ca am pinionul si coroana bullet-proof machined :good: ,planetarele au sfera mai mare in diametru fata de X.
Maine am de rezolvat problema vesnica a savage-urilor si anume link-urile de acc/frana :angry: daca am timp si sa reglez toba pentru motorul asta,sa caut cartea ei......

Aceasta postare a fost editata de soarece: 30 May 2013 - 01:02 AM

alta culeasa din popor :
0

#1824 Useril este offline   soarece 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 30 May 2013 - 08:57 AM

unde-ati disparut toti ma? :huh:
alta culeasa din popor :
0

#1825 Useril este offline   e.cata 

• Banned
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 30 May 2013 - 03:52 PM

Vezi postareasoarece, la 30 May 2013 - 08:57 AM, a spus:

unde-ati disparut toti ma? :huh:

care doarme, care-i sub papuc...
mai fac o baie!
0

#1826 Useril este offline   soarece 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 30 May 2013 - 09:01 PM

Vezi postareae.cata, la 30 May 2013 - 03:52 PM, a spus:

care doarme, care-i sub papuc...

de dormit,dormim toti :lol: ... papuc? dacia papuc? :rolleyes: asta de jos sa fie ? :)

Aceasta postare a fost editata de soarece: 30 May 2013 - 09:04 PM

alta culeasa din popor :
0

#1827 Useril este offline   soarece 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 30 May 2013 - 09:02 PM

link-urile frana/acc functionale 100% v1.1 :) (v1.0 pe savage X de la tzicul) ....inca 2 spite de bicicleta in minus !

Aceasta postare a fost editata de soarece: 30 May 2013 - 09:03 PM

alta culeasa din popor :
0

#1828 Useril este offline   e.cata 

• Banned
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 30 May 2013 - 09:16 PM

Vezi postareasoarece, la 30 May 2013 - 09:02 PM, a spus:

link-urile frana/acc functionale 100% v1.1 :) (v1.0 pe savage X de la tzicul) ....inca 2 spite de bicicleta in minus !

oauuu da ce frumos e tubul ala verde....http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/wacko.gif
mai fac o baie!
0

#1829 Useril este offline   e.cata 

• Banned
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 30 May 2013 - 09:18 PM

Vezi postareasoarece, la 30 May 2013 - 09:01 PM, a spus:

de dormit,dormim toti :lol: ... papuc? dacia papuc? :rolleyes: asta de jos sa fie ? :)

papuc de dama :D
mai fac o baie!
0

#1830 Useril este offline   soarece 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 30 May 2013 - 09:19 PM

mersi :mellow: ...e bucla anti-saracire,n-aveam decat verde,da ce-are,tuseste? eu vad ca-si face treaba OK si pe sub carcasa nu se vede nimic... :huh:

Aceasta postare a fost editata de soarece: 30 May 2013 - 09:19 PM

alta culeasa din popor :
0

Arata acest topic

• 201 Pagini +
  • « Prima
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63