Azi : nu prea a fost timp dar.....
-reasamblare totala,inca nu am terminat....rulmenti B045 pe directie(un set de 4buc) ,inlocuiesc bucsile de plastic,directia se schimba radical,pe probatelea :good: ,
-terminat de curatat/gresat/sigilat cu silicon ambele carcase la diff-uri
-mici ajustaje la frana pe disc metalic ventilat(niste laine de doi lei si alte mici distantiere ca sa fie totul ok)+ prelucrat un pic tuja aia de frana care intra in cutie,rotunjita putin pe cama ca sa nu mai strice bucsa de bronz care apasa pe "placute"
-reglat/sigilat cutia de viteze
-inlocuit dog-bone-ul reparat cu unul nou(asa de moft,desi stiu sigur ca e OK si ala reparat si sunt sigur ca tine mult si ala...in fine....)
-filtru aer nou :rolleyes:
-schimbat furtunaraie + montat filtru de combustibil de la Integy de ala cu sita(a trebuit sa "merg" cu letconul putin pe margine de-a lungul plasei ca se despletea nenorocita,job done,e ok,facut bucla anti-saracire)
-invartit motorul de proba :lol:
-inlocuit un telescop care era muci cu tija stramba(nu tare)
-modificare facuta la sabotii de la ambreiaj ca-s de aluminiu si in timp manaca volanta daca-i lasi de capu' lor(mama lor de ingineri de la hpi)
Totul a fost curatat complet/gresat....
restul maine,poze nu prea am din timpul lucrarilor,o sa revin maine cu "produsul finit" dupa pozat....
Mi-am luat niste sateliti si o carcasa de Al cu distantiere saibe etc pentru diferentile sa am de rezerva,am observat ca am pinionul si coroana bullet-proof machined :good: ,planetarele au sfera mai mare in diametru fata de X.
Maine am de rezolvat problema vesnica a savage-urilor si anume link-urile de acc/frana :angry: daca am timp si sa reglez toba pentru motorul asta,sa caut cartea ei......
Aceasta postare a fost editata de soarece: 30 May 2013 - 01:02 AM