HPI Savage Monster Truck Discutii,probleme,rezolvari,tips and tricks
Postat 15 January 2009 - 11:43 AM
Postat 15 January 2009 - 12:52 PM
cornel-b, la Jan 15 2009, 11:35 AM, a spus:
as fi foarte tentat,dar inca la noi in cluj nu este o pista,speram anul asta sa punem pe roate una,sau nu se stie poate ajung si eu in bucuresti sau constanta la un concurs
Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
Postat 15 January 2009 - 02:55 PM
HoBao Hyper 8.5 PRO
Traxxas Slash 4WD
Postat 15 January 2009 - 11:29 PM
Look left =========================================================================---> LEFT u moron !
HoBao Hyper 8.5 Pro > RB WS7
HoBao Hyper ST Pro > OS V-Spec
Postat 16 January 2009 - 12:07 AM
Trebuie facuta o clasa de monster truck fara diferential central...dar si asa o sa iasa nemultumiri dehh revo la capitolul asta exceleaza....si deci trebuie un concurs exclusiv savage......corect? Ar mai fi un thunder tiger un associated si cam atat dar ma indoiesc ca sunt foarte multi posesori de raritati ce sa mai zicem de participarea la un eveniment cu o data presatbilita si cu un program fix.
E o sala gratuita cu competitii cu taxe de 10 euro si nu vine nimeni nou...si sincer acolo investitia e mult mai mica..dar e intotdeauna parerea este ca ai nevoie de echipamente de mii de euro...gresit se pot obtine si rezultate cu motoare de 17 ture si pentru un concurs te descurci si cu 2 packuri
Sincer sunteti atatia cu savage in bucuresti de ce nu va strangeti va puneti de acord sa faceti un concurs doar savage puneti mana ajutati proprietarii pistei sa o o faca mai agresiva pentru voi si gata...spuneti tare si sus nu primim decat savageuri si vedeti ce iese ...proprietarii nu cred ca va refuza cu ocazia asta va rupeti piese si vi le comandati la ei fac si ei o vanzare rupeti si voi modele pentru un scop nobil....
Aceasta postare a fost editata de Flo234: 16 January 2009 - 12:09 AM
Postat 16 January 2009 - 12:26 AM
Aceasta postare a fost editata de roland_fzj: 16 January 2009 - 12:29 AM
Postat 16 January 2009 - 01:24 AM
Flo234, la Jan 16 2009, 12:07 AM, a spus:
Trebuie facuta o clasa de monster truck fara diferential central...dar si asa o sa iasa nemultumiri dehh revo la capitolul asta exceleaza....si deci trebuie un concurs exclusiv savage......corect? Ar mai fi un thunder tiger un associated si cam atat dar ma indoiesc ca sunt foarte multi posesori de raritati ce sa mai zicem de participarea la un eveniment cu o data presatbilita si cu un program fix.
E o sala gratuita cu competitii cu taxe de 10 euro si nu vine nimeni nou...si sincer acolo investitia e mult mai mica..dar e intotdeauna parerea este ca ai nevoie de echipamente de mii de euro...gresit se pot obtine si rezultate cu motoare de 17 ture si pentru un concurs te descurci si cu 2 packuri
Sincer sunteti atatia cu savage in bucuresti de ce nu va strangeti va puneti de acord sa faceti un concurs doar savage puneti mana ajutati proprietarii pistei sa o o faca mai agresiva pentru voi si gata...spuneti tare si sus nu primim decat savageuri si vedeti ce iese ...proprietarii nu cred ca va refuza cu ocazia asta va rupeti piese si vi le comandati la ei fac si ei o vanzare rupeti si voi modele pentru un scop nobil....
sa speram ca din primavara o sa reusim sa ne impunem si noi, suntem cel putin 10 in Bucuresti ( asta din ce cunosc eu) asa ca nu ar fi o problema numarul de participanti....ramane de vazut cam cati ar fi dispusi sa se traga la concursuri
Postat 16 January 2009 - 01:56 AM
cornel-b, la Jan 16 2009, 01:24 AM, a spus:
eu zic sa facem cate o clasa de fiecare masina in parte de ex la buggy ofna hyper 8.5 sunt 3 masini se mai aduna 2 si se face clasa, la xray xt8 sunt destule, revo etc :blink: si intr-un final dupa lungi discutii si baliverne o sa se ajunga la un open din lipsa de participanti
Postat 16 January 2009 - 07:51 AM
roland_fzj, la Jan 16 2009, 12:26 AM, a spus:
Da' de ce nu esti tu k cu regula fara diferential central? :blink: :blink:
HoBao Hyper 8.5 PRO
Traxxas Slash 4WD
Postat 16 January 2009 - 01:02 PM
Inca nu am ajuns sa vedem cu adevarat ce poate face Savi sau Revo dar cand se indreapta vremea cu siguranta. Abia te poti misca cu atv-ul prin noroaiele alea cu motorul nu ai sanse.
Cateva poze gasite pe net.
Traxxas REVO 3.3 #5308
HPI Savage X 4.6 Reverse
Tamiya TT-01 XB BMW 320si
Postat 16 January 2009 - 01:50 PM
Aceasta postare a fost editata de diesel1.4: 16 January 2009 - 01:51 PM
HoBao Hyper 8.5 PRO
Traxxas Slash 4WD
Postat 16 January 2009 - 02:20 PM
faur senior
Postat 16 January 2009 - 02:33 PM
asta e un topic pentru posesorii de savage si masinile lor,nu pentru a se discuta despre concursuri de buggy si trugy
parerea mea ca e total off topic discutia asta
Postat 16 January 2009 - 03:05 PM
Look left =========================================================================---> LEFT u moron !
HoBao Hyper 8.5 Pro > RB WS7
HoBao Hyper ST Pro > OS V-Spec
Postat 16 January 2009 - 03:36 PM
@Roli. Noi (eu cel putin) vrem ca revo sa alerge la MT fara diferential central, nicidecum sa nu alerge. Fratilor, nu vrem clasa de savage, vrem de MT
HoBao Hyper 8.5 PRO
Traxxas Slash 4WD
Postat 16 January 2009 - 03:44 PM
roland_fzj, la Jan 16 2009, 03:15 PM, a spus:
pai ma roli la cati sunt cu savage cred si eu ...sa nu mai zic ca pe circuit amandoi stim ca revo nu pea se compara cu savage(mai pe romaneste 1 on 1 un savage nu prea are sanse sa bata un revo )...asta se datoreaza si diferentialului central prezent la revo.un plus.
Mai mult de atat,ca sa explic de ce se intampla chestia de mai sus...un savage nu prea are ce face pe un circuit in genul celui de la Constanta contra unui revo.Masinile astea sunt facute pentru sarituri/busituri/daramaturi/explozii :rolleyes: and stuff deci probabil ca posesorii de savage vor si ei un circuit in genul celui de motocros de la brasov..cu rampe cat mai mari si curbe cat mai putine.Un revo se descurca foarte bine si pe genul asta de circuit dar si pe genul de circuit de la Constanta.Cu totii stim de ce(garda mai joasa la sol,centru de greutate mai jos,diferential central,stabilitate mai mare bla ba bla).
Eu sunt de parere ca n`ar tebui bagate savageurile in aceeasi oala cu cu revourile chiar daca sunt din aceeasi clasa amandoua.Sunt foooooarte multi posesori de savage ca sa se poata face ceva EXCLUSIV pentru ei.Dar bineinteles ...cineva tot tre sa puna piciorul in prag si sa faca in asa fel incat sa traga toaaaaata turma de savage`isti dupa el.Fara fapte nu prea faceti nimic din pacate.Vorbe am auzit multi:)
Aceasta postare a fost editata de shogi: 16 January 2009 - 03:47 PM
Postat 16 January 2009 - 03:49 PM
V
Aceasta postare a fost editata de roland_fzj: 16 January 2009 - 03:52 PM
Postat 16 January 2009 - 03:50 PM
HoBao Hyper 8.5 PRO
Traxxas Slash 4WD
Postat 16 January 2009 - 03:55 PM
HoBao Hyper 8.5 PRO
Traxxas Slash 4WD
Postat 16 January 2009 - 04:04 PM
SAM, la Jan 13 2009, 12:10 AM, a spus:
eu am rezolvat altfel si acum imi ingheata franele.......cred ca o sa montez o pompa de ABS si sistemul ala de comanada pt ABS, pe planetara :rolleyes:
ma gandesc si la un ASR ca na pe frigul asta cauciucurile devin f tari si numai am aderenta la plecare :D
Gluma, gluma, da se poate mult mai usor.. Iei o statie care stie de ABS. Eu am asa ceva si e ceva diferenta. Normal ca am lasat setarile default (adica servoul joaca pe 50% din cursa) insa cred ca cineva care stie bine poate scoate mult mai mult. Te poti juca cu lungimea cursei, timpul cand intra in actiune, durata actiunii etc..
PS. ASR nu stiu sa existe :D
diesel1.4, la Jan 13 2009, 07:44 AM, a spus:
Reverse voiam si eu la inceput, dar m-am lamurit, sau ma bine zis m-au lamurit altii. Wheelybar am luat si eu teapa cu cel de la Integy, chiar acu in decembrie. Voiam sa comad niste chestii pe tower sa prind transportul pana in Craciun si nu am gasit la ei cel facut de HPI, din plastic (de fapt ei il aveau da nu l-am gasit eu!) Asa ca l-am comandat pe asta.... Ca dupa sa citesc despre el...
Inca nu e montat si nici nu cred ca il voi monta, e cam mare si intr-adevar, fiind din Al, se poate indoi si mai rau, poate transmite socul altor componente. Da de aratat bine, arata! :D
---
Deocamdata cam atat. Problema la noi nu cred ca este neaparat lipsa pistelor, a timpului. Ci mai mult lipsa resurselor financiare, combinata cu primele doua. Da, nici mie nu-mi convine sa rup cate o roata si apoi sa stau 3 sapt pe bara, sa fac comanda pe tower, sa platesc transport si toate sa ma duca la o suma destul de mare. Pai americanu' da 100 usd pe 4 big-bore si asta inseamna 1/20-1/30 din salariul lui. La noi e totusi altceva, din pacate.
Plus ca daca vreau sa ma joc, ar trebui sa ma scol in weekend devreme, sa fac 1 ora pana in Pipera (din cauza traficului) si apoi inca pe atat inapoi. Si atunci ma las pagubas.
Americanu iese cu masina pe "lawn"-ul din fata casei sau din parc si se da. La noi in parcuri, daca sunt ingrijite, nu ai voie sa calci iarba, daca nu sunt ingrijite sunt balariile de 2m.
Am fost in toamna in concediu in Noua Zeelanda/Australia. Am vazut magazinase de hobby mai peste tot, parcuri cat cuprinde, iarba taiata la milimetru si toata lumea jucand fotbal/volei/cricket pe iarba. In gradina botanica era plin de lume pe iarba mancand sanvis-uri sau relaxandu-se.
De aia nu ne putem noi compara cu "ei".
PS. Pentru cei ce vor intreba de ce am dat atatia bani pe un Savage si nu am unde sa ma dau, si ca mai bine luam un electric 1/10 sau mai mic, sa ma duc la sala, va spun ca eu mi-am luat Savage ca voiam pur si simplu sa ma joc. Ca poate multi.. Inca nu m-a atins sindromul competitiei. SUnt inca incepator.
Asa ca poate de aia sunt multi cu Savage si putini la competitie. Pentru ca o competitie inseamna timp pt "practice", timp si bani pt reparatii, deocamdata mult fata de ce mi-am propus eu sa fac cu Savage-ul.
Sper ca n-am suparat pe nimeni, nu e vreun atac acest post, ci doar opinia mea personala. Am stima si citesc cu interes postarile multora de aici, mai ales a veteranilor, unii m-au ajutat inca de la inceput si le multumesc inca o data. Insa am vrut poate sa justific de ce apar atatea postari ale posesorilor de Savage si prea putini in "ring" :D Poate ma insel eu. Insa cred ca incet-incet se vor schimba lucrurile in bine...
Postat 16 January 2009 - 04:50 PM