Salutari tuturor :clapping: , am revenit si eu pe acest forum.
M-am apucat cam de 2 saptamani sa lucrez la Savage-ul meu x4.6 convertit in electric, incerc sa ii fac un upgrade.
L-am dezasamblat, curatat tot de praf, ulei, vaselina etc. in diferentiale pe brate tot, spate + fata.
Acum l-am pus la pastrare, fata, spatele, centru toate separat sa nu se puna praful pana cand imi ajung piesele (sper sa mai nimeresc suruburile si sa reusesc sa il asamblez)
Am comandat de pe Tower Hobbies urmatoarele:
-Idler Gear 44T/Shaft Set
-Rulmenti diferential 8x16x5mm
-Rulmenti diferential 10x16x5mm
-Doua seturi diferential sintered 29T/9T
Separat de pe Ebay:
-Garnituri diferential aluminiu
Modificari facute (momentan/in curs):
-Am vopsit sasiul, arcurile de la amortizoare si suportul pentru motor (home-made) cu rosu-intens + lac, revin cu poze dupa ce il asamblez;
-Upgrade diferential: stock 43T/13T la sintered 29T/9T (fata+spate) + garnituri aluminiu;
-Upgrade cutie 2 viteze stock, la 1 viteza cu setul idler gear de mai sus;
-Portfuzete fata metal (albastre);
-Upgrade amortizoare, am revenit la 8 in total, din ce am citit e mai ok decat 4;
-Suporti acumulatori deocamdata am un suport dintr-o cutie de casetofon dar vreau sa ii prind cu elastic pe viitor (2 acumulatori, st+dr pe sasiu);
-Suport ESC, pana acum statea pe cutie prins cu soricei, vreau sa il fixez deasupra motorului (e putin cam mare dar incerc sa vad ce iese);
-Upgrade carcasa kit leduri + foliata (culoarea nu o stiu inca, nu m-am apucat de ea);
-Piulite amortizoare, imbinari.
Deocamdata atat, mentionez ca am pe el motor HK 1900kv (cel roz) si ESC HK 120A, din cate stiu combo-ul a mers si cu 6s dar masina nu stiu daca suporta, eu as vrea sa ii pun doar 4s, ar merge?
Daca are cineva shimming'uri pentru diferential Z877 si Z892, sa elimin jocul la diff, lasati-mi mesaj sau pm, am nevoie de cateva, sa nu mai dau comanda pe Ebay...
Mai vad pe viitor ce mai pot adauga, daca ma poate ajuta cineva cu orice sfat, ce ati mai schimba/imbunatati pe langa cele de mai sus, daca sunt ok modificarile pana acum.
Sper sa va placa, multumesc celor care au citit tot reply-ul :good:
Am sa revin si cu cateva poze, deocamdata doar una, asa era la inceput:)
Aceasta postare a fost editata de Vladutzzz: 26 January 2014 - 11:05 AM