Modelism - RHC Forum: HPI Savage Monster Truck - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 201 Pagini +
  • « Prima
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Ultima »

HPI Savage Monster Truck Discutii,probleme,rezolvari,tips and tricks Evaluare topic: -----

#301 Useril este offline   Flo234 

• Administrator
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 2307
  • Inregistrat: 24-February 06

Postat 04 March 2009 - 11:42 PM

hpi nu mai produce de foarte mult timp material competitiv de aici si lipsa upgradeurilor orientante spre performanta ei au chestii care in teorie suna bine cum ar fi cutia cu 3 trepte dar upgrade mai inutil nu cred sa exista...de asta ii au pe cei de la hotbodies ei au materiale orientate spre competitie ba chiar cu niste rezultate bune datorita listei impresionante de piloti
Este o masina facuta pentru placerile americanilor ,ca ei au mania asta cu short course truck vezi ce s-a scos sc8/ slashul /slayer
si losi avea un model si kyosho,mai toate lumea. E un trend si cum baja depasea bugetul majoritatii xl se incadreaza perfect.
In maxim 2-3 luni o sa fie si la noi una,se gaseste cineva care sa aprecieze cantitate si nu calitatea sa nu mai vorbim de perfomante si utilitate in alte scopuri decat liniute
0

#302 Useril este offline   diesel1.4 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 661
  • Inregistrat: 13-March 08

Postat 05 March 2009 - 09:05 AM

Ce mi se pare o masina care promite este savage-ul flux, din pacate, pretul este mult prea mare (parerea mea). Cat despre savage-ul 5T, chiar nu ii vad rostul, pentru ca basher nu e in nici un caz, de racer nu mai zic; o masina facuta fara nici un scop :rolleyes:

Aceasta postare a fost editata de diesel1.4: 05 March 2009 - 09:06 AM

MOTOSPORT RACING TEAM
XRAY XT8, GRP .28 truggy Mario Rossi tuned, Hitec HV servos, Panther Gator tires, Spektrum DX3R, Jammin Big Bores
HoBao Hyper 8.5 PRO
Traxxas Slash 4WD
0

#303 Useril este offline   SAM 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 95
  • Inregistrat: 20-August 08

Postat 05 March 2009 - 10:09 AM

cred ca cei de la hpi incep sa o ia pe o panta alunecoasa rau
eu tot asteptam ceva revolutionar.....dar vad ca pt ei un model nou inseamna un saxage xl cu un sasiu mai lung
nu erau destule probleme la xl au mai lungit sasiul sa fie mai "elastica" masina :rolleyes:
aaa sa nu uitam, au schimbat totusi sistemul de prindere al rotii.....pt asta aplauze :o
cine o sa cumpere masina asta.......s-ar putea sa epuizeze toate injuraturile din vocabularul lui si al prietenilor lui :D
0

#304 Useril este offline   Dani 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 308
  • Inregistrat: 20-January 09
  • Interests:RC, IT , AUTO

Postat 05 March 2009 - 05:09 PM

in general o un lucru mai scump trebuie sa aiba cate ceva mai de calitate fata de un model anterior sa zicem...
nu doar sistemul de prindere al rotilor de care zici tu este schimbat are mai multe piese schimbate.

esapamentul se aude bestial de fabrica, diferentialul este all metal, servouri mai bune SERVO METAL GEAR care la savage x4.6 a reusit amicul meu sa le faca terci pinioanele duminica, spur-ul metal, ambreiajul la fel

daca gresesc ma corectezi :)
pe langa asta ieri am facut rodajul la un XL si l-am reglat putin pt un pusti de 10 ani si chiar am fost incantat.
HPI Sprint 2 Sport DRIFT
0

#305 Useril este offline   diesel1.4 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 05 March 2009 - 05:16 PM

Vezi postareaDani, la Mar 5 2009, 05:09 PM, a spus:

in general o un lucru mai scump trebuie sa aiba cate ceva mai de calitate fata de un model anterior sa zicem...
nu doar sistemul de prindere al rotilor de care zici tu este schimbat are mai multe piese schimbate.

esapamentul se aude bestial de fabrica, diferentialul este all metal, servouri mai bune SERVO METAL GEAR care la savage x4.6 a reusit amicul meu sa le faca terci pinioanele duminica, spur-ul metal, ambreiajul la fel

daca gresesc ma corectezi :)
pe langa asta ieri am facut rodajul la un XL si l-am reglat putin pt un pusti de 10 ani si chiar am fost incantat.

adica un fel de 4.6 x ss :D
MOTOSPORT RACING TEAM
XRAY XT8, GRP .28 truggy Mario Rossi tuned, Hitec HV servos, Panther Gator tires, Spektrum DX3R, Jammin Big Bores
HoBao Hyper 8.5 PRO
Traxxas Slash 4WD
0

#306 Useril este offline   X-tra 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 533
  • Inregistrat: 27-February 07

Postat 05 March 2009 - 06:16 PM

Da' daca-i asa piesa Savage-le de ce sunt asa multe versiuni ??? nu cumva sunt retusuri de la un model la altu' ? parca-i Windows :)

Look left =========================================================================---> LEFT u moron !
HoBao Hyper 8.5 Pro > RB WS7
HoBao Hyper ST Pro > OS V-Spec
0

#307 Useril este offline   diesel1.4 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 05 March 2009 - 06:42 PM

Lasa bre ca la aproape toate e asa :)
MOTOSPORT RACING TEAM
HoBao Hyper 8.5 PRO
Traxxas Slash 4WD
0

#308 Useril este offline   Kitty 

• RC Addict
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4563
  • Inregistrat: 11-July 08
  • Interests:RC,Cars.....

Postat 05 March 2009 - 10:08 PM

oricum acum sunt curios care va avea "curajul" sa achizitioneze unul,insa eu ma gandesc ca daca il vezi "live" impresiile se vor schimba mult despre el.cel mai fragil lucru care mi se pare la el este acel sasiu foarte lung :( care nu stiu cata rezistenta are si ma intreb daca motorul este destul de puternic pt a-l propulsa cum trebuie??? :(

Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
0

#309 Useril este offline   Isti 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 339
  • Inregistrat: 12-October 08

Postat 06 March 2009 - 10:17 AM

Intradevar este interesanta chestia aia:)) Dar si eu cam am indoieli sasiu ala este intradevar prea lung si prea fragil precum pare din poze iar cu rotilea alea furcile sunt mult mai solicitate deoarece rotile de la baja sunt mult mai grele decat cele de savage normal si la un jump mai bunicel nu stiu cum va rezista. Dar este interesant. Cred ca cei de la hpi sau gandit in asa fel sa faca un fel de baja mai ieftin. Adica cine are bani de savage nu are bani de baja si doreste ceva mai mare, mai ciudat, sa aiba o optiune. Dar ori cum nu cred ca rezista la bashing precum nici baja nu prea ii conceput pentru jumpuri extreme si acrobati.
Experience is a wonderful thing. It enables you to recognize a mistake when you make it again.
0

#310 Useril este offline   SAM 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 06 March 2009 - 11:06 AM

Vezi postareaDani, la Mar 5 2009, 05:09 PM, a spus:

daca gresesc ma corectezi :D

pai hai sa o luam pe rand
-esapamentul este acelasi de la xl
-diferentialele sunt aceleasi de la xl all metal, cum spui tu (diferential care e f bun insa rulmentii aia sunt prea fragili si am reusit sa sparg
3 dif cu un xl......intr-un timp nu f lung)
- servo-urile sunt aceleasi de la xl <HPI SF-5 SERVO METAL GEAR>
-spur metal ....acelasi de la xl 52T
-saboti ambreiaj la fel ca la xl...din aluminiu

deci, in afara de carcasa roti sasiu mai lung si sistem de prindere la roti..........alta diferenta fata de xl nu vad
0

#311 Useril este offline   stefan-truggy 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 82
  • Inregistrat: 18-January 09
  • Interests:motociclism automodelism

Postat 06 March 2009 - 11:21 AM

deci ce ziceti se merita achizitionat unul?
0

#312 Useril este offline   Dani 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 06 March 2009 - 05:20 PM

X-tra, ca si in industria de automobile apar aceleasi modele doar cu facelift :)

daca sasiul nu este rezistent, daca motorul e prea slab, bla bla
cui ii place il cumpara cui nu-i place nu-l cumpara.

Legat de jump/bashing nu sunt pasionat de asa ceva sa stau dupa sa astept piese and shit...
prefer jump-urile mai mici nu zic nu dar cu masura :rolleyes:
si eu mai am un pas sa-l cumpar.

Aceasta postare a fost editata de Dani: 06 March 2009 - 05:22 PM

HPI Sprint 2 Sport DRIFT
0

#313 Useril este offline   roland_fzj 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 903
  • Inregistrat: 07-November 06

Postat 06 March 2009 - 06:04 PM

Vezi postareaIsti, la Mar 6 2009, 10:17 AM, a spus:

Intradevar este interesanta chestia aia:)) Dar si eu cam am indoieli sasiu ala este intradevar prea lung si prea fragil precum pare din poze iar cu rotilea alea furcile sunt mult mai solicitate deoarece rotile de la baja sunt mult mai grele decat cele de savage normal si la un jump mai bunicel nu stiu cum va rezista. Dar este interesant. Cred ca cei de la hpi sau gandit in asa fel sa faca un fel de baja mai ieftin. Adica cine are bani de savage nu are bani de baja si doreste ceva mai mare, mai ciudat, sa aiba o optiune. Dar ori cum nu cred ca rezista la bashing precum nici baja nu prea ii conceput pentru jumpuri extreme si acrobati.

cine vrea baja nu o vrea pt cum arata sau cum sare, o vrea in special pt motorul pe benzina, care este :rolleyes:
0

#314 Useril este offline   Kitty 

• RC Addict
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 06 March 2009 - 06:50 PM

Vezi postareastefan-truggy, la Mar 6 2009, 11:21 AM, a spus:

deci ce ziceti se merita achizitionat unul?

eu zic ca merita mai mult un baja 5T(preferata mea) decat savagele asta!!!!!!!!e o parere personala

Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
0

#315 Useril este offline   Dani 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 06 March 2009 - 10:23 PM

Vezi postareaKitty, la Mar 6 2009, 06:50 PM, a spus:

eu zic ca merita mai mult un baja 5T(preferata mea) decat savagele asta!!!!!!!!e o parere personala

da vezi tu Baja este uneva pe la 50mil iar XL este la jumate, acum in functie de bugetul fiecaruia , de ex eu imi permit xl-ul.
HPI Sprint 2 Sport DRIFT
0

#316 Useril este offline   stefan-truggy 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 82
  • Inregistrat: 18-January 09
  • Interests:motociclism automodelism

Postat 06 March 2009 - 11:08 PM

asta asa este...cum s-a zis mai sus, e pt cei care nu-si permit o baja dar isi permit un savage http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/smile.gif
0

#317 Useril este offline   diesel1.4 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 06 March 2009 - 11:18 PM

Eu unul sunt super-multumit de 4.6 x-ul meu, si chiar nu mi-as lua momentan alt MT
MOTOSPORT RACING TEAM
HoBao Hyper 8.5 PRO
Traxxas Slash 4WD
0

#318 Useril este offline   roland_fzj 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 06 March 2009 - 11:28 PM

Vezi postareadiesel1.4, la Mar 6 2009, 11:18 PM, a spus:

Eu unul sunt super-multumit de 4.6 x-ul meu, si chiar nu mi-as lua momentan alt MT

poate un revo:)stiu eu ca ai vrea:P

Aceasta postare a fost editata de roland_fzj: 06 March 2009 - 11:29 PM

0

#319 Useril este offline   cornel-b 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 276
  • Inregistrat: 04-June 08

Postat 07 March 2009 - 12:36 AM

nu nu , ca nu are pe ce sa puna buku-ul la ala:D
0

#320 Useril este offline   Kitty 

• RC Addict
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 March 2009 - 08:09 PM

Vezi postareadiesel1.4, la Mar 6 2009, 11:18 PM, a spus:

si eu sunt de aceeasi parere.imi placea si XL dar am vazut unul scos din cutie pe off si la primul jump mai sanatos s-a rupt pur si simplu roata spate :lol: ,iar asta mi-a schimbat parerea

Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
0

#321 Useril este offline   livsavage 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 8
  • Inregistrat: 07-March 09
  • Interests:Tot ce e cu motor.<br />Am un buggy in marime naturala,<br />o motocicleta Yamaha Thundercat<br />Un elicopter Walkera 59D electric<br />si Savage 4,6

Postat 08 March 2009 - 06:46 PM

Buna sa va fie inima tuturor.
Eu sunt nou noutz posesor de Savage 4,6 Big Block si vreau sa va spun ca dupa rodajul asa zis si la o a doua iesire am reusit sa rup bara unui Opel Astra care circula regulamentar cu aproximativ 50-60km/h si nici nu ma gandeam ca mai recuperez ceva din Savage dar uimitor singurele defectiuni au fost o bascula crapata, un telescop rupt si o planetara strambata.Tot citesc acest forum si se pare ca parerile sunt impartite vis-a-vis de Savage dar eu sunt f mandru de achizitie cel putin deocamdata. Ieri am iesit doar for fun si a fost super toata dupa amiaza pret de 5 plinuri, iar de reglaje inca nu m-am apucat. Singura problema avuta a fost legata de marsalier pe care practic l-am izolat (ca nu prea dau cu spatele) iar la inceput imi schimba a doua dar spre final nu si deci maine ies cu ea pt reglaje. Mie mi se pare uimitoare(deocamdata) eu avand si un elicopter Walkera cu care ma chinui de ceva vreme cam fara succes.
0

#322 Useril este offline   Kitty 

• RC Addict
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 March 2009 - 08:12 PM

Vezi postarealivsavage, la Mar 8 2009, 06:46 PM, a spus:

Buna sa va fie inima tuturor.
Eu sunt nou noutz posesor de Savage 4,6 Big Block si vreau sa va spun ca dupa rodajul asa zis si la o a doua iesire am reusit sa rup bara unui Opel Astra care circula regulamentar cu aproximativ 50-60km/h si nici nu ma gandeam ca mai recuperez ceva din Savage dar uimitor singurele defectiuni au fost o bascula crapata, un telescop rupt si o planetara strambata.Tot citesc acest forum si se pare ca parerile sunt impartite vis-a-vis de Savage dar eu sunt f mandru de achizitie cel putin deocamdata. Ieri am iesit doar for fun si a fost super toata dupa amiaza pret de 5 plinuri, iar de reglaje inca nu m-am apucat. Singura problema avuta a fost legata de marsalier pe care practic l-am izolat (ca nu prea dau cu spatele) iar la inceput imi schimba a doua dar spre final nu si deci maine ies cu ea pt reglaje. Mie mi se pare uimitoare(deocamdata) eu avand si un elicopter Walkera cu care ma chinui de ceva vreme cam fara succes.

bine ai venit printre noi!!!acuma parerea mea e ca sa nu te dai pe drumuri publice,daca chiar vrei sa te dai pe asfalt fa-o intr-o parcare de supermarket sau orice parcare intinsa in care ai vizibilitate foarte buna,insa locul lui e pe off,o sa te bucuri mult mai mult acolo decat pe asfalt,pt ca poti face nenumarate lucruri.este o parere si sa ai bafta de el!!!!!

Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
0

#323 Useril este offline   Isti 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 339
  • Inregistrat: 12-October 08

Postat 09 March 2009 - 11:22 AM

Bine ai venit printre noi si sa ai o multime de km fara crashuri mari. Din curiozitate cat ai dat pe el?
Experience is a wonderful thing. It enables you to recognize a mistake when you make it again.
0

#324 Useril este offline   roland_fzj 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 09 March 2009 - 02:53 PM

Vezi postareaIsti, la Mar 9 2009, 11:22 AM, a spus:

Bine ai venit printre noi si sa ai o multime de km fara crashuri mari.

pe la vro 60mii trebuie schimbata ditributia sa nu uiti:)) (de unde le scoateti nene)
0

#325 Useril este offline   SAM 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 09 March 2009 - 03:34 PM

Vezi postarearoland_fzj, la Mar 9 2009, 02:53 PM, a spus:

pe la vro 60mii trebuie schimbata ditributia sa nu uiti:)) (de unde le scoateti nene)

asta daca e pe curea
daca e pe lant....la 120 000 km :wacko:
0

#326 Useril este offline   cornel-b 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 276
  • Inregistrat: 04-June 08

Postat 09 March 2009 - 04:56 PM

beee.....60.000 km sau 4 ani
0

#327 Useril este offline   prisi 

• scale addicted
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1299
  • Inregistrat: 03-January 08
  • Interests:Automodelism,motociclism,parapantism,caiac,ciclism

Postat 11 March 2009 - 12:26 AM

in seara asta am montat un spur facut de ''meserias'' din polimer,care zice el e mult mai rezistent ca plasticul din pinionul original.sa vedem cum se comporta la uzura..am sa revin cu informatii :)
If it is to be it is up to me
0

#328 Useril este offline   Kitty 

• RC Addict
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 11 March 2009 - 06:38 PM

Vezi postareaprisi, la Mar 11 2009, 12:26 AM, a spus:

in seara asta am montat un spur facut de ''meserias'' din polimer,care zice el e mult mai rezistent ca plasticul din pinionul original.sa vedem cum se comporta la uzura..am sa revin cu informatii :rolleyes:

probabil e mai tare ca unul din plastic,insa ca unul de otel heavy duty nu cred ca e mai rezistent

Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
0

#329 Useril este offline   prisi 

• scale addicted
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1299
  • Inregistrat: 03-January 08
  • Interests:Automodelism,motociclism,parapantism,caiac,ciclism

Postat 11 March 2009 - 06:48 PM

asta asa e.nici nu are cum sa fie mai rezistent ca unul de otel.insa m-am gandit ca sa folosesc unu tot din material mai moale sa ''salvez'' clopotul de ambreiaj.
oricum de cand am masina merge cu acelasi spur care arata foarte bine asa ca nu-mi fac probleme de rezistenta.
If it is to be it is up to me
0

#330 Useril este offline   Kitty 

• RC Addict
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 11 March 2009 - 06:57 PM

Vezi postareaprisi, la Mar 11 2009, 06:48 PM, a spus:

asta asa e.nici nu are cum sa fie mai rezistent ca unul de otel.insa m-am gandit ca sa folosesc unu tot din material mai moale sa ''salvez'' clopotul de ambreiaj.
oricum de cand am masina merge cu acelasi spur care arata foarte bine asa ca nu-mi fac probleme de rezistenta.

la mine nu stiu din ce cauze spurul original s-a barbierit pur si simplu!!!!!e drept insa ca plastic pe metal nu prea suna bine,dar am facut o investitie si am schimbat spurul si clopotul si sper sa nu mai am probleme o perioada buna de timp!!!ce sa zic,sa te tina cat mai mult spurul,dar oricum cred ca conteaza si in ce conditii e folosit

Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
0

Arata acest topic

• 201 Pagini +
  • « Prima
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13