Modelism - RHC Forum: HPI Savage Monster Truck - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 201 Pagini +
  • « Prima
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • Ultima »

HPI Savage Monster Truck Discutii,probleme,rezolvari,tips and tricks Evaluare topic: -----

#2551 Useril este offline   hassel 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2464
  • Inregistrat: 02-February 12
  • Interests:Cars, cars, cars, any type ....

Postat 04 July 2013 - 10:25 PM

Aşa ceva? O bere mai mare ca şoarecele? Poate ajunge vreodată şoarecele şi la iaşi să utilizăm o bere asemănătoare în echipa!

BAJA
5SC 30cc gas

Hobbytech str8 rally electric conversion

0

#2552 Useril este offline   soarece 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2860
  • Inregistrat: 03-January 13

Postat 04 July 2013 - 10:30 PM

voi pe unde fugiti vara-toamna(inafara de mare,acolo toti mergem) ? la munte etc....poate ne gasim toti pe undeva in "echipa" sa terorizam vreo padure ceva cu savage-urile .... :lol:

Aceasta postare a fost editata de soarece: 04 July 2013 - 10:31 PM

Ma-ncalt cu tenesii pe dos,am un tricou nike patat de gaura,in cap palarie de paie si pe ochi rayban replica iar pe cheia de la logan scrie renault!
citat : "nu te pune cu prostul...te va trage la nivelul lui si te va bate cu experienta !"
alta culeasa din popor :
"I: De ce-si linge cainele plwa?
R: Pen`ca poate."
0

#2553 Useril este offline   hassel 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 July 2013 - 10:37 PM

Nici macar la mare posibil anul asta! Poate în septembrie când mai am o saptamana de concediu.... E aiurea la mine cu escapadele în concediu, că e cum vor patronii! Plus că nu mai zic, am o duminică liberă la 3 săptămâni full lucrate! Nici nu ştiu cum să împart timpul într-o zi!

BAJA
5SC 30cc gas

0

#2554 Useril este offline   soarece 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 July 2013 - 10:41 PM

stiu cam cum e....eu is de capul meu de o vreme,ma inteleg bine cu timpul :lol: ....s-ar putea sa o tai la Slanic-Moldova(jud BC) prin toamna,mai e pana atunci,a se remarca ca e aprox cam la mijoc intre noi(intre Is si Gl) si chiar e loc de toate p-acolo ....am fost anu' trecut si chiar arata a statiune acceptabila,fata de acum 5 ani in urma....

Aceasta postare a fost editata de soarece: 04 July 2013 - 10:44 PM

Ma-ncalt cu tenesii pe dos,am un tricou nike patat de gaura,in cap palarie de paie si pe ochi rayban replica iar pe cheia de la logan scrie renault!
citat : "nu te pune cu prostul...te va trage la nivelul lui si te va bate cu experienta !"
alta culeasa din popor :
0

#2555 Useril este offline   e.cata 

• Banned
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3386
  • Inregistrat: 22-October 12

Postat 04 July 2013 - 10:50 PM

Vezi postareasoarece, la 04 July 2013 - 10:41 PM, a spus:

stiu cam cum e....eu is de capul meu de o vreme,ma inteleg bine cu timpul :lol: ....s-ar putea sa o tai la Slanic-Moldova(jud BC) prin toamna,mai e pana atunci,a se remarca ca e aprox cam la mijoc intre noi(intre Is si Gl) si chiar e loc de toate p-acolo ....am fost anu' trecut si chiar arata a statiune acceptabila,fata de acum 5 ani in urma....

sa vedem man.. eu anul asta vreau sa-mi iau alta masina.. si apoi tre sa fac 1000 + de km rodaj.. mare, munte, transfagarasean, toate prin august.
seca nu am cum sa imi cumpar, k am dat numa de nesimtiti si neseriosi(una era anuntu si la fata locului cocina), asa ca m-am oprit la un Fluence, e mare si ieftin, si cum o sa fac max 4000km pe an(masina de weekend), ma tine 100ani!
si la eu e nasol cu programu, fiind liber doar duminik...
bafta si minuni!

Aceasta postare a fost editata de e.cata: 04 July 2013 - 10:53 PM

mai fac o baie!
0

#2556 Useril este offline   soarece 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 July 2013 - 11:11 PM

ca fost posesor de renault iti spun sa fugi de tot ce este DCI de la renault-dacia ...fluence-ul e o masina super dar banuiesc ca stii ce te asteapta ,ai costuri de intretinere/revizii egale cu un mertz clasa E ! Valeu ,ma dau astia afara de la munca daca citesc pe aici :lol: ...restul tine de tine ,noi sa fim sanatosi...
alta culeasa din popor :
0

#2557 Useril este offline   e.cata 

• Banned
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 July 2013 - 11:14 PM

Vezi postareasoarece, la 04 July 2013 - 11:11 PM, a spus:

ca fost posesor de renault iti spun sa fugi de tot ce este DCI de la renault-dacia ...fluence-ul e o masina super dar banuiesc ca stii ce te asteapta ,ai costuri de intretinere/revizii egale cu un mertz clasa E ! Valeu ,ma dau astia afara de la munca daca citesc pe aici :lol: ...restul tine de tine ,noi sa fim sanatosi...

1.6 benzina 16 valve am ales...
(motorul de 1.9TDI de la VW e zuper, am un consum real de 6.3/100km 50 km in oras 340 km in afara, mers cu 120 130, depinzand de portiunea de drum(k pe unele locuri era prea accidulata strada), de la plin la plin )
am tot auzit de costuri, si nu sunt mai mari k la un vw... zvonuri!
multi au impresia ca daca e renault ar trebui piesele sa fie la jumatate de pret de vw.. dar nu e asa.

Aceasta postare a fost editata de e.cata: 04 July 2013 - 11:17 PM

mai fac o baie!
0

#2558 Useril este offline   hassel 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 July 2013 - 11:17 PM

Corect soarece! Caută un injector să cumperi..... Să vezi fericire, nu mai zic de o pompă de injecţie. Cu 4 injectoare îţi iei un matiz sh ok! Şi e adevărat cu preturile la renault

Aceasta postare a fost editata de hassel: 04 July 2013 - 11:19 PM

BAJA
5SC 30cc gas

0

#2559 Useril este offline   e.cata 

• Banned
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 July 2013 - 11:20 PM

Vezi postareahassel, la 04 July 2013 - 11:17 PM, a spus:

Corect! Caută un injecţie să cumperi..... Să vezi fericire, nu mai zic de o pompă de injecţie. Cu 4 injectoare îţi iei un matiz sh ok

la vw turbina dusa mi-a adus o cheltuiala de 6000lei cu tot cu manopera, si asta intr-un service nu chiar reprezentanta.
un injector de vw pt 1.9 tdi e 667euro nou, sau 500 euro cu ala vechi la schimb... deci de ce va plangeti de preturi mari?
preturi mari au toti...
problema e k preturile sunt in continuare mari, da calitatea e de MADE IN CHINA, sau TURKEY!

Aceasta postare a fost editata de e.cata: 04 July 2013 - 11:23 PM

mai fac o baie!
0

#2560 Useril este offline   soarece 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 July 2013 - 11:24 PM

Vezi postareae.cata, la 04 July 2013 - 11:14 PM, a spus:

1.6 benzina 16 valve am ales...

cel mai meserias motor de la renault ....dar ,atentie,sa nu te miri cand consuma 12-13% in oras,asa e normal....in schimb e un motor reusit/tine mult ,120cp daca nu ma insel .....
cauta sa mergi pe un diesel tot de la renault,vezi ca stea noi nu mai au injectie Delphi...is pe Siemens ,s-ar parea ca-s mai "ferite" de belele...cauta un Duster ^_^

Vezi postareahassel, la 04 July 2013 - 11:17 PM, a spus:

Corect soarece! Caută un injector să cumperi..... Să vezi fericire, nu mai zic de o pompă de injecţie. Cu 4 injectoare îţi iei un matiz sh ok! Şi e adevărat cu preturile la renault

nu injectoarele-s beleaua,alea se infunda cu span de aluminiu de la POMPA(tot delphi) ,pompa produce span....eu n-am luat,am fost mai smecher.... :lol:

Aceasta postare a fost editata de soarece: 04 July 2013 - 11:24 PM

alta culeasa din popor :
0

#2561 Useril este offline   e.cata 

• Banned
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 July 2013 - 11:28 PM

Vezi postareasoarece, la 04 July 2013 - 11:24 PM, a spus:

cel mai meserias motor de la renault ....dar ,atentie,sa nu te miri cand consuma 12-13% in oras,asa e normal....in schimb e un motor reusit/tine mult ,120cp daca nu ma insel .....
cauta sa mergi pe un diesel tot de la renault,vezi ca stea noi nu mai au injectie Delphi...is pe Siemens ,s-ar parea ca-s mai "ferite" de belele...cauta un Duster ^_^

nu injectoarele-s beleaua,alea se infunda cu span de aluminiu de la POMPA(tot delphi) ,pompa produce span....eu n-am luat,am fost mai smecher.... :lol:

is pe bosh mai nou.
110cp are motoru, si masina e albastru inchis metalizat full de full. :D

mai fac o baie!
0

#2562 Useril este offline   soarece 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 July 2013 - 11:30 PM

eu zic de DCI ...ai delphi pe primele generatii,bosch si siemens pe ultimele...ce ai tu e benzina si pot fi turcesti tot nu se strica ! s-o stapanesti sanatos....eu vreau sa-mi iau un E dupa 2001-2002 ,nu-mi mai iau masina noua,pentru show imi tin tigaia ,am terminat-o vineri,merge struna ,trage criminal ,pe 1.6 cu 8V are peste 120cp!

Aceasta postare a fost editata de soarece: 04 July 2013 - 11:32 PM

alta culeasa din popor :
0

#2563 Useril este offline   e.cata 

• Banned
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 July 2013 - 11:32 PM

Vezi postareasoarece, la 04 July 2013 - 11:30 PM, a spus:

eu zic de DCI ...ai delphi pe primele generatii,bosch si siemens pe ultimele...ce ai tu e benzina si pot fi turcesti tot nu se strica ! s-o stapanesti sanatos....eu vreau sa-mi iau un E dupa 2001-2002 ....nu-mi mai iau masina noua,pentru show imi tin tigaia ,am terminat-o vineri,merge struna ,trage criminal ,pe 1.6 cu 8V are peste 120cp!

frate ai vazut cat e taxa?
te lasi de masina veche...
pt 1.9 tdi din 2005 euro 3 e 3750 euro..
mai fac o baie!
0

#2564 Useril este offline   soarece 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 July 2013 - 11:37 PM

da statul in judecata sau mai sunt "metode"....tu nu te lua dupa mine,fa ce doresti ! :) ...mie mi s-a pus pata pe mertz...

Aceasta postare a fost editata de soarece: 04 July 2013 - 11:38 PM

alta culeasa din popor :
0

#2565 Useril este offline   Tzicul 

• Free your mind
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2111
  • Inregistrat: 31-May 12

Postat 05 July 2013 - 12:21 AM

Bai, terminati cu prostiile!!!! Cand or scoate Fluence pe nitro poate o sa va las sa poluati topicul! :drinks: :rofl:
Axial Yeti XL

Losi LST XXL

Kyosho Mad Force Xtra long and Xtra wide
Imagine postata
0

#2566 Useril este offline   soarece 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 July 2013 - 12:23 AM

invers,au scos savage pe benzina...ce m-ar tenta unul nou !!!
alta culeasa din popor :
0

#2567 Useril este offline   hassel 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 July 2013 - 12:05 PM

am desfacut azi la suprafata savege-ul! impecabil oameni buni! nici un dinte lipsa la coroane si la pinioane! totul este perfect, doar cvd-ul central fata e beleaua! dar si mai mare belea e faptul ca pinul care prinde cvd-ul de axul pinionului de atac are hexul de la imbus bushit si nu am nici o idee cum sa il scot de acolo ... nu mai zic, ca s-a folosit probabil thread lock rosu! :ph34r:

BAJA
5SC 30cc gas

0

#2568 Useril este offline   soarece 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 July 2013 - 01:05 PM

Vezi postareahassel, la 05 July 2013 - 12:05 PM, a spus:

am desfacut azi la suprafata savege-ul! impecabil oameni buni! nici un dinte lipsa la coroane si la pinioane! totul este perfect, doar cvd-ul central fata e beleaua! dar si mai mare belea e faptul ca pinul care prinde cvd-ul de axul pinionului de atac are hexul de la imbus bushit si nu am nici o idee cum sa il scot de acolo ... nu mai zic, ca s-a folosit probabil thread lock rosu! :ph34r:

cvd-ul vine...pinu-ul e belea,eu n-am reusit sa desfac unul de pe trenul din cutie si am aruncat tot de draci....da-i cald,nu incerca cu bormasina ca ai sa strici de-a spirale de-ti vine rau...
alta culeasa din popor :
0

#2569 Useril este offline   hassel 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 July 2013 - 01:26 PM

Vezi postareasoarece, la 05 July 2013 - 01:05 PM, a spus:

cvd-ul vine...pinu-ul e belea,eu n-am reusit sa desfac unul de pe trenul din cutie si am aruncat tot de draci....da-i cald,nu incerca cu bormasina ca ai sa strici de-a spirale de-ti vine rau...

tare ma tem de problema asta! acum nu mai am timp sa mesteresc, clar trebuie sa incalzesc, dar macar ma bucur ca e doar atat! daca pun dogbone cred ca nu mai am probleme! a ramas fara nimic cvd-ul ala pin piulite si ce mai avea pe acolo!

BAJA
5SC 30cc gas

0

#2570 Useril este offline   soarece 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 July 2013 - 02:48 PM

dogbone...ala vine !
alta culeasa din popor :
0

#2571 Useril este offline   hassel 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 July 2013 - 03:15 PM

Vezi postareasoarece, la 05 July 2013 - 02:48 PM, a spus:

dogbone...ala vine !

stiu ca ai zis tu ca imi pui! dar toba a ajuns? nu cumva ai nevoie de si de cot pentru ea?

BAJA
5SC 30cc gas

0

#2572 Useril este offline   soarece 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 July 2013 - 05:30 PM

Vezi postareahassel, la 05 July 2013 - 03:15 PM, a spus:

stiu ca ai zis tu ca imi pui! dar toba a ajuns? nu cumva ai nevoie de si de cot pentru ea?

a ajuns azi,pauza la mine,o iau luni....cot am pe masina,la ce sa mai trebuie ?am trimis azi un amic sa puna la posta coletul,sper ca l-a pus,eu am cam fost plecat cu treburi....parca-s imprastiat rau de la o vreme,sau sunt ? :huh: te rog sa ma scuzi,ma tin de cuvant,nu-ti face griji !!!sincer ca mi-e rusine la faza asta !

Aceasta postare a fost editata de soarece: 05 July 2013 - 05:34 PM

alta culeasa din popor :
0

#2573 Useril este offline   hassel 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 July 2013 - 05:41 PM

Vezi postareasoarece, la 05 July 2013 - 05:30 PM, a spus:

a ajuns azi,pauza la mine,o iau luni....cot am pe masina,la ce sa mai trebuie ?am trimis azi un amic sa puna la posta coletul,sper ca l-a pus,eu am cam fost plecat cu treburi....parca-s imprastiat rau de la o vreme,sau sunt ? :huh: te rog sa ma scuzi,ma tin de cuvant,nu-ti face griji !!!sincer ca mi-e rusine la faza asta !

stai chill ca nu e problema, nu te mai tot scuza! daca ai vazut NCIS stii despre ce vorbesc! ma gandeam ca la buku aia avea o smecherie in capat de la cot, si parca nu e la fel cu garnitura aia de cauciuc pe care o pun eu la taote masinile, de asta ziceam de cot!

BAJA
5SC 30cc gas

0

#2574 Useril este offline   e.cata 

• Banned
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 July 2013 - 06:15 PM

Vezi postareahassel, la 05 July 2013 - 05:41 PM, a spus:

stai chill ca nu e problema, nu te mai tot scuza! daca ai vazut NCIS stii despre ce vorbesc! ma gandeam ca la buku aia avea o smecherie in capat de la cot, si parca nu e la fel cu garnitura aia de cauciuc pe care o pun eu la taote masinile, de asta ziceam de cot!

wei... poate totusi o termini pana duminik, cand iesim pi camp...
mai fac o baie!
0

#2575 Useril este offline   hassel 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 July 2013 - 06:58 PM

Vezi postareae.cata, la 05 July 2013 - 06:15 PM, a spus:

wei... poate totusi o termini pana duminik, cand iesim pi camp...

gresit mentionat "iesim" ! iesiti ca eu sunt full si sambata si duminica! sunt in extaz! de aia nici nu ma grabesc asa de tare! tocmai saptamana viitoare pot sa merg si eu!

BAJA
5SC 30cc gas

0

#2576 Useril este offline   e.cata 

• Banned
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 July 2013 - 07:03 PM

Vezi postareahassel, la 05 July 2013 - 06:58 PM, a spus:

gresit mentionat "iesim" ! iesiti ca eu sunt full si sambata si duminica! sunt in extaz! de aia nici nu ma grabesc asa de tare! tocmai saptamana viitoare pot sa merg si eu!

mdea.. iar ma duc singur...
intr-un final cred ca le pun pe toate la vanzare...
poate trebuiesc cuiva cu mai mult timp k mine!
http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/wacko.gifhttp://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/wacko.gifhttp://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/wacko.gifhttp://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/wacko.gifhttp://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/wacko.gifhttp://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/wacko.gif
mai fac o baie!
0

#2577 Useril este offline   e.cata 

• Banned
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 July 2013 - 07:13 PM

dau savage-ul...
cu 3 seturi de roti, un set hpi dirt claws noi, un set hpi dirt claws folosite de 2-a ori, un set hpi dirt bonz.
2-a seturi de cvd
2-a seturi de planetare cromate hd
2-a seturi de planetare SHD de flux
cupe de flux
difuri de flux
cutie blocata o viteza
pack 2500mah.
sasiu de flux + motor termic
+ toate chestiile ce au venit cu conversia de de x la flux
rc tx-rx 2.4 jr

etc...
1500 lei

Aceasta postare a fost editata de e.cata: 05 July 2013 - 07:18 PM

mai fac o baie!
0

#2578 Useril este offline   e.cata 

• Banned
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 July 2013 - 07:25 PM

rectificare de pret, am fost tras de maneca ca e prea ieftin...
pret nou 1 995 lei
mai fac o baie!
0

#2579 Useril este offline   hassel 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 July 2013 - 07:35 PM

Vezi postareae.cata, la 05 July 2013 - 07:25 PM, a spus:

rectificare de pret, am fost tras de maneca ca e prea ieftin...
pret nou 1 995 lei

offff! e baut asta edi! a utilizat carmol! isi revine el maine!

BAJA
5SC 30cc gas

0

#2580 Useril este offline   soarece 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 July 2013 - 09:17 PM

Vezi postareahassel, la 05 July 2013 - 07:35 PM, a spus:

a utilizat carmol! isi revine el maine!

s-a defectat ? :lol: :lol: :lol: cata nu-ti mai ajunge fluence-ul ,vrei vreun bemveleu ceva ?

ON : savage-ul ala e OK,la cat timp si bani s-au bagat in el...la bursa lumea te ia la misto,iti da exemplu de cat costa unul nou sau alte abureli dar multi nu inteleg ca unul nou e stock(chel-fara optiuni ^_^ ,fara upgrade-uri si de multe ori upgrade-urle fac mai mult ca masina insasi :lol: ),eu is patit :lol:

Aceasta postare a fost editata de soarece: 05 July 2013 - 09:17 PM

alta culeasa din popor :
0

Arata acest topic

• 201 Pagini +
  • « Prima
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88