sandrei, la 19 February 2013 - 10:23 AM, a spus:
Ca un fan inrait de Savage indiferent de format , felicitari pentru proiectul inceput. Demult nu s-a mai apucat cineva de un full upgrade pentru Savage. Tine-ne la curent si pe noi cu noutatile ;) Am si dat subscribe la topic :p
multumesc, dar nu este intrutotu meritul meu. l-am cumparat cu piesele de aluminiu nemontate de la domnul Claudiu. in prima faza nu doream sa le montez dar avand ceva joc fuzetele si portfuzetele de pe spate le-am inlocuit pe toate.
rulmentii de la directie i-am gasit ieftini la gezaco si pt 25 lei toti 4 nu am mai stat pe ganduri.
update, atat pe fata cat si pe spate trebuie luat
2mm din bratul superior, un dremel e necesar, e prea lung si nu are unde sa se mai infileteze.
acuma astept cvd-urile pe fata si weekend-ul sa vina.
pana acuma
m-a impresionat placut, este foarte bine construit si pare rezistent. timpul imi va da dreptate sau nuhttp://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/pardon.gif
i-am schimbat si servo-urile cu unele ceva mai puternice.. pe acceleratie frana am pus un spektrum s200 si pe directie un power hd 1201.. astea le aveam prin casa. ca performante sunt mai bune ca cele stoc.
le-am izolat cu silicon la imbinari si acuma sunt water splash resistent.
rezervorul am vazut ca se freaca de sasiu, si am pus doua pad-uri antialunecare autoadezive si acum nu se mai misca asa tare si nici de sasiu nu freaca.
si caroseria a avut parte de ceva atentie, am mai taiat un pic din ea ca sa o pot monta mai jos... mult mai jos decat a venit. acuma arata mult mai bine.
poze cu progresul am sa pun mai pe seara cand ajung acasa.
bafta.
prisi, la 19 February 2013 - 11:07 AM, a spus:
Eu am avut pe savage CVd-uri fata spate,protejate cu burdufe.
Nu am avut probleme cu ele pret de vro 10-12 litri de gaz,dupa l-am vandut dar nu cred sa fi aparut probleme atat timp cat sunt curatate si gresate periodic.
poti sa imi spui te rog care sunt burdufele ce le-ai montat ? un link ceva?