Modelism - RHC Forum: HPI Savage Monster Truck - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 201 Pagini +
  • « Prima
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Ultima »

HPI Savage Monster Truck Discutii,probleme,rezolvari,tips and tricks Evaluare topic: -----

#1261 Useril este offline   MarinMircea 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 580
  • Inregistrat: 20-May 10
  • Interests:Automodelism
    Ciclism (in portii moderate)

Postat 23 September 2011 - 09:43 PM

sa nu incurci cumva T de la rotile dintate , cu T de la motoare , care inseamna infasurari (turns)
Firestorm 10t - la vanzare
Traxxas slash ultimate 4x4 VXL
0

#1262 Useril este offline   Stuffy 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 430
  • Inregistrat: 06-April 11
    Sporturi de Iarna

Postat 24 September 2011 - 02:18 PM

Trebuie sa fii Prost sa le incurci :drinks:
Bafta!
I reject your reality and substitute my own.
0

#1263 Useril este offline   MarinMircea 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 580
  • Inregistrat: 20-May 10
    Ciclism (in portii moderate)

Postat 24 September 2011 - 06:55 PM

nu tocmai , se mai creeaza confuzii pe tema asta , exemplu pe multe din videourile de pe youtube...
Firestorm 10t - la vanzare
Traxxas slash ultimate 4x4 VXL
0

#1264 Useril este offline   gabyshor 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 80
  • Inregistrat: 03-October 07

Postat 25 September 2011 - 12:46 PM

Vezi postareaKitty, la 20 September 2011 - 08:54 PM, a spus:

daca spurul e de plastic,el ar putea sa fie urmatorul care crapa,ar trebui sa te gandesti si la un upgrade spur metalic-clopot racing

salut!
ieri am golit 3 rezervoare si masina a mers super. fara nici o problema. azi insa, n-am golit nici macar un rezervor si s-a blocat, n-a mai vrut sa se miste.
spurul e barbierit complet, nu mai are nici urma de dinti pe el. :D
urmeaza spur metalic si clopot racing.
Kitty, ce se mai strica? :D
0

#1265 Useril este offline   gabyshor 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 80
  • Inregistrat: 03-October 07

Postat 25 September 2011 - 01:36 PM

Vezi postareagabyshor, la 25 September 2011 - 12:46 PM, a spus:

salut!
ieri am golit 3 rezervoare si masina a mers super. fara nici o problema. azi insa, n-am golit nici macar un rezervor si s-a blocat, n-a mai vrut sa se miste.
spurul e barbierit complet, nu mai are nici urma de dinti pe el. :D
urmeaza spur metalic si clopot racing.
Kitty, ce se mai strica? :D

am uitat sa spun, s-a stricat si frana. discul din partea din spate a sarit de la locul lui si e ciupit pe margine, nu cred ca se mai poate folosi.
0

#1266 Useril este offline   Kitty 

• RC Addict
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4563
  • Inregistrat: 11-July 08
  • Interests:RC,Cars.....

Postat 25 September 2011 - 09:29 PM

discul de frana nu imi dua seama cum a sarit de la loc...... 8)

ce as mai recomanda eu...sa ai la receptie un hump-pack,in loc de 4 baterii AA,are mult mai multa putere si tine mai mult,ar fi indicat ca pe furtunul dintre toba si rezervor sa pui un radiator de racire si ar fi bine sa modifici sistemul de accelerare/franare

Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
0

#1267 Useril este offline   Stuffy 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
    Sporturi de Iarna

Postat 26 September 2011 - 10:14 AM

Si ar mai fii bine sa legi cu o brida de plastic.... habar n`am cum sa`ti explic.. pun o poza. :)
Imagine atasata: IMGP7651.JPG
Trebuie sa legi cu un arici/soricel/brida cele 2 brate de la bumper ca sa nu`ti sara axul care tine bascula.
P.S. sa nu strangi tare brida. Doar cat sa stea acolo.
Bafta!
0

#1268 Useril este offline   Kitty 

• RC Addict
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 30 September 2011 - 10:58 PM

ala e primul lucru care trebuie facut,cred ca in posturile anterioare de pe acest topic,este postata aceasta idee.oricum stuffy bine ca ai mentionat-o,poate multa lume nu se mai uita in urma.pe viitor recomand si schimbarea rotilor.gumele de fabrica sunt ok,insa in teren accidentat nu prea au aderenta,recomand nubzurile sau daca sunt ceva banuti,Nubz Conversion Kit

Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
0

#1269 Useril este offline   prisi 

• scale addicted
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1299
  • Inregistrat: 03-January 08
  • Interests:Automodelism,motociclism,parapantism,caiac,ciclism

Postat 01 October 2011 - 11:02 AM

un upgrade destul de ok pentru savage sunt amortizoarele de aluminiu,sau big bore.cu alea stoc topaie ca un iepure.
dupa cum a spus si kitty throttle/brake linkage ar trebui inlocuit cu unul gen OFNA,ala original are intarzieri,destul de mici dar se simt.
servo,din cate am inteles le-ai schimbat,ca alea stoc is un dezastru.
daca nu are deja,o toba de aluminiu ar fi buna.
ar mai fi multe de schimbat sa ajunga o masina exceptionala,dar si asa e destul de buna si indura foarte multe.
desi nu mai sunt posesor de savage,pot sa spun ca a fost una din cele mai rezistente si distractive masini nitro pe care le-am avut.cu siguranta daca o sa pot o sa-mi mai iau una.
If it is to be it is up to me
0

#1270 Useril este offline   savagexss 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 154
  • Inregistrat: 20-September 11

Postat 19 October 2011 - 08:14 PM

am nevoie o schema pt remontare a unui motor de hpi savage x ss big block cod motor K 4.6 nu e motorul f 4.6 sa nu-l confundati va rog !
mi s-a rupt biela si acuma nu stiu cum a venit in camasa pistonul si biela !

si daca imi puteti da un filmuleti sau o schema cum pot regla un carburator de k 4.6 specific ca am 4 reglaje nu numa 3 ! e cel original nu a fost schimbat !

multumesc anticipat daca cineva nu-l da gratis atunci sa-mi zica cat vrea ca nu mai astept sa ma mai dau cu masinuta :)

va rog dati-mi aici un raspuns(mp) sau smazy_tyby@yahoo.com

Imagine atasata: 15201_30.jpg
HPI Savage X SS for ever !!!!
0

#1271 Useril este offline   Kitty 

• RC Addict
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 19 October 2011 - 09:54 PM

este imposibil sa ai 4 reglaje,ai 3 suruburi de reglare,dintre care unul este relantiul

Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
0

#1272 Useril este offline   Stuffy 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
    Sporturi de Iarna

Postat 31 October 2011 - 12:15 PM

El spunea si de surubul ala de sub Jiglor, la dreapta fata de surubul de relanti.
Sa nu umbli decat la cele 3 suruburi de reglaj! (High, Low speed nedle si idle screw)
Bafta!
0

#1273 Useril este offline   Stuffy 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
    Sporturi de Iarna

Postat 31 October 2011 - 12:19 PM

Aaa si pistonul are o scobitura pe o parte. Pistonul trebuie sa stea cu scobitura aia spre carburator.
0

#1274 Useril este offline   cornel-b 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 276
  • Inregistrat: 04-June 08

Postat 02 November 2011 - 05:47 PM

Vezi postareaKitty, la 19 October 2011 - 09:54 PM, a spus:

este imposibil sa ai 4 reglaje,ai 3 suruburi de reglare,dintre care unul este relantiul

carburatorul de pe K 4.6 este diferit de cel de pe F 4.6,are un jiglor in plus, care este bun sa iti ofere adevarate batai de cap(cu timpul se distrug garniturile si incepe sa traga aer fals pe acolo).

@savage xss, se gaseste pe net manualul motorului:

http://www.hpiracing...15201/15201.pdf

Aceasta postare a fost editata de cornel-b: 02 November 2011 - 05:49 PM

0

#1275 Useril este offline   Kitty 

• RC Addict
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 November 2011 - 10:53 PM

am si eu K,dar sa mor de am umblat vreodata la 4 reglaje.tot timpul am umblat doar la 3.daca te referi la cel de mid range,eu nu ii vad rostul,nu am umblat la el niciodata si chiar nu am afectat de acest lucru

Aceasta postare a fost editata de Kitty: 09 November 2011 - 10:55 PM

Axial SCX10.3
Absima Sherpa
Axial Base Camp
0

#1276 Useril este offline   dany_demon 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 90
  • Inregistrat: 03-January 11

Postat 14 November 2011 - 05:31 AM

salutari la toata lumea !!! sunt si eu un posesor de Savage dar al meu este electric ( Savage Fulx HP ) am avut cateva probleme cu ea dar din cauza k am fost sfatuit oarecum eronat in privinta cu diferentialele care le avea pe ea dar au fost schimbate cu diff bulletproof cu 29 de dinti pentru ca cele vechi erau acelea cu 43 de dinti dupa o inspectie mai "amanuntita" adica desfacere completa am vazut k are multe piese agravate si am decis sa le schimb tot ce era pe duca, parti din plastic, toti rulmentii au fost schimbati cu rulmenti de foarte buna calitate, am observat ca motorul avea un crantanit si am afalt k un rulmet era dus, i-am schimbat pe amandoi, masina mea era ca noua la fel de agresiva chiar mai bn, si acum am alta problema care ma ingrijoreaza in esc sunt 3 condensatoare de 390 uF/ 35V care au inceput sa se cam umfle eu le am un pic cu electronica si am decis sa le schimb acum nu stiu daca e bn ce fac si va cer ajutor eu nu am gasit condensatoare de valoarea aceea dar am gasit unele mai mari respectiv de 470 uF/35V si din cate stiu eu nu afeacteaza cu nimic doar ajuta esc cand are descarcarile acelea mari, atenueaza din consumul bateriei cand suge motorul curent mult. voi ce ma sfatutiti sa fac ? poate gresesc eu din punct de vedere al valorii mai mari. Multumesc anticipat!!
HPI Savage Flux HP - Flux Tork 2200KV motor + Tekin RX8 ESC
0

#1277 Useril este offline   Drifter. 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 62
  • Inregistrat: 14-October 11
  • Interests:Automodelism,mountain bike

Postat 14 November 2011 - 07:47 AM

Vezi postareadany_demon, la 14 November 2011 - 05:31 AM, a spus:

salutari la toata lumea !!! sunt si eu un posesor de Savage dar al meu este electric ( Savage Fulx HP ) am avut cateva probleme cu ea dar din cauza k am fost sfatuit oarecum eronat in privinta cu diferentialele care le avea pe ea dar au fost schimbate cu diff bulletproof cu 29 de dinti pentru ca cele vechi erau acelea cu 43 de dinti dupa o inspectie mai "amanuntita" adica desfacere completa am vazut k are multe piese agravate si am decis sa le schimb tot ce era pe duca, parti din plastic, toti rulmentii au fost schimbati cu rulmenti de foarte buna calitate, am observat ca motorul avea un crantanit si am afalt k un rulmet era dus, i-am schimbat pe amandoi, masina mea era ca noua la fel de agresiva chiar mai bn, si acum am alta problema care ma ingrijoreaza in esc sunt 3 condensatoare de 390 uF/ 35V care au inceput sa se cam umfle eu le am un pic cu electronica si am decis sa le schimb acum nu stiu daca e bn ce fac si va cer ajutor eu nu am gasit condensatoare de valoarea aceea dar am gasit unele mai mari respectiv de 470 uF/35V si din cate stiu eu nu afeacteaza cu nimic doar ajuta esc cand are descarcarile acelea mari, atenueaza din consumul bateriei cand suge motorul curent mult. voi ce ma sfatutiti sa fac ? poate gresesc eu din punct de vedere al valorii mai mari. Multumesc anticipat!!

Simplu tot ce trebuie sa faci este sa cumperi ul alt esc <_< . Nu cred ca trebuie sa te complici atat avand in privire ca nici nu prea gasesti codensatori de aceias valoare. Cu stima
Pamantul este limita pentru ca mai jos dam de apa.
0

#1278 Useril este offline   dany_demon 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 14 November 2011 - 04:25 PM

Vezi postareaDrifter., la 14 November 2011 - 07:47 AM, a spus:

Simplu tot ce trebuie sa faci este sa cumperi ul alt esc :D . Nu cred ca trebuie sa te complici atat avand in privire ca nici nu prea gasesti codensatori de aceias valoare. Cu stima

Scuze ca o zic dar un esc pt mamaba monster este 680 RON si chiar nu imi mai pot permite sa fac o astfel de investitie in momentul acesta :) stima!!
0

#1279 Useril este offline   vgeorge 

• Membru Fondator MDT
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2700
  • Inregistrat: 31-August 09

Postat 14 November 2011 - 05:40 PM

Dany, intreabal pe EBA daca totul ar fi ok
El le are cu esc-urile si cred ca stie raspunsul la cererea ta. :drinks:
Racing
-Associated B7 - buggy 2wd electric
-Associated B74.2 - buggy 4wd electric
-Mugen MTC2 - stock/mod touring electric
-Associated SC6.2 - short course 2wd electric
-Losi SCTE 2.0 - short course 4wd electric
-Mugen MBX5T - truggy nitro
-Mugen MBX6 - buggy nitro
-Kyosho MR03 - 1/28 box stock
-GLR racing - 1/28 mod
-Garbage collection - Crawler performance scale

[center]Club
C.S.T.A. Bucuresti
0

#1280 Useril este offline   Drifter. 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 62
  • Inregistrat: 14-October 11
  • Interests:Automodelism,mountain bike

Postat 14 November 2011 - 11:15 PM

Scuze. nu am stiut ca ai mamba monster
Pamantul este limita pentru ca mai jos dam de apa.
0

#1281 Useril este offline   dany_demon 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 15 November 2011 - 03:18 AM

multumesc pt indicatie nenea George ;)
0

#1282 Useril este offline   Stuffy 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
    Sporturi de Iarna

Postat 15 November 2011 - 08:24 PM

Vezi postareadany_demon, la 14 November 2011 - 05:31 AM, a spus:

Eu zic sa`l trimiti lui EBA, sau sa`l intrebi.. pentru ca nu`i de gluma cu Savage Flux HP. Ia foc ceva si e compromisa toata masina.
Parerea mea :good:
Baftaa! :wacko:
0

#1283 Useril este offline   dany_demon 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 16 November 2011 - 04:28 PM

am rezolvat i-am pus pe cei de 470 uF totu este ok nu am avut cum sa il intreb pe nenea EBA i-am pus si niste faruri frumoase sunt cu invertoare tensiunea la iesiri este de 20V si sunt foarte luminoase urmeaza niste stopuri si cam asta e si sper o caroserie draguta cu o tema care o am deja in minte dar mai treb $$ :lol:

Aceasta postare a fost editata de dany_demon: 16 November 2011 - 04:29 PM

0

#1284 Useril este offline   ivan alexandru 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 651
  • Inregistrat: 09-March 10

Postat 17 November 2011 - 05:46 PM

baieti cine are e-savage?s-au cam dus motoarele mele brushed si ma gandeam sa trec pe brushless..a facut cineva asta?dc da ce combo recomandati?ceva mai ieftin...mai trebuie modificat si altceva la savage dc ii pui brushless?astept cateva sfaturi..10x
1:10 MST XS-Drift, Ford mustang cabrio Reely 1:10, Rc plane Piper J Cub 2.6m, Traxxas E-MAXX brushless, Axial SCX 10
0

#1285 Useril este offline   dany_demon 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 18 November 2011 - 12:04 AM

Vezi postareaivan alexandru, la 17 November 2011 - 05:46 PM, a spus:

baieti cine are e-savage?s-au cam dus motoarele mele brushed si ma gandeam sa trec pe brushless..a facut cineva asta?dc da ce combo recomandati?ceva mai ieftin...mai trebuie modificat si altceva la savage dc ii pui brushless?astept cateva sfaturi..10x

gasest combouri pe tower la preturi bune :rolleyes:
0

#1286 Useril este offline   Rapperul 

• ••• Respect Me , NOOB •••
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 962
  • Inregistrat: 08-July 11
  • Interests:> Bodybuilding <

Postat 27 December 2011 - 06:13 PM

Salutare dragi colegi posesori de Savage , de curand am intrat si eu in posesia unui Savage in urma unui schimb cu fostu` meu E-Firestormu`... Sa va zic cateva despre el ... este un Savage x4.6 la baza , dar a fost convertit brushless , are un motor de 2850kv ( nu stiu sigur ! ) 6s si un esc de aero tot 6s 200A si burst am inteles ca ajunge pe undeva pe la 450-600 maxim ... unele piese din acest automodel SUPERB au fost schimbate , acuma are pe el full RPM unghiuri de fuga , full RPM bascule , arcuri medii mov , diferential fata stock , diferential spate Bulletproof Heavy Duty , planetare full Heavy-Duty , diverse piese din aluminiu , si cam atat pentru un moment :) acuma functioneaza in urmatoarea configuratie : Combo`ul mentionat mai sus , 2 li`po de 6000 2s2p 35-45c si statie in 2.4 HK ! Este un automodel superb din toate punctele de vedere ! Acuma sa pun niste poze cu monstrul .
PS: o sa pun si o poza informativa cu savage`u pe langa firestorm !

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: Savage.JPG

> > > Pro Bodybuilder < < <
________________________________________________________________________________________________________________________

~ Topicul meu cu Feed-Back ~
0

#1287 Useril este offline   Rapperul 

• PipPipPipPipPipPip

Postat 27 December 2011 - 06:16 PM

Poze !

Sunt prea mari si o sa pun cate una ca sa fie si calitate dar si dimensiuni potrivite !

Diferenta :

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: Savage 1.JPG

________________________________________________________________________________________________________________________

0

#1288 Useril este offline   Rapperul 

• PipPipPipPipPipPip

Postat 27 December 2011 - 06:18 PM

Alta

Si acuma diferenta dintre savage si firestorm :

Cam atat despre el , cu timpu voi mai pune poze si informatii despre el !

Sper sa va placa pozele !

Stima , Manu ! :)

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: Savage 2.JPG
  • Imagine atasata: 337436_305564336151235_100000930142376_923947_585091919_o.jpg

Aceasta postare a fost editata de Rapperul: 27 December 2011 - 06:19 PM

0

#1289 Useril este offline   Stuffy 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
    Sporturi de Iarna

Postat 24 January 2012 - 08:08 PM

Upgradeuri :( :D
Imagine atasata: IMG_2012012431913.jpg
Imagine atasata: IMG_2012012444108.jpg
Imagine atasata: IMG_2012012445838.jpg
Baftaa!
0

#1290 Useril este offline   Rapperul 

• PipPipPipPipPipPip

Postat 26 January 2012 - 12:22 AM

Vezi postareaStuffy, la 24 January 2012 - 08:08 PM, a spus:

foarte tare , misto de voi cei cu termice si cu waterproof ca pute`ti sa va da`ti iarna... apropo are careva din greseala un differential de savage heavy duty bulletproof sau macar heavy duty ?

Manu ! :angry:

0

Arata acest topic

• 201 Pagini +
  • « Prima
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Ultima »

Raspuns rapid