Salut Radu,
Nici eu nu m-am lecuit.......dar modelul meu sta inca in cutie in asteptarea motorizarii......
Unul dintre prietenii zburatori din iasi, a avut modelul similar, pe care l-a zburat numai de cateva ori la sandou. Din nefericire a avut un crash din care a rezultat avarierea fuselajului.....asa ca am achizitionat eu epava....asa ca cuma am doua bucati din care unul va ramane panor iar celalat moto.
Problemele au apartut (din cata mi-am dat deama) si datorita mecanismului de actionare al franelor aerodianmice. In pozitia inchis, in viraj sau cel mai bine se vede cu modelul pe spate, ca franele ies din locasul lor, una mai mult decat cealalta.......
Din spusele colegului meu modelul are nevoie de viteza...........sau de vant la panta
Ar trebui ca actionarea franelor si a trenului de aterizare sa fie puse pe acelasi canal....parerea mea...
Trebuie cautate cu atentie eventualele imperfectiuni de constructie ale fuselajului.......(asta am vazut la al meu care-i numai CMPro, iar al colegului are si marcajele de control de la Jamara)
In rest.....un aeromodel superb (sper sa si zboare la fel de frumos)
Aterizari placute
Aceasta postare a fost editata de tetea: 11 January 2009 - 08:29 PM