Modelism - RHC Forum: Intalniri la zbor pentru Ploiesteni si nu numai - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 228 Pagini +
  • « Prima
  • 158
  • 159
  • 160
  • 161
  • 162
  • Ultima »

Intalniri la zbor pentru Ploiesteni si nu numai Urleta,Tariceni.

#4771 Useril este offline   soryn65 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 777
  • Inregistrat: 08-September 10
  • Interests:calatoriile;masinile si mai nou aeromodelism

Postat 30 December 2013 - 04:16 PM

Nu zboara agresiv Gaby,zboara cu foarte multa indemanare. Ore multe de zbor si chiar simulator.

Aceasta postare a fost editata de soryn65: 30 December 2013 - 04:16 PM

0

#4772 Useril este offline   soryn65 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 30 December 2013 - 10:20 PM

Ce ziceti de asta....?

0

#4773 Useril este offline   gabyyo9inu 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 558
  • Inregistrat: 07-December 12
  • Interests:Tot ce zboara radiocomandat si nu numai...

Postat 01 January 2014 - 12:17 PM

Nu este o problema ptr. el,daca zboara printro padure stufoasa... :unsure:
GabyYO9INU
0

#4774 Useril este offline   marius_paturan 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 827
  • Inregistrat: 09-December 12
  • Interests:RC SI PESCUIT

Postat 02 January 2014 - 10:59 AM

LA MULTII ANI NATIUNE,ia spuneti baieti cand deskidem si noi sezonul pe 2014 :clapping: :drinks:
Dji mavic mini
kunulun.2000m
aripa x-5

rx/tx
turnigy 9x v2
0

#4775 Useril este offline   soryn65 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 02 January 2014 - 02:18 PM

Daca vremea este frumoasa maine 03.01.2014 asa cum sa anuntat pana la 12 grade in jur de ora pranzului voi
deschide sezonul aeromodelistic 2014. Ramane sa ma hotarasc unde voi zbura. Prognoza pe urmatoarele
10 zile se anunta frumoasa si calda.Ramane de vazut.
Aterizari line tuturor.
0

#4776 Useril este offline   marius_paturan 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 02 January 2014 - 02:27 PM

Vezi postareasoryn65, la 02 January 2014 - 02:18 PM, a spus:

Daca vremea este frumoasa maine 03.01.2014 asa cum sa anuntat pana la 12 grade in jur de ora pranzului voi
deschide sezonul aeromodelistic 2014. Ramane sa ma hotarasc unde voi zbura. Prognoza pe urmatoarele
Aterizari line tuturor.

ok soryne asteptam semnalu de decolare :good:
Dji mavic mini
kunulun.2000m
aripa x-5

rx/tx
turnigy 9x v2
0

#4777 Useril este offline   gabyyo9inu 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 02 January 2014 - 03:45 PM

Vezi postareasoryn65, la 02 January 2014 - 02:18 PM, a spus:

Aterizari line tuturor.

Si eu si eu... :rolleyes:
GabyYO9INU
0

#4778 Useril este offline   soryn65 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 02 January 2014 - 08:13 PM

Atunci maine deschidem sezonul de zbor

DECLAR SEZONUL 2014 DESCHIS

0

#4779 Useril este offline   ender67 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2308
  • Inregistrat: 15-September 13

Postat 04 January 2014 - 11:48 AM

Vezi postareasoryn65, la 02 January 2014 - 08:13 PM, a spus:

Atunci maine deschidem sezonul de zbor

DECLAR SEZONUL 2014 DESCHIS

Unde ne intalnim si la ce ora?
0

#4780 Useril este offline   marius_paturan 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 04 January 2014 - 03:08 PM

priveste aici gabytu http://youtu.be/tNulEa8LTHI

Aceasta postare a fost editata de marius_paturan: 04 January 2014 - 03:08 PM

Dji mavic mini
kunulun.2000m
aripa x-5

rx/tx
turnigy 9x v2
0

#4781 Useril este offline   marius_paturan 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 04 January 2014 - 06:13 PM

salutare sorine,noi, adica gaby si marusica am deskis zezonul pe 2014 :drinks: adica sa zburat cu drona :yahoo: asteptam sa andrepte vremea sa ne gasim cu toti bafta si aterizari line :good:
Dji mavic mini
kunulun.2000m
aripa x-5

rx/tx
turnigy 9x v2
0

#4782 Useril este offline   soryn65 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 05 January 2014 - 01:03 PM

Gabytule fa cateva poze cu drona care ai cumparato sa vedem cu ce te lauzi.Asteptam pozele eventual un filmulet cu ea.Zboruri si aterizari line.
0

#4783 Useril este offline   soryn65 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 05 January 2014 - 01:08 PM

Gabytule asteptam poze eventual un filmulet cu noua ta jucarie second.Pune ceva dupamiaza sa ne clatim si noi ochii.Zboruri line.

0

#4784 Useril este offline   marian_S_petre 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 30
  • Inregistrat: 04-January 14
  • Interests:Elicoptere, Prieteni

Postat 05 January 2014 - 01:10 PM

Salut si bine v-am gasit.
Sunt pasionat de aeromodele. De curand am achizitionat o chinezarie de la un domn din Bucuresti. Model FQ777 727
link:
am nevoie de ceva piese la el (Rotitele dintate de la motoare 2bucati, Pale elicii rotor 4bucati)..daca vrea cineva si are asa ceva i-as fi foarte recunoscator( orice piesa care nu o mai folositi este bine venita). Sunt din Ploiesti. Daca ma primiti si pe mine cand aveti voi chef de zbor as fi foarte incantat, macar cu privitul si cu jucaria ca nu am fonduri sa imi iau ceva mai bun :(

Yd: marian_S_petre@yahoo.com
Tel: 0723080777

Va urez zboruri cat mai placute si fara pagube.
Cu respect,
Marian
Imagine postata
TEL : 0723080777
Yd: marian_S_petre
0

#4785 Useril este offline   gabyyo9inu 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 05 January 2014 - 03:25 PM

Vezi postareasoryn65, la 05 January 2014 - 01:03 PM, a spus:

Gabytule fa cateva poze cu drona care ai cumparato sa vedem cu ce te lauzi.Asteptam pozele eventual un filmulet cu ea.Zboruri si aterizari line.

Salve Soryn65 salve tuturor :hi: , Deocamdata asteapta receptor 7ch(dupa 15.01.2014)ma voi ocupa de el. Poze si o filmare cu quadul de la fostul proprietar (coleg aero.)...http://www.youtube.com/watch?v=XUdHRT9G__M
aici este primul zbor cu aceasta placa stm32f3discovery. Iar aici poze de pe forum,vanzari...http://www.rhcforum.ro/topic/56484-vand-tot/...Va urez numai bine zboruri line!!! :friends:
GabyYO9INU
0

#4786 Useril este offline   gabyyo9inu 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 05 January 2014 - 03:40 PM

Vezi postareagabyyo9inu, la 05 January 2014 - 03:25 PM, a spus:

Salve Soryn65 salve tuturor :hi: , Deocamdata asteapta receptor 7ch(dupa 15.01.2014)ma voi ocupa de el. Poze si o filmare cu quadul de la fostul proprietar (coleg aero.)...http://www.youtube.com/watch?v=XUdHRT9G__M
aici este primul zbor cu aceasta placa stm32f3discovery. Iar aici poze de pe forum,vanzari...http://www.rhcforum.ro/topic/56484-vand-tot/...Va urez numai bine zboruri line!!! :friends:

Vad ca link-ul cu filmuletul,este gresit... :pardon: Poate functioneaza acesta...http://www.youtube.com/watch?v=XUdHRT9G__M
GabyYO9INU
0

#4787 Useril este offline   marius_paturan 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 05 January 2014 - 03:52 PM

Vezi postareamarian_S_petre, la 05 January 2014 - 01:10 PM, a spus:

Salut si bine v-am gasit.
Sunt pasionat de aeromodele. De curand am achizitionat o chinezarie de la un domn din Bucuresti. Model FQ777 727
link:
am nevoie de ceva piese la el (Rotitele dintate de la motoare 2bucati, Pale elicii rotor 4bucati)..daca vrea cineva si are asa ceva i-as fi foarte recunoscator( orice piesa care nu o mai folositi este bine venita). Sunt din Ploiesti. Daca ma primiti si pe mine cand aveti voi chef de zbor as fi foarte incantat, macar cu privitul si cu jucaria ca nu am fonduri sa imi iau ceva mai bun :(

Yd: marian_S_petre@yahoo.com
Tel: 0723080777

Va urez zboruri cat mai placute si fara pagube.
Cu respect,
Marian

salutare domnul marian,binenteles ca te asteptam cu drag printre noii deabia marim gasca numai bine si sa nevedem la zbor :drinks:
Dji mavic mini
kunulun.2000m
aripa x-5

rx/tx
turnigy 9x v2
0

#4788 Useril este offline   eellaa 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 323
  • Inregistrat: 10-November 11
  • Interests:Elicoptere, Avioane & Planoare

Postat 05 January 2014 - 08:46 PM

@Marian_S_Petre bine ai venit printre noi. Urmareste cand ies colegii si hai la o intalnire sa vezi cateva modele, sa iti faci o idee (din cauza unor probleme personale o sa particip mai mult aici pe forum si foarte rar pe camp).

Legat de acel Heli, este ok sa te joci in casa ( asta daca gasesti piese pentru el) dar atat - nu ii place cand bate vantu. Parerea mea este ca mai bine citeai forumu o luna, intrai in discutie cu noi la camp si ulterior achizitionai ceva. Din punctul meu de vedere acesta este o jucarie nu aeromodel si daca l-ai achizitionat si cu acele piese defecte ai reusit mai mult sa pierzi niste bani.

PS: Recomand simulatoru - daca nu te plictisesti repede poate sa fie o metoda foarte buna de a cheltui mult mai putin pe reparatii si sa iti formezi anumite reflexe
PS2: Este un hobby costisitor ( pentru inceput ai nevoie macar de : statie, aeromodel cu electronica, acumulator(i), incarcator)
0

#4789 Useril este offline   ender67 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2308
  • Inregistrat: 15-September 13

Postat 07 January 2014 - 02:13 AM

Mosu' a fost darnic anul asta si mi-a lasat sub brad doua zburatoare: un Bixler 1.1 kit si un J3 Old Timer (de fapt 3, Piper-ul in dublu exemplar, unul pentru mine si unul pentru un fin cu aniversarea zilei de nastere pe 31 decembrie .. de ziua lui i-am pregatit un starter kit cu Piper + statie 2.4 GHz Art-tech, 2 Lipo, incarcator, ESC, motor, seturi de propellere de diverse dimensiune si tot ce mai trebuie la casa modelistului - in paranteza fie spus acum cateva luni i-am facut cadou in elicopter mini si se pare ca a ajuns destul de dibaci, face aterizari la punct fix chiar si in conditii de vant). Poate il aduc la zbor intr-un week-end.
Dar sa revenim la "pasarici". Am montat Bixler-ul, fara multe modificari, nu am avut bara sau teava de CF, doar putin scoci lat pus pe fuselaj pe partea ventrala si pe bordul de atac, plus dublarea la suprafetele de control ...aici cred ca e cam in plus deocamdata, si articulatia mi s-a parut destul de groasa si rigida dar nu pot fi sigur ca e primul KIT/ARF de spuma si nu am o experienta anterioara...oricum am in plan schimbarea cu balamale "adevarate" la prima ocazie. Si am ajuns la partea de motorizare, la care mi-am dat seama ca e o potentiala problema. Am un set de cateva motoare, dar nu exact motorul recomandat (2620 cu 1850 sau 1900 KV e trecut in specificatiile de la HobbyKing, dar motorul nu se gaseste de vanzare). Si bineinteles ca nu m-a dus capul sa comand motorul recomandat pe forumuri (un 2826/2200KV) decat dupa cele doua pachete de la HK erau pe drum (si al doile cu o intarziere, deja se simteau valurile de livrari de dinainte de Craciun).
Lunile trecute cumparasem din Romania un 2830/1000KV, si doua motorase 2208 de 1100 si 1800 KV. De la HobbyKing am luat apoi un E-max CF2812 (cam 1500 KV) si CF2822 (1200KV) si un Turnigy 2830/1000KV "adevarat" pe care intentionam sa il pun pe Beaver-ul reparat intre timp. N-am rezistat si am luat si doua motoare din seria "Donkey" ...dar astea pot sa le pun si la drujba, tractiune de peste 1 Kg, nu merg la Bixler. Si acum sa explic problema pe care o am cu motoarele.
Denumirea motoarelor nu te prea ajuta, ar trebui sa iti ofere ceva date despre dimensiuni (diametru si lungime) poate si ceva numar de infasurari si daca ai noroc gasesti pe site ceva date pe linga KV si poate consum maxim si o liniuta gen "cu lipo 3s si elice 9x5 ai tractiune de 500g la un consum de 10A".
Daca sapi mai adanc dai de date suplimentare pe www.flybrushless.com, nu neaparat la producatorul respectiv dar un motor similar tot gasesti, si vezi ce tractiune poti sa ai si ce consum pentru mai multe dimensiuni de propeller. La o adica magnetii de neodynium sunt cam standard, conteaza la o adica cum e facuta infasurarea (grosime sarma de bobinaj si numar de spire) .. in principiu daca nu gasesti motorul pe care l-ai cumparat ai mare sanse sa-l gasesti pe tat-su (motorul "de firma" dupa care a fost copiat) sau un verisor (o alta chinezarie asemanatoare si care e mai de mult pe piata sau e la un pret mai mare). BTW, cam ce gasesti "afara" apare in magazinele on-line de la noi la un pret mai mult decat dublu. In conditiile in care un pachet cam fara limita de greutate de la depozitul HK din Olanda ajunge in Romania la poarta prin curier pentru magnifica suma de 13.5 USD (cam 50 de lei) nu merita sa mai cumperi din Romania - daca vreti ceva de la HK va pot ajuta...asa am un motiv sa fac o comanda si in 2014 ca pentru un motor nu ma incumetam.
Toate sunt bune si frumoase in teorie, si e un mod placut de a freca menta intr-o seara de iarna...dar sa revin la ce ma framanta.
Motorasele pe care le-am luat din Romania sunt cam din aceasi clasa cred ca si de acelasi producator (HiModel ...le-am gasit si la ei pe site). Si astea si cele E-max CF2812 si CF2822 sunt cam in jur de 40g, si cred ca producatorul zice ca au in jur de 150W. 6-7 dolari dai (sau dublu in Romania)...atat fac. Il poti pune la un "foamie" de in jur de 500gr, si ar trebui sa aiba o tractiune decenta. Le-am vazut la zbor ce pot, le-am pus si pe banc (watt-metru in-line si tractiune) si sunt bune pentru clasa 400 / 600 gr. Pe banc am consum de 10-11 A si cam asta e ceea ce "simti"...un motor de 100-120W. Problema apare daca vrei sa il pui la ceva clasa 400 dar mai greu (Beaver-ul de Jamara e cel mai bun exemplu...suprafata alara mica, aripa plasata destul de in fata aproape te obliga la o baterie mare ca sa il centrezi...daca il duci pe la 800+ grame nu ai sanse sa il ridici de la sol cu un 2830 generic...luat din Romania). Ca sa zic asa, sunt 2830 si 2830...vezi ce am luat de la TgMures si ce am luat din Olanda.
Asa ca pentru el am trecut la urmatoarea "clasa", peste 10 USD (Turnigy, fara alte briz-briz-uri gen AeroDrive sau NTM sau mai stiu eu ce). Dar deja ai alta senzatie, dimensiuni mai mari, fara jocuri in rulmenti, cam 50gr. Producatorul nu se sfieste sa zica ceva de 210W la 2830/1000KV si 342W la 2826/2200KV. 2200KV e ceea ce recomanda lumea pe forumuripentru Bixler...dar am uitat sa il comand. Si asa am ajuns la dilema: ce motor sa folosesc pe Bixler? De fapt e o "quatri"-lema ca am patru variante de lucru.
Bixlerul vine in kit cu doua propellere gen APC sport, cred ca e un 5.25 x 4.75 si un 6x4. Nu poti pune o elice mai mare de 6 fara modificari. Am manufacturat si adaptarea pentru alta elice (o prelungire a monturii motorului si o flansa care monteaza motorul ceva mai sus...pot sa pun elice de 8 sau chiar 9 daca ii tai putin din varf). Am manufacturat si elicile suplimentare (din 8x4, 9x5 si 10x6 am "facut" 7x4, 7x5 si 7x6 ... nu sunt ele APC sau GWS ca au cam multa "carnita" spre varfuri si nici n-am cum sa le echilibrez decat geometric ...la turatie redusa tinut un burete cu abraziv in o pozitie fixa sa atinga varful elicii si in cateva minute ai o lice simetrica..cel putin ca dimensiuni). Plus ca Bixlerul zice pe cutie ca are cam 650 de grame, dar ca sa il echilibrezi bine il aduci pe la 750g, poate chiar mai mult. Si pentru ca folosesti o elice mica cu turatie mare nu prea e eficienta treaba, consum mare... pe scurt am senzatia sa motoarel din clasa "40g" o so ia peste bot (sau o sa aduca Bixlerul in bot...tot aia) si mi-ar trebui ceva mai "mare". Si acu cele 4 variante:
- un 2208 de 1800 KV ..e cel mai apropiat de motorul standard, am tractiune buna cred, pus pe banc vad ceva gen 125W. Dar rulmentii dau un mic joc axial...a crezut initial ca e de la un crash luat saptaminile trcute dar am facut swap cu rulmentii de la motorul "frate" 2208/1100KV si e la fel..asta e calitatea.
- un E-max CF2812... pe site zice un KV de fix 1534 (foarte interesanta cifra, majoritatea motoarelor au KV-uri "rotunde" care bineinteles nu se pupa cu ce gasesti pe banc... ). Tractiunea nu prea variaza liniar cu rpm-ul, cred ca nici cu puterea consumata ...dar motorul il simti ca e cu 10-15% mai slab. Am vazut pe youtube un video facut cu un Bixler cu fix motorul asta dar cred ca era un Bixler 1(.0) pentru ca era cu un lipo de 1300 mAh (Bixler 1.1 are servourile montate mai in spate, alta montura de motor si de aripi..in general alt fuselaj si se echilivreaza cu un 2200 pus in bot). Deci un CF2812 pe un Bixler 1 s-ar putea sa nu faca fata pe un Bixler 1.1. Sa fac elice 6x5 sau 6x6 nu prea renteaza, dar daca renunt la canopia motorului si ridic motorul cam cu un cm pot sa folosesc elicile de 7 iar producatorul zice ceva de 730gr cu un 7x6 la un consum de 15.5 A (maine il pun pe banc sa vad daca e pe acolo)
- cu adaptorul de motor pot sa pun 2208 de 1100 KV ...
- ...sau chiar 2830 Turnigy (ca intre timp am pus un ST 3007 1100 KV "Donkey" pe Beaver, n-are "fata" dar are "inima"...daca treci de cele 76 gr care de fapt la Beaver sunt un avantaj ca nu mai trebuie sa ii pui plumb in bot ai un motor de 900 gr tractiune cu 9x5 si probabil 1150-1200gr cu 10x6 si care merge ca uns...cu asa ceva nu numai ca ridici Beaver-ul dar cred ca poti sa il faci si "acrobat").
Variantele 3 si 4 sunt interesante pentru ca ai tractiune mai buna la un rpm mai mic (si cu o elice echilibrata uzezi mai putin motorul, rulmentii rezista mai bine), consum mai mic, timp mai mult in aer (bun pentru FPV)...dar in acelasi timp modifici si modul de aplicare al tractiunii (unele kituri after market de adaptare motor pentru Bixler 1 si 2 modifica unghiul motorului, altele nu... pe topicurile de Bixler apare o poza interesanta in care cineva explica frumos cum axul motorului trebuie sa treaca prin CG...dar asta nu vad sase aplice la Bixlee 1.1 ca din start ochiometric axul trece mult orin fata botului; au fost cazuti in care dupa montare adaptor si motor mai puternic unii au avut surpriza sa contate ca Bixler-ul face un "dive" la accelerare).
Si mai sunt si variantele de viitor 5 si 6:
- sa comand un 2826/2200 de "upgrade"
- sa comand un Bixler 1.1 "de piese de schimb" dar in varianta ARF.
De fapt ma gadesc foarte serios sa iau si al doilea Bixler (dupa perioada de "ucenicie" vreau sa trec spre FPV) dar nu sunt foarte convins sa iau inca un Bixler 1.1, ma gandeam sa iau un Bixler 2 care are anvergura ceva mai mare, alt motor (parca un 1350 KV si elice 7x5) si are si flapsuri (dar fara servo montate). Nu sunt absolut convins de flapsuri dar ai ceva imbunatatiri fata de Bixler 1 (anvergura ceva mai mare cred ca il face sa planeze mai bine si o combinatie motor/elice ceva mai eficienta).
Nu cred ca sunt multi posesori de Bixler in Ploiesti (sau EZstar...sau SkySurfer) dar aveam nevoie de un sfat:
- cam ce varianta de motor sa incerc la primul zbor (ce varianta minimizeaza sansele de "infingere in harta)
- daca sa ii montez kit-ul de roti sau la un avion de genul asta (un trainer mai spre moto planor) nu merita sa ii adaugi 50 de grame
- ca tot suntem in zona asta cam care ar fi raportul tractiune / greutate pentru un avion gen Bixler (anvergura 1400, lungime 100, hai sa zicem 750 de grame)... si daa nu sunt foarte pisalog in doua cazuri: lansare din mina si decolare de la sol de pe roti
- cine se ofera sa ma ajute cu trimarea si primul zbor
- si daca merita sa fac "scoala" pe Bixler sau pe J3 (asta e un foamie de 1 m anvergura, 60 cm lungime si mult mai usor decat Beaverul de balsa) ...sau pe alte "pasarici" mai "dispozabile" (modele de depron facude de mine...sau un Cessna 182 luat de la cineva de ocazie...cu multiple crash-uri si lipit si ras-lipit de zici ca e facut din Bison PU galbui si nu din EPO..).
Mosul a mai venit si cu alte "accesorii"... un stabilizator de zbor pe 3 axe ..dar asa cum va dati seama deja nu m-a dus capul sa comand si cabluri de servo tata-tata... si stabilizatorul in perioada asta e fix in plus, era luat pentru ceva mai tarziu. Daca vrea cineva sa il incerce si are ceva cabluri servi tata-tata (nu prelungitor tata-mama, ci doi conectori tata de servo) ii stau la dispozitie (normal trebuie 4 cabluri ...dar daca aveti mai putine poate ma indur sa sacrific niste cabluri preungitoare....sa stric 8 cabluri prelungitoare e cam mult de munca si nu merita).
0

#4790 Useril este offline   marius_paturan 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 07 January 2014 - 08:45 AM

buna dimineata,separe ca,vremea tine cu noii,deci se baga cineva la un zbor,eu sarputea sa merg la satu nou dupa ora 12,30 sus pe platou :yahoo:
Dji mavic mini
kunulun.2000m
aripa x-5

rx/tx
turnigy 9x v2
0

#4791 Useril este offline   soryn65 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 07 January 2014 - 04:34 PM

Mariusica...poate nu sti s-au nu ti-ai dat seama dar noi am inceput serviciul.Gata cu vacanta de iarna.
Ne vedem in wekeend daca avem vreme frumoasa,mai ales ca vad ca s-ar putea sa marim gasca.
Eu am fost si eu azi la Brazi pe la 15.00 dupa ce am iesit de la servici si am zburat cu Yak54 2 acc,dupa
care a venit ceata si am plecat.
0

#4792 Useril este offline   marius_paturan 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 07 January 2014 - 04:49 PM

ok soryne, am zburat si eu la satu nou singur,dar poate negasim an wekeend mai multii nu conteaza locatia,da am uitat ca sanceput seviciul, eu deocamdata somez,la mine nu sa deskis sezolul,dar daca se gaseste cineva sa ma ajute cu un job as vi recunoscator bafta si aterizari line tuturor :drinks:
Dji mavic mini
kunulun.2000m
aripa x-5

rx/tx
turnigy 9x v2
0

#4793 Useril este offline   soryn65 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 10 January 2014 - 03:16 PM

Maine daca vremea tine cu noi si va fi la fel ca astazi in jur de ora 13.00 voi fi la Ciuperceasca - Banesti
pe pista Yakarilor.Cine mai doreste si are placerea sa zboare este asteptat pe pista.
Zboruri line tuturor.
0

#4794 Useril este offline   sorr 

• Dreamer
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 618
  • Inregistrat: 06-March 12
  • Interests:ReĆ®nvierea unei vechi pasiuni...

Postat 10 January 2014 - 06:30 PM

La Multi Ani! tuturor si bine ne-am regasit in 2014 :drinks: .
Abia astept sa ninga, sa probez flotoarele Beaver-ului. Deja le-am montat.
Bafta tuturor!
Cand ai incetat sa mai fii copil, ai murit demult. (Constantin Brancusi)
0

#4795 Useril este offline   gabyyo9inu 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 10 January 2014 - 06:31 PM

Ok Sorine,sa vedem cum va fi vremea...poate merg si eu... :rolleyes:
GabyYO9INU
0

#4796 Useril este offline   gabyyo9inu 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 10 January 2014 - 06:33 PM

Vezi postareasorr, la 10 January 2014 - 06:30 PM, a spus:

La Multi Ani! tuturor si bine ne-am regasit in 2014 :drinks: .
Abia astept sa ninga, sa probez flotoarele Beaver-ului. Deja le-am montat.
Bafta tuturor!

Lasa Sorr, zapada la anul...
GabyYO9INU
0

#4797 Useril este offline   marius_paturan 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 12 January 2014 - 06:39 PM

salutare ceva poze filmari de ieri :drinks:

Aceasta postare a fost editata de marius_paturan: 12 January 2014 - 06:42 PM

Dji mavic mini
kunulun.2000m
aripa x-5

rx/tx
turnigy 9x v2
0

#4798 Useril este offline   soryn65 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 12 January 2014 - 08:35 PM

Sorine nu ne mai amagii si pune te rog filmarile de ieri de la Banesti.
Nu ne fierbe...
0

#4799 Useril este offline   sorr 

• Dreamer
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 618
  • Inregistrat: 06-March 12
  • Interests:ReĆ®nvierea unei vechi pasiuni...

Postat 13 January 2014 - 08:05 AM

Nu va fierb. Insa tot ce am "filmat" cu drona nu exista :pardon: . Asta fiindca am uitat sa dau "record" :fool: :sorry: .
Daca vreti pot sa pun ce a filmat Easy starul, dar sunt atatea filmari cu aerodromul ...
Cand ai incetat sa mai fii copil, ai murit demult. (Constantin Brancusi)
0

#4800 Useril este offline   soryn65 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 13 January 2014 - 03:31 PM

Asta este Sorine se mai intampla poate vremea tine cu noi si reluam in wekeend.
Facem filmare artistica.
0

Arata acest topic

• 228 Pagini +
  • « Prima
  • 158
  • 159
  • 160
  • 161
  • 162
  • Ultima »

30 useri citesc topicul