yr-zbg, la 28 May 2011 - 09:56 PM, a spus:
Nu e chiar asa...eu unu consider ca desi oarecum musamalizat incidentul a fost unul f. grav, avand in vedere doua aspecte:
1. ca cei de la pucioasa au trecut prin aviatia mare...si ar trebui sa aiba un minim de "educatie aviatica". Una este sa faca asa ceva un incepator inconstient care nu stie ce face si alta este sa faca asa ceva cei din cadrul unui club de aeromodelism...care se presupune ca ar trebui sa invete pe altii.
2. deja erau vreo 5 minute de cand aeromodelul era in aer...si nimeni din partea organizatorilor nu s-a sesizat de si spectatorii (cel putin din jurul nostru) comentau deja inconstienta tipului...si mai mult au aplaudat "doborarea" planorului...
ma rog...prefer sa nu mai comentez...dar tin sa apreciez atitudinea lui Dan Stefanescu in legatura cu acest incident.
Bafta!!
ps. am si poze..am si ceva filmari (inclusiv cu incidentul)...dar inca nu am descarcat nimic de pe camera....va urma.
Salutari si respect pentru cei ce sustin aeromodelismul si nu barfa!
1.Esti sigur cand afirmi ca la Clinceni a zis ceva cei de la Pucioasa celor prezenti la miting?
2.Cand mai scrie cineva pe forum, il rog frumos sa precizeze cand se refrea la sulf (pucioasa) sau la orasul din Dambovita denumit Pucioasa. (numele localitatilor se scriu cu prima litera mare, scuzele cum ca pe net se adminte, sunt pentru ...)
3.Daca se face judecata aeromodelistilor aici, deschidem un topic pentrua asta, asa cred ca ar fi corect.
4.Il rog frumos pe cel care acuza aeromodelestiul de la Pucioasa, care a avut incidentul la Clinceni, sa acuze si pasarea lovita in timpul demonstratiei, tare as fi curios cum ar fi acuzata pasarea si ce catastrofa a produs la impact cu acel avion!
5.NU EVOLUEZI CU NIMIC ACUZAND PE ALTII, DIMPOTRIVA DOVEDESTI CA TE DUCI LA FUND!
PE CEI CU TITLURI MARI (MEGA, MEGA MEMBRU, MEMBRU DE ONOARE, etc.), DE PE ACEST FORUM II ROG FRUMOS SA RAMANA LA REZULTATUL SUPERB PE CARE AU REUSIT SA-L OBTINA AICI, AEROMODELISMUL SI INTRUNIREA AEROMODELISTILOR, NU MAI PERMITETI ALTE SOIURI DE DEZBATERI!
6.Tot respectul pentru pasiunea lor si celor care au acuzat si acuza pe cei de la Pucioasa, mai putin pentru lipsa de caracter, nu suntem barfitori aici!
Semneaza un umil handicapat locomotor, prezent tot timpul la mitingul de la Clinceni chiar cu cei de la Pucioasa.
Daca sunt handicapat, nimic nu ma impiedica sa fiu obiectiv!..si mai mult, sunt chiar si aeromodelist! (daca cineva crede ca nu sunt corect cu afirmatia de aici poate sa ma considere inutil acestui forum si sa ma elimine din el.)
Multumesc pentru atentia acordata!