Modelism - RHC Forum: Intalniri la zbor pentru Ploiesteni si nu numai - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 228 Pagini +
  • « Prima
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • Ultima »

Intalniri la zbor pentru Ploiesteni si nu numai Urleta,Tariceni.

#3361 Useril este offline   Costache Dan 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 416
  • Inregistrat: 24-April 09

Postat 29 June 2011 - 05:53 PM

Vezi postareaDan Andrei, la 29 June 2011 - 03:11 PM, a spus:

Hai sa facem o gasca mai mare.....Marian,dl. Ionut,fratii Costache,Mihai,Raul nimic nimic??

pai eu zic ca pot doar duminica din pacate.... timp frumos !!!
0

#3362 Useril este offline   Dan Andrei 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 785
  • Inregistrat: 18-April 09

Postat 29 June 2011 - 05:58 PM

Vezi postareaCostache Dan, la 29 June 2011 - 05:53 PM, a spus:

pai eu zic ca pot doar duminica din pacate.... timp frumos !!!

Pai duminica iesim Dane :)
Yak 54 Russian Thunder pwd by 55cc reborn!
Yak 55 EP by Telink
Heli-T-Rex 450 Sport
HK450 pro
0

#3363 Useril este offline   mihaiagu 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1357
  • Inregistrat: 07-December 09
  • Interests:Cessna 182<br />Batranul Farnkestein

Postat 29 June 2011 - 08:30 PM

La mine nu e sigur nimic , insa promit sa fac tot posibilul sa reusesc sa vin macar pentri o ora sau doua . Vreau oricum sa testez parkmasterul sa vad cum se comporta cu noul unghi motor , si poate aduc si doar fuselajul la termic sa ii rodez motorul si sa il vad cum merge !

Numai vremea sa tina cu noi !

PS: si eu sunt de parere ca ar trebui sa ne strangem cat mai multi din 2 motive :

1 - sa stabilim ce mai facem cu pista noastra
2 - sa incercam sa ne organizam pentru invitatia YAK-arilor din 6 August .

Dane , sambata o sa discut cu Conderman , poate trec pe la el pe la firma , si va spun ce am facut !

BAFTA si ar fi frumos sa ne strangem iar gasca mare .

Aceasta postare a fost editata de mihaiagu: 29 June 2011 - 08:32 PM

AERO

Edge V2 XL - RcFacory 1.1m electric - functional
Yak 54 -PheonixModel - 1.4m/7.5cm metanol - in lucru
SBACH 2.2m - PilotRC/DLE55RA - functional
Sbach 2.2m - PilotRC,Kit - neechipat +DLE55RA - in lucru
EDGE 1.85m - Pilot RC + DLE30, +servouri SAVOX 1272SG - noi in cutie, urmeaza echipare, cand, nu stiu...
BREEZE PRO - indoor - in lucru
Lazy BEE - 1.5cc - de facut RK
Aeromodel Ehawk-1500,Kit - de facut RK

RX / TX
HITEC AURORA 9
HITEC AURORA 9X
0

#3364 Useril este offline   yr-zbg 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1128
  • Inregistrat: 25-November 08
  • Interests:Aviatia

Postat 29 June 2011 - 09:48 PM

SALUTARE...
N-am mai intrat de ceva vreme asa ca acum am citit cam ce a mai fost.
O sa o iau pe rand.
1. Octav tata...ia-o usurel...
Desi nu mai suntem "activi" vorbesti cu persoane care au fost membrii ai Aeroclubului, au niste zeci de ore de zbor in spate si care pot intelege gravitatea incidentului si prin ochii celui din carlinga nu doar a simplilor spectatori. Chiar as vrea sa te cunosc personal sa imi spui pe ce iti bazezi afirmatiile. Eu unul stiu ca cei de la Pucioasa au zburat muult dupa prima decolare a unui avion 1:1, desi este de bun simt ca acest lucru nu se face. Faptul ca cei de la ACR au rezolvat problema mai tacit...nu poate fi decat foarte bine pt. noi. In alta ordine de idei Dan Stefanescu a venit intins la noi sa ne ceara socoteala pt avionul din aer...desi noi Ploiestenii am pus avioanele jos la primul zbor al Wilga-ii...asa cum ne intelesesem cu cei de la aeroclub. In rest stima pt. ceea ce fac cei de la Pucioasa... Inca odata toata aprecierea pt. modul in care Dan Stefanescu a solutionat situatia, daca era altcineva probabil acum aveam machete statice si mai zburam doar cand va exista si o legislatie pe acest domeniu.
2. Daca nu intervine vreo urgenta os a fiu prezent pe 6 august...dar avand in vedere nivelul meu atat ca pilotaj aeromodele cat si ca dotare aeromodelistica (comparativ cu cei de mai sus)...nu ma bag la zbor...
3. Nu stiu sa spun ce program am in weekend..dar tare mi-ar fi dor de un zbor....insa are cine sa imi faca programul. Deci va urmaresc si daca o sa fiu prin zona...sper sa ies si eu la o zburataceala.
Pacat ca Slz nu zboara.
0

#3365 Useril este offline   mihaiagu 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1357
  • Inregistrat: 07-December 09
  • Interests:Cessna 182<br />Batranul Farnkestein

Postat 02 July 2011 - 07:50 PM

Baieti o ora pentru maine va rog !

Eu am timpul limitat si vreau sa vin sa ne intalnim !

Bafta !
AERO

Edge V2 XL - RcFacory 1.1m electric - functional
Yak 54 -PheonixModel - 1.4m/7.5cm metanol - in lucru
SBACH 2.2m - PilotRC/DLE55RA - functional
Sbach 2.2m - PilotRC,Kit - neechipat +DLE55RA - in lucru
EDGE 1.85m - Pilot RC + DLE30, +servouri SAVOX 1272SG - noi in cutie, urmeaza echipare, cand, nu stiu...
BREEZE PRO - indoor - in lucru
Lazy BEE - 1.5cc - de facut RK
Aeromodel Ehawk-1500,Kit - de facut RK

RX / TX
HITEC AURORA 9
HITEC AURORA 9X
0

#3366 Useril este offline   Costache Dan 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 02 July 2011 - 09:09 PM

si eu astept o ora de intalnire , asta pt ca nici eu nu o sa pot sta prea mult si atunci e normal sa ii respectam pe cei care au ceva mai mult timp la dispozitie !!!
0

#3367 Useril este offline   Dan Andrei 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 785
  • Inregistrat: 18-April 09

Postat 02 July 2011 - 09:28 PM

Stati sa vedem daca ne lasa vremea.....Oricum mai dupa amiaza asa ca ati vazut si voi ca se mai domoleste si vantul putin.
Yak 54 Russian Thunder pwd by 55cc reborn!
Yak 55 EP by Telink
Heli-T-Rex 450 Sport
HK450 pro
0

#3368 Useril este offline   shogi 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 2753
  • Inregistrat: 08-March 06
  • Interests:pussy

Postat 03 July 2011 - 01:49 AM

Eu am postat ora de la care vin mai inainte.Dupa 13:00 sunt acolo daca tot vreti mai dupa amiaza.
0

#3369 Useril este offline   Costache Dan 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 03 July 2011 - 12:47 PM

inca o zi minunata de " zbor" doar ca a zburat doar avionul agatat de tavan al lui Danut .... ce vreme frate !!!
0

#3370 Useril este offline   shogi 

• MEGA Membru

Postat 03 July 2011 - 12:54 PM

Mda...aia e,sper macar saptamana viitoare sa apuc sa zbor la intalnirea de la Bucuresti.
0

#3371 Useril este offline   GALLY 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 486
  • Inregistrat: 02-March 10
  • Interests:aeromodelism...aero rc,rachete,captive,navo

Postat 04 July 2011 - 09:37 PM

Va salut,domnilor colegi aeromodelisti...colegul meu Octav,a fost poate un pic mai putin elegant sa spunem in..exprimare,si poate mai exuberant desii...in principiu incidentul de la miting a fost unul care desi grav,nu s-a soldat cu urmari catastrofale,desi se putea ajunge si aici...este corecta aprecierea dumneavoastra...da am zburat in deschiderea programului conform cu intelegerea avuta cu organizatorii evenimentului aeronautic...sunt unul dintre cei care a zburat un ARCUS,dar nu cel cu incidentul de care s-a facut vorbire,colegii dumneavoastra venind la zbor in acea dimineata...nimeni nu i-a impiedicat sa zboare o data cu noi,ba dimpotriva au fost bine veniti...mai exact ce anume s-a intaplat:-un coleg deal nostru,nu cu prea multe ore de zbor la activ care a facut deplasarea impreuna cu noi,desi a fost rugat sa nu zboare intrucat lipsa de experienta il va pune intr-0 situatie neplacuta,nu a ascultat cerinta noastra si rezultatul a fost cel pe care il cunoasteti...(am luat deja o hotarare in acest sens),...de ce am ridicat totusi un avion 3D,doua ARCUS(ar fi trebuit doar unul),si un helicopter,in timpul zborului Yakarilor?....pentru ca ne-au cerut cei de la Realitatea TV,care erau cu carul de reportaj chiar langa noi,sa ia cateva cadre si cu aeromodele...din pacate noi am marjat la aceasta si...s-a produs evenimentul nefericit...in legatura cu venirea domnului Stefanescu la standul amplasat de noi,as dori sa fac cateva remarci zic eu de bun simt:
1).desi era foarte suparat s-a linistit,cu toate ca ar fi avut tot dreptul sa ceara si o alta ..sa zicem explicatie mai dura
2).l-a intrebarea pusa daca noi am participat la briefing,am refuzat sai raspund pentru ca aveam o alta intrebare pentru domnia sa,pe care doresc sa o adresez si dumneavoastra domnilor colegi,si la care va rog sa reflectati:
---daca noi aeromodelistii nu avem voie sa zburam pe deasupra spectatorilor,din considerentele pe care le stim,domnul Stefanescu are dreptul sa survoleze gradena plina de spectatori si la o altitudine de zbor de circa 4,5 m?daca in acel moment cedeaza aparatul,sau omul datorita expunerii prelungite la efortul gheurilor?;atunci ce se poate intampla?...nu doresc sa comentez acest paragraf
in ceea ce priveste activitatea clubului de aeromodelism de la Pucioasa,va rog sal intrebati pe domnul profesor Gheorghita,care si-a inceput cariera de aeromodelist chiar in aceasta locatie...si de ce nu cate date--Muzeu aviatic unic in europa prin exponatele create chiar de catre elevii clubului;35 de editi a memorialului H.COANDA,anul acesta,titluri de campioni si vicecampioni nationali la captive,si machete statice si Campioni mondiali la juniori,micromodelism...
oricum comunitatea de aeromodelisti nu este una foarte mare,si de aceea cred ca cel mai bine ar fi sa ne cunoastem,sa colaboram,si de ce nu sa devenim si prieteni,ptr ca acest hobby,sau sport este unul al elitelor!!!
Va urez zbor placut,fara evenimente,si cat mai dese cu putiinta
al dvoastra aeromodelist...PETRE GANEA
0

#3372 Useril este offline   incepatoru 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2862
  • Inregistrat: 30-May 09
  • Interests:aero

Postat 05 July 2011 - 05:49 AM

..subscriu ce spune @GALLY...referitor la cei ce zboara 1kg deasupra spectatorilor masinilor corturilor ..etc .SINCER nu se compara cu 2.TONE..si 400km la ora ..dar asta este ce sa-i faci..
0

#3373 Useril este offline   yr-zbg 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 July 2011 - 11:36 AM

Salutare.
1. postul domnului Ganea este unu perfect ...si cam aceasta ar trebui sa fie "tonul" adoptat.
2. intr-adevar a fost o totala lipsa de comunicare. Noi am fost invitati si rugati de cei de la Sterjnic sa zburam in deschidere cam cu o luna si ceva inaintea evenimuentului. Nu am stiut de participarea celor de la pucioasa, cum nici ei , probabil, nu au stiut ca vom zbura si noi. Despre breffingul de rigoare nici nu se mai pune problema pt.
3. revenind in sfarsit "ON-TOPIC".... acum vin de pe un campulet de langa centura de est, unde am facut inaugurarea aripioarei. Multam Viorele....zboara binisor avand in vedere cat am ciopartit-o.
Date tehnice:
-anvergura 860mm (la origine cunoscuta zaggy de 1200mm)
- greutate RTF 384gr.
- accu 3s- 1500
- elice 8x4
- motor un turningy C2830-1050

Cum cg-ul l-am facut prin metoda grafica am plecat la zbor cu 20gr pb. in bot si am obtinut rezultate bune la 25gr puse in coada. Deci se impune o reorganizare a electronicii...desi cochetez si cu ideea de accu de 1300. Ar deveni un fulg...dar ar fi cam sensibila la vant.

Bafta si sa auzim de bine.

ps. cum in concediu nu prea stau pe acasa la noapte plec iar ...si revin pe sambata. Deci va urmaresc...poate ne vedem duminca.
Pacat ca Slz nu zboara.
0

#3374 Useril este offline   petrutviulet 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 331
  • Inregistrat: 04-August 07

Postat 05 July 2011 - 11:45 AM

Concediu placut! :drinks:
SA NE AJUTE DOMNUL SA ATERIZAM...CU BINE!!!HI HI HI!!!
0

#3375 Useril este offline   incepatoru 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 05 July 2011 - 12:48 PM

Vezi postareayr-zbg, la 05 July 2011 - 11:36 AM, a spus:

Salutare.
1. postul domnului Ganea este unu perfect ...si cam aceasta ar trebui sa fie "tonul" adoptat.
2. intr-adevar a fost o totala lipsa de comunicare. Noi am fost invitati si rugati de cei de la Sterjnic sa zburam in deschidere cam cu o luna si ceva inaintea evenimuentului. Nu am stiut de participarea celor de la pucioasa, cum nici ei , probabil, nu au stiut ca vom zbura si noi. Despre breffingul de rigoare nici nu se mai pune problema pt.
3. revenind in sfarsit "ON-TOPIC".... acum vin de pe un campulet de langa centura de est, unde am facut inaugurarea aripioarei. Multam Viorele....zboara binisor avand in vedere cat am ciopartit-o.
Date tehnice:
-anvergura 860mm (la origine cunoscuta zaggy de 1200mm)
- greutate RTF 384gr.
- accu 3s- 1500
- elice 8x4
- motor un turningy C2830-1050

Cum cg-ul l-am facut prin metoda grafica am plecat la zbor cu 20gr pb. in bot si am obtinut rezultate bune la 25gr puse in coada. Deci se impune o reorganizare a electronicii...desi cochetez si cu ideea de accu de 1300. Ar deveni un fulg...dar ar fi cam sensibila la vant.

Bafta si sa auzim de bine.

ps. cum in concediu nu prea stau pe acasa la noapte plec iar ...si revin pe sambata. Deci va urmaresc...poate ne vedem duminca.

..bravo maaa ai ARIPIOARA acuma.. :drinks:
0

#3376 Useril este offline   GALLY 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 486
  • Inregistrat: 02-March 10
  • Interests:aeromodelism...aero rc,rachete,captive,navo

Postat 05 July 2011 - 05:50 PM

Va multumesc pentru intelegere si apreciere...sper ca pe viitor sa putem colabora,in ceea ce priveste activitatea de modelism si in special cea de R.C....avem la dispozitie aceste siteuri,si sper sa le fructificam la maximum...suntem cativa impatimiti ai acestui sport si nu cred ca este cazul sa ne oportunam,ci dimpotriva sa colaboram...sunt total nemultumit de modul in care se implica federatia romana de modelism,am avut o discutie si numai una cu domnul Berceanu,privitor la participarea noastra in deschiderea mitingurilor aviatice,si cu parere de rau trebuie sa spun ca nu prea exista interes pentru activitatea noastra...zburam in diferite zone ale tarii,foarte bine,dar de o competitie care sa le includa intr-un plan pe perioada anului calendaristic...ce spuneti?si exemple avem suficiente...rapa rosie, fun fly,etc...eu consider ca ar fi benefic pentru iesiri inclusiv in strainatate,dar asta vedem ce rezerva viitorul si cat de..entuziasi vom fi!..este un proiect de anvergura spun eu si care trebuie studiat cu multa atentie...in rest sa auzim numai de bine si zbor fara incidente...RIDENDO CASTIGAT MORES!
AL D-VOASTRA PETRE GANEA
0

#3377 Useril este offline   Costache Dan 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 05 July 2011 - 06:03 PM

Vezi postareaGALLY, la 05 July 2011 - 05:50 PM, a spus:

Va multumesc pentru intelegere si apreciere...sper ca pe viitor sa putem colabora,... PETRE GANEA

Din punctul meu de vedere si cred ca sunt in asentimentul colegilor mei din prahova nu sa pus problema de intelegere sau ma rog eu cel putin fiind primul care a deschis subiectul nu am avut acest interes ci pur si simplu am povestit o zi de zbor " cu bune si rele" ca oricare alta iesire ... in ceea ce priveste respectul pt ceilalti colegi de breasla este cu atat mai mare pt cei de la Pucioasa cu cat pe unul dintre dumneavoastra (D-l Diaconescu Sandu) l-am avut "coleg" de zbor la strejnic , deci ... multa bafta tuturor si aterizari line!!!

P.S. nu se stie niciodata unde si cum ne vom mai intalni , placerea este de partea mea...
0

#3378 Useril este offline   yr-zbg 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 06 July 2011 - 04:21 PM

Vezi postareapetrutviulet, la 05 July 2011 - 11:45 AM, a spus:

Concediu placut! :drinks:

Mersic...am ajuns e bine...dar gandul tot la voi imi este....mai ales ca acu vreo ora am auzit dedicatie la radio: ..."pt. toti kissomanii care asculta acum de la Shogi Bogdan din Ploiesti".... :p

Revenind la subiect, abia astept sa gasesc o "parcela" sa scot aripioara la aer.
Acum nu mai are gram de pb. pe ea...este dotata cu accu de 1300 si elice de 9x4.7. in plus a primit si suportul care permite montarea in 3 secunde a flycam-ului...deci sper sa am ocazia sa fac niste filmari..

Bafta...si sunt cu ochii pe voi...mai ales ca am acces la net.
Pacat ca Slz nu zboara.
0

#3379 Useril este offline   shogi 

• MEGA Membru

Postat 06 July 2011 - 04:39 PM

Uite ma ca a auzit cineva pana la urmaaa :drinks:
0

#3380 Useril este offline   yr-zbg 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 06 July 2011 - 06:10 PM

bine mai corectez...sunt cu ochii si URECHILE pe voi....

Pana una alta singurul care se da cu avionul este praslea cel voinic.... :drinks:

Imagine atasata: DSC02277.jpg

Bafta....
Pacat ca Slz nu zboara.
0

#3381 Useril este offline   incepatoru 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 06 July 2011 - 06:10 PM

Vezi postareayr-zbg, la 06 July 2011 - 04:21 PM, a spus:

Mersic...am ajuns e bine...dar gandul tot la voi imi este....mai ales ca acu vreo ora am auzit dedicatie la radio: ..."pt. toti kissomanii care asculta acum de la Shogi Bogdan din Ploiesti".... :p

Revenind la subiect, abia astept sa gasesc o "parcela" sa scot aripioara la aer.
Acum nu mai are gram de pb. pe ea...este dotata cu accu de 1300 si elice de 9x4.7. in plus a primit si suportul care permite montarea in 3 secunde a flycam-ului...deci sper sa am ocazia sa fac niste filmari..

Bafta...si sunt cu ochii pe voi...mai ales ca am acces la net.

..bueii sa filmezi de sus sa vedem si noi pe unde esti...dar tragi.. :p si o trecere la rasul solului..sa vedem viteza :drinks:
0

#3382 Useril este offline   yr-zbg 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 06 July 2011 - 06:28 PM

Unde sunt....e munte, drum, pensiunea, rau si iar munte....n-am nici o sansa sa zbor in zona asta...

oricum ...cu prima ocazie trag si filmare...uite si acus ma duc sa ii trag 2 poze sa vezi ce a iesit.
Pacat ca Slz nu zboara.
0

#3383 Useril este offline   yr-zbg 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 06 July 2011 - 06:41 PM

Ase...
Uite asta e extradosul....
Imagine atasata: DSC02315.jpg
asta este intradosul....
Imagine atasata: DSC02316.jpg
...de remarcat cele 3 bucatele de "arici"...in bot si pe varful aripilor, care ajuta la fixarea aripioarei in timpul trasportului...
Pacat ca Slz nu zboara.
0

#3384 Useril este offline   yr-zbg 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 06 July 2011 - 06:46 PM

Of...nu pot sa urc poze peste 500kilo...
...deci uite si pozitia de trasport, cu mentiunea ca nu deranjeaza deloc la deschiderea si inchiderea haionului.
Imagine atasata: DSC02318.jpg

Astfel...avand in vedere cat de bine sta...am decis ca aripioara sa devina un fel de bibelou....si sa o "uit" in masina tot timpul...

Bafta.

ps. avand in vedere cum "se aseaza in masina"...se pare ca am ciopartit-o cam mult...mergea un 900-950mm anvergura.
Pacat ca Slz nu zboara.
0

#3385 Useril este offline   incepatoru 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 06 July 2011 - 06:51 PM

Vezi postareayr-zbg, la 06 July 2011 - 06:46 PM, a spus:

Of...nu pot sa urc poze peste 500kilo...
...deci uite si pozitia de trasport, cu mentiunea ca nu deranjeaza deloc la deschiderea si inchiderea haionului.
Atasament DSC02318.jpg

Astfel...avand in vedere cat de bine sta...am decis ca aripioara sa devina un fel de bibelou....si sa o "uit" in masina tot timpul...

Bafta.

ps. avand in vedere cum "se aseaza in masina"...se pare ca am ciopartit-o cam mult...mergea un 900-950mm anvergura.

.Eu nu o sa "uit"cate beri ai de dat(navete) :drinks: ,dar te iert de vreo doua trei daca zici de unde ai luat schociul ala colorat ?
0

#3386 Useril este offline   Costache Dan 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 06 July 2011 - 07:38 PM

Vezi postareaincepatoru, la 06 July 2011 - 06:51 PM, a spus:

.Eu nu o sa "uit"cate beri ai de dat(navete) :drinks: ,dar te iert de vreo doua trei daca zici de unde ai luat schociul ala colorat ?

din bucuresti
ca eu l-am cumparat sunt 4 culori: galben , verde, rosu si albastru. iar magazimul este pe B-dul timisoara aproape de dedeman intersectia cu valea cascadelor.. din pacate imi scapa numele firmei ... este un depozit de papetarie

Aceasta postare a fost editata de Costache Dan: 06 July 2011 - 07:40 PM

0

#3387 Useril este offline   yr-zbg 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 06 July 2011 - 07:48 PM

deci...scurt pe doi...Viorele daca vrei...vb cu Dan sa iti ia...cate si ce culori vrei...si cum are drum in zona si le-a luat...am si facut colet si ti le-am trimis.

Nu ma intreba si cat costa...ca sa mor daca mai stiu...

Bafta!
Pacat ca Slz nu zboara.
0

#3388 Useril este offline   OldDan 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 104
  • Inregistrat: 26-February 11
  • Interests:Sa zbor cat cuprinde!

Postat 07 July 2011 - 01:08 PM

Vezi postareayr-zbg, la 28 May 2011 - 09:56 PM, a spus:

Nu e chiar asa...eu unu consider ca desi oarecum musamalizat incidentul a fost unul f. grav, avand in vedere doua aspecte:
1. ca cei de la pucioasa au trecut prin aviatia mare...si ar trebui sa aiba un minim de "educatie aviatica". Una este sa faca asa ceva un incepator inconstient care nu stie ce face si alta este sa faca asa ceva cei din cadrul unui club de aeromodelism...care se presupune ca ar trebui sa invete pe altii.
2. deja erau vreo 5 minute de cand aeromodelul era in aer...si nimeni din partea organizatorilor nu s-a sesizat de si spectatorii (cel putin din jurul nostru) comentau deja inconstienta tipului...si mai mult au aplaudat "doborarea" planorului...

ma rog...prefer sa nu mai comentez...dar tin sa apreciez atitudinea lui Dan Stefanescu in legatura cu acest incident.

Bafta!!

ps. am si poze..am si ceva filmari (inclusiv cu incidentul)...dar inca nu am descarcat nimic de pe camera....va urma.

Salutari si respect pentru cei ce sustin aeromodelismul si nu barfa!
1.Esti sigur cand afirmi ca la Clinceni a zis ceva cei de la Pucioasa celor prezenti la miting?
2.Cand mai scrie cineva pe forum, il rog frumos sa precizeze cand se refrea la sulf (pucioasa) sau la orasul din Dambovita denumit Pucioasa. (numele localitatilor se scriu cu prima litera mare, scuzele cum ca pe net se adminte, sunt pentru ...)
3.Daca se face judecata aeromodelistilor aici, deschidem un topic pentrua asta, asa cred ca ar fi corect.
4.Il rog frumos pe cel care acuza aeromodelestiul de la Pucioasa, care a avut incidentul la Clinceni, sa acuze si pasarea lovita in timpul demonstratiei, tare as fi curios cum ar fi acuzata pasarea si ce catastrofa a produs la impact cu acel avion!
5.NU EVOLUEZI CU NIMIC ACUZAND PE ALTII, DIMPOTRIVA DOVEDESTI CA TE DUCI LA FUND!
PE CEI CU TITLURI MARI (MEGA, MEGA MEMBRU, MEMBRU DE ONOARE, etc.), DE PE ACEST FORUM II ROG FRUMOS SA RAMANA LA REZULTATUL SUPERB PE CARE AU REUSIT SA-L OBTINA AICI, AEROMODELISMUL SI INTRUNIREA AEROMODELISTILOR, NU MAI PERMITETI ALTE SOIURI DE DEZBATERI!
6.Tot respectul pentru pasiunea lor si celor care au acuzat si acuza pe cei de la Pucioasa, mai putin pentru lipsa de caracter, nu suntem barfitori aici!
Semneaza un umil handicapat locomotor, prezent tot timpul la mitingul de la Clinceni chiar cu cei de la Pucioasa.
Daca sunt handicapat, nimic nu ma impiedica sa fiu obiectiv!..si mai mult, sunt chiar si aeromodelist! (daca cineva crede ca nu sunt corect cu afirmatia de aici poate sa ma considere inutil acestui forum si sa ma elimine din el.)
Multumesc pentru atentia acordata!
CopterX class 450 FBL + FUTABA T-6EX
Belt CP CX class 450 RTF + flymentor
Walkera CB180Q class 370 RTF
Power Starr 1 V977 RTF
Angel 300 class 300 RTF
0

#3389 Useril este offline   dululutu 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1476
  • Inregistrat: 14-July 09

Postat 07 July 2011 - 02:44 PM

Vezi postareaOldDan, la 07 July 2011 - 01:08 PM, a spus:

Salutari si respect pentru cei ce sustin aeromodelismul si nu barfa!
1.Esti sigur cand afirmi ca la Clinceni a zis ceva cei de la Pucioasa celor prezenti la miting?
2.Cand mai scrie cineva pe forum, il rog frumos sa precizeze cand se refrea la sulf (pucioasa) sau la orasul din Dambovita denumit Pucioasa. (numele localitatilor se scriu cu prima litera mare, scuzele cum ca pe net se adminte, sunt pentru ...)
3.Daca se face judecata aeromodelistilor aici, deschidem un topic pentrua asta, asa cred ca ar fi corect.
4.Il rog frumos pe cel care acuza aeromodelestiul de la Pucioasa, care a avut incidentul la Clinceni, sa acuze si pasarea lovita in timpul demonstratiei, tare as fi curios cum ar fi acuzata pasarea si ce catastrofa a produs la impact cu acel avion!
5.NU EVOLUEZI CU NIMIC ACUZAND PE ALTII, DIMPOTRIVA DOVEDESTI CA TE DUCI LA FUND!
PE CEI CU TITLURI MARI (MEGA, MEGA MEMBRU, MEMBRU DE ONOARE, etc.), DE PE ACEST FORUM II ROG FRUMOS SA RAMANA LA REZULTATUL SUPERB PE CARE AU REUSIT SA-L OBTINA AICI, AEROMODELISMUL SI INTRUNIREA AEROMODELISTILOR, NU MAI PERMITETI ALTE SOIURI DE DEZBATERI!
6.Tot respectul pentru pasiunea lor si celor care au acuzat si acuza pe cei de la Pucioasa, mai putin pentru lipsa de caracter, nu suntem barfitori aici!
Semneaza un umil handicapat locomotor, prezent tot timpul la mitingul de la Clinceni chiar cu cei de la Pucioasa.
Daca sunt handicapat, nimic nu ma impiedica sa fiu obiectiv!..si mai mult, sunt chiar si aeromodelist! (daca cineva crede ca nu sunt corect cu afirmatia de aici poate sa ma considere inutil acestui forum si sa ma elimine din el.)
Multumesc pentru atentia acordata!

vezi ca ai incurcat locatia evenimentului neplacut. e vorba de Strejnic
si... nu fac observatie rEferitoare la gramatica, cand uneori mai gresesc si eu
vezi mai bine textul tau inainte sa faci pe Funeriu

si mai terminati cu asemenea postari in acest topic... daca aveti ceva de zis creati alt topic... mai bine va vedeti de pasiunea voastra

bafta si sa ne vedem cu bine la FLY-IN ,,,PLOIESTENI SAU PH

Aceasta postare a fost editata de dululutu: 07 July 2011 - 02:45 PM

0

#3390 Useril este offline   Costache Dan 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 07 July 2011 - 04:29 PM

Salutare, il rog pe D-l Petre Ganea din Pucioasa sa ii explice D-lui OldDan despre ce vorbim noi ... Banuiesc ca va cunoasteti ca doar sunteti o familie acolo....

P.S. doamne cine a inventat "BARNA DIN OCHIUL TAU " !!!
0

Arata acest topic

• 228 Pagini +
  • « Prima
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • Ultima »

29 useri citesc topicul
0 membri, 29 vizitatori, 0 utilizatori anonimi