Intalniri la zbor pentru Ploiesteni si nu numai Urleta,Tariceni.
Postat 01 October 2010 - 08:10 PM
YaK 54 2.7m Wing Spam - DLE 111 cc Under Construction
T50 EDF 70mm
Easy Glider Pro RTF
ACROMaster RTF
TELINK YAK 54 RTF
Heli
Ornith 7.5 cc RTF
SJM 325 SE - RTF
Ornith-TReX 600 8.5 cc ARTF
Postat 01 October 2010 - 08:23 PM
[/quote]
Va doresc zbor din mana pe unde apucati dar sa nu veniti la pista . Pista este pentru cei care au fost implicati si si-au dat interesul ... un mare punct ... bafta , Raul :)
T50 EDF 70mm
Easy Glider Pro RTF
ACROMaster RTF
TELINK YAK 54 RTF
Heli
Ornith 7.5 cc RTF
SJM 325 SE - RTF
Postat 01 October 2010 - 08:34 PM
Rhaoul, la Oct 1 2010, 09:23 PM, a spus:
Va doresc zbor din mana pe unde apucati dar sa nu veniti la pista . Pista este pentru cei care au fost implicati si si-au dat interesul ... un mare punct ... bafta , Raul :)
nu uita ca acolo este o proprietate PRIVATA !!! care nu va apartine !!! asa ca mai usor cu amenintarile... pot vorbi direct cu Dan Conderman si nu cred ca o sa ii placa aceste amenintari ....
P.S. pot veni oricand atat timp cat am acordul PROPRIETARULUI !!!
Aceasta postare a fost editata de Costache Dan: 01 October 2010 - 08:39 PM
Postat 01 October 2010 - 08:36 PM
Postat 01 October 2010 - 10:04 PM
I-a la colt 5minute de rusine fiecare...pt. urmatoarele motive:
1. ceea ce scrieti voi in ultimele posturi nu are legatura cu PASIUNEA de a zbura
2. Raul...nu e corect sa ceri bani pe ceva care nu e al tau...chiar daca ai acordul propietarului sa investesti un ban acolo (ban care e investit de mai multi nu doar de o persoana)
3. Dan....vorbele sunt vorbe...dar pana una alta nu a bagat nimeni mana in buzunar la altu...
4. Cei care s-au implicat mai mult sau mai putin au facut-o benevol si doar cu scopul de a aveai un loc de zbor si cel putin declarativ nu s-a pus problema restrictiilor la locul de zbor proportional cu bugetul disponibil de timp si bani al fiecaruia
5. Asa cum am mai spus ...sa nu uitam ca s-a deviat de la ideea de baza. De la o masina de tuns s-a ajuns la amenajarea unui intreg teren de fotbal...
si lista ar putea continua...dar sincer nu are rost.
I-a luativa voi de manute...si lasati cearta....
Sincer eu inca nu am inteles...nenea cu tractorul a zis ca o face...dar si-a dat seama ca nu se descurca...si asa a aparut nenea cu grederul care a zis ca o face ...si a plecat. Pana aci am inteles. S-a cumparat si samanta...si asta am inteles...
Dar nenea cu tractorul a facut doar juma de treaba si a incasat...probabil corespunzator. Nenea cu grederul nu a facut nimic si teoretic nu a primit nimic...
Intrebare: mai sunt bani?....nu se poate gasi un alt nea' Vasile care sa termine treaba? Ca si batut si cu banii luati...parca nu ii place nimanui. Sau suntem in punctul de la inceput...doar ca in loc de iarba mare e aratura proaspata....si fonduri lipsa?
Hai bafta ...si lasati certurile care pot face orice numai ceva constructiv nu.
Postat 01 October 2010 - 10:52 PM
yr-zbg, la Oct 1 2010, 11:04 PM, a spus:
Bingo ! Banii care ne mai ramasesera au ajuns toti la nea cu gredereu care dupa cateva zile s-a facut pierdut.Asa ca ne-am luat teapa.
Daca nu ploua..astia care am zis ca venim maine..ne vedem la pista la 10.Sanatate si virtute !
Postat 02 October 2010 - 06:29 AM
shogi, la Oct 1 2010, 11:52 PM, a spus:
Daca nu ploua..astia care am zis ca venim maine..ne vedem la pista la 10.Sanatate si virtute !
eu sunt deja la munca dar incerc in jur de ora 11 sa o tai(nu de alta dar mi-am terminat treaba pe ziua de azi chiar daca nu-i convine lu sefu') poate va mai prind pe acolo, si vin si cu o grebla sper...
P.S. inteleg ca niveleam terenul dar de insamantat??? ca doar nu o facem tot manual.....
Aceasta postare a fost editata de Costache Dan: 02 October 2010 - 06:31 AM
Postat 02 October 2010 - 06:36 AM
Costache Dan, la Oct 2 2010, 07:29 AM, a spus:
P.S. inteleg ca niveleam terenul dar de insamantat??? ca doar nu o facem tot manual.....
Dane daca reusim sa aranjam cat de cat terenul vine si semanatoarea care este montata,reglata si asteapta un semn de la noi.Terenul nu se prezinta foarte rau dar mai sunt cateva urme de la greder de nivelat si cateva glii de iarba uscata de greblat dupa care putem semana fara probleme.Cu siguranta ca la ora 11 suntem inca acolo probabil pt inca vre-o 3-4 ore asa ca ca esti foarte bine venit.
Yak 55 EP by Telink
Heli-T-Rex 450 Sport
HK450 pro
Postat 02 October 2010 - 06:56 AM
Dan Andrei, la Oct 2 2010, 07:36 AM, a spus:
ok dau o fuga acasa(vin din bucuresti) ma schimb si vin ... in jur de 11.30 cred ca sunt acolo.... daca se schimba ceva anuntati pe aci....
Aceasta postare a fost editata de Costache Dan: 02 October 2010 - 06:56 AM
Postat 02 October 2010 - 08:22 AM
Rhaoul nu sunt deacord cu tine in cele declarate mai sus , insa nu ii tin partea nici lui Dan Costache .
In primul rand nu suntem proprietari pe acel teren pentru a ne impune propriile reguli, ci doar suntem tolerati de catre Conderman si compania , fapt pentru care trebuie sa ii multumim. Ca am amenajat-o noi asa cum putem si cun stim este doar binevoita noastre personala , in functie de posibilitatile financiare ale fiecaruia si de timpul pe care il putem aloca fiecaruia , fara sa neglijam familiile , prieteni sau copiii. Ce ar insemna asta Rhaoul , ca eu sa vin cu pretentia ca cei care doresc sa zboare acolo , dar au contribuit cu mai putini bani ca mine , sa plateasca pentru zbor , pana ajung la aceasi suma ca a mea .
InNiciUnCaz su sunt genul. Pune-te il locul celorlalti care au microbul in singe insa nu au posibilitati . Nu este corect . Eu sunt de parere ca cu cat suntem mai multi cu atat mai bine .
In al doilea rand Dane (costache) nu cer eu sa postati de fiecare daca cand puteti veni la asemenea convocari prin munca , aferente pistei , iar tu sau ceilalti care mai sunt trebuie sa "dea explicatii" de fiecare data daca poate sa vina sau nu . Insa prin raspunsul tau si al celorlalti stim , noi cei care venim modul in care ne organizam . ATAT. Fara nici un fel de suparare , crede-ma . Stim cu toti ce inseaman familia si faptul ca este pe primul loc , mai ales in cazul tau , cand familia s-a imultit cu inca un membru si care mai mult de cat oricand are nevoie de tine alaturi. Insa nu cred ca este asa de greu ca la rugamintile colegilor de pe forum pentru convocari la diverse activitati , sa scri si tu , mai ales ca imi place sa cred ca este un membru de grup important , foarte activ si pe care ne putem baza atunci cand se poate , dovada si astazi cant ti-ai anuntat prezenta , fapt care nu face decat sa intareasca cele de mai sus . Crede-ma ca daca cineva comenteaza cand tu scrii un simplu : azi nu pot iesi , copii au nevoie de mine ; vor avea de a face cu mine . Asa ca nu trebuie sa te simti oarecum plictisit cand cerem grupului sa posteze ce si cum .
Oricum imi place sa cred ca s-a inteles unde bat si sper sa rezolvam odata cu pista asta , cum ne cum si sa putem apoi sa ne bucuram de ea. Apoi sa va vad eu cu va bateti pentru un loc de zbor pe ea si nu pentru nimicuri de genul acesta .
Hai bafta si ne vedem la pista in jur de ora 10:00 .
PS: Dan ANdrei , nu am apucat sa vorbesc cu Conderman de tavalug , dar il vom suna azi de la pista , si discutam cu el .Poate vine si el pe acolo . Eu vin cu grebla , lopata si o sapa .
Aceasta postare a fost editata de mihaiagu: 02 October 2010 - 08:24 AM
Edge V2 XL - RcFacory 1.1m electric - functional
Yak 54 -PheonixModel - 1.4m/7.5cm metanol - in lucru
SBACH 2.2m - PilotRC/DLE55RA - functional
Sbach 2.2m - PilotRC,Kit - neechipat +DLE55RA - in lucru
EDGE 1.85m - Pilot RC + DLE30, +servouri SAVOX 1272SG - noi in cutie, urmeaza echipare, cand, nu stiu...
BREEZE PRO - indoor - in lucru
Lazy BEE - 1.5cc - de facut RK
Aeromodel Ehawk-1500,Kit - de facut RK
RX / TX
HITEC AURORA 9
HITEC AURORA 9X
Postat 02 October 2010 - 08:26 AM
Imi cer scuze daca am fost putin mai acid dar sincer sunt eu satul sa ma tot duc sambata la munca deci m-am pus cumva in locul vostru in a citi "scuze"...
P.S. ne vedem la MUNCA !!! oricum aveam program pana la 14 astazi ..... macar sa fiu util si pt mine (NOI)
Aceasta postare a fost editata de Costache Dan: 02 October 2010 - 08:32 AM
Postat 02 October 2010 - 04:04 PM
Dar partea buna este ca totusi ne-am comportat ca o echipa avand in vedere strangerea banilor, deci exista bunavointa ... partea cu munca o poate intelege ori si cine si e normal ca FAMILIA, MUNCA sa fie pe primul plan .
Multa bafta,
Raul
T50 EDF 70mm
Easy Glider Pro RTF
ACROMaster RTF
TELINK YAK 54 RTF
Heli
Ornith 7.5 cc RTF
SJM 325 SE - RTF
Postat 02 October 2010 - 05:36 PM
http://www.rhcforum.ro/index.php?showtopic...st&p=419136
Va garantez ca pe termen lung este mai ieftina decat gazonul. Alt aspect important este ca nu necesita nici o intretinere. Si, cel mai important, zic eu, este perfecta in tot cursul anului, ceea ce nu-i valabil pentru iarba. Arsita, ploaie...nu conteaza ce...este apta de utilizare. Chiar mai buna decat asfaltul, deoarece apa trece prin ea.
Multa bafta, zburatori dumneavoastra.
Aceasta postare a fost editata de dan_mitea: 02 October 2010 - 05:37 PM
Postat 02 October 2010 - 06:01 PM
dan_mitea, la Oct 2 2010, 06:36 PM, a spus:
http://www.rhcforum.ro/index.php?showtopic...st&p=419136
Va garantez ca pe termen lung este mai ieftina decat gazonul. Alt aspect important este ca nu necesita nici o intretinere. Si, cel mai important, zic eu, este perfecta in tot cursul anului, ceea ce nu-i valabil pentru iarba. Arsita, ploaie...nu conteaza ce...este apta de utilizare. Chiar mai buna decat asfaltul, deoarece apa trece prin ea.
Multa bafta, zburatori dumneavoastra.
Dane te cred dar gandeste-te ca noi abia reusim sa stangem 10-12 milioane amarate..... deci nu o sa reusim nici-o data sa strangem bani pt o prelata de cca.3000-4000mp.
Yak 55 EP by Telink
Heli-T-Rex 450 Sport
HK450 pro
Postat 02 October 2010 - 06:14 PM
Poate fi gasita, ca resturi, pe unde se folosesc benzi transportoare mari: porturile mineraliere, exploatari carbonifere, termocentrale, etc.
Multa, multa bafta.
Postat 04 October 2010 - 04:47 PM
Yak 55 EP by Telink
Heli-T-Rex 450 Sport
HK450 pro
Postat 04 October 2010 - 05:05 PM
Mihai (mihaiagu), ne putem intalni intr-o seara pana sambata asta, ca sa-ti las tie banii, ca eu duminica decolez doua sapt. in UK...
Sau altcineva dintre voi, Dan, Raoul?
Merci anticipat! :blink:
Cessna 182 ART-Tech
Postat 04 October 2010 - 05:18 PM
Catzus, la Oct 4 2010, 06:05 PM, a spus:
Mihai (mihaiagu), ne putem intalni intr-o seara pana sambata asta, ca sa-ti las tie banii, ca eu duminica decolez doua sapt. in UK...
Sau altcineva dintre voi, Dan, Raoul?
Merci anticipat! :blink:
Cred ca-ti facem statuie daca continui donatiile in ritmul asta..... :D
Yak 55 EP by Telink
Heli-T-Rex 450 Sport
HK450 pro
Postat 04 October 2010 - 05:19 PM
Aceasta postare a fost editata de ghost: 04 October 2010 - 05:20 PM
Postat 04 October 2010 - 05:35 PM
ghost, la Oct 4 2010, 06:19 PM, a spus:
Am analizat inca de la inceput aceasta varianta dar depasea cu mult bugetul nostru,cel mai ieftin gazon la rulou pe care l-am gasit costa 3,5eur mp deci fa un calcul simplu si ai sa vezi ca nu este deloc rentabil pt o suprafata de cca.3000mp.
Yak 55 EP by Telink
Heli-T-Rex 450 Sport
HK450 pro
Postat 04 October 2010 - 06:53 PM
Catalin , este Ok , suna-ma intr-o seara pana pleci si ne intalnim . Azi trebuia sa vb cu Rhaoul dar m-am luat cu treaba si am uitat . Nu-i bai ne azuzim maine Rhaoul . Dane , maine dupa ce ai samanta suna-ma si mergem sa o si imprastiem .
Deci , maine in jur 15:00 (cred, in functie de cum de repede intram in posesia semintelor) am stabilit cu Dan , si vom merge pe camp sa insamantam si restul de pista . O sa fie un pic mai greu in doi oameni insa trebuie sa terminam . Oricum cine mai poate veni este bine venit . Iar daca timpul ne permite , sambata sau duminica o sa incerc sa vorbesc cu DAN Conderman , sa imprumutam tavalugul si sa cautam sa mai nivelam terenul cat se mai poate .Azi am incerca sa il sun dar nu mi-a raspuns,probabil nu este prin tara.
Bafta !
EDGE 1.85m - Pilot RC + DLE30, +servouri SAVOX 1272SG - noi in cutie, urmeaza echipare, cand, nu stiu...
RX / TX
HITEC AURORA 9
HITEC AURORA 9X
Postat 05 October 2010 - 08:55 PM
Te sun maine seara cand ajung de la Bucuresti si ne vedem sa-ti dau banii.
Am facut rost de un suport motor si acum am Cessna functionala si apta de zbor. Am comandat la "2 r c" un set de accesorii pt. motor cu ax de 3,17 si se potriveste perfect. Acum va ramane sa vad daca asta este destul rezistent; mie mi se pare a fi la fel ca si celalalt... ^_^
Oricum voi putea sa ies eventual la un zbor de-abia peste 3 saptamani, dupa ce ma intorc din UK.
Pana atunci macar sa vedem noi pista insamantata... :)
Aceasta postare a fost editata de Catzus: 05 October 2010 - 08:55 PM
Cessna 182 ART-Tech
Postat 07 October 2010 - 06:36 PM
Am vorbit cu Dan Conderman si ne ajuta cu tavalugul sau , care are aproximativ 200 kg , iar pentru sambata daca vremea va tine cu noi speram sa il bagam pe pista sa nivem cat mai drept. Maine o sa il sun pe Dl Brebeanu , patronul porcariei de langa noi sa vedem daca ne poate ajuta cu un tractoras sa tragem acel tavalug . Eu zic ca pana atunci si samanta ce am dat-o astazi , va intra cat de cat in pamant , iar terenul vafi numai bine de nivelat .
In functie decat de afanat va fi terenul , atat eu cat si Dan Andrei , spunem ca vom nivela destul de bine , acele damburi de iarba uscata ramase , si denivelarile care su mai ramas.
Deci ne vedem sambata ?
Bafta si numai bine .
RX / TX
HITEC AURORA 9
HITEC AURORA 9X
Postat 08 October 2010 - 07:59 PM
RX / TX
HITEC AURORA 9
HITEC AURORA 9X
Postat 09 October 2010 - 07:20 AM
mihaiagu, la Oct 8 2010, 08:59 PM, a spus:
Cred ca da dar sa vedem cu ce tragem tavalugul ala .......Ala cu tractorul si-a deschis telefonul pana la urma?
Yak 55 EP by Telink
Heli-T-Rex 450 Sport
HK450 pro
Postat 09 October 2010 - 08:40 AM
Dan Andrei, la Oct 9 2010, 08:20 AM, a spus:
Ok Dane, ne vedem la 11:00 . Cu dl Brebeanu nu am mai vb! Daca e il sun inainte sa plec sa vedem ce zice .
Bafta !!!
Nimeni nu mai vine azi ????????????/
RX / TX
HITEC AURORA 9
HITEC AURORA 9X