Intalniri la zbor pentru Ploiesteni si nu numai Urleta,Tariceni.
Postat 04 September 2010 - 09:00 PM
Postat 04 September 2010 - 11:58 PM
Deci "in alta ordine de idei" pista ar trebui sa fie gata undeva la inceputul lui Oct. ... daca in alta ordine de idei o sa mai avem bani :)
Bafta,
Raul
YaK 54 2.7m Wing Spam - DLE 111 cc Under Construction
T50 EDF 70mm
Easy Glider Pro RTF
ACROMaster RTF
TELINK YAK 54 RTF
Heli
Ornith 7.5 cc RTF
SJM 325 SE - RTF
Ornith-TReX 600 8.5 cc ARTF
Postat 05 September 2010 - 01:49 AM
Postat 06 September 2010 - 12:49 PM
Dan Andrei, la Sep 4 2010, 05:16 PM, a spus:
Ca sa schimb un pic "traditia" asta cu ordinea ideilor, in PRIMA ordine de idei :rolleyes: , eu personal vreau sa multumesc si celor care s-au implicat nu numai financiar, prin eforturile lor fiind posibile munca cu tractorul la pista, ideile pt. cum sa o vedem gata si ce sa punem pe ea, precum si toate celelalte mici si marunte lucruri care au facut si vor face posibil ca pista noastra sa devina realitate!
Este o veste excelenta aceea ca Iakarii "ne iau pe langa ei" si ca nu vom avea probleme in momentul in care infrastructura noului aerodrom va fi gata. Intr-adevar sunt baieti de baieti si poate ca daca vor avea nevoie de ajutorul nostru, cat de mic, sa ne putem revansa si noi fata de ei. Este bine sa incercam sa intarim relatiile astea cat de bine si cat de des se poate.
Cessna 182 ART-Tech
Postat 06 September 2010 - 03:42 PM
Yak 55 EP by Telink
Heli-T-Rex 450 Sport
HK450 pro
Postat 06 September 2010 - 05:34 PM
Dan Andrei, la Sep 6 2010, 04:42 PM, a spus:
In alta ordine de idei, iacari , sunt incantati ca deja ne aflam pe langa ei , deoarece si eu sunt impatimiti ai zborului ca si noi , insa la un alt nivel , insa toto suntem aviatori si trebuie sa coexistam impreuna , pentru bunul mers al lucrurilor .
Intradevar , din punct de vedere al locatiei , nu trebuie sa ne mai facem griji . GRIJI trebuie sa ne facem deacum inainte doar cu privire la organizarea noastra, si a pistei proprii.
Dealtfel , ca si DAN , multumesc pe aceasta cale tuturor celor care s-au implicat si care se vor implica pe viitor , atat cat isi permite si cat poate fiecare . Acum ca ne-am linistit in privinta , terenului de zbor , vom incerca ca toate eforturile noastre , atat financiare cat si fizice , zic eu ca e bine sa le focalizam pe amenajarea acestui spatiu. Cat putem anul acesta , ca vine acu's iarna , dar si la anul , deoarece, acum stim pentru ce luptam si de ce ne implicam .
Bafta si sa ne vedem pe noua pista cat mai multi si cat mai curand .
PS: in alta ordine de ideii , DANE , am vb cu AirFlow , si pana la sfarsitul saptamani , ne va ajuta si el cu 100 de ron. Asa ca te rog sa il treci pe lista .
Edge V2 XL - RcFacory 1.1m electric - functional
Yak 54 -PheonixModel - 1.4m/7.5cm metanol - in lucru
SBACH 2.2m - PilotRC/DLE55RA - functional
Sbach 2.2m - PilotRC,Kit - neechipat +DLE55RA - in lucru
EDGE 1.85m - Pilot RC + DLE30, +servouri SAVOX 1272SG - noi in cutie, urmeaza echipare, cand, nu stiu...
BREEZE PRO - indoor - in lucru
Lazy BEE - 1.5cc - de facut RK
Aeromodel Ehawk-1500,Kit - de facut RK
RX / TX
HITEC AURORA 9
HITEC AURORA 9X
Postat 06 September 2010 - 05:41 PM
mihaiagu, la Sep 6 2010, 06:34 PM, a spus:
Intradevar , din punct de vedere al locatiei , nu trebuie sa ne mai facem griji . GRIJI trebuie sa ne facem deacum inainte doar cu privire la organizarea noastra, si a pistei proprii.
Dealtfel , ca si DAN , multumesc pe aceasta cale tuturor celor care s-au implicat si care se vor implica pe viitor , atat cat isi permite si cat poate fiecare . Acum ca ne-am linistit in privinta , terenului de zbor , vom incerca ca toate eforturile noastre , atat financiare cat si fizice , zic eu ca e bine sa le focalizam pe amenajarea acestui spatiu. Cat putem anul acesta , ca vine acu's iarna , dar si la anul , deoarece, acum stim pentru ce luptam si de ce ne implicam .
Bafta si sa ne vedem pe noua pista cat mai multi si cat mai curand .
PS: in alta ordine de ideii , DANE , am vb cu AirFlow , si pana la sfarsitul saptamani , ne va ajuta si el cu 100 de ron. Asa ca te rog sa il treci pe lista .
Maine trec pe la Marian la serviciu sa-mi dea si el 100lei.Hai baieti ca poate reusim sa luam si masina de tuns.....PS.In aceeasi ordine de idei http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif si-a anuntat si Andrei Bucur disponibilitatea de a mai da inca 100 lei deci deja se fac eforturi sustinute pt noua noastra pista :rolleyes:
Aceasta postare a fost editata de Dan Andrei: 06 September 2010 - 05:42 PM
Yak 55 EP by Telink
Heli-T-Rex 450 Sport
HK450 pro
Postat 07 September 2010 - 06:05 PM
Dane ce se adude cu discuitul noi piste ?
EDGE 1.85m - Pilot RC + DLE30, +servouri SAVOX 1272SG - noi in cutie, urmeaza echipare, cand, nu stiu...
RX / TX
HITEC AURORA 9
HITEC AURORA 9X
Postat 08 September 2010 - 06:48 AM
Dan Andrei, la Sep 7 2010, 07:56 PM, a spus:
Pe la ce ora se executa aceste activitati Dane ? Cine se duce sa supervizeze insamantarea ? Caci asa cum spuneai si tu trebuie facuta cu simt de raspundere pentru a avea ceva frumos numit pista !
Eu joi , sunt liber in jur de 16.30 !!!!
RX / TX
HITEC AURORA 9
HITEC AURORA 9X
Postat 08 September 2010 - 07:32 AM
Dan Andrei, la Sep 7 2010, 07:56 PM, a spus:
Dane sa inteleg pe in jur de 1 Octombrie ne inviti sa inauguram pista ? :) Tragem in festival al beriii (mai mic) in cinstea realizarilor !?!?
Aceasta postare a fost editata de mihaiagu: 08 September 2010 - 07:33 AM
RX / TX
HITEC AURORA 9
HITEC AURORA 9X
Postat 08 September 2010 - 02:41 PM
Sunt in tara...ba chiar in oras. Din pacate asa cum anticipam timpul liber e inexistent. In weekend sunt placat...iar pe 20 voi fi deja iar pe vapor entru o perioada nedefinita. Sper sa iau legatura cu Cata sa ii dau banii...cat despre pista ....merg pe mana voastra. Daca reusesc sa ajung pe acolo...va fi "surpriza" pt. toti...inclusiv pt. mine.
Bafta!
ps. vreau si eu o recomandare de la "veterani"....accu mei au fost complet incarcati dupa ultima folosire (acu vreo 2 luni)....sa ii las asa pana cand ii voi folosi sau "preventiv" sa le fac o reincarcare acum ?
Postat 08 September 2010 - 03:16 PM
yr-zbg, la Sep 8 2010, 03:41 PM, a spus:
Sunt in tara...ba chiar in oras. Din pacate asa cum anticipam timpul liber e inexistent. In weekend sunt placat...iar pe 20 voi fi deja iar pe vapor entru o perioada nedefinita. Sper sa iau legatura cu Cata sa ii dau banii...cat despre pista ....merg pe mana voastra. Daca reusesc sa ajung pe acolo...va fi "surpriza" pt. toti...inclusiv pt. mine.
Bafta!
ps. vreau si eu o recomandare de la "veterani"....accu mei au fost complet incarcati dupa ultima folosire (acu vreo 2 luni)....sa ii las asa pana cand ii voi folosi sau "preventiv" sa le fac o reincarcare acum ?
Mihai, nu-ti fa probleme pt. , bani, nu stau in ei si n-au intrat zilele in sac. :rolleyes: Si-asa timpul tau liber este extrem de redus si ar trebui sa-l petreci cu familia ta.
Cred ca weekend-ul asta, intr-una din zile, mi-as putea face un pic de timp sa vin si eu pe la pista sa ajut la ce ar mai fi nevoie. Asa ca scrieti daca e nevoie sa ne vedem acolo sambata sau duminica asta.
Cessna 182 ART-Tech
Postat 08 September 2010 - 05:01 PM
Catzus, la Sep 8 2010, 04:16 PM, a spus:
Cred ca weekend-ul asta, intr-una din zile, mi-as putea face un pic de timp sa vin si eu pe la pista sa ajut la ce ar mai fi nevoie. Asa ca scrieti daca e nevoie sa ne vedem acolo sambata sau duminica asta.
Daca vreti sa veniti va asteptam de munca nu mai este si nici nu a fost f.multa munca fizica.....tractorul platit de noi a facut aproape toata treaba :lol: Maine la ora 8am vor fi acolo 2 tractoare care vor discui si nivela pista iar apoi vor insamanta si fertiliza.Trebuie neaparat sa-mi fac timp poate si vre-unul din voi sa ajungem in jur de ora 9am sa mixam semintele si fertilizatorul si apoi sa asistam la operatiunea de insamantare care am inteles ca dureaza aprox.1 ora.Data inaugurari pistei nu depinde decat de doamne doamne,adica daca ploua sau nu in perioada germinarii semintelor care altfel stau mult si bine in pamant fara sa incolteasca....Dar sa speram ca avem noroc de 1-2 zile cu ploaie.....Oricum de zburat se zboara pe pista Iacarilor asa ca nu ducem lipsa de pista :lol:
Aceasta postare a fost editata de shogi: 08 September 2010 - 06:16 PM
Yak 55 EP by Telink
Heli-T-Rex 450 Sport
HK450 pro
Postat 08 September 2010 - 05:55 PM
Ti-am editat eu ..AM inseamna pana in ora 12 dupamiaza PM inseamna dupa ora 12 dupamiaza,tantalici.
Aceasta postare a fost editata de shogi: 08 September 2010 - 06:15 PM
Postat 08 September 2010 - 08:40 PM
Bafta .
RX / TX
HITEC AURORA 9
HITEC AURORA 9X
Postat 09 September 2010 - 07:10 AM
yr-zbg, la Sep 8 2010, 03:41 PM, a spus:
Bafta!
..lasa-i si tu la cineva,sa-i "munceasca "..
Postat 09 September 2010 - 08:32 PM
marian_d, la Sep 9 2010, 09:08 PM, a spus:
Heeeeelp!
Care aveti sa-mi dati pana sapt viitoare un motor de Cessna (de preferat modelul nou) BM 2408-21. Sau sa-mi vindeti ar fi ideal.
Astept vesti. Eventual la 0743.33.24.25.
ARDE!
Cat trebuie sa traga motorul pe care-l vrei??Am vre-o 3 buc si am o foame!! :blush:
Yak 55 EP by Telink
Heli-T-Rex 450 Sport
HK450 pro
Postat 10 September 2010 - 01:44 PM
Deci e de dat sau de imprumutat...cum vrei.
Bafta!
ps. Partea proasta e ca maine dimineata plec din localitate si mai revin joia viitoare....
Postat 10 September 2010 - 04:14 PM
YaK 54 2.7m Wing Spam - DLE 111 cc Under Construction
T50 EDF 70mm
Easy Glider Pro RTF
ACROMaster RTF
TELINK YAK 54 RTF
Heli
Ornith 7.5 cc RTF
SJM 325 SE - RTF
Ornith-TReX 600 8.5 cc ARTF
Postat 10 September 2010 - 06:51 PM
Deci daca se va freza maine (sper din tot sufletul sa rezolvam maine aceasta problema), vom si insamanata tot maine si apoi nu mai avem decat sa asteptam .
Eu maine voi lua si cesnna cu mine pentru un zbor sau doua ! Ceva colegi de zbor maine ??????
Bafta si pe maine dimineata .
RX / TX
HITEC AURORA 9
HITEC AURORA 9X
Postat 10 September 2010 - 09:26 PM
mihaiagu, la Sep 10 2010, 07:51 PM, a spus:
Deci daca se va freza maine (sper din tot sufletul sa rezolvam maine aceasta problema), vom si insamanata tot maine si apoi nu mai avem decat sa asteptam .
Eu maine voi lua si cesnna cu mine pentru un zbor sau doua ! Ceva colegi de zbor maine ??????
Bafta si pe maine dimineata .
Pai ai vb cu omul si ai stabilit sa vina maine la 10?
Yak 55 EP by Telink
Heli-T-Rex 450 Sport
HK450 pro