Modelism - RHC Forum: Intalniri la zbor pentru Ploiesteni si nu numai - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 228 Pagini +
  • « Prima
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • Ultima »

Intalniri la zbor pentru Ploiesteni si nu numai Urleta,Tariceni.

#2521 Useril este offline   GMC 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 49
  • Inregistrat: 27-February 10

Postat 28 August 2010 - 09:08 AM

salut

eu azi o sa plec din oras,o sa vorbim la telefon si vedem ce rezolvam sper sa termin treaba pana la 4 :rolleyes:
0

#2522 Useril este offline   shogi 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 2753
  • Inregistrat: 08-March 06
  • Interests:pussy

Postat 29 August 2010 - 12:35 AM

Ok...s-a dat drumul azi la operatiuni.Am tuns portiunea care urmeaza sa fie arata dar inainte de asta,miercuri sau joi,nea Vasile a zis ca o sa se ocupe personal de prajeala :rolleyes:) .Cu grebla chiar NU AI CE FACE ACOLO.O sa vina cu un plug,da 2-3 brazde pe marginea piste ca sa nu se extinda focul si isi face treaba.Trebuie insa lasata la uscat ce s-a taiat azi.D-asta o sa faca astea abia miercuri sau joi.Atasez cateva poze cu ce s-a facut azi.Pista e destul de mare zic eu (am facut-o la 50/100m si am si mutat-o).Fata de cea veche,asta noua se afla mergand paralel cu padurea inca 50 de metrii decat mergeam inainte si la 30 m de padure.Noi ne-am chinuit 2 saptamani sa tundem portiunea aia mica si nea Vasile a rezolvat parcela in mai putin de o ora :wub:) .Terenul este mult mai drept ca cel vechi.

Undeva in departare se vede si Mihai.Cam asta e distanta pe diagonala.Eu eram intr-un colt,el in celalalt.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: IMG009.jpg
  • Imagine atasata: IMG010.jpg
  • Imagine atasata: IMG011.jpg
  • Imagine atasata: IMG012.jpg

0

#2523 Useril este offline   Dan Andrei 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 785
  • Inregistrat: 18-April 09

Postat 29 August 2010 - 04:53 PM

Mah dar este cosita scurt ??!In poze se vede cam mare iarba ramasa :lol:
Yak 54 Russian Thunder pwd by 55cc reborn!
Yak 55 EP by Telink
Heli-T-Rex 450 Sport
HK450 pro
0

#2524 Useril este offline   Rhaoul 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 543
  • Inregistrat: 17-March 09
  • Interests:Jocurile de noroc si alcoolul :)

Postat 29 August 2010 - 06:01 PM

Super ... acum am ajuns acasa si sunt fericit sa vad cum un vis se transforma in realitate ...

Felicitari la toata lumea si Doamne Ajuta ! :lol: :lol:

Bafta,

Raul
Avioane

YaK 54 2.7m Wing Spam - DLE 111 cc Under Construction
T50 EDF 70mm
Easy Glider Pro RTF
ACROMaster RTF
TELINK YAK 54 RTF

Heli

Ornith 7.5 cc RTF
SJM 325 SE - RTF
Ornith-TReX 600 8.5 cc ARTF
0

#2525 Useril este offline   shogi 

• MEGA Membru

Postat 29 August 2010 - 06:14 PM

Da ba e luata la minim da e al dracu de deasa ...bubuiau musuroaiele de furnici ca niste mine :lol:)) .E normal sa nu se vada cine stie ce acu dar o sa fac poze dupa ce ii dam foc...incetul cu incetul.A luat decat grosul acu sa poata sa-si faca treaba bine.
0

#2526 Useril este offline   Dan Andrei 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 30 August 2010 - 05:29 AM

Vezi postareashogi, la Aug 29 2010, 07:14 PM, a spus:

Da ba e luata la minim da e al dracu de deasa ...bubuiau musuroaiele de furnici ca niste mine ;))) .E normal sa nu se vada cine stie ce acu dar o sa fac poze dupa ce ii dam foc...incetul cu incetul.A luat decat grosul acu sa poata sa-si faca treaba bine.

Aha....
Yak 55 EP by Telink
Heli-T-Rex 450 Sport
HK450 pro
0

#2527 Useril este offline   Catzus 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 174
  • Inregistrat: 17-September 09
  • Interests:Aviatie

Postat 30 August 2010 - 06:06 PM

Super tare, bravo baieti!!!

Eu pe 28 n-am putut veni pentru ca... mi-am serbat ziua de nastere si va dati seama ca am fost toata ziua pana seara intr-o alergatura :unsure:

Nu stiu daca si in perioada viitoare in weekend o sa fiu disponibil, ca se intrevad niste plecari in interes de serviciu pe la munca, asa ca dupa cum am mai spus, sunt disponibil sa ma implic mai mult pe partea financiara daca este nevoie si cred ca va fi cu siguranta. Asa ca dati de stire ce si cum aici pe Forum si vad eu cum fac ca finantele sa va parvina pentru tot ceea ce va mai fi nevoie.
It's nice to be important, but it's more important to be nice!
Cessna 182 ART-Tech
0

#2528 Useril este offline   Rhaoul 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 30 August 2010 - 07:03 PM

La Multi Ani si sa traiesti 100 de ani fix ca altfel te plictisesti :unsure:
Avioane

T50 EDF 70mm
Easy Glider Pro RTF
ACROMaster RTF
TELINK YAK 54 RTF

Heli

Ornith 7.5 cc RTF
SJM 325 SE - RTF
0

#2529 Useril este offline   Catzus 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 30 August 2010 - 09:54 PM

Vezi postareaRhaoul, la Aug 30 2010, 08:03 PM, a spus:

La Multi Ani si sa traiesti 100 de ani fix ca altfel te plictisesti :ph34r:

Sar'manaaaaaaaa.... :rolleyes:
Cessna 182 ART-Tech
0

#2530 Useril este offline   mihaiagu 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1357
  • Inregistrat: 07-December 09
  • Interests:Cessna 182<br />Batranul Farnkestein

Postat 31 August 2010 - 03:47 PM

Vezi postareaCatzus, la Aug 30 2010, 07:06 PM, a spus:

Super tare, bravo baieti!!!

Eu pe 28 n-am putut veni pentru ca... mi-am serbat ziua de nastere si va dati seama ca am fost toata ziua pana seara intr-o alergatura :wub:

Nu stiu daca si in perioada viitoare in weekend o sa fiu disponibil, ca se intrevad niste plecari in interes de serviciu pe la munca, asa ca dupa cum am mai spus, sunt disponibil sa ma implic mai mult pe partea financiara daca este nevoie si cred ca va fi cu siguranta. Asa ca dati de stire ce si cum aici pe Forum si vad eu cum fac ca finantele sa va parvina pentru tot ceea ce va mai fi nevoie.

La Multi Ani Catalin !
AERO

Edge V2 XL - RcFacory 1.1m electric - functional
Yak 54 -PheonixModel - 1.4m/7.5cm metanol - in lucru
SBACH 2.2m - PilotRC/DLE55RA - functional
Sbach 2.2m - PilotRC,Kit - neechipat +DLE55RA - in lucru
EDGE 1.85m - Pilot RC + DLE30, +servouri SAVOX 1272SG - noi in cutie, urmeaza echipare, cand, nu stiu...
BREEZE PRO - indoor - in lucru
Lazy BEE - 1.5cc - de facut RK
Aeromodel Ehawk-1500,Kit - de facut RK

RX / TX
HITEC AURORA 9
HITEC AURORA 9X
0

#2531 Useril este offline   Rhaoul 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 01 September 2010 - 08:22 AM

Am atasat un raspuns din partea lui Real Design despre amenajare pista :

****Complicat nu este , insa .... multa rabdare.
daca vrei profesionist sunt costuri mult prea mari i avand in vedere ca o pista buna trebuie sa aiba minim 100 m / 20 m asa ca facem nu una profesionista ci doar una foarte foarte buna.

0 - arat
1 - ierbicidat cu ierbicid selectiv ( ca sa dispara balariile )
2 - discuit
3 - imparstiat nisip
4 - grapat ( maruntire si mai fina ) pana se amesteca nisipul
5 - adus pamant si nisip in proportii de 2/1 amestecat si completat in zonele cu denivelari
6 - insamantat -atentie la tipul de samanta ( cea mai buna se foloseste de catre Apele Romane la insamantarea malurilor ( taluzate ) la amenajarile de
rauri, balti etc - in rest asa zisele gazoane rezistente la soare ... loterie . MULT MAI MARE DOZA DE SEMINTE LA METRU PATRAT DECAT SCRIE PE SAC.
7 - acoperit samanta cu pamant ( cu maturica , grebla sau orice altceva. Secretul unui gazon bun este ca samnanta sa fie acoperita de pamant si tasata.
9 - nivelat cu cilindru compactor - de preferat unul manual ca sa nu fie foarte greu.
10 - daca se insamnteaza in septembriue - octombrie este perfect.
11 - azotat sau alte ingrasaminte - de preferat a fi imprastiat pe zapada dupa ce ninge - se va topi progresiv si nu va ataca planta si dupa aceea tot timpul anului periodic.
12 - in primavara anului urmator completat insamantarea pe unde nu a iesit si abia dupa perimele 3-4 tunsori se poate folosi.
13 - ideal ar fi un sistem de udat - fara apa dupa mult soare se usuca aproape complet.

P.S. zona speciala pentru rodat motoare - uleiul evacuat arde iarba.

P.S. la P.S. profesionista ar insemna o groapa imensa cat tine pista , facut drenaj, pietris, plase, nisip si iar plase si tot asa , adus pamant vegetal si eventual amestecat cu ingrasamant natural de la Joiana plus toate celelalte etape.****
Avioane

T50 EDF 70mm
Easy Glider Pro RTF
ACROMaster RTF
TELINK YAK 54 RTF

Heli

Ornith 7.5 cc RTF
SJM 325 SE - RTF
0

#2532 Useril este offline   Dan Andrei 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 01 September 2010 - 09:29 AM

Nimic nou fata de ce a zis nea Vasile....Pamantul de la Ciuperceasca nu mai trebuie amestecat cu nisip pt ca este destul de bun si de aerat.Avem nevoie URGENTA de bani pt samanta de iarba care costa in jur de 10-12lei kg si maine o sa aflu ce cantitate ne trebuie pt cei 5000mp de pista.Am optat pt iarba de Sudan pt ca cei care se pricep la chestia asta mi-au confirmat ca este buna pt pista noastra,nu este pretentioasa si rezista bine fara apa.Deci trebuie sa mai facem un efort(cei 5 zburatori care suntem in Prahova) sa cumparam de urgenta samanta de iarba care cred ca ne-va costa in jur de 500-700lei,dar va spun sigur maine cand o sa stiu si consumul specific per hectar.Astept urgent vesti de la cei care vor sa sprijine financiar eforturile noastre !!

Aceasta postare a fost editata de Dan Andrei: 01 September 2010 - 09:30 AM

Yak 55 EP by Telink
Heli-T-Rex 450 Sport
HK450 pro
0

#2533 Useril este offline   GMC 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 49
  • Inregistrat: 27-February 10

Postat 01 September 2010 - 10:10 AM

salut

am citit ce si cum in leg cu pista,acum am niste intrebari..cumva constructiile de la aerodromul yak-arilor se suprapune cu pista noastra pana la urma?( adica facem efortul sa ramana pista si dupa ce se apuca de construit sau e temporara..daca e temporara nush daca se merita prea mare efortul ca la anul sa ne strice "jucaria")
si a doua intrb..cu atatea balarii in jur suntem siguri ca nu o sa ne invadeze gazonu care vrem sa il punem?..ca stiu cat de pacatoase sunt balariile si boschetzii aia ,parca abia asteapta o bucata de gazon sa il "aranjeze".
cat despre financiar ma inscriu si eu cu cat pot,in jur de 50 lei,sa vedem cum o sa iasa socoteala:D
0

#2534 Useril este offline   mihaiagu 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 01 September 2010 - 01:15 PM

Dane ,

Vezi exact cati bani mai avem , cat ne mai trebuie si vedem ! Eu sunt PRO .
AERO

EDGE 1.85m - Pilot RC + DLE30, +servouri SAVOX 1272SG - noi in cutie, urmeaza echipare, cand, nu stiu...

RX / TX
HITEC AURORA 9
HITEC AURORA 9X
0

#2535 Useril este offline   Dan Andrei 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 01 September 2010 - 06:43 PM

Vezi postareamihaiagu, la Sep 1 2010, 02:15 PM, a spus:

Dane ,

Vezi exact cati bani mai avem , cat ne mai trebuie si vedem ! Eu sunt PRO .

La mine asa cum am zis in nenumarate randuri au fost 300lei stransi de la;Catalin,Raul si Mihai AGU la care s-au adaugat 100lei si din partea mea adica suma totala a ajuns la 400lei din care trebuie sa-ti dau tie 150 pt cosit(ca ai achitat tu sanbata) si mai raman la mine 250 lei....o groaza de bani....Mai are Bogdan 100 de lei de la Andrei Bucur pe care o sa mi dea cand ne-om intalni. Deci astia sunt toti bani pe care noi aeromadelisti din Prahova am reusit sa-i srangem in decursul a doua luni B)
Yak 55 EP by Telink
Heli-T-Rex 450 Sport
HK450 pro
0

#2536 Useril este offline   Dan Andrei 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 01 September 2010 - 08:57 PM

Cred ca am gasit o solutie mult mai eficienta de a ne inverzii pista......sadim lucerna si iesim mai ieftin din cauza faptului ca pentru a insamanta 5000mp de teren ne trebuiesc doar 20kg de samanta fata de 120kg de iarba sau gazon.Unde mai pui ca or sa fie foarte multi doritori de lucerna proaspata care se vor oferi sa tunda regulat pista plata constand in lucerna cosita.Eu zica ca iesim ff.bine asa in conditiile in care 20 kg de samanta de lucerna costa undeva la 350-400lei.Astept si parerile voastre.
Yak 55 EP by Telink
Heli-T-Rex 450 Sport
HK450 pro
0

#2537 Useril este offline   Catzus 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 01 September 2010 - 09:09 PM

Vezi postareamihaiagu, la Aug 31 2010, 04:47 PM, a spus:

La Multi Ani Catalin !

Multumesc Mihai! :)
Cessna 182 ART-Tech
0

#2538 Useril este offline   Catzus 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 01 September 2010 - 09:14 PM

Vezi postareaDan Andrei, la Sep 1 2010, 09:57 PM, a spus:

Cred ca am gasit o solutie mult mai eficienta de a ne inverzii pista......sadim lucerna si iesim mai ieftin din cauza faptului ca pentru a insamanta 5000mp de teren ne trebuiesc doar 20kg de samanta fata de 120kg de iarba sau gazon.Unde mai pui ca or sa fie foarte multi doritori de lucerna proaspata care se vor oferi sa tunda regulat pista plata constand in lucerna cosita.Eu zica ca iesim ff.bine asa in conditiile in care 20 kg de samanta de lucerna costa undeva la 350-400lei.Astept si parerile voastre.

Eu sunt de acord cu orice propuneti voi dpdv al "tehnicii agricole", ca oricum nu ma pricep. :)
Atata timp cat ceea ce facem va servi scopului noustru, este OK din partea mea.
Tin insa doar sa subliniez si eu ce a spus si @GMC, sa fim siguri ca in momentul in care aerodromul va fi construit acolo, sa nu ne trezim ca nu mai avem pista asta pe care ne chinuim de atata timp sa o facem.

Dan, scrie pe Forum in momentul in care e nevoie sa venim cu banii. Eu pot sa ma mai inscriu cu inca 100 lei si vb. sa vedem cum facem sa iti parvina tie, sau celui/celor care vor avea nevoie de ei pentru a achita contravaloarea serviciilor pt. lucrarile la pista noastra.
Cessna 182 ART-Tech
0

#2539 Useril este offline   mihaiagu 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 September 2010 - 08:37 AM

Ok Dane , punem lucerna ( bani ar fi ) , insa in cat timp e gata de cosit ? Cat ar costa sa tunzi 5000 metri patrati , fie ea lucerna fie gazon sau iarba ?

Aceasta postare a fost editata de mihaiagu: 02 September 2010 - 08:38 AM

AERO

RX / TX
HITEC AURORA 9
HITEC AURORA 9X
0

#2540 Useril este offline   VasiM 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 114
  • Inregistrat: 24-July 08

Postat 02 September 2010 - 08:53 AM

Vezi postareaDan Andrei, la Sep 1 2010, 09:57 PM, a spus:

Scuze, ca ma bag, dar ma tem ca lucerna nu e o idee buna. In primul rand lucerna nu suporta sa fie calcat, nici sa fie tuns/taiat scurt si des. Creste relativ repede si neuniform, si nu are "densitatea" unui gazon normal. De aici si necesarul mai mic de samanta. Trifoiul "salbatic" insa ar fi o solutie, daca s-ar gasi samanta. Mai studiati, intrebati inainte sa dati banii stransi cu greu pe ceva ce nu va fi de folos.
0

#2541 Useril este offline   mihaiagu 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 September 2010 - 11:07 AM

Dragi colegi in ale zborului , am discutat cu cei cunoscatori , si pentru pista noastra cea mai buna solutie este insamantat cu un amestec de gazon pentru teren uscat ( in lipsa unei surse de apa ) amestecat cu trifoi (creste putin , nu inalt , nu necesita udare si se mentine verde , iar paiul este subtire la baza). Aceasta solutie este cea mai viabila , deaorece ne trebuie aproximativ 20 kg pentru suprafata noastra (5000m).Cantitate care ne-ar costa aproximativ 250 de ron + omul cu tractorul care pentru toate operatiunile ramase ne mai i-a aproximativ 250 ron. Un ierbicid necesar dupa insamantare alti aproximativ 150 ron .

Acestea fiind spune , pe langa cei 350 de ron ramasi stransi la DAN, ar mai fi de strans 650 ron . Eu mai cotizez cu 150 de ron. Deci mai raman 500 de ron . Cei care s-au anuntat , va rog sa faceti un efort si sa incercam sa ii strangem pana la sfarsitul saptamini cand am vrea sa facem operatiunile necesare.

Deci , Catalin (Catzus) , Mircea (GMC) , Rhaoul vin in atentia vostra cu marea rugaminte sa incercati sa faceti un efort sa strangem aceasta suma. Eu strang bani , sunt disponibil la orice ora ( 0744 544 286 ) . Daca puteti ma gasiti in Piata Anton pana la ora 18.00 fiind la munca .

Dati-mi macar un telefon sa stabilim cum e mai bine .

PS: daca m-ai stie cineva ceva de Air Flow - Alexandru , care a scris candva ca ne poate ajuta si el cu cava banuti , va rog sa il anuntati sa i-a legatura cu mine .

Multumesc din suflet si astept telefoanele voastre . orice insa este binevenit sa cotizeze cu orice suma indiferent cat este de mica .

Acesta ar fi cel mai mare hop pe care il mai avem de facut pentru a reusi ceva. Stiu ca este greu dar nu imposibil .
AERO

RX / TX
HITEC AURORA 9
HITEC AURORA 9X
0

#2542 Useril este offline   Rhaoul 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 02 September 2010 - 12:25 PM

Suma Noastra Stransa Cheltuieli Total Vasile Tractor Ramas
500 Ron 450 Ron 50 Ron

Cheltuieli Ierbicid si Trifoi Total de Plata
150 Ron + 250 Ron = 400 Ron

Total de plata din Ramas
400Ron - 50 Ron = 350 Ron
*Deci avem de achitat in plus 350 Ron

A mai ramas ca Airflow sa dea 100 Ron + Cata 100 Ron si GMC 50 Ron = 250 RON

Teoretic o sa mai mai avem de achitat 100 RON

Bafta ,

Raul
Avioane

T50 EDF 70mm
Easy Glider Pro RTF
ACROMaster RTF
TELINK YAK 54 RTF

Heli

Ornith 7.5 cc RTF
SJM 325 SE - RTF
0

#2543 Useril este offline   Rhaoul 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 02 September 2010 - 12:28 PM

Sper ca nu am bulversat pe nimeni ... era un excel in care am facut calculul car nu am putut sa il copy, paste corect din cate se pare .

In fine concluzia este ca ne raman de plata 100 Ron sa finalizam pista cu conditia ca Airflow , Cata si GMC sa isi respecte promisiunea.

Multumesc !

Raul
Avioane

T50 EDF 70mm
Easy Glider Pro RTF
ACROMaster RTF
TELINK YAK 54 RTF

Heli

Ornith 7.5 cc RTF
SJM 325 SE - RTF
0

#2544 Useril este offline   Catzus 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 02 September 2010 - 01:44 PM

Vezi postareaRhaoul, la Sep 2 2010, 01:28 PM, a spus:

Sper ca nu am bulversat pe nimeni ... era un excel in care am facut calculul car nu am putut sa il copy, paste corect din cate se pare .

In fine concluzia este ca ne raman de plata 100 Ron sa finalizam pista cu conditia ca Airflow , Cata si GMC sa isi respecte promisiunea.

Multumesc !

Raul

Tocmai am vb. cu Mihai si ma voi intalni diseara cu el la McDonalds la Nord sa-i dau si eu 100 lei si poate se va intalni el in weekend-ul asta cu unul dintre voi, Dan sau Raoul, ca sa va dea banii.
Cessna 182 ART-Tech
0

#2545 Useril este offline   shogi 

• MEGA Membru

Postat 02 September 2010 - 01:56 PM

Am vorbit acum cu Dan,calculul facut de Raulica nu sta chiar asa.Dan mi-a zis ca s-a intalnit cu cineva ..patron de la nu stiu ce frima de samanta si a zis ca i-a facut un pret excelent pentru un amestec de gazon cu trifoi si alte nebuneli.Ceva cam ce au baietii de la Bucuresti.Pretul e undeva la 13,7 ron pe kg.Noua ne trebuie cam 25 kg peste care o sa mai dam 10kg de ingrasamant,tot de la dansul luat.Deci ajungem cu cheltuielile cam asa : 150 ron ierbicid + 350 ron seminte + 100 ron ingrasamant = 600 ron - 50 ron care au mai ramas de la operatiunile cu tractorul = 550 ron (atat mai avem de strans).

Cei care s-au anuntat avem asa : eu 100 ron + mihai 150 ron + cata 100 ron + petrut 100 ron +dan 50 ron + alex 100 ron daca se mai baga. = 600 ron (restul de 50 ron ii dam lu nea vasile ca ne-a dat foc la iarba ramasa pe pista).

Aceasta postare a fost editata de shogi: 02 September 2010 - 03:08 PM

0

#2546 Useril este offline   yr-zbg 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1128
  • Inregistrat: 25-November 08
  • Interests:Aviatia

Postat 02 September 2010 - 03:32 PM

Salutare baieti...

Nu stiu daca voi apuca sa folosesc sau nu aceasta pista, nici nu stiu cand voi mai ajunge sa zbor, dar rog pe unu mai "potent" sa adauge 100ron din partea mea. Ii dau imediat cand pot.

Am tot urmarit ceea ce scrieti...din pacate nu pot sa intervin doar de dragul interventiei.

Deci 100 ron de la mine...si vedeti voi la ce trebuie folosit, DAR cred ca observatiile lui GMC si Cata sunt la obiect si se pare ca aceasta pista va "tine" minim 1 an...max pana se incep lucrarile. Evident la lucrarile unui aerodrom se incepe exact cum se spune mai jos...si anume o groapa mare...si poi straturile necesare. Este aproape imposibil ca pista noastra sa nu fie distrusa in aceasta etapa....dar dupa aceea probabil lucrurile vor intra in "normal".

In alta ordine de idei...acolo sunt multa balarii gata sa "invadeze"...si as propune o banda de 1-2 m in jurul pistei. Adika daca se ara 100m/50m...pista insamantata sa fie 94m/44m....iar pe acea banda de 2m sa ne concentram eforturile de a nu lasa buruiana sa invadeze pista. (e doar o parere de neagricultor).

In alta ordine de idei...100m/50m imi pare cam maricica...si ma gandesc la cea de la RR care imi pare o pista generoasa, cu dimensiuni ceva mai reduse.

Bafta si sa auzim de bine...

ps. daca pista nu va fi utilizabila pt. electrice vreau loc special pt. gratar la tribuna I http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/tongue.gif
Pacat ca Slz nu zboara.
0

#2547 Useril este offline   mihaiagu 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 September 2010 - 03:43 PM

onu tu , ????????????

Nu mai stie lumea nimic de tinee , ca sa nu mai zic de Air Flow - Alexandru????

Aceasta postare a fost editata de mihaiagu: 02 September 2010 - 03:46 PM

AERO

RX / TX
HITEC AURORA 9
HITEC AURORA 9X
0

#2548 Useril este offline   shogi 

• MEGA Membru

Postat 02 September 2010 - 03:46 PM

Mihai automat o sa fie si pt electrice ...o sa poata raul sa fuga cu jetu p`acolo da pai voi cu alea mici http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/smile.gif . Cine se baga cu 1 mil pt Mihai ...eu chiar NU am de unde :) .
0

#2549 Useril este offline   Dan Andrei 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 02 September 2010 - 04:45 PM

Marti reprezentantul firmei din Timisoara imi poate aduce samanta la pretul de productie,adica 12,5 lei Kg de gazon rezistent la seceta si 13,7lei kg de amestec special conceput pt nevoile noastre,amestec care contine un grup de 4-5 plante care formeaza o suprafata superba si fina care poate fi tunsa scurt de tot.Din ce am retinut amestecul contine gazon rezistent+trifoi verde+trifoi rosu+alte ierburi cu denumiri sofisticate si nu in ultimul rand ganja pt a ne alina supararile cauzate de pierderea modelelor,iubitelor etc http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/biggrin.gif . ps.Omul a spus sa fertilizam imediat dupa ce rasare verdeata cu un fertilizator special care costa si el cam 100lei 10 kg,cantitatea ne ajunge pt o fertlizare iar pt la primavara se recomanda repetarea tratamentului ca sa infrateasca bine de tot plantele alea si apoi nu mai avem treaba cu pista... Deci zice-ti ce fac ca trebuie anuntat omul maine ca sa ne treaca pe ordinea de zi. Pret mai bun de atat nu se gaseste garantez eu pt asta .

Aceasta postare a fost editata de Dan Andrei: 02 September 2010 - 04:46 PM

Yak 55 EP by Telink
Heli-T-Rex 450 Sport
HK450 pro
0

#2550 Useril este offline   mihaiagu 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 September 2010 - 05:05 PM

Dane , da comanda , fara probleme , si chiar de o fi sa nu se stranga bani , pun eu si o iau acasa sa fertilizez ghivecele de flori la mandra mea (ma pupa nu alta http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/laugh.gif) .

Daca tot ne-am inhamat la o treaba eu zic sa o ducem la bus sfarsit !!!
AERO

RX / TX
HITEC AURORA 9
HITEC AURORA 9X
0

Arata acest topic

• 228 Pagini +
  • « Prima
  • 83
  • 84