Rhaoul, la Aug 6 2010, 07:49 PM, a spus:
Noi zburam nu avem banii si pistele lasa de dorit ... Sponsor ? Unde ? Cand ? Cum ? Am sa vorbesc si eu la OMV Petrom ... dar nu am avut timp pana acum... in fine ... vreau sa am Yak-ul facut si trimat corect si aditional putin timp din partea dlui profesor sa mergem la zona de golf si recreere OMV pentru a face un zbor demonstrativ poate ne accepta sub aripa lor protectoare plina de banii ... Am sa incerc sa fac ceva pentru ca se pare atat de imposibil sa strangem si o suma mica de 200 Ron ...;) sad but true !
Bafta ,
Raul
Rhaoul , hai sa nu fim rautaciosi , poate uni nu au , sau nu isi permit sau au alte probleme . Uni insa sunt la inceput , si zboare polistirenele din mana , fara prea mult accent pe pista(asa cum faceam si noi) . Insa sunt convins ca si acelora le-ar prinde bine o pista buna , pentru o decolare de jos (ca din mana m-am saturat si eu sa le tot dau), sau o aterizare ca la carte .
Nu asta este cea ce ne intereseaza pe noi . Intradevar este greu sa strangi bani , pe vremurile astea , si deaceea iti urez succes in incercarea ta de a gasi un sponsor ! Bafta multa ca ne trebuie , macar pana se pune in miscarea lucrarile la noul aerodrom de la Banesti , si aceasta ocazie reamitesc inca odata ca avem tot sprijinul lui Conderman si mai ales pista de zbor 1:1 la dispozitie , atunci cand va fi gata ! Insa mai este mult , dar va veni si timpul acela ! Pana atunci bafta !