Felicitari Rhaoul ,
sa il zbori cu placere si cat mai multe zboruri cu placere fara incidente !
PS: revenid la problema care ma doare , aceea referitoare la motocositoarea care trebuie sa o luam ! Mai este nevoie de aproximativ 200 ron .
Deaceea vin in atentia tuturor celor care nu au pus banuti , daca pot sa ajute , cu orice suma (nu neaparat 100 de ron). Orice suma este bine primita , fara sa existe obiectii din partea cuiva ! Insa daca se poate sa facem un mic efort sa rezolvam aceasta problema !
Dan si cu Bogdan , au vazut ca la alti se poate (ma refer la pista din Bucuresti - facand abstractie de faptul ca terenul era privat ) si deaceea cred ca si noi grupul din Ploiesti putem !
Vin cu aceasta rugaminte, deaorece ai vazut fiecare dintre voi , ca de cand cu pierderea locului de la Paulesti , grupul nostru s-a cam dezbinat , si nu este prea frumos sa zburam (in cazul cel mai frumos) rasfirati , cate unul cate doi , pe tarlaua de langa casa sau la Strejnic , doar atunci cant se poate , cand nu se zboara sau cand nu este nu stiu ce miting aviatic ! Haideti sa facem un mic efort si sa ne rezolvam terenul de la URLETA , si astfel sa avem si noi terenul nostru de joaca !!!
Bafta si sper sa reusim sa trecem de acest pas !!
Aceasta postare a fost editata de mihaiagu: 04 August 2010 - 06:33 AM