Sal.
M-am uitat acum la "Mielul revine" si ce sa spun zboara super misto mielul (si pilotul are meritul lui) nu dam nume persoanele se cunosc.
Dupa cum zicea si fratimiu in curand vom fi nevoiti sa specificam despre care fratimiu este vorba in materie de aeromodele intrucat si fratimiu cel mare ( ii vom spune in viitor simplu DAN) in urma consultarilor cu fratimiu mijlociu ( ii vom spune in continuare MIHAI) a dat comanda de un aeromodel, astfel ramane doar fratimiu cel mic ( care speram ca in curand sa putem sa il nominalizam si pe el aici cu ALIN) sa dea si el comanda si astfel sa devenim un adevarat CLAN sa spunem CLANUL COSTACHE care isi va da intalnire pe camp alaturi de voi pt un zbor, doua, trei, etc.
Acum revenind, dupa ceva vreme am saltat si eu pe CHET care a suferit in timpul concediului un mic accident: pana de motor deasupra unei vai pierdut din vedere dincauza ca a intrat in vale si prabusit uimitor la BAZA unui salcam. Norocul meu ca daca avea un metru mai mult pe verticala intra in salcam si urmarile nu mi-ar fi placut, asa a fost vorba doar de o elice si axul de la motor un pic stramb, capota nu o punem ca si asa e mai mult fisuri decat compacta.
Astfel in urma invitatiei lui fratimiu MIHAI (ma conformez deja
http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/biggrin.gif ) am iesit la zbor. Avionu era reparat si apt de zbor la numai 30 min dupa crash fiind verificat in zbor de mine.
Astfel ziua de zbor a decurs exceptional si poate fi vazut un zbor de al lui CHET in filmuletul "Mielul revine", unde incercam ce fac sa faca toti in stadiul de exercitiu si fara comunicare intre "piloti".
Bun acestea fiind zise urmeaza sa ne revedem pe camp.
Aterizari line tuturor.
As vrea sa zbor perpetum...