Intalniri la zbor pentru Ploiesteni si nu numai Urleta,Tariceni.
Postat 29 May 2009 - 01:36 PM
yr-zbg, la May 29 2009, 01:59 PM, a spus:
Pacat ca se stica vremea...ca puteam repeta isprava de ieri zilele astea...
Dar cine stie...saptamana viitoare...
Bafta!
ba da, da planoru' ... planeaza mai bine(pt un incepator ca mine) :))
Aceasta postare a fost editata de icounter: 29 May 2009 - 01:37 PM
Postat 29 May 2009 - 02:50 PM
Planorul nu poate fi comparat cu un avion..... Pentru ca sunt 2 aparate diferite de zbor, pe principii diferite.
Eu unul, nu as renunta la planor cum nu as renunta nici la gandul de a-mi cumpara avion.
Planorul iti da o senzatie fantastica cand il zbori in termica si mai ales dinamic, iar avionul iti ofera alt gen de senzatii cand il zbori spre Mama Terra fara a sti exact daca poti sa il mai redresezi.... (asta cu avionul e doar din simulator)
Dupa parerea mea sunt 2 chestii complementare.
"In viata nu sunt lucruri de care trebuie sa te temi, ci sunt lucruri pe care trebuie sa le intelegi." (Pavel Stratan)
Postat 30 May 2009 - 02:11 PM
yr-zbg, la May 30 2009, 12:13 PM, a spus:
frumos! Pacat ca e o vreme asa urata, mi-ar fi placut sa mai ridic avionasul!
Apropo, tocmai ce am mai adaugat un canal la radiocomanda de la Lama V3, si am adaugat canalul si la receptorul Lama V3, asa ca acum am Lama V3 cu 5 canale :rolleyes:),
sa vedem la ce folosesc canalul acum :(
Postat 31 May 2009 - 09:22 AM
Postat 31 May 2009 - 01:43 PM
Era un vant monstruos....n-am zburat cu wing-dragon-ul....
cred ca mai trec pe la paulesti cand imi termin de completat Ace Pacerul....cu ala am mai mult tupeu pe vant pentru ca e termic, si mai e si supramotorizat :D
Zbor placut pana atunci! :)
@shogi ... Bafta maxima la botez!!!iti tin pumnii :D
Postat 31 May 2009 - 02:15 PM
Am ramas acasa sa ma "delectez" cu o bormasina cu percutie, conexpand-uri si alte maruntisuri d'astea :)
Bafta si sa auzim de bine.
Postat 01 June 2009 - 12:50 AM
Postat 01 June 2009 - 07:19 AM
Bafta!
ps. poti incerca sa pui filmarea si pe youtube...pe vimeo ultima data m-a tinut 26ore ca sa inceapa procesarea lui.
Postat 01 June 2009 - 10:53 AM
Oricum asteptam vesti si sa vedem cand ne mai strangem.
Deocamdata prognoza meteo e cam proasta pana pe miercuri, joi...in plus una din masinute e in spital cu un servo ras.
Dar tinem legatura...bafta!
Postat 01 June 2009 - 10:58 AM
scuze daca nu m-am facut inteles! :blink:
astazi ma intalnesc cu prietenul lui kempo ca sa ridic urmatoarele jucarii:
- Arcus
- Pc Focus
adica ce e aici: http://www.rhc.ro/fo...showtopic=23076
de aceea am spus "fluturi" http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/rolleyes.gif
bafta
Postat 01 June 2009 - 12:20 PM
(Nu vi se pare că seamănă izbitor de mult fuselajul cu cel care l-a avut shogi?)
"In viata nu sunt lucruri de care trebuie sa te temi, ci sunt lucruri pe care trebuie sa le intelegi." (Pavel Stratan)
Postat 01 June 2009 - 03:10 PM
Costumas, la Jun 1 2009, 01:20 PM, a spus:
(Nu vi se pare că seamănă izbitor de mult fuselajul cu cel care l-a avut shogi?)
Salut !
Da, ai dreptate, a fost a lui Shogi.
Eu l-am cumparat de la el, l-am zburat de cateva ori si de o bucata statea aiurea (am trecut pe aripi) pe la mine prin balcon asa ca l-am scos la vanzare.
Oricum cred ca deja cunoaste meleagurile, asa ca o sa zboare singur http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/smile.gif
Postat 01 June 2009 - 03:23 PM
kempo, la Jun 1 2009, 04:10 PM, a spus:
Da, ai dreptate, a fost a lui Shogi.
Eu l-am cumparat de la el, l-am zburat de cateva ori si de o bucata statea aiurea (am trecut pe aripi) pe la mine prin balcon asa ca l-am scos la vanzare.
Oricum cred ca deja cunoaste meleagurile, asa ca o sa zboare singur :)
...asta inseamna ca se intoarce acasa http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/rolleyes.gif
iti dau seama ce plimbaret e "fluturele"asta!!!
bafta
Postat 01 June 2009 - 05:11 PM
Eu cred ca mi`am bulit segmentul la yak (e lipit cred) ..o sa ma intalnesc zilele astea cu domnul ionut sa vedem ce si cum si sa vad ce piese imi trebuiesc.
Pana una alta tot pinguinu` ramane numero uno zilele astea deci daca iesiti cautati`ma ca vin sa dau si eu niste ture.
aaa da ..era sa uit ...statia care ti`ai luat`o e nemaipomenita,sa stii ca spektrum e firma buna !! printre cele mai bune as putea adauga! Bravo!