Intalniri la zbor pentru Ploiesteni si nu numai Urleta,Tariceni.
Postat 15 March 2009 - 06:45 PM
Statea avionul ca un pescarus in vant...m-am jucat un pic...si dupa o aterizare cu motor 40%...gen "elicopter"...cand am redus complet l-a luat vantul si poc-top-poc...ca o punga in vant.
Poate pun si poze...cu reparatiile :(
Bafta.
ps. oricum pt cate tumbe a facut am scapat subtirel...
Postat 21 March 2009 - 02:57 AM
Postat 21 March 2009 - 02:24 PM
Si noi am stat azi ca pe ace...dar din cauza vantului nu am iesit la camp. Maine daca e timp frumos vrem sa zburam...dar e posibil sa nu o facem la Paulesti...ci altundeva. Nu stiu unde...dar cum nevestele vor gratar si plimbare...trebe sa gasim o solutie. diseara vine mircea pe la mine si stabilim ce si cum.
Bafta!
Postat 21 March 2009 - 09:23 PM
am nevoie de voi,de prietenii mei intru suferinta(aeromodelismul...)
sa incerc sa fur din experienta voastra...
ultima data cand am construit un aeromodel,eram la liceu
atunci se lucra batraneste ,fara materialele aste moderne de acum
va salut pe toti!
Postat 21 March 2009 - 11:43 PM
Dar cum spuneam mai sus...maine daca va fi vreme de zbor...nu vom zbura la Paulesti...
Mircea e acum la mine si planuim o iesire spre Pucioasa...nu stiu exact ce cum si unde...dar inca mai cautam (traiasca Google earth).
Bafta!
Postat 22 March 2009 - 01:23 AM
Postat 22 March 2009 - 12:48 PM
Am reusit sa-l asamblez si echilibrez din nou!
Daca am loc il zbor la Paltinu!Sper sa am mai mult noroc ca ultima oara! :rolleyes:
Aceasta postare a fost editata de george10: 22 March 2009 - 12:49 PM
tel.0724686263
Postat 22 March 2009 - 09:03 PM
Deci am zburat decathloanele desi am avut parte de vant din plin. Tot din cauza vantului am decis sa nu facem inaugurarea la Egde-uri.
O sa revin cu un filmulet si ceva poze. (Din pacete o mufa de servo pusa invers si ceva vant l-au internat iar pe Chat ...astfel ca trebe sa ma apuc de puzzle).
Pe la 18.20 (la intoarcere) am decis sa intram la paulesti astfel ca am reusit sa imi inaugurez EGDE-ul....un zbor f scurt si f. zbuciumat...dar e intreg deci l-am botezat (Rudolp III). Cu botezul asta o sa revin intr-un filmulet (probabil la kit review).
Bafta.
Postat 22 March 2009 - 10:11 PM
Postat 22 March 2009 - 10:24 PM
eu nu am reusit sa zbor la Paltinu,batea un "alizeu" mama mama!
in schimb am mers cu barcutele :blink:
La intoarcere am oprit pe"Muscel"(Fantana cu ciresi)si am incercat o tentativa de zbor...din motive tehnice soldat cu alt esec-rupt suportul de la motor si elicea!
Cred ca asta a fost cel mai scurt zbor din istoria zborurilor cu aeromodele...mult mai scurt decat cel al lui "shogi" :rolleyes: de la paulesti...
Poate ca pe data viitoare va fi mai bine...
tel.0724686263
Postat 27 March 2009 - 03:20 PM
Anunt cu mandrie ca azi am inaugurat Arcusul meu la Paulesti, in zona unde fac romanii gratar, ca sa pot sa trag masina langa mine.
A fost si ceva vant, cam 2-3 (4) m/s. Am stat cu el in aer o (1) ora :) si abia am reusit sa consum un acumulator (3s 1300 mAh) pana la un voltaj de 9,un_pic V pe camp si acum acasa are 10,22 V.
Sunt cel mai fericit copil din curtea scolii..... http://www.rhcforum....tyle_emoticons/default/rolleyes.gif
Sper sa reusesc un pic mai tarziu sa pun si cateva poze, eventual un filmulet.
"In viata nu sunt lucruri de care trebuie sa te temi, ci sunt lucruri pe care trebuie sa le intelegi." (Pavel Stratan)
Postat 27 March 2009 - 04:21 PM
asa ca l-am convocat pe Mircea la un zbor rapid azi...
in 10 min plec de la munca...sper la 17.00 sa fie"in aer"...nu de alta dar la 18.30 trebe sa fiu deja pe drum..
Sper ca alizeul sa ne lase sa ne facem damblaua.
Bafta.
Aceasta postare a fost editata de yr-zbg: 27 March 2009 - 04:22 PM
Postat 27 March 2009 - 04:53 PM
"In viata nu sunt lucruri de care trebuie sa te temi, ci sunt lucruri pe care trebuie sa le intelegi." (Pavel Stratan)
Postat 27 March 2009 - 04:55 PM
(3) Poza 27.martie.2009, Arcus, Paulesti
(4) Poza 27.martie.2009, Arcus, Paulesti
(5) Poza 27.martie.2009, Arcus, Paulesti
Postat 27 March 2009 - 07:26 PM
Pe la ce ora ajungi acolo?
Postat 28 March 2009 - 11:04 AM
Postat 28 March 2009 - 07:15 PM
Maine se anunta o zi cu gratar cu familia in zona Paulesti, deci o sa am parte iar de zbor.....
Mai vine cineva la zbor maine?